ΠΡΟΣΟΧΗ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13

Thread: ΠΡΟΣΟΧΗ

Senior Member

ΠΡΟΣΟΧΗ

Κοριτσια θυμαστε οτι εχω κολλησει σε καποια κιλα εδω και 2 μηνες περιπου οποτε την Παρασκευη αποφασησα να παω σε μια διαιτολογο.Ενω πιστευα οτι ετρωγα 1000-1100 θερμιδες μετα που εξετασε το βιβλιαρακι που γραφω τις θερμιδες ανακαλυψε οτι ΕΠΑΙΡΝΑ ΜΟΝΟ 750 ΘΕΡΜΙΔΕΣ...με αυτες τις θερμιδες ο μεταβολισμος κοιμαται...τελικα μου εδωσε διατροφη 2 βδομαδων οι οποια ειναι παρομοια με της φιλης Δαναης 3 μερες υδατανθρακες 3 πρωτεινες και 1 φρουτα(Περιεχουν ποσοστο (αναλογος) και υδ. και πρωτεινων)ολες οι μερες εκτος την ημερα των φρουτων ).Θα ξεκολλησω και μετα 1200 θερμιδες διατροφη μολις ολοκληρωθουν οι 2 βδομαδες.

Κοριτσια ΠΡΟΣΟΧΗ ΙΣΩΣ ΜΕΤΡΑΜΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΙΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ !!!!!!

ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΓΙΔΑ ΤΡΩΤΕ 1200 ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ

ΜΕΤΡΑΤΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΙΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ

Senior Member
    Πολυ σημαντικη η επισυμανση σου!

Senior Member
    Originally posted by petallouditsaa
    Κοριτσια θυμαστε οτι εχω κολλησει σε καποια κιλα εδω και 2 μηνες περιπου οποτε την Παρασκευη αποφασησα να παω σε μια διαιτολογο.Ενω πιστευα οτι ετρωγα 1000-1100 θερμιδες μετα που εξετασε το βιβλιαρακι που γραφω τις θερμιδες ανακαλυψε οτι ΕΠΑΙΡΝΑ ΜΟΝΟ 750 ΘΕΡΜΙΔΕΣ...με αυτες τις θερμιδες ο μεταβολισμος κοιμαται...τελικα μου εδωσε διατροφη 2 βδομαδων οι οποια ειναι παρομοια με της φιλης Δαναης 3 μερες υδατανθρακες 3 πρωτεινες και 1 φρουτα(Περιεχουν ποσοστο (αναλογος) και υδ. και πρωτεινων)ολες οι μερες εκτος την ημερα των φρουτων ).Θα ξεκολλησω και μετα 1200 θερμιδες διατροφη μολις ολοκληρωθουν οι 2 βδομαδες.

Κοριτσια ΠΡΟΣΟΧΗ ΙΣΩΣ ΜΕΤΡΑΜΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΙΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ !!!!!!

ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΓΙΔΑ ΤΡΩΤΕ 1200 ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ

ΜΕΤΡΑΤΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΙΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ
    Πεστα κοριτσι μου.Ισχυουν ολα οσα εγραψες!1200 το minimum κι εμενα μου εχει πει.Ακομα και αν ειμαστε λιγα κιλα (πχ 60) και θελουμε να χασουμε 5-6, θελει τοσες.Το ειχα κανει κι εγω το λαθος...Ο οργανισμος μας αμυνεται στην απωλεια κιλων με διαφορους τροπους.Γιαυτο πρεπει να τον χειριζομαστε εξυπνα.

Senior Member
    Γι αυτό επιμένω να πάμε σε διαιτολόγο. Μόνες μας κάνουμε του κόσμου τα λάθη.
    Επίσης καλά που το έγραψες πεταλουδίτσα πως αυτές οι δίαιτες πρωτεινη-υδατάνθρακας είναι μόνο για ξεκόλλημα και όχι για μόνιμη δίαιτα.

Senior Member
    Γιαυτο θέλει συνεχή παρακολ από ειδικό κ να μην δοκιμάζουμε δίαιτες από δω κ εκεί πολύς κόσμος έχει πάθει ζημιά

Senior Member
    Originally posted by Danai20
    Επίσης καλά που το έγραψες πεταλουδίτσα πως αυτές οι δίαιτες πρωτεινη-υδατάνθρακας είναι μόνο για ξεκόλλημα και όχι για μόνιμη δίαιτα.
    Ναι Δαναη μου 2 βδομαδες να ξεκολλησω και μετα 1200 θερμιδες διατροφη με ολες τις ομαδες τροφων και ποικιλια.Δεν γινοταν να μην παω ειχα ταλαιπωρησει αφανταστα τον οργανισμο μου.Οποτε τωρα παμε δυναμικα.

Κοριτσια προσεξτε το αυτο που σας ειπα εγω μετρουσα αυστηρα τις θερμιδες και ενω νομιζα ετρωγα 1000 περιπου τελικα ητανε 750-800 αυτο ειναι εγκλημα μη πεφτετε απο τις 1200 ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 1200...ΚΑΤΑΠΟΝΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ ΣΑΣ

και θα παθετε αυτο που επαθα εγω 2 μηνες τζαμπα διαιτα και ζαλαδες.

φιλικα

Senior Member
    συμφωνω με δαναη,αυτη η διατροφη που σου εδωσε δεν ειναι με σκοπο να χασεις ολα τα κιλα ετσι αλλα για ενα καλο ξεμπλοκαρισμα!λογικο να κοιμαται ο μεταβολισμος με 700 και 800 θερμιδες!αντε τωρα θα ξεκολλησεις και ολα καλα!!!

Senior Member
    Originally posted by absolute
    συμφωνω με δαναη,αυτη η διατροφη που σου εδωσε δεν ειναι με σκοπο να χασεις ολα τα κιλα ετσι αλλα για ενα καλο ξεμπλοκαρισμα!λογικο να κοιμαται ο μεταβολισμος με 700 και 800 θερμιδες!αντε τωρα θα ξεκολλησεις και ολα καλα!!!
    Εννοειται αυστηρα μονο 2 βδομαδες θα την κανω καλη μου...αντε ευχηθειτε μου καλη τυχη και ταλαιπωρηθηκα πολυ τον τελευταιο καιρο

Senior Member
    καλη αρχη και καλη τυχη πεταλουδιτσα!!!

Senior Member
    petalouditsa και εγω το ιδιο κολημα εχω αρκετο καιρο.... αν σου ηταν ευκολο θα μπορουσες να ας γραψεις τι λεει το διαιτολογιο σου?

Senior Member
    Originally posted by zwhtsa
    petalouditsa και εγω το ιδιο κολημα εχω αρκετο καιρο.... αν σου ηταν ευκολο θα μπορουσες να ας γραψεις τι λεει το διαιτολογιο σου?
    μπορω να στο σαρωσω αυριο στη δουλεια και να στο στειλω στο μσν ζωητσα μου το βραδακι ειναι οκ?

Senior Member
    Originally posted by Danai20
    Ναι Δαναη μου 2 βδομαδες να ξεκολλησω και μετα 1200 θερμιδες διατροφη με ολες τις ομαδες τροφων και ποικιλια.Δεν γινοταν να μην παω ειχα ταλαιπωρησει αφανταστα τον οργανισμο μου.Οποτε τωρα παμε δυναμικα.

Κοριτσια προσεξτε το αυτο που σας ειπα εγω μετρουσα αυστηρα τις θερμιδες και ενω νομιζα ετρωγα 1000 περιπου τελικα ητανε 750-800 αυτο ειναι εγκλημα μη πεφτετε απο τις 1200 ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 1200...ΚΑΤΑΠΟΝΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ ΣΑΣ

και θα παθετε αυτο που επαθα εγω 2 μηνες τζαμπα διαιτα και ζαλαδες.

φιλικα
    στον υπολογισμο των θερμιδων, νομιζω το λεει κ ο θερμιδομετρητης, πρεπει παντα να βαζουμε κ ενα περιθωριο λαθους + ή - 10%
    το οποιο σημαινει οτι οσο σωστα κι αν δηθεν υπολογιζουμε τι τρωμε
    ουσιαστικα παλι λαθος ειναι αφου υπαρχει σφαλμα ταξεως 10%.
    Εν ολιγοις προσπαθω να πω οτι οι θερμιδες σαν μεθοδος δεν εχουν σκοπο να μετρησεις πχ 1333 θερμιδες απλα να δεις που παιζεις, πχ 1200-1400...

Αν παρατηρησεις κ στη διαιτα της διαιτολογου σου δε θα γυρισει ποτε να σου πει "μη φας παραπανω απο ταδε"
    ισα ισα σου λεει δεν τρεχει κ τιποτε. Μονο τον συνδιασμο δε θελει να χαλας. Δηλαδη οταν λεει με ψωμι πρεπει με ψωμι
    οταν λεει με τυρι πρεπει με τυρι κτλ.

Πολυ χαιρομαι που βρηκες τι παιζει, μπραβο καλη σου συνεχεια, μην ανυσηχεις τιποτε δεν ειναι μη αναστρεψιμο.
    Ευτυχως το προλαβες νωρις.
    Παντως θα αποτελεσεις ισως τρανταχτο παραδειγμα προς αποφυγη (τιμη σου θα πρεπε να ειναι) κ θα γλιτωσουν πολλες κοπελες (ελπιζω).
    Ο Θεος μαζι μας! αντε να δουμε.

Senior Member
    Originally posted by zwhtsa
    μπορω να στο σαρωσω αυριο στη δουλεια και να στο στειλω στο μσν ζωητσα μου το βραδακι ειναι οκ?
    ναι το θελω!!! [email protected] το μαιλ μου!