Results 1 to 15 of 18
Thread: Kainourgia kai zitw voi8eia!
-
11-05-2010, 13:33 #1
Kainourgia kai zitw voi8eia!
Καλησπέρα σας! είμαι καινούργια εδώ και χαίρομαι πολυ γιατί βλέπω πως υποστηρίζετε η μία την άλλη. Ξεκινάω λοιπόν...να χάσω κιλά πανελλαδικών...που κρατάω εδώ και 2 χρόνια και δεν χάνονται με τίποτα! Ήμουν αδύνατη πριν την Γ λυκείου, και όταν το έχεις νιώσει το αδύνατο και μετά το χάνεις, η ψυχολογία σου κάνει bungee jumping! τα lipotox 7-day extreme δουλεύουν ή μπαα? είχα πάρει το XS παλιά, σκέτη μούφα.
- 11-05-2010, 13:44 #2
με το λιποτοξ ειχα χασει παλιοτερα σε ενα μηνα 6 κιλα μαζι με διατροφη φυσικα.
οχι τα φακελακια,επαιρνα μονο τα χαπια.
αλλα στους επομενους 6 μηνες τα ξαναεβαλα,θελει πολυ καλη συντηρηση.
11-05-2010, 15:58 #3
Γεια σου κι απο μενα! Καλωσηρθες! Ισως να ηταν καλυτερα να γραψεις στο καταλληλο χωρο για αυτο που λες στην "παχυσαρκια" δηλαδη και οχι στην "ανορεξια". Εκει γραφουμε ολοι που θελουμε να χασουμε κιλα...
11-05-2010, 16:20 #4
εγω εχω πειστει πλεον μετα απο τα πολλα που εχω παρει (λιποδιαλυτικα κλπ) οτι ειναι ολα μουφες.απο την αποψη οτι..ψυχολογικα σιγουρα δε βοηθανε...την ορεξη δεν την κοβουν... θελει παντα συνδιασμο με διατροφη και διαιτα να τα παιρνεις...και γυμναστικη κλπ
οποτε το να τρεχουμε ολες με οοοτι καινουριο βγει να το δοκιμαζουμε και να το παραταμε επειδη δεν ειναι φυσικα αμεσα τα αποτελεσματα στο σωμα μας ειναι χαζομαρα..και επισης με αυτα και μ'αυτα...καταστρεφουμε το μεταβολισμο μας..οπως ακριβως την επαθα εγω και το αποτελεσμα ειναι να μη χανω βαρος ακομα και με σωστη διατροφη/διαιτα απο γιατρο.
και δεν εχω κανενα προβλημα υγειας να τονισω..!
ΕΧΩ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΕΥΦΗΜΕΡΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΧΠΡΕΣ...!
11-05-2010, 16:24 #5
καλυτερα να χανεις κιλα με το να τρως λιγοτερο για να εισαι και σιγουρη οτι αυτο που χανεις ειναι λιπος και οχι μυικος ιστος ή υγρα.
γιατι αλλιως ειναι σα να μην εχασες και συν τοις αλλοις τα ξαναπαιρνεις...!
ποιο το νοημα?
ισως στην αρχη να σου δωσει λιγη ωθηση στο να προσπαθησεις?δε ξερω..εμενα ποτε δε με βοηθησαν αυτα τωρα που το ξανασκεφτομαι..και μαλιστα και οσες φιλες μου δοκιμασανε εχουν την ιδια γνωμη.
μακαρι να βρεις τη διαιτα/διατροφη που σου ταιριαζει κοριτσακι μου...
εγω τη βρηκα τη λυση στο βελονισμο.
11-05-2010, 16:27 #6
Originally posted by kika*
εγω εχω πειστει πλεον μετα απο τα πολλα που εχω παρει (λιποδιαλυτικα κλπ) οτι ειναι ολα μουφες.απο την αποψη οτι..ψυχολογικα σιγουρα δε βοηθανε...την ορεξη δεν την κοβουν... θελει παντα συνδιασμο με διατροφη και διαιτα να τα παιρνεις...και γυμναστικη κλπ
οποτε το να τρεχουμε ολες με οοοτι καινουριο βγει να το δοκιμαζουμε και να το παραταμε επειδη δεν ειναι φυσικα αμεσα τα αποτελεσματα στο σωμα μας ειναι χαζομαρα..και επισης με αυτα και μ'αυτα...καταστρεφουμε το μεταβολισμο μας..οπως ακριβως την επαθα εγω και το αποτελεσμα ειναι να μη χανω βαρος ακομα και με σωστη διατροφη/διαιτα απο γιατρο.
και δεν εχω κανενα προβλημα υγειας να τονισω..!
ΕΧΩ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΕΥΦΗΜΕΡΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΧΠΡΕΣ...!
που μόλις χασουν 2-3 κιλά με αυτες τις βοήθειες αφήνονται και παίρνουν στο καπάκι 4-5... θέλει προσοχή
11-05-2010, 16:33 #7
ανηκουμε στην ιδια κατηγορια...και γιαυτο λεω οτι η ωθηση που σου δινουν αυτα (και ΑΝ στη δωσουν τελικα...) ειναι ουτοπια γιατι μετα παιρνεις τον κατηφορο..(σχεδον σιγουρο) και μετα βαζεις αλλα τοσα.
ενω αν αυτα τα 2-3 στην αρχη τα χασεις φυσιολογικα..και να ξεφυγεις μετα για μια μερα δεν τα βαζεις αμεσως...δεν ανεβαινει με τη μια η ζυγαρια......το συνεχιζεις απο κει που το αφησες!τουλαχιστον αυτο συμβαινει με μενα τοοοοοοοοοοσα χρονια...γιατι παντα ευτραφης ημουν !!χαχα
11-05-2010, 16:35 #8
ναι ναι τη λύση δε στη δίνουν.... με τίποτε!!!! κικα... εμεις οι δύο εχουμε πολλά κοινά!!!! :))
11-05-2010, 16:42 #9
οντως!πολλα κοινα! Ρια, τι υψος εχεις καλε και θες να φτασεις τα 54?λιγα δεν ειναι?
11-05-2010, 16:45 #10
1,56... κοντουλα !!! αλλά αυτο οκ δύσκολο... ας φτασω 60-64 κι ετσι ευχαριστημενη θα μαι :) εσύ?
11-05-2010, 16:55 #11
εγω ειμαι 27 στα 28 χρονων και εχω υψος 1.69-1.70 δε ξερω εχω να μετρηθω 10 χρονια.τοτε ημουν γυρω εκει..τωρα να ψηλωσα αποκλειεται χαααχχχ!αν και δε θα ταν ασχημη ιδεα ε?!
κι εγω αν φτασω στα 68 κιλα παλι ευτυχισμενη θα μαι...μια χαρα..αλλα ο στοχος μου ειναι αρχικα να τα χασω ΟΛΑΑΑΑΑΑ για 1 φορα στη ζωη μου να με δω να με θαυμασω και να μην ξαναφτασω 18 κιλα πανω...ελεος!!!
τωρα ειμαι 80.ξεκινησα διαιτα στα 82,350 που ειναι το περισσοτερο που εχω φτασει στη ζωη μου...και τρομαξα με τη βλακεια που με δερνει.παντα ειχα καμια δεκαρα πανω απο το κανονικο..αλλα τωρααααααα το εχεσα πιστευω...εφτασα στα ορια...και εβαλα μυαλο..οποτε ηδη εχασα 3 κιλα και συνεχιζω με τρελααααα!βρηκα τη λυση μου επιτελους!
11-05-2010, 17:01 #12
:) το βελονισμό εννοεις φαντάζομαι!!!! εγώ πάλι δεν ξέρω αν εχω βρει τη λύση.... στο ψαξιμο είμαι συνεχώς!!!!! τωρα το έριξα στο κολύμπι+αερόβια... θα δείξει!!!!
εγω ημουν 52-54 κιλά μεχρι που γνωρισα τον αντρα μου γμτ!!!!!! χαχαχαχαχα αυτος με κατέστρεψε!!!!! το δηλώνω δημοσίως!!!! χαχαχαχαχα
είμαι 29 στα 30...
11-05-2010, 17:08 #13
οι αντρες φταινε για ολα..και ο δικος μου (Boyfriend) τρωει σα βοδι...ολη μερα.αμα κατσει χτυπαει 1κιλο παγωτο στην καθησια.
ολο μαγειρευει και τρωει.αυτο ειναι το χομπυ του.
αλλα παει 1ωρα τη μερα καθε μερα γυμαστηριο, η παιρνει το ποδηλατο και ανεβαινει στα βουνα, και η δουλεια του ειναι τετοια που ολη μερα κινειται.
αλλα εκανε απο μικρος γυμναστικη και χωρις αυτη δε μπορει να ζησει!του αρεσει...
μου λεει...να ξεπατωνομαι κι εγω στη γυμναστικη για να μπορω να τρωω οτι γουσταρω...αλλα εγω ειμαι τεμπελοσκυλο.
κανω διαδρομο στο σπιτι οποτε θυμαμαι..και κανα dvd με ασκησεις στην τηλεοραση.εχω και ποδηλατο που και που παιρνω τους αγρους παραμαζομα και κανω γυρες.αλλα ολα αυτα 1 φορα τη βδομαδα να πω??τεμπελα παιδι μου!!!
ναι το βελονισμο εννοω...μου εχει κοψει την ορεξη και ειμαι απιστευτα καλα..και χωρις αγχος και βουλιμιες.που με επιανε και καταβροχθιζα λιγο απο αυτο, λιγο απο το αλλο κλπ και μετα πονουσε το στομαχι μου απο τα χαζα που ετρωγα.δεν ξερνουσα ποτε..δε μπορω και να θελω...!
αλλα υπερφαγικα επισοδεια καθε μερα...αυτη η δουλεια γινοτανε!
σωθηκα ομως και ηρεμισα!
εσυ τι κανεις για να χασεις??κανεις κατι?καποια διαιτα?
11-05-2010, 17:39 #14
εγω εχω κάνει τα πάντα!!!!!
τώρα προσέχω λίγο με τη διατροφή ....απο δίαιτες που έχω (ενα ντοσιε ολόκληρο) :) και όπως προανέφερα άρχισα πισίνα , διάδρομο και ελλειπτικο... δηλαδή εαροβια γυμναστικη....
το πρόβλημα είναι πάντα τα βουλιμικά όπως λες κι εσυ....
είμαι σε φάση που παλεύω με αυτα.... :)
ενα μεγάλο συγνώμη στη Goldaline ...εκ μέρους μου
αλλάξαμε θέμα νομίζω...
11-05-2010, 18:18 #15
κανεις την καλυτερη δουλεια..γυμναστικη! οποτε εχεις καλες πιθανοτητες να κερδισεις τη μαχη...αρκει να μην τα παρατησεις οπως κανω εγω συνηθως με τη γυμναστικη.
μου εβαλες μπριζες τωρα..θα αρχισω κι εγω λιγο πιο εντατικα γυμναστικη...
thanks dear!
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία