Προιόντα Prevent. Γνωρίζετε σχετικά?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 31 12311 ... LastLast
Results 1 to 15 of 459
    Senior Member

Προιόντα Prevent. Γνωρίζετε σχετικά?

Πρόκειται για σκόνες σε διάφορες γεύσεις (φράουλα, ροδάκινο, σοκολάτα, βανίλια, καπουτσίνο) που τις διαλύεις σε νερό, χυμό ή γάλα. Έχει τρία στάδια, το start, το premium και το basic.
    Στο δεύτερο στάδιο, τα δύο γεύματα είναι η σκόνη αναμεμειγμένη σε γάλα 1,5% λιπαρά.
    Νομίζω ότι είναι καλά προιόντα όταν θέλουμε να σοκάρουμε τον οργανισμό και να χάσει γρήγορα βάρος.
    Γνωρίζετε κάτι σχετικά?
    Αν όχι για τα συγκεκριμένα, γνωρίζετε για τα γεύματα σε σκόνη?
    Τα πήρε καμιά σας και, αν ναι, είδατε αποτελέσματα?

Senior Member
    τα είχε πάρει μία θεία μου...έχασε οντως πολλά κιλά...αν δεν κάνω λάθος κάπου 10-12 σε 1-1/2 μήνα...πολύ στερητική διατροφή...τα πήρε αμέσως μόλις άρχισε να τρώει κανονικά!!! δεν θέλω να σε απογοητεύσω...μία άλλη ξαδέλφη μου είχε χάσει αρκετά κιλά (δεν θυμάμαι γιατί ήταν πριν από 15 χρόνια και όχι με τα prevent αλλά με τα herbalife) ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ!!! αλλά έκανε διατροφή και γυμναστική ταυτόχρονα και εξακολουθησε και μετά την διακοπή των γευμάτων αυτών...είναι θέμα ανθρώπου μάλλον και το πως θα συνεχίσεις μετά την διατροφή σου...προσωπικά δεν πιστεύω ότι πρέπει κάποιος να αντικαταστήσει το γαλατάκι του το πρωινό με ένα τέτοιο σκεύασμα...ούτε κάποιο άλλο γεύμα της ημέρας βέβαια...

Senior Member
    άστο κοπελιά μην την ψάχνεις, αντικαθιστάς γεύματα με ρόφημα τέτοιας σκόνης, το αποτέλεσμα είναι να τρως πολύ λίγες θερμίδες και φυσικά να χάνεις κιλά επειδή εξαφανίζονται υγρά και μύες. με το που θα φας το φαγάκι σου τσουπ έρχονται τα κιλά..
    το ίδιο και σε μια φίλη μου. το έκανε για κανα μήνα, περιχαρής μας έλεγε ότι είχε χάσει περίπου 10-12 κιλά αλλά όταν την είδαμε ήταν στις ίδιες διαστάσεις με πριν. αν αντέχεις δύο γεύματα τη μέρα να τα αντικαθιστάς με τέτοιο ρόφημα, φαντάζομαι θα σου είναι πιο εύκολο να τρως μικρές μεριδούλες φαγητό της προκοπής, διαιτητικά μαγειρεμένο...

Senior Member
    ειναι αληθεια...δεν ειναι τιποτα το σουπερ..γιατι τα παιρνεις τα κιλα παλι.
    και ακομα κι αν δεν τα παρεις ...ασχετα με αυτο..
    δεν ειναι αυκολο να πινεις ροφηματα αντι για φαγητο...και μη φανταστεις οτι οταν πινεις το ροφημα χορταινεις κιολας...εγψ εκανα herbalife πριν πολλα χρονια και πριν λιγα prevent αλλα δε μου αρεσαν οι σκονες, ζοριζομουν πολυ..
    και μετα πεινουσα παλι.οχι του θανατα αλλα πεινουσα.και δεν ειναι και φτηνη υποθεση αυτο ετσι??!!!τα πολλα κιλα οταν τα χανεις ειναι αρχικα υγρα ετσι κι αλλιως..
    το θεμα ειναι και να τα κρατησεις..οχι να τα βαλεις μετα απο ενα μηνα.

Senior Member
    Ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια για τις απαντήσεις σας.
    Ήθελα να ξέρω τι κάνουμε όταν κολλάει η ζυγαριά, προκειμένου να σοκάρουμε τον οργανισμό, όπως είπα πιο πάνω.
    Σκέφτηκα πως μπορεί να είναι μία κάποια λύση.
    Στην πραγματικότητα όμως, τα κιλά δεν τα βάλαμε τρώγοντας σκόνες, σωστά?

Senior Member
    μια φιλη μου επαιρνε σκονες prevent για 3 μηνες χανοντας 18 και κιλα.εκτος οτι του ξαναεβαλε εις διπλουν τους επομενο χρονο βρεθηκε με πολλα προβληματα υγειας οπως χαμηλο αιματοκριτη και σιδηρο,ζαλαδες και πολλα αλλα.

Senior Member
    Εκτός από όλα τα παραπάνω κάνουν κακό κ στο συκώτι κ παίρνεις τα κιλά εις διπλουν τα επαιερνε κ ο άντρας μου. Τζάμπα λεφτά

Junior Member
    εγω ειχα παρει prevent πριν κανα χρονο και εχασα 8 κιλα ..δν τα ξαναπηρα μεχρι στιγμης αλλα προσπαθω για να συντηρηθω..εννοειται αρκετα σκληρη η διατροφη και πιεστηκα αρκετα αλλα πιστευω αξιζε τον κοπο..ειχω ταλαιπωρηθει με αρκετεσ διαιτες και εχω παει σε αρκετουσ διαιτολογους αλλα μονο αυτο δουλεψε σε μενα..αλλα σιγουρα ειναι στον ανθρωπο..τι θα σου ταιριαξει..

Junior Member
    έπερνα τα prevent περίπου για ένα τρίμηνο πριν από 4 χρόνια ...πέρα από το γεγονός ότι η σκόνη δεν μπορεί σε καμμία περίπτωση να καλύψει τις διατροφικές σου ανάγκες και πεινάς διαρκώς από ένα σημείο και μετά είναι εντελώς ανελαστικό το πρόγραμμά τους και καταστρεφει το μεταβολισμό....
    δεν μπορείς να κάνεις ούτε μια μικρή παρασπονδία σα φυσιολογικός άνθρωπος γιατί βάζεις αμέσως και πρέπει να μένεις αυστηρα προσκολημένη σε ότι λέει το πρόγραμμα...πεινάς, καταστρεφεται το συκώτι λόγω της αυξημένης ασπαρτάμης που περιέχουν και επειδή έχεις στερηθεί τα πάντα μετά πέφτεις με τα μούτρα και τα βάζεις εις διπλούν...
    άσε που ούτε τον οργανισμό σου βάζεις σε μια τάξη για να μάθει να αρκείται σε μικρές και ικανοποιητικές ποσότητες, ούτε μαθαίνεις να επιλέγεις για τον εαυτό σου εκείνη την τροφή που είναι πιο οφέλιμη και λιγότερο παχυντική...έχει επιλέξει από πριν για σένα η σκόνη υποτίθεται...αυτα είναι για ρομπότ...όχι για ανθρώπους...και είναι και ακριβά...

Senior Member
    βρε γλυκο μου κορίτσι γιατι δεν κανεις μια διατροφη ισορροπημένη με λιγοτερες θερμίδες και θα δεις που θα χασεις κιλά παρα αυτα τα πραγματα που δεν ξερουμε καν σε τι μπορει να βλαψουν τον οργανισμό μας?

Χαιρετω τη παρεα...
    Ειμαι νεα στο φορουμ σας και μολις αρχισα prevent
    Oι τρεις πρωτες μερες σκετο μαρτυριο...κοντεψα να τα φτυσω....

Σημερα στη τεταρτη μερα , μολις ηπια νες με γαλα σκετο ξαναγεννηθηκα.....σημερα ολα ειναι σουπερ...ουτε νευρα ουτε υποταση τιποτα

Υψος 1.73
    Βαρος 101.800

Θελω συμπαρασταση παιδια :starhit::starhit:

Ευχαριστω

Senior Member
    Πριν από λίγο καιρό διαπίστωσα ότι η σκόνη έληξε και την πένταξα. Ευτυχώς?

Σε πια φαση εισαι Αβα????
    Εισαι ευχαριστημενη απο τη πορεια σου ????

Senior Member
    Εβίτα καλωσήλθες! Καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου. Τα συγκεκριμένα σκευάσματα χορηγούνται με συνταγή γιατρού? Πώς ακριβώς τα χρησιμοποιείς? Θα ήταν χρήσιμο αν μας έδινες περαιτέρω πληροφορίες.
    Ava δε γνωρίζω τίποτα για τα συγκεκριμένα σκευάσματα, όμως αν θες να δώσεις μια ώθηση στον οργανισμό σου μπορείς να περοιρίσεις τους υδατάνθρακες, να αυξήσεις την κατανάλωση νερού και να κάνεις ένα είδος αερόβιας άσκησης.

Senior Member
    Εβίτα, να σου πω την αλήθεια, δεν τα χρησιμοποίησα, παρά μόνο για 2-3 μέρες. Δεν πρόλαβα να δω τα όποια αποτελέσματα. Πιστεύω, πάντως, πως όταν τρέφεσαι λογικά, δεν χρειάζεσαι κανένα προιόν. Τα πήρα σε μία φάση απελπισίας και μετά επανήλθα.

Page 1 of 31 12311 ... LastLast