Προιόντα Prevent. Γνωρίζετε σχετικά? - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 31 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast
Results 151 to 165 of 459
    5 κιλα κατω και εγω πριν κλεισω μηνα, βεβαια τις ψιλοσαχλαμαρες μου τις εκανα αλλα τωρα θα συνετιστω γιατι η διαφορα ειναι μεγαλη και τα θετικα σχολια πολλα
    Αντε να ξεκουνησει και το τικερακι.....θελω να το βλεπωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!

Κοριτσια μπραβο για τις επιτυχιες σας

Senior Member
    Μπράβο Εβίτα!!! 5 κιλά σε λιγότερο από ένα μήνα μου ακούγεται πολύ καλό! Αν συνεχίσεις έτσι, σε 3μήνες θα είσαι super! To διαιτολόγιο βγαίνει - το μεσημεριανό σε κρατάει χαλαρά μέχρι το βράδυ, ενώ σαν δεκατιανό αν πεινάσεις, μπορεί να σε καλύψει μέχρι το μεσημέρι μια σουπίτσα (σαν starter :wink2: ), οπότε "συνετίσου" για τα καλύτερα! Ας μην ξεχνάμε, ότι στο τελευταίο στάδιο, το οποίο δεν περιέχει καθόλου το υποκατάστατο, η διατροφή που δίνεται - που δεν είναι τίποτε άλλο από ένα σωστό και υγιεινό πρόγραμμα διατροφής που πρέπει να ακολουθούμε ούτως ή άλλως στη ζωή μας - μια φορά την εβδομάδα έστω υπάρχει και το γλυκάκι! (Το ticker-άκι μου δεν είναι "τυχαίο"! Προσπαθώ και κρατιέμαι, αλλά μόλις φτάσω τον στόχο μου, το παγωτάκι μου θα το ευχαριστηθώ!)

Originally posted by pumyra
    Μπράβο Εβίτα!!! 5 κιλά σε λιγότερο από ένα μήνα μου ακούγεται πολύ καλό! Αν συνεχίσεις έτσι, σε 3μήνες θα είσαι super! To διαιτολόγιο βγαίνει - το μεσημεριανό σε κρατάει χαλαρά μέχρι το βράδυ, ενώ σαν δεκατιανό αν πεινάσεις, μπορεί να σε καλύψει μέχρι το μεσημέρι μια σουπίτσα (σαν starter :wink2: ), οπότε "συνετίσου" για τα καλύτερα! Ας μην ξεχνάμε, ότι στο τελευταίο στάδιο, το οποίο δεν περιέχει καθόλου το υποκατάστατο, η διατροφή που δίνεται - που δεν είναι τίποτε άλλο από ένα σωστό και υγιεινό πρόγραμμα διατροφής που πρέπει να ακολουθούμε ούτως ή άλλως στη ζωή μας - μια φορά την εβδομάδα έστω υπάρχει και το γλυκάκι! (Το ticker-άκι μου δεν είναι "τυχαίο"! Προσπαθώ και κρατιέμαι, αλλά μόλις φτάσω τον στόχο μου, το παγωτάκι μου θα το ευχαριστηθώ!)
    Eυχαριστω πολυ μικρη μου.......στο τηγανι βρισκεται ομελετα αλλα.......................εγω στο 1.73 υψος μου........
    Βρεθηκα Αθηνα για 2 μερες πηγαμε σε Κινεζικο και εφαγα σαν γαιδουρι......χωρις καμμια τυψη συνειδησεως.....
    Απο σημερα με πιασανε..........αλλα εδωσα ορκο τιμης μεχρι αυριο που εχω γαμο και τραπεζι.......
    Θα φαω το μεσημερι τη πριβεντ και το βραδυ το μεσημεριανο μου....
    Βλεπω το τικερακι σου.....54 κιλα............ ημουν εγω στο προνηπιο.....:smirk::smirk:

Senior Member
    εγω παλι ολη τη μερα την κραταω χαλαρα .. το βραδυ εχω ενα θεμα ... πινω το βραδυνο μου κατα τις 9 ... αλλα κατα τις 11 με πιανει μια απιστευτη λιγουρα .. μεχρι στιγμης εχω κρατηθει.. αλλα την τριτη που εχω ραντεβου θα του πω αν μπορω να πινω εκεινη την ωρα μια σουπιτσα ...

Senior Member
    μολις εφαγα το prevent με γιαουρτακι!! ενα εχω να πω! θεικο!!!!
    και πραγματικα νοιωθω χορτατη πολυ!!!!! για να δουμε λετε αυτο να ειναι το μυστικο για να μην πειναω πιο μετα??? μακαρι!

Originally posted by zwhtsa
    μολις εφαγα το prevent με γιαουρτακι!! ενα εχω να πω! θεικο!!!!
    και πραγματικα νοιωθω χορτατη πολυ!!!!! για να δουμε λετε αυτο να ειναι το μυστικο για να μην πειναω πιο μετα??? μακαρι!
    Σου το εγραψα χρυσο μου δοκιμασε το με γιαουρτι κατα προτιμηση Ολυμπος βιολογικο ....γινετε σαν παγωτο μοκα
    Εγω εχω σοκολατα και καπουτσινο, βανιλια δοκιμασε κανενας ???

Senior Member

Senior Member
    Τί έγινε βρε παιδιά? Μόνο σε εμένα δεν άρεσε...? !!! Τι κάνω λάθος?! uzzled:
    (Μήπως φταίει το γιαουρτάκι που παίρνω..?) :grin:

Senior Member
    Α-χα!!! Θα το δοκιμάσω και εγώ με αυτό το γιαουρτάκι...

Originally posted by pumyra
    Α-χα!!! Θα το δοκιμάσω και εγώ με αυτό το γιαουρτάκι...
    Αγελαδας γιαουρτι οχι κατσικας...γιατι εχει και τετοιο...
    Σας θυμιζω κοριτσια οτι σημερα ειναι η παγκοσμια μερα κατα της διαιτας....(δεν κανω πλακα ) για να τη γιορτασω λοιπον εφαγα μια δαγκωνια κρεπα σοκολατας...:smirk::smirk:

Senior Member
    χθες ηταν νομιζω ...

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Originally posted by Εβιτα
    Aπό όσο θυμάμαι η βανίλια δεν είναι ωραία αλλά η φράουλα είναι μια χαρά!

Senior Member
    εγω το δοκιμασα με στραγγιστο! απλα εβαλα κα λιγο γαλα γιατι ηταν πολυ πηχτο .. αλλα ετσι και αλλιως το γιαουρτακι ειναι 200 γρ ... οποτε ειχα περιθωριο αλλα 100 μλ γαλατος για να φτασω τα 300γρ γαλακτοκομικου προιοντος που βαζω το basic

Originally posted by aggeloydaki
    Originally posted by Εβιτα
    Aπό όσο θυμάμαι η βανίλια δεν είναι ωραία αλλά η φράουλα είναι μια χαρά!
    Aγγελουδι εχει η φαση premium φραουλα ??? νομιζω οτι ειναι στο basic
    Αντε να ερθει η μερα να φαω τη κρεμα στρατσιατελα....ανυπομονω
    Καποτε εκανα τη eurodiet παρομοια με τη prevent ειχα κατι γλυκουδια.....κατι κρεμουλες....
    Αλλα επρεπε να αγοραζω σε φακελακια και τα γευματα που δε τα ετρωγαν ουτε οι σκυλοι

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    εβίτα μου όχι στο basic είναι η φράουλα!

Page 11 of 31 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast