Προιόντα Prevent. Γνωρίζετε σχετικά? - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 31 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast
Results 211 to 225 of 459
    Originally posted by zwhtsa
    εγω παλι το κανω καταγραμμα ....
    η θα βαλω λιγοτερο φρουτο η οτι περισευει το τυλιγω σε σελοφαν και το τρωω την αλλη μερα
    Το φρουτο δεν το τρωγω ποτε μεσημερι,γυρω στις 3 εχω μεσημεριανο στη δουλεια 4 ωρες μετα τη φρουτο και γυρω στις 10.30 που σχολαω το γιουρτι με τη σκονη
    Δουλευω παντα απογευμα 1.30- 10.30 και συμφωνησε και ο γιατρος μου να παιρνω το φρουτο αργοτερα

Senior Member
    εμενα ο γιατρος μου ειπε να τα τρωω ολα στην ωρα τους, και τπτ ενδιαμεσα μετα. θελει 4-6 ωρες να μην τρωμε καθολου θερμιδες ...

Senior Member
    καλησπερα και απο εμενα....ζωητσα μπραβο που καταφερες ενα τοσο ουαου αποτελεσμα...keep going διαβασα οτι εχεις κανει επεμβαση...εχει σχεση με τα κιλα αν επιτρεπεται? εμενα ακομη δεν με εχουν παρει απο την εταιρεια τηλ για ενημερωση και ολα τα σχετικα την παρασκευη ζυγιζομαι μπασ και δω τιποτα με τα χερμπ[αλαιφ αλλα δεν το νομιζω...:grind:

Mπραβο και απο εμενα Ζωη....καλη συνεχεια....μονοι που βλεπεις το 80νταρι σου δινει δυναμη...

Senior Member
    και ειδικα οταν ακους πως απ οτα 4 κιλα τα 3,300 ηταν λιπος .. λες χαλαλι θα συνεχισω το περπατημα και τη διατροφη!

Senior Member
    Νά'μαι και εγώ! Μπράβο βρε παιδιά...! Έστω και η μικρή μα σταθερή απώλεια, είναι κάτι! Και εγώ το φρούτο το τρώω μαζί με το μεσημεριανό και η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα συνηθίσει έτσι (το έτρωγα 4 ώρες μετά σαν απογευματινό) και μου φαίνεται "κάπως" τώρα... Το γιαουρτάκι δεν το βρήκα εδώ στην γειτονιά :sniff: οπότε... κάνω υπομονή μέχρι να το πετύχω σε κανένα super την επόμενη φορά. αυτή την εβδομάδα είμαι -1Kgr, πολύ καλά, μιας και είναι να αδιαθετήσω κιόλας! ʼντε να δούμε! Ευτυχώς και ο καιρός βοηθάει - δεν άρχισε ακόμα να κάνει πολύ πολύ ζέστη, οπότε και δεν βγάλαμε ακόμα καλοκαιρινά παντελόνια (δεν μου μπαίνει τίποτα... το λιγότερο ένα κιλό ακόμα κάτω θέλω για να πω ότι κάτι πάει να μπει :sniff: )...

Originally posted by pumyra
    Νά'μαι και εγώ! Μπράβο βρε παιδιά...! Έστω και η μικρή μα σταθερή απώλεια, είναι κάτι! Και εγώ το φρούτο το τρώω μαζί με το μεσημεριανό και η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα συνηθίσει έτσι (το έτρωγα 4 ώρες μετά σαν απογευματινό) και μου φαίνεται "κάπως" τώρα... Το γιαουρτάκι δεν το βρήκα εδώ στην γειτονιά :sniff: οπότε... κάνω υπομονή μέχρι να το πετύχω σε κανένα super την επόμενη φορά. αυτή την εβδομάδα είμαι -1Kgr, πολύ καλά, μιας και είναι να αδιαθετήσω κιόλας! ʼντε να δούμε! Ευτυχώς και ο καιρός βοηθάει - δεν άρχισε ακόμα να κάνει πολύ πολύ ζέστη, οπότε και δεν βγάλαμε ακόμα καλοκαιρινά παντελόνια (δεν μου μπαίνει τίποτα... το λιγότερο ένα κιλό ακόμα κάτω θέλω για να πω ότι κάτι πάει να μπει :sniff: )...
    Λοιπον μου φαινεται οτι αποτελεις παραφωνεια στο φορουμ....αυτα τα κιλα τα ειχα εγω στο προνηπιο....αντε και στο νηπιο....που γραφεις κοριτσακι μου με 53,5 ?????
    Δεν μας σεβεσαι καθολου ????:sniffle::sniffle:
    Θες να κανω χαρακιρι ???:smirk::smirk:

Senior Member
    ζωιτσα πως τα πας ρε παιδι
    τι λεει
    δυσκολα μετα τον 1,5 χρονο εε?
    κι εγω προσπαθω να τα κρατησω

Senior Member
    ααα για το Prevent μπηκα να γραψω
    το εχω παρει σε δυο φασεις
    την πρωτη εχασα αρκετα κιλα 20 νομιζω
    πριν 9-10 χρονια τοτε το λεγαν redict
    μετα τα ξαναπηρα και το ξανακανα αλλα δεν μου κανε τιποτα απολυτως
    και κατοπιν νομιζω οτι δυσκολευτηκα να χασω κιλα

Originally posted by τζενη
    ααα για το Prevent μπηκα να γραψω
    το εχω παρει σε δυο φασεις
    την πρωτη εχασα αρκετα κιλα 20 νομιζω
    πριν 9-10 χρονια τοτε το λεγαν redict
    μετα τα ξαναπηρα και το ξανακανα αλλα δεν μου κανε τιποτα απολυτως
    και κατοπιν νομιζω οτι δυσκολευτηκα να χασω κιλα
    Nα κλαιν οι χηρες να κλαιν και οι παντρεμενες ??? Ποτε θα δω και εγω το στοχο μου ???
    Κοριτσια σημερα ειμαι για κρεμασμα...εχω τυψεις συνειδησεως και ειπα να το μοιραστω μαζι σας
    Ειμαι πολυ γαιδουρι που εφαγα δυο κομματια αφρατο κεικ ???
    Οχι δεν αντισταθηκα καθολου....αντε τωρα να ζυγιστω.....προκειτε περι θρασους και αναιδειας....

Senior Member
    ελα βρε Εβιτακι μην κλαις
    δεν ειναι δα και 2 πιτσες
    2 κοματακια κεικ ειναι
    ελπιζω σημερα να εισαι πιο "κοσμια" με λιγοτερο "θρασος" και "αναιδεια"

Senior Member
    Originally posted by Εβιτα
    Originally posted by pumyra
    Λοιπον μου φαινεται οτι αποτελεις παραφωνεια στο φορουμ....αυτα τα κιλα τα ειχα εγω στο προνηπιο....αντε και στο νηπιο....που γραφεις κοριτσακι μου με 53,5 ?????
    Δεν μας σεβεσαι καθολου ????:sniffle::sniffle:
    Θες να κανω χαρακιρι ???:smirk::smirk:
    :sniffle: ...δεν ήταν τόσο τα κιλά, όσο το ότι ήταν κυρίως λίπος και φαινόταν πολύ περισσότερα... και γιατί αυτό το "Δεν μας σεβεσαι καθολου ??"? Δεν παρακολουθώ αυτό το forum για να αποκτήσω "εχθρούς"... :sniffle:
    ...και ξέρω πολύ καλά πώς είναι να προσπαθείς να χάσεις πάνω από 10 κιλά... σε όοοοοολη την εφηβεία μου έπαιρνα κορτιζόνη...και από 50, έγινα 69 κιλά... φανταστείτε το σοκ που είχα πάθει με τα χρόνια - να τρώω μετά ελάχιστα και να μην χάνω καθόλου... Για να ξαναφτιάξω τον μεταβολισμό μου μετά είδα και έπαθα... Και τώρα στα 30 μου και αφού έχει περάσει και μια δεκαετία από τότε, θεωρώ ότι αν για τον "χ" "ψ" λόγο μπλοκάρει - αλλάξει ο μεταβολισμός σου και έχεις περισσότερο ποσοστό λίπους από το κανονικό, δεν είναι εξίσου καλό είτε αν είσαι 53 κιλά, είτε 103... Με συγχωρείτε αν σας "πρόσβαλα", ήθελα μόνο support και εγώ... :sniffle:

...και δεν υπάρχει λόγος να μας παίρνει από κάτω ή να αισθανόμαστε τύψεις αν καμιά φορά ξεφεύγουμε από το πρόγραμμα... σκοπός είναι να μην ξεχνάς τον στόχο σου, γιατί εφόσον δεν τον ξεχνάς, πάλι τον δρόμο προς τα εκεί θα πάρεις...

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    pumyra μου νομίζω πως η εβίτα χαριτολογώντας το είπε το "δεν μας σέβεσαι καθόλου" τουλάχιστον εγώ έτσι το αντιλαμβάνομαι!και λοογικό είναι όλοι μας να χρειαζομαστε υποστήριξη είτε θέλουμε να χάσουμε πολλά είτε λίγα!απλά επειδή δεν θυμάμι τι ύψος έχεις?τα 51 κιλά μου φαίνονται πολύ λίγα,έχεις κάνει λιπομέτρηση και έχεις μεγάλο ποσοστό λίπους?

Senior Member
    ...δεν μπορούσα να καταλάβω αν όντως το είπε χαριτολογώντας και για να μην αισθάνομαι και εγώ άσχημα και σκέφτομαι αν έκανα κάτι ή είπα κάτι που ίσως θήγει κάποιον, είπα να απαντήσω... :-) Είμαι γύρω στο 1.65 (τελευταία μέτρηση...) - έκοψα και το κάπνισμα κάτι μήνες πριν και απο 51.5 πήγα 56.1 με ποσοστό λιπους 24,5 μισό περίπου, αλλά απο μετρήσεις μου είπαν ότι πρέπει να κατέβει... gym δεν μπορω να κάνω για λόγους υγείας... οπότε... να'μαι... 51.5 θέλω να φτάσω, ή καλύτερα, να κατεβάσω το ποσοστό λίπους και να μειώσω πόντους...

Senior Member
    καλησπερα και απο μενα .. με αρκετες παρσπονδιες αυτη η βδομαδα .. αλλα επεσαν μαζεμενα γενεθλια και συναυλιες.. τι να κανω ... απο αυριο ομως ξανα στους ρυθμους μας ...

Page 15 of 31 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast