Προιόντα Prevent. Γνωρίζετε σχετικά? - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 31 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast
Results 256 to 270 of 459
    Member
    καλημερα και παλι...

ασ πω και εγω κατι για μενα για την γνωριμια.....ειμαι 25 ετων και 1,67 υψοσ.εδω και 2 χρονια πηρα κιλα λογω πολυκιστηκων οωθηκων.....
    εχω φτασει στο σημειο να εχω πλεον περιοδο καθε 2 μηνεσ οποτε πρηξιματα κατακρατηση υγρων στρεσσ απο την δουλεια και φαγητο ειναι οτι χειροτερο ..:sniff:
    ημουν παντα γυρω στα 72-75 κιλα οποτε τωρα που παχυνα τοσο πολυ νοιωθω απαισια...ειμαι αραβωνιασμενη και θελω το αλλο καλοκαιρι να παντρευτω αλλα αν δεν παω 70-75 κιλα δεν παντρευομαι με τιποτα.θελω υποστιρηξη κοριτσια......

Member
    :starhit:

Senior Member
    Καλωσόρισες Effaki! Υποστήριξη θα έχεις και...με το παραπάνω! Υπομονή και επιμονή χρειάζεται και όλα θα πάνε καλά! Zwhtsa, όντως, πού είσαι;;;!!!!
    Χθες το μεσημέρι βγήκα μετά από έναν μήνα αρκετά έξω από το πρόγραμμα... Να ρωτήσω κάτι: εσείς όταν ξεφεύγετε λίγο το μεσημέρι, το βράδυ συνεχίζετε κανονικά; Και τις επόμενες μέρες-το είχα ξαναρωτήσει και παλιότερα- το σωστό θα ήταν και καλά να ξαναπηγαίνατε στο start;

Member
    ΕΓΩ ΞΕΦΥΓΑ ΛΙΓΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΦΑΓΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ.

Member
    pumyra για πεσ μου λιγο ποσα κιλα πρεπει να χανεισ την εβδομαδα?????εγω πηρα το start για 3 μερεσ και μετα το premium. esy????

Senior Member
    Εγώ πήρα το start και μετά το basic γιατί ήθελα να χάσω 4,5 κιλά... Από ό,τι κατάλαβα, ο ρυθμός απώλειας βάρους, εξαρτάται από τα κιλά που έχει κάποιος. Την πρώτη εβδομάδα χάνεις περισσότερο, ενώ στη συνέχεια κάπου το 1% του βάρους σου / βδομάδα... Πάντως για να έχει κάποιος τα αναμενώμενα αποτελέσματα, καλό είναι να ακολουθεί την διατροφή, χωρίς παρασπονδίες... Έχει 3 μέρες τώρα που λόγω κοινωνικών υποχρεώσεων, έχω ξεφύγει κατά πολύ... Ούτε να ζυγιστώ δεν θέλω δηλαδή! Σκέφτομαι να κάνω μια παύση για καμιά - δυό βδομάδες και να ξεκινήσω πάλι από την αρχή... Δεν ξέρω... uzzled: :sniff:

Senior Member
    ... Τελικά αυτή την παύση θα την κάνω, κατά κάποιον τρόπο και αναγκαστικά... Το καλό είναι ότι σιγά σιγά και...ήρεμα ήρεμα μπορώ να πάω gym!!! Επιτέλους, κάτι είναι και αυτό!!! Οπότε για ένα 2-3 βδομάδες σταματάω το πρόγραμμα (κρίμα γιατί είναι και απότομα ), και αν χρειαστεί το ξαναξεκινάω μετά... Ως τότε... καλή σας συνέχεια και... Θα σας "παρακολουθώ" !!!!!!

Originally posted by pumyra
    Εγώ πήρα το start και μετά το basic γιατί ήθελα να χάσω 4,5 κιλά... Από ό,τι κατάλαβα, ο ρυθμός απώλειας βάρους, εξαρτάται από τα κιλά που έχει κάποιος. Την πρώτη εβδομάδα χάνεις περισσότερο, ενώ στη συνέχεια κάπου το 1% του βάρους σου / βδομάδα... Πάντως για να έχει κάποιος τα αναμενώμενα αποτελέσματα, καλό είναι να ακολουθεί την διατροφή, χωρίς παρασπονδίες... Έχει 3 μέρες τώρα που λόγω κοινωνικών υποχρεώσεων, έχω ξεφύγει κατά πολύ... Ούτε να ζυγιστώ δεν θέλω δηλαδή! Σκέφτομαι να κάνω μια παύση για καμιά - δυό βδομάδες και να ξεκινήσω πάλι από την αρχή... Δεν ξέρω... uzzled: :sniff:
    Noμιζω οτι σε παιρνει μια χαρα αφου με τα κιλα που εχεις μπροστα μου θεωρησε τζιτζικοφτερο :yes::yes:
    Χθες ημουν σε μια βαφτιση και ετρωγα απο τις 1.30 εως τις 6 το απογευμα, βεβαια τα λαθη και τα παθη πληρωνονται αφου ακομα δεν μπορω να συνελθω, για ζυγισμα ουτε λογος
    Συνεχιζω κανονικα εδωσα ορκο τιμης να μη τη παραβιασω, αλλα αν την αρχιζα ξανα δεν θα εμπαινα στο Start με καμμια δυναμη, τις πρωτες μερες ειδα τον ουρανο σφοντυλι

Senior Member
    "τζιτζικόφτερο" - χαχαχα ΧΑΧΑΧΑ!!!! :lol: είσαι απίστευτη!!! Ακόμα γελάω !!!!! :lol:

Originally posted by pumyra
    "τζιτζικόφτερο" - χαχαχα ΧΑΧΑΧΑ!!!! :lol: είσαι απίστευτη!!! Ακόμα γελάω !!!!! :lol:
    Για δες το τικερακι μου και θα καταλαβεις.....οπως το ξαναγραψα στα κιλα σου ημουν εγω στο προνηπιο....και ας ειμαι 1.73

Member
    καλημερα κοριτσια.εγω περιπου χανω 1 την εβδομαδα τωρα δεν εχω ζυγιστει ακομα αλλα περιμενω να αδιαθετησω κιολασ( μετα απο δυο μηνεσ?????):crazy:φοβαμαι να αναιβω στην ζυγαρια...και αν ειμαι ακομα 85??????τι θα κανω

Senior Member
    καλησπεραααααα... μετα απο εναμ εγαλο διαλειμα ... με εξοδους για φαγητο και ποτο . πανηλθα στην ομαδα! ξανα το σταρτ απο σημερα! ευτυχως απο κιλα στα ιδια!!! παλι καλα!

Senior Member
    ʼντε, ωραία!!! Και εγώ μετά από αυτό το διάλειμμα, αν χρειαστεί θα το ξαναξεκινήσω και εγώ από το start Λέτε να χάλασε / χαλάσει...; από τέλη Μαΐου το έχω ανοίξει...

Senior Member
    καλημερα, καλο μηνα!

γμτ ενω ειχα ξεκινησει μια χαρα .. τωρα δνε μπορω να μπω σε προγραμμα.. λεω για αρχη να ξεκινησω να κανω μια κλασικη διαιτα ... μπαινοντας στη λογικη της διαιτας και μετα να αρχισω την σκονη παλι .. ας πουμε χθες ενω ειπια την σκονη μου το βραδυ .... με επιασε μια πεινα κατα τις 3 ... που σηκωθηκα και εφαγα το ψητο ψαρι που ειχα ετοιμασει για σημερα... πφ .... ντροπη .. ευτυχως που ηταν ψητο σε σκευος γκριλ οποτε ηταν χωρις λαδια .... ηταν σα να ειναι στα καρβουνα ...

σημερα ξεκινησα με μισο κουλουρι απο φουρνο το πρωι .. κατα τις 10 στις 13 θα φαω το αλλο μισο και κατα τις 4 που θα ειμαι σπιτι .. θα φαω κατι απο τα γευματα που μου εχει ο γιατρος ... και το βρδυ γιαουρτακι...
    θα προσπαθησω να τηρω κενο τουλαχιστον 3 ωρες και σιγα σιγα να φτασω τις 4 και να ξαναρχισω τη σκονη ..
    1

Member
    καλημερα ζωητσα.εγω λογο διαταραχων στην περιοδο μου (αδιαθετω καθε 2 μηνεσ) και τωρα βρισκομαι στο τελοσ του 2ου μηνα......περιμενω πωσ και πωσ για να αδιαθετησω και να ξεκολλησω απο τα 85 κιλα.να φανταστεισ οτι εχω κοψει τις μεζουρεσ απο το premium και αντι 3 μεζουρες σε 250 mi γαλα βαζω μονο μια.το ξεκινησα αυτο την δευτερα διαβασα καπου οτι κανει δουλεια

Page 18 of 31 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast