Προιόντα Prevent. Γνωρίζετε σχετικά? - Page 19
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 19 of 31 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast
Results 271 to 285 of 459
    Member
    Ciciliana που εισαι χαθηκεσ :roll:

Member
    εβιτα πωσ τα πας??????η ψυχολογια μου χαλια

Senior Member
    Originally posted by Effaki
    καλημερα ζωητσα.εγω λογο διαταραχων στην περιοδο μου (αδιαθετω καθε 2 μηνεσ) και τωρα βρισκομαι στο τελοσ του 2ου μηνα......περιμενω πωσ και πωσ για να αδιαθετησω και να ξεκολλησω απο τα 85 κιλα.να φανταστεισ οτι εχω κοψει τις μεζουρεσ απο το premium και αντι 3 μεζουρες σε 250 mi γαλα βαζω μονο μια.το ξεκινησα αυτο την δευτερα διαβασα καπου οτι κανει δουλεια
    σιγουρα θα κανει δουλεια γιατι ουσιαστικα μειωνεις τις θερμιδες ..

εγω εχω ενα θεματακι με το βραδυ γμτ ..
    ολη τη μερα οκ δεν με νοιαζει για φαι .. αλλα ακομη και αν φαω κανονικα το βραδυ .. με πιανει εκει γυρω στις 3 μια λιγουρα .. πρεπει να καθιεωρω να πεινω ενα ποτηρι γαλα εκεινη την ωρα η κανενα γιαουρτακι ...

Member
    ζωητσα εχεισ δοκιμασει το απογευμε να τρωσ και ενα φρουτο????

Member
    μην νομιζεισ εγω ηπια το πρωινο prevent και τωρα γουργουριζει η κοιλαι μου....μιλαμε κανει πολυ θορηβο αλλα δεν μπορω να πιω το μεσημεριανο ακομα.....θα το πιω κατα τησ δυο και κατι , και μετα κατα τησ 6 ενα φρουτακι και το βραδυ βραδυνο......τι θα πεισ αν σου πω οτι ολη μερα το βραδυνο ονειρευομαι?????????? σοκ ετσι?????/αλλα μου αρεσει τοσο πολυ το φαγητοοοοοοοοο γιαυτο εφτασα τα κιλα που εφτασα......
    ωχ αντε λιγωθηκα

Senior Member
    με το πρεβεντ απαγορευοταν ενδιαμεσα το φαγητο .. αλλα σημερα και για καμια βδομαδα ειπα απλα να τρωω μικρα γευματακι απο 3ωρο .. οπως εκανα και με την επεμβαση ... οποτε ελπιζω να με βοηθησει..

Member
    επειδη απαγορεθονται τα γευματα ενδιαμεσα γιαυτο και εγω τα πινω πρωι και μεσημερι ετσι μου μενει ανοιχτω το απογευμα και τρωω ενα φρουτο ακι το βραδυ πια το βραδυνο......και τωρα ειδικα που μειωσα τισ μεζουρεσ απο 3 σε1 δεν εχω και τυψεισ που τρωω το φρουτακι μου......

Senior Member
    απλα τρωω αργα πολυ το μεσημεριανο λογω δουλεια .. γυρω στις 4 -5 ... εκτος αν καθιερωσω αυτο που λες και εσυ ... να πινω το πρωι τη σκονη .. να εχω μαζι μου αλλα μια δοση για να την πεινω κατα τις 2 στις 6 να τρωω το φρουτο που μου εχει στο γευμα .. και γυρω στις 10 το βραδυνο ... αν και ασχημη ωρα για βραδυ νο .. αλλα θα το δοκιμασω και αυτο! καλη ιδεα! απο αυριο και ολας!

Member
    καντω και θα δεισ οτι θα σε βολεψει παρα πολυ.

Member
    μολισ ζυγιστηκα.................... 84,5 επιτελουσ ψιλοξεκκολησσα.
    βεβαια θα μου πεισ τι ειναι 0,5 κιλο?????για 2 μηνεσ καθυστερηση περιοδου και κατακρατηση υγρων το μισο κιλο ειναι και αυτο ευτυχιααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!!!:spin::spin::spin::spin::spin::spin::s pin::spin::spin::spin::spin::spin::spin::spin:

Member
    ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Member
    γιατι τοση ησυχια σημερα.....

Originally posted by Effaki
    εβιτα πωσ τα πας??????η ψυχολογια μου χαλια
    Θα δειξει τη Κυριακη που θα ζυγιστω, γιατι τη προηγουμενη πηγα σε βαφτιση και ετρωγα για 6 ωρες....μα σαν το ζωον....
    Μετα πλακωσανε οι τυψεις συνηδησεως 3 μερες δεν μπορουσα να συνελθω τωρα ολα ο.κ τη Κυριακη θα ζυγιστω και θα δειξει η ετοιμηγορια
    Βεβαια δεν τη τηρω κατα γραμμα τις σαχλαμαριτσες μου τις κανω αλλα πιστευω οτι θα παω καλα
    Θα σου συστησω να μη παιρνεις μια κουταλια σκονη μονο το εκανε μια φιλη επαιρνε 2 κουταλιες αντι για 3 και δεν εχασε βαρος, της το ειπε και ο γιατρος
    Αντε καλη μας συνεχεια.....:starhit:
    :starhit:

Με τουτα και με εκεινα αλλο ενα κιλο παρτο κατω.....
    Βρε που χαθηκατε ολες ???
    Καμμια δεν συνεχιζει ????

Καποια να γραψει ????? :bouncy:

Page 19 of 31 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast