Results 316 to 330 of 459
-
27-06-2011, 09:13 #316
Originally posted by zoinama
pumyra σε υπερευχαριστω για την απαντηση. Ναι φυσικα και εχεις απολυτο δικιο σε οοοολα! Απλα δεν μπορω να παω σε γιατρο γιατι δεν εχω τα χρηματα να το υποστηριξω αυτη τη στιγμη. Γιαυτο ρωτησα και αν ειναι απαραιτητο το start. ΝΑι λογικα εχει λογο υπαρξης...ειπα ομως να ρωτησω ΠΟΣΟ κακο θα εκανα αν ΔΕΝ το αγοραζα. Εγω ειμαι 1.70 με 81 κιλα.Εχω 13 κιλα παραπανω απο το επιθυμητο (σε μενα) βαρος.Δε θελω να χασω παραπανω..
Εχω κοιλιστα και μπρατσακια.Τα ποδια μου δεν ειναι χοντρα ολως παραδοξως.
ΣΚεφτηκα να κανω αυτη τη διαιτα ετσι λιγο πιο προχειρα οπως ξεκιναμε καθε Δευτερα ολοι μας κλασικα και καθε Τριτη τη χαλαμε...
χαχαχα
Αν δεν εχεις καποιο προβλημα υγειας δεν νομιζω οτι θα εχεις προβλημα
Ο γιατρος μου ειπε οτι δεν ειναι απαραιτητο να αρχισεις με το start - για μενα ηταν επωδεινο- αρχισε με το primium αφου θελεις να χασεις πανω απο 7 κιλα
Σιγουρα θα δεις αποτελεσμα αρκει να τη τηρησεις και να μην εχεις προβλημα να μεινεις 4 ωρες χωρις φαγητο
- 30-06-2011, 11:03 #317
καλημερα σε ολους
με τα πολλα την ξεκινησα τη διαιτα με το πρεβεντ.
την κανω 5 μερες μεχρι σημερα και εχασα 1,700 γραμμ ενώ περιμένω σημερα να αδιαθετησω, και θα επρεπε υπο φυσιολογικες συνθηκες να ειμαι 1-1,5 κιλο πανω απο τα αρχικα μου κιλα.
Ξεκινησα τη διαιτα στα 81,7 κιλα.
και με εδειξε σημερα το πρωι 80 κιλα.
τωρα ειναι πολυ αρχη για να πω οτιδηποτε, δεδομενου οτι αυτα ισως ειναι υγρα και ολι λιπος...δε ξερω...
εγω διατηρω τις αποστασεισ 4-6 ωρεσ μεταξυ των γευματων, οπως οριζει η διαιτα με το ροφημα.Παιρνω το πρωι και το βραδυ το ροφημα και μεσημερι τρωω ενα γευμα ωστενα χορτασω σκεπτομενη οτι πραγματικο φαι θα φαω την επομενη μερα ξανα... Το γευμα μου ειναι μονο πρωτεινες και αν τυχει πολυ λιγο υδατανθρακες.Τους αποφευγω.
Ως τωρα παει καλα....
30-06-2011, 11:51 #318
καλημερα ζοιναμα ...μην αγχωνεσαι για τιποτα ...να τυρεισ το προγραμμα να πινεισ 1,5 με 2 λιτρα νερο την ημερα και ολα θα πανε υπεροχα. εγω ξεκινησα χωρισ γιατρο. πηρα το σταρτ και μετα το πριμιουμ.εχω χασει 5 κιλακια αλλα εχω χασει και πολοθσ ποντουσ...
ελπιζω να σε βοηθησα.
02-07-2011, 12:03 #319
Εffaki για να πω την αληθεια νερο δεν πινω τοσο,κανα δυο ποτηρια τη μερα. ειναι τοσο σημαντικο το νερο και βοηθαει στην καυση λιπους?
σε ποσο καιρο εχασες 5 κιλα?
02-07-2011, 12:09 #320
pumyra συγχαρητηρια...που εφτασες στα κιλα που ηθελες...καλο παραδειγμα για ολους μας εδω μεσα.
τωρα εισαι στο δυσκολο επισης κομματι της συντηρησης αν καταλαβα καλα!Ελπιζω ολα να πανε καλα... τωρα πρεπει να αρχισεις να αντικαθιστας τα ροφηματα με φαγητο ε? πωωωω δυσκολο πραγμα να διατηρησεις τις σωστες θερμιδες και σωστη διατροφη. Και παλι μπραβο σου! Μου δινεις κουραγιο!
02-07-2011, 12:11 #321
καλημερα,
εγω παλι ειχα ξεκινησει τελεια για 2 βδομαδες με το πρεβεντ .. αλλα μετα το χαλασα και δεν μπορεσα να ξαναμπω σε ρυθμο ..
οπτοε ξεκιναω κανονικη διαιτα .. δεν μπορω αλλο γιαουρτι η γαλα για πρωινο ¨π
02-07-2011, 12:26 #322
και για 2 εβδομαδες που το εκανες εχασες τιποτα??
03-07-2011, 21:19 #323
καλησπέρα σας!αύριο θα παραγγείλω κ θα ξεκινήσω πρώτη φορά με το prevent premium μιας κ εχω να χασω περιπου 15 κιλα.καμια που να εχει δει αποτελεσματα?ετσι για να παρω λιγο κουραγιο ακομα!
04-07-2011, 11:36 #324
καλημερα Margie.
εγω οπως γραφω παραπανω, εχασα τις πρωτες 6 μερες εχασα 2κιλακια.
και απο τις 6 μερες, τις 3 ημουν αδιαθετη(εκεινες οι ημερες του μηνα....)
εμενα ο μεταβολισμος μου ειναι αστα να πανε...
οποτε αν κρινω οτι για αρχη σε μενα αυτη η διαιτα λειτουργησε, μαλλον αξιζει να κανεις μια προσπαθεια.
Εγω σε γιατρο δεν πηγα.,
Ξεκινησα απο μονη μου.
Θελει -λεει- να πινεις 1,5 λιτρο νερο τη μερα και μεταξυ των γευματων καμια παρασπονδια.ΟΧι τσιμπολογημα.
Και το γευμα που θα τρως 1 φορα τη μερα να ειναι νορμαλ και οχι υπερβολικο.
Εγω τολμω να πω οτι τρωω κανονικα το μεσημερι και οχι πολυ λιτα.Οχι ομως λιπαρα και με πολλους υδατανθρακες εννοειται.Αλλα τρωω κανονικη μεριδα παντως.
Αν ετρωγα πιο λιτα οπως προσταζει η διαιτα του prevent τοτε ισως να ειχα χασει κατι παραπανω.Δε ξερω!
ελπιζω να βοηθησα
04-07-2011, 11:46 #325
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
εγώ από όσο θυμάμαι όταν έπινα το prevent η γιατρός μου έλεγε να πιώ πολύ παραπάνω από 1,5 λίτρο νερό την ημέρα
04-07-2011, 11:50 #326
καλημερα,
εγω οταν τα επαιρνα για 15 μερες που τα εκανα κανονικα και καταγραμμα ( ουτε τσιχλα ενδιαμεσα) ειχα χασει κοντα στα 4 κιλα ..
αλλα κουραστηκα το γιαουρτι η γαλα .. πρωι βραδυ ... πλεον εκλεισα ραντεβου να παω σε διαιτολογο να εχω πιο νορμαλ προγραμμα, να μπορω να πιω και το ποτακι μου ενα βραδυ, και αν τυχει να βγω εξω .. να ξερω πως μπροω να φαω κατι .. οχι να εχω το αγχος με τα γραμμαρια ...
04-07-2011, 12:19 #327
zwhtsa, παιζει ρολο τελικα ποια διαιτα σου ταιριαζει. Λογικο ειναι αν βγεις και το πινεις το ποτακι σου, τοτε ναι με αυτη τη διαιτα δε θα μπορεις να το πιεις.
Εκτος κι αν πεις θα κανω μια υπομονη και για 2 μηνες δε θα πιω το ποτο, θα πιω την κοκακολα λαιτ ή τη σοδα εξω στο μπαρ ή στην καφετερια.
Εγω επειδη αλκοολ δεν πινω ουτε σταγονα, δεν εχω αυτο το προβλημα. Εχω ομως αλλο.Το δικο μου προβλημα ειναι τα γλυκακια που τα ετρωγα συχνα, και το να μην τρωω καθολου ειναι τραγικη απωλεια για μενα ΑΛΛΑ... υπαρχει το αλλα...
Επειδη το ροφημα που πηρα (φραουλα) ειναι απο μονο του γλυκο, και πολυ ωραιο, σαν μιλκσεικ ενα πραγμα... αυτο με ισορροπει και δεν αποζητω γλυκο ολως παραδοξως.
Η γευση σοκολατα ειναι απαισια εχω να πω.... η φραουλα ειναι φοβερη ομως. Συνηθιζεται ευκολα και πινεται ευχαριστα.
Εγω το ροφημα το πινω πρωι και βραδυ μονο με γαλα.Δεν το χω δοκιμασει με γιαουρτι γιατι δε μου αρεσουν τα γιαουρτια και προτιμω το γαλα..που σκετο δεν πινω ουτε σταγονα. Με το ροφημα το πινω μια χαρα. 1,5 % λιπαρα το γαλα, οχι παραπανω.
Για το νερο μαλλον εχεις δικιο. Ισως να πρεπει και 2 λιτρα τη μερα ...αλλα εγω παραπανω απο 1,5 λιτρο δε μπορω να πιω...
σιγουρα ομως οσο παραπανω τοσο καλυτερα.
Και εχω 14 κιλα να χασω (και 10 να χασω παλι μια χαρα θα ειμαι..σωματικα εννοω)
οποτε ειπα να κανω μια προσπαθεια για τις επομενες 6-7 εβδομαδες να τα χασω να τελειωνω πια..εφοσον βλεπω οτι η διαιτα αυτη προς το παρον μου ταιριαζει.
τωρα πηρα φραουλα γευση, μετα θα παρω μπανανα ή κατι αλλο για να αλλαζω.
Μια φιλη μου εχασε 20 κιλα με αυτη τη διαιτα και ο πατερας της επισης καπου τοσα.
Φυσικα μετα τη διαιτα ΟΠΩς ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΙΤΑ πρεπει να προσεχουμε μην τα ξαναπαρουμε ....
04-07-2011, 19:02 #328
Originally posted by zoinama
zwhtsa, παιζει ρολο τελικα ποια διαιτα σου ταιριαζει. Λογικο ειναι αν βγεις και το πινεις το ποτακι σου, τοτε ναι με αυτη τη διαιτα δε θα μπορεις να το πιεις.
Εκτος κι αν πεις θα κανω μια υπομονη και για 2 μηνες δε θα πιω το ποτο, θα πιω την κοκακολα λαιτ ή τη σοδα εξω στο μπαρ ή στην καφετερια.
Εγω επειδη αλκοολ δεν πινω ουτε σταγονα, δεν εχω αυτο το προβλημα. Εχω ομως αλλο.Το δικο μου προβλημα ειναι τα γλυκακια που τα ετρωγα συχνα, και το να μην τρωω καθολου ειναι τραγικη απωλεια για μενα ΑΛΛΑ... υπαρχει το αλλα...
Επειδη το ροφημα που πηρα (φραουλα) ειναι απο μονο του γλυκο, και πολυ ωραιο, σαν μιλκσεικ ενα πραγμα... αυτο με ισορροπει και δεν αποζητω γλυκο ολως παραδοξως.
Η γευση σοκολατα ειναι απαισια εχω να πω.... η φραουλα ειναι φοβερη ομως. Συνηθιζεται ευκολα και πινεται ευχαριστα.
Εγω το ροφημα το πινω πρωι και βραδυ μονο με γαλα.Δεν το χω δοκιμασει με γιαουρτι γιατι δε μου αρεσουν τα γιαουρτια και προτιμω το γαλα..που σκετο δεν πινω ουτε σταγονα. Με το ροφημα το πινω μια χαρα. 1,5 % λιπαρα το γαλα, οχι παραπανω.
Για το νερο μαλλον εχεις δικιο. Ισως να πρεπει και 2 λιτρα τη μερα ...αλλα εγω παραπανω απο 1,5 λιτρο δε μπορω να πιω...
σιγουρα ομως οσο παραπανω τοσο καλυτερα.
Και εχω 14 κιλα να χασω (και 10 να χασω παλι μια χαρα θα ειμαι..σωματικα εννοω)
οποτε ειπα να κανω μια προσπαθεια για τις επομενες 6-7 εβδομαδες να τα χασω να τελειωνω πια..εφοσον βλεπω οτι η διαιτα αυτη προς το παρον μου ταιριαζει.
τωρα πηρα φραουλα γευση, μετα θα παρω μπανανα ή κατι αλλο για να αλλαζω.
Μια φιλη μου εχασε 20 κιλα με αυτη τη διαιτα και ο πατερας της επισης καπου τοσα.
Φυσικα μετα τη διαιτα ΟΠΩς ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΙΤΑ πρεπει να προσεχουμε μην τα ξαναπαρουμε ....
04-07-2011, 20:29 #329
στην αρχη ηταν οκ που το ακολουθουτσα καταγραμμα .
αλλα εχω μια αδυναμια στο ρουμι- κοκα κολα ..
ειδικα οταν βγαινω με ενα συγκεκριμενο παιδι .. του δινουμε και καταλαβαινει .. αφου φτανουμε σε σημειο να πινουμε απο το ιδιο ποτηρι .. οπτοε το τελειωνουμε γρηγορα και ειναι παντα παγωμενο!!! χαχα
οπτοε δυστχυχως δεν μπορουσα να αντισθαθω .. 3 βδομαδες που το εκανα και δεν βγηκα εξω .. ναι μεν ειδα διαφορα σε ποντους .. αλλα να στερουμαι απο τα ενδιαμεσα γευματα, η τα τοστακια μου που και που το πρωι .. να στερουμε και το ποτο μου .. εεεεεε πηγαινε πολυ!!! χαχαχα
γι αυτο και αποφασισα να ακολουθησω κανονικη διαιτα ... οποτε να μου προσαρμοζει η διαιτολογος την τεταρτη ( τεταρτη βγαινουμε δεν ξερω πως μας εχει κολησει) ετσι ωστε να μπορω να πιω δυο ποτακια ..
προτιμω να ειμαι με γιαουρτακια ας πουμε ολη μερα και το βραδυ να μπροω να πιω ελευθερα .. λετε να ανυσηχω?? ειμαι αλκοολικη????
:P
04-07-2011, 20:43 #330
χαχαχαχα πλακα εχει ζωητσα!!!εγω παλι δεν πινω...να δω βεβαια πως θα καταφερω να κοψω τα γλυκα.να ρωτησω κατι ακομα...εχει σημασια να ξεκινησεις με το start?εχω παραγγειλει το basic φραουλα κ το premium βανιλια...τωρα που το σκεφτομαι θα μπορουσα να ακυρωσω την παραγγελια κ να παω για ψωνια!
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή