Προιόντα Prevent. Γνωρίζετε σχετικά? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 31 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 459
    Senior Member
    Και προχωρώ αμέσως σε παράδειγμα, όταν λέω "λογική διατροφή": Μόλις έφαγα και θέλω σαν τρελή γλυκό. Παλαιότερα θα πήγαινα στο περίπτερο και θα τσάκιζα στάνταρ μία σοκολάτα, μία σοκοφρέτα, άντε και κανα πατατάκι για την όρεξη! :dork:
    Τώρα θα φάω μια μπάρα δημητριακών με σοκολάτα. Από το ολότελα...

Tο privent το γνωρισα απο τη καθηγητρια Γερμανικων μου και με επιφυλαξη μπηκα ατο sait και ενημερωθηκα
    Μιλησα με γιατρο ενδοκρινολογο, (γιατι εχω κανει ολικη αφαιρεση θυροειδη και απο λαθος χορηγεια θυροξινης απο την τοτε ενδοκρινολογο μου εβαλα 24 κιλα)
    Ο γιατρος αφου με ξεπουπουλιασε στις εξετασεις αιματολογικες και βιοχημικες λιπομετρηση υψος, βαρος κ.λ.π μου εδωσε την αγωγη....

Βεβαια διαβασα στο sait σε ποια κρατικα νοσοκομεια εφαρμοζεται στα ενδοκλρινολογικα και διαβητολογικα τμηματα

Εκανα το σταυρο μου και αρχισα....
    Θα σας κρατω ενημερους.....οτι θελετε στη διαθεση σας..

Senior Member
    Αφού είναι έγκυρο, σου εύχομαι καλή επιτυχία Εβίτα! Να μας πεις αποτελέσματα!

Αβα σε ευχαριστω μου χρειαζονται οι ευχες
    Θελω γυρω στα 20 κιλα να χασω, αυριο θα ζυγιστω να δω πως πηγε το 4ημερο
    Δεν ξερω ομως πως να φτιαξω το μετρητη βαρους για να γραφω τα αποτελεσματα
    Μπορεις σε παρακαλω να με βοηθησεις ???
    Το εχω ξαναζητησει αλλα κανενας δεν συγκινηθηκε ......................:sniffle::sniffle::sniffle:

Λοιπον ζυγίστηκα σημερα μετα απο 4 μερες με τη διαιτα prevent ειμαι 1,800 κατω

Απο 101,800 στα 100

Δεν πιστευα στα ματια μου, με διατροφη ηθελα 3 εβδομαδες για να τα χασω, δεν ξερω μπορει να ειναι υγρα....αλλα η ψυχολογια αλλαζει τελειως

Senior Member
    Αναλυτικές οδηγίες από την κλικ Εβίτα για το τικεράκι.
    http://www.eatingdisorders.gr/forum/...ge=1#pid102552

Μπράβο για την απώλεια, πολύ καλή αρχή!!! Εύχομαι και ανάλογη συνέχεια!!!

Φιλιπε σε ευχαριστω πολυ, για τη βοηθεια, προσπαθησα αλλα δεν τα καταφερα :crazy::crazy:
    Καλη επιτυχια και σε εσενα .....

Senior Member
    Εβίτα, τώρα είδα το μήνυμά σου. Παλιότερα είχα προσπαθήσει κι εγώ και τα είχα καταφέρει να βάλω τίκερ, αλλά δεν θυμάμαι πια τη διαδικασία. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι είχα κάνει κλικ πάνω σε ένα τίκερ και με είχε παραπέμψει σε μια σελίδα που λεγόταν ticker factory, και από κει καθοδηγήθηκα. Προς το παρόν συγκεντρώσου στην προσπάθειά σου και το τίκερ δεν είναι και τόσο σημαντικό. Μη σου πω ότι εμένα με άγχωσε σε λίγο καιρό και το έβγαλα.
    Μπράβο για την απώλεια, τα πας πολύ καλά!

Για ψυχολογικους λογους θελω το τικερακι, για να βλεπω τη προοδο μου, βλεπω τα παιδια που πανε καλα στο στοχο τους και ειλικρινα χαιρομαι μαζι τους
    Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου, θα σας κραταω ενημερους με τα συν και τα πλην της συγκεκριμενης διαιτας:bouncing:

Senior Member
    Nέκρα σήμερα στο φόρουμ... Είναι λιγάκι δύσκολο και να αλλάξεις τα κιλά στο τίκερ. Χρειάζεται να επαναλάβεις τη διαδικασία. Θυμάμαι ότι τα ανακοίνωνα, δεν έμπαινα ξανά στη διαδικασία να το αλλάξω. ʼλλωστε είχα ξεχάσει τον τρόπο!
    Σήμερα ξύπνησα με πολλά κέφια (βοηθάει κι ο καιρός), αυτή τη στιγμή κάνω μία κούρα μαλλιών και ακόμη δεν έχω φάει και το κυριότερο δεν με ενδιαφέρει! Να τι κάνει η σωστή ψυχολογία!

Σιγουρα η σωστη ψυχολογια τα καθοριζει ολα
    Τις 3 πρωτες μερες της διαιτας ημουν σαν κοτοπουλο, τη τεταρτη που ήπια νες με γαλα, αλλαξαν ολα...ουτε πεινα ουτε τιποτα....
    Εγω εκανα τη προηγουμενη εβδομαδα ενα ρεκτιφιε πανω μου,μανικιουρ, πεντικιουρ, ανταυγεις,κ.λ.π και οντως ενιωσα καλλιτερα
    Οσο για τη νεκρα στο φορουμ δεν ξερω ακομα τα κατατοπια, αλλα λογω καιρου εξαφανιστηκαν
    Συνηθως το βραδυ μαζευομαστε !!!!

Senior Member
    Κι εγώ στη φάση του ρεκτιφιέ είμαι... Κυριακή ο κόσμος έχει πράγματα να κάνει, γεύματα, βόλτες με τα παιδιά, ύπνο μέχρι τελικής πτώσεως, όλα παίζουν. Μόλις λούστηκα και μοσχοβόλησε ο τόπος! Έβαλα λάδι στα μαλλιά με λεβάντα και γιασεμί. Καταλαβαίνεις ευωδιά...

Senior Member
    εβίτα αν θυμάμαι καλα γιατι παλια εκανα και εγω αυτο το διαιτολογιο ... δινουν εκτος απο τη σκονη και ενα βιβλιαρακι με προτεινομενα γευματα .... αυτο στο φαρμακει οδεν εχουν παρα μονο αν πας σε γιατρο ...
    εσυ το εχεις? σου το εχει δωσει ο γιατρο σου? μπορεις οταν εχεις χρονο να μας γραψεις καποια γευματα ?

Ο γιατρος μου ειπε να επιλεξω ποιες γευσεις προτιμαω στα ροφηματα
    Για πρωινο και βραδυνο ανακατευω σε γιαουρτι ή γαλα ή χυμο 3 μεζουρες σκονη με τη γευση της αρεσκειας μου
    Μεσημεριανο παιρνω αφου περασουν 4-6 ωρες
    Μου εδωσε φωτοτυπιες με συνταγιες που δεν στερουμε τιποτα
    Δηλαδη π.χ κοτοπουλο με μπαμιες, 70 γρ ψωμι και ενα φρουτο.Μαγειρευω για ολη την οικογενεια απλα βαζω τις μπαμιες σε στοιποχαρτο για να αποροφηθει το λαδι για μα μη φτιαξω εξτρα διαιτης
    Εχει μπιφτεκια, κοτοπουλο, μοσχαρι, ψαρια και τα συνδιαζω με λαχανικα της επιλογης μου και ψωμι.Το φρουτο το αφηνω για το απογευμα (κανονικα ειναι στο μεσημεριανο)
    Εχει και γεμιστη τορτιγια με καλαμποκι και φασολια κοκκινα κ.λ.π ειδα και μοσχαρι με ρυζι ή πατατες φουρνου, γενικα το μεσημεριανο ειναι το ιδιο με τις συνηθισμενες διαιτες
    Οτι αλλο θελεις ειμαι στη διαθεση σου
    Αν θελεις παιρνεις και τις μπαρες της ιδια εταιρειας με σοκολατα ή μηλο σε περιπτωση που θελεις κατι σνακ

Senior Member
    εψαξα λιγο στο ιντερνετ για αυτα τα ενδεικτικα γευματα αλλα δεν γραφουν καπου κατι ...
    οταν δεν βαριεσαι .. και εχεις ορεξουλες γραψε μας καποιο απο αυτα τα γευματα ακριβως με τα γραμμαρια ..

φιλια

Page 2 of 31 FirstFirst 123412 ... LastLast