Results 31 to 45 of 459
-
10-04-2011, 23:45 #31
Δεν ξέρω αν βοηθάει, αλλα βρηκα το παρακάτω....
Υποκατάστατο Γεύματος PreVent με γεύση Βανίλια
Τύπος Υδατανθράκων
Συστατικά του προϊόντος:
Βιταμίνη Α, Bιταμίνη D, Βιταμίνη Ε, Βιταμίνη C, Βιταμίνη Β1, Βιταμίνη Β2, Βιταμίνη Β6, Bιταμίνη B12, Νιασίνη, Πρωτείνη, Υδατάνθρακες, Λίπη, Νάτριο, Kάλιο, Ασβέστιο, Μαγνήσιο, Φωσφόρο, Σίδηρο, Ψευδάργυρο, Χαλκό, Iωδιούχο άλας, Μαγγάνιο, Σελήνιο, Φυλλικό οξύ, Παντοθενικό Οξύ, Βιοτίνη, guar gum, β-καροτένιο, φρουκτόζη, Μαλτοδεξτρίνη
Γλυκαντική ουσία: Acesulfame-K
Θρεπτικά Συστατικά / ανά 100gr σκόνη / ανά μερίδα έτοιμη προς πόση (16,6g σε 300ml γάλα 1,5%)
?Πρωτεΐνες 58,0g / 20,0g
?Υδατάνθρακες 20,0g / 17,0g
?Λίπος 9,4g / 6,4g
?Ενέργεια 1706 kJ (404 kcal) / 877 kJ (208 kcal)
Λαμβάνεται δύο φορές την ημέρα σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή.
--------------------------------------------------------------------------------
Πρόγραμμα διατροφής και δίαιτας που γίνεται με ιατρική παρακολούθηση και στηρίζεται σε υποκατάστατα γεύματος και εξατομικευμένα διαιτολόγια.
Ο ιατρός κάνει μία μέτρηση ώστε να διαπιστώσει τη σύνθεση σώματος του συμμετέχοντα και παράλληλα λαμβάνει ένα ιστορικό του. Δίνει τις απαραίτητες οδηγίες για το πρόγραμμα στον συμμετέχοντα και το διαιτολόγιο του.
Ο συμμετέχοντας στο πρόγραμμα λαμβάνει δύο υποκατάστατα γεύματος την ημέρα και ένα γεύμα βάση διαιτολογίου ανάλογα με τις ανάγκες του. Όταν ο συμμετέχοντας φτάσει κοντά στο επιθυμητό βάρος, τότε λαμβάνει ένα μόνο υποκατάστατο γεύματος την ημέρα και δύο μικτά γεύματα.
Στη συντήρηση λαμβάνονται τρία μικτά γεύματα χωρίς υποκατάστατο ώστε ο συμμετέχοντας να γνωρίζει τι θα πρέπει να τρώει για να διατηρήσει το νέο του μειωμένο βάρος.
Τα προϊόντα είναι όλα αναγνωρισμένα από τον Ε.Ο.Φ. και τα συστατικά τους είναι σύμφωνα με τις οδηγίες της ΕΕ ΙΙΙ/5138-2/94-GR Orig.:ΕΝ
Το πρόγραμμα διατροφής και δίαιτας στηρίζεται σε δύο βασικές αρχές :
Στην αργή και διαρκή μείωση του βάρους μέσω της αποδόμησης του λίπους και στη σταδιακή εκμάθηση και εφαρμογή πιο υγιεινών διατροφικών συνηθειών.
Σε τι διαφέρει η μέθοδος prevent από τις υπόλοιπες;
Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο, επιστημονικό πρόγραμμα το οποίο γίνεται μόνο από ιατρούς. Είναι ένα ποιοτικό πρόγραμμα, που βασίζεται σε αναγνωρισμένα πρότυπα. Το μυστικό της επιτυχίας του προγράμματος αυτού δεν είναι ένα, αλλά ο συνδυασμός των επιμέρους παραγόντων που το απαρτίζουν. Μέσα σε αυτό ο συμμετέχοντας ακολουθεί μία διατροφή που του παρέχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, δεν αισθάνεται πείνα και επομένως μπορεί να ολοκληρώσει το πρόγραμμα με ευκολία ενώ παράλληλα εκπαιδεύεται στη σωστή διατροφή.
Πως θα με βοηθήσει η μέθοδός σας ώστε να διατηρήσω το επιθυμητό βάρος;
Στη διάρκεια του προγράμματος, ο συμμετέχων, με τη βοήθεια του συμβούλου ιατρού, μαθαίνει πώς να συνδυάζει τις τροφές στα γεύματά του. Διαμορφώνει, πάντα σε συνεργασία με τον ιατρό του, μία διατροφή που συμφωνεί με τον τρόπο ζωής του και το ρυθμό της δουλειάς του. Το πρόγραμμα το οποίο ακολουθεί είναι ευέλικτο ούτως ώστε να μπορεί ο σύμβουλός του να το διαμορφώνει σύμφωνα με τις ανάγκες του. Παράλληλα ο συμμετέχων βελτιώνει τις διατροφικές του συνήθειες, μαθαίνοντας να τρέφεται σωστά, υγιεινά και ισορροπημένα.
Το σημαντικότερο είναι ότι δεν πεινάει κατά τη διάρκεια του προγράμματος, ούτε στερείται ? γιατί το πρόγραμμα δεν απαγορεύει κανένα τρόφιμο. Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα ο συμμετέχων να είναι σε θέση, μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, να διατηρήσει το βάρος του αφού θα συνεχίσει την ισορροπημένη διατροφή που υιοθέτησε μέσα στο πρόγραμμα και δεν στερήθηκε για να επιτύχει το στόχο του. Έχοντας πλέον συνείδηση της ημερήσιας ενεργειακής πρόσληψης ο συμμετέχων επιτυγχάνει μακροπρόθεσμα μία σταθερή πορεία.
Νοσοκομεία που εφαρμόζουν το πρόγραμμα
?Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας στο Διαβητολογικό Τμήμα της Γ? Παθολογικής Κλινικής
?Αττικό Νοσοκομείο στο Καρδιολογικό Τμήμα
?Νοσοκομείο Ελπίς στην Α? Παθολογική Κλινική
?401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο στο Ενδοκρινολογικό Τμήμα
?Μπενάκειο-Κοργιαλένειο Νοσοκομείο στο Ενδοκρινολογικό Τμήμα
?Στο Διαβητολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου της Κορίνθου
?Επίσης καθιερώνεται ως εξέταση στα επείγοντα περιστατικά στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.
--------------------------------------------------------------------------------
Στάδια του Προγράμματος
1ο Στάδιο:
Ρύθμιση νερού σώματος-αποβολή γλυκογόνου
Διάρκεια: 3-4 ημέρες
?Πρωί: 55gr Start σε 300ml νερό
?(Κενό: 4-6 ώρες)
?Μεσημέρι: άπαχο κρέας ή κοτόπουλο ή ψάρι ψητό ή βραστό / σαλάτα με 1 κουταλάκι ελαιόλαδο / μία φέτα ψωμί ολικής άλεσης.
?Βράδυ: 55gr Start σε 300ml νερό
*Τα γεύματα πρέπει να απέχουν μεταξύ τους 4-6 ώρες. Ενδιάμεσα των γευμάτων μπορείτε να καταναλώνετε υγρά χωρίς θερμίδες (νερό, τσάι, καφέ, αναψυκτικά light).
2ο Στάδιο:
Ρύθμιση μείωσης λίπους - Steak Type
(Εάν πρέπει να χάσετε πάνω απο 7 κιλά)
Διάρκεια: 6 εβδομάδες
(Κατόπιν συνεχίζετε με τα γεύματα Spaghetti Type)
?Πρωί: 21,4gr Premium σε 250ml γαλακτοκομικό προϊόν έως 1,5% λιπαρά
?Μεσημέρι: Δίαιτα με βάση τις πρωτεΐνες (υδατάνθρακες 30% / πρωτεΐνες 40% / Λίπη 30%) Π.χ.ʼπαχο κρέας ή κοτόπουλο ή ψάρι ψητό ή βραστό, λαχανικά ωμά ή μαγειρεμένα, λίγο ελαιόλαδο, λίγο ψωμί ολικής άλεσης ή λίγες πατάτες βραστές ή ψητές ή λίγο ρύζι ή μακαρόνια βρασμένα, φρούτο.
?Βράδυ: 21,4gr Premium σε 250ml γαλακτοκομικό προϊόν έως 1,5% λιπαρά
*Τα γεύματα πρέπει να απέχουν μεταξύ τους 4-6 ώρες. Ενδιάμεσα των γευμάτων μπορείτε να καταναλώνετε υγρά χωρίς θερμίδες (νερό, τσάι, καφέ, αναψυκτικά light).
2ο Στάδιο:
Ρύθμιση μείωσης λίπους - Spaghetti Type
(Εάν πρέπει να χάσετε λιγότερα απο 7 κιλά)
Διάρκεια: Το στάδιο αυτό θα το ακολουθήσετε μέχρις ότου φτάσετε περίπου στο βάρος που επιθυμείτε.
?Πρωί: 16,6gr Basic σε 300ml γαλακτοκομικό προϊόν έως 1,5% λιπαρά
?Μεσημέρι: Δίαιτα με βάση τους υδατάνθρακες (Μεσογειακή Διατροφή: υδατάνθρακες: 55%/ πρωτεΐνες 20%/ λίπη 25%) Π.χ. λαδερό-λίγο ελαιόλαδο, τυρί χαμηλό σε λιπαρά, ψωμί ολικής άλεσης, φρούτο.
?Βράδυ: 16,6gr σε 300ml γαλακτοκομικό προϊόν έως 1,5% λιπαρά
3ο Στάδιο:
Ρύθμιση διατροφικών συνηθειών
Διάρκεια: 6-8 εβδομάδες
?Πρωί: (1ο Παράδειγμα: γάλα ή γιαούρτι χαμηλό σε λιπαρά, δημητριακά πρωινού, φρούτο) (2ο Παράδειγμα: χυμός πορτοκάλι, τόστ με κασέρι) (3ο Παράδειγμα: χυμός πορτοκάλι, αυγό βραστό, τυρί χαμηλό σε λιπαρά, ψωμί ολικής άλεσης)
?Μεσημέρι: Δίαιτα με βάση τους Υδατάνθρακες (Μεσογεική Διατροφή: υδατάνθρακες 55% / πρωτεΐνες 20 % / λίπη 25%) Π.χ. λαδερό-λίγο ελαιόλαδο, τυρί χαμηλό σε λιπαρά, ψωμί ολικής άλεσης, φρούτο.
?Βράδυ: 16,6gr Basic σε 300ml γαλακτοκομικό προϊόν έως 1,5% λιπαρά
4ο Στάδιο:
Συντήρηση
Διάρκεια: 6-8 εβδομάδες
?Πρωί: (1ο Παράδειγμα: γάλα ή γιαούρτι χαμηλό σε λιπαρά,δημητριακά πρωϊνού, φρούτο) (2ο Παράδειγμα: χυμός πορτοκάλι, τόστ με κασέρι) (3ο Παράδειγμα: χυμός πορτοκάλι, αυγό βραστό, τυρί χαμηλό σε λιπαρά, ψωμί ολικής άλεσης)
?Μεσημέρι: Δίαιτα με βάση τους Υδατάνθρακες (Μεσογειακή Διατροφή: υδατάνθρακες 55% / πρωτεΐνες 20%/ λίπη 25%) Π.χ.Λαχανικά μαγειρεμένα - λίγο ελαιόλαδο, τυρί χαμηλό σε λιπαρά, ψωμί ολικής άλεσης, φρούτο.
?Βράδυ: Δίαιτα με βάση τους Υδατάνθρακες (Μεσογειακή Διατροφή: υδατάνθρακες 55% / πρωτεΐνες 20% / λίπη 25%) Π.χΣαλάτα-λίγο ελαιόλαδο, λίγο άπαχο κρέας ή κοτόπουλο ή ψάρι ψητό ή βραστό ή τυρί χαμηλό σε λιπαρά, ψωμί ολικής άλεσης, φρούτο.
*Τα γεύματα πρέπει να απέχου
ν μεταξύ τους 4-6 ώρες. Ενδιάμεσα των γευμάτων μπορείτε να καταναλώνετε υγρά χωρίς θερμίδες (νερό, τσάι, καφέ, αναψυκτικά light).
Διατροφικοί Τύποι & Πρόγραμμα Διατροφής
Ποια διατροφή για ποιόν τύπο;
Τύπος Υδατανθράκων ? Spaghetti
Ενεργός μεταβολισμός
Οι υδατάνθρακες μεταβολίζονται γρήγορα και αφομοιώνονται καλά από τον οργανισμό ? μικρής διάρκειας ινσουλινική απάντηση.
Η καύση του λίπους δεν παρεμποδίζεται από την επίδραση των υδατανθράκων
Πρόταση:
Δίαιτα με τη Γραμμή 1 (PreVent Basic)
?Low Protein!
?High Carb!
?50-55% Ενέργεια από υδατάνθρακες ΓΔ κάτω από 50!
?15-20% Ενέργεια από πρωτεΐνες
?έως 30% Ενέργεια από λίπος
Τύπος Πρωτεΐνης ? Steak
Ληθαργικός, μη ενεργός μεταβολισμός
Οι υδατάνθρακες προκαλούν υψηλή ινσουλινική απάντηση
Η καύση του λίπους παρεμποδίζεται λόγω της δράσης των υδατανθράκων
Πρόταση:
Δίαιτα με τη Γραμμή 2 (PreVent Premium)
?Low Carb!
?High Protein!
?Έως 50% Ενέργεια από πρωτεΐνες
?20-30% Ενέργεια από υδατάνθρακες ΓΔ κάτω από 50!
?Έως 0,8 ?1 g. ανά kg βάρους έως 30%
?Ενέργεια από λίπος
- 10-04-2011, 23:54 #32
ευχαριστω αυτα τα βρηκα και εγω ... ομως βλεπεις δεν αναφερει ακριβως τροφες .. δλδ ... 70γρ κοτοπουλο, με 30γρ ψωμι και 49γρ μηλο....
κατι τετοιο εννοω!
ευχαριστω παντως
10-04-2011, 23:56 #33
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
εβίτα καλησπέρα και καλώς ήρθες,εύχομαι να κάνεις καλή αρχή και να έχεις καλά αποτελέσματα.
Σχετικά με το prevent,πριν μερικά χρόνια μου το έδωσε μία πολύ γνωστή γιατρός στην πόλη μου,η οποία εκτός από παθολόγος εκτελούσε και χρέη διαιτολόγου,κόσμος και κοσμάκης την επισκεπτόταν και από όσο κατάλαβα σε όλους μας το prevent πάσαρε,εγώ με αυτή την χαζοσκόνη αφενός έχανα πολύυυυυυυυυυυυυυ αργά έως βασανιστικά,όποτε τύχαινε και έκανα κάποια μικρή παρατυπία η ζυγαριά δεν ξεκουνιόταν με τίποτα μέσα σε ένα χρόνο σχεδόν έχασα 12 κιλά (σαχλαμάρες δηλαδή....)από ένα σημείο και μετά είναι απίστευτα κουραστικό να πίνεις 2 φορές την ημέρα γάλα με σκόνη αντί για φαγητό.... εκτός αυτού η συμβουλή της γιατρού κάθε φορά που πήγαινα ήταν να πίνω όλο και περισσότερο νερό και μία ωραία καλοκαιρινή πρωία πάω να φορέσω τα παπουτσάκια μου και ηταν αδύνατον.Είχα φτάσει σε σημείο να πίνω 4 λίτρα νερό την ημέρα και ήρθα και πρήστηκα ωσάν μπαλόνι,τα νεφρά μου τα "έπαιξαν"¨και ήταν αδύνατον να διαχειριστούν τόσο μεγάλο όγκο νερού,σημειωτέον το νερό το έπινα όχι γιατί δίψαγα αλλά γιατί "έπρεπε" ! Φυσικά αυτή ήταν και η τελευταία ημέρα που το ήπια και με όσα ξέρω σήμερα απορώ πως το έπινα,και τι χαζομάρα ήταν.σχετικά με την δική μου απώλεια σου είπα πενιχρή και μετά φυσικά ξαναπήρα αργά και σταθερά όλα τα κιλά πίσω,η ξαδέλφη μου που επίσης πήγαινε στην ίδια γιατρό έχασε 18 κιλά τα οποία αμέσως μόλις σταμάτησε τα πήρε όλα πίσω.Σου εύχομαι εσύ να έχεις καλύτερα αποτελέσματα αλλά συμβουλή μου θα ήταν να ακολουθήσεις κάποια ισσοροπημένη διατροφή και να μην πίνεις αυτά τα σκευάσματα
11-04-2011, 15:33 #34
Ζωιτσα σου γραφω οτι μου ζητησες
Για τις 3 πρωτες μερες το μενου ειναι το εξης
Πρωι
4 μεζουρες σκονη (επελεξα τη σοκολατα) σε 300ml νερο
μετα απο 4-6 ωρες
200γρ κρεας, ή 250 γρ ψαρι
300 γρ ντοματα
2
00 γρ αγγουρι
50 γρ ψωμι
Μετα επο 6-8 ωρες
300 ml νερο με 4 μεζουρες σκονη
Η σοκολατα μου φανηκε γλυκια αλλα νοστιμη
Η αληθεια ειναι οτι πεινουσα πολυ αν και μονιμως ειμαι σε φαση στερησης και διαιτας
Φαση 2η
Κραταει γυρω στους 2 μηνες αναλογα τα κιλα που θελει καποιος να χασει
Πρωι
Ενα γιαουρτι με 3 κουταλιες σκονη (σοκολατα διαλεξα παλι)που την ανακατευω και γινεται σαν κρεμα μοκα
Εναλακτικα η σκονη σοκολατα μπαινει σε χυμο φρουτου ή σε 300 ml γαλα
Μετα απο 4-6 ωρες
180 γραμ μοσχαρι βραστο
250 γρ αρακα με πατατες γιαχνι ( σε καθε μενου σου δινει και το τροπο μαγειρεματος)Εγωα απλα μαγειρευω για ολους και τα στραγγιζω
100 γρ μαρουλι
35 γρ ψωμι
80 γρ αχλαδι
Εναλακτικα σου δινει καταλογο για φρουτα και λαχανικα αν θελεις να τα αλαξεις
Μετα απο 4-6 ωρες
Εγω τρωγω το φρουτο (απο το μεσημεριανο )
Βραδυ
Οπως το πρωι
Τωρα αν ενδιαμεσα πεινας υπαρχουν μπαρες 'η κρεμα στρατσιατελα αναλογα σε ποιοα φαση εισαι και με συνενοηση με το γιατρο σου
Αγγελουδακι σε ευχαριστω πολυ για την επισημανση, καλο ειναι που ακουμε διαφορες γνωμες, αλλα καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος σε απαιτησεις
Για να φτασω εδω εξαντλησα ολα τα αλλα μεσα
Εχω κανει ολικη αφαιρεση θυροειδη και υποστηριζομαι με χαπια
Για να χασω ενα κιλο πρεπει μα μαρτυρησω αφου εδω και χρονια με μια διαιτα ειμαι συνεχεια οποτε ο μεταβολισμος μου ετσι εχει συνηθησει
Κανω ποδαροδρομο γυρω στα 5 χιλ την ημερα και μολις αρχισω η ζυγαρια παιρνει την ανιουσα.....μαλλον αυξανετε η μυικη μαζα αλλα τι το θελεις οταν βλεπεις τα κιλα να ανεβαινουν
Δουλευα για 5 χρονια στο Bodyline οποτε εχω τομους με διαιτες και συμβουλες
Πριν αρχισω εκανα γενικες εξετασεις με υποστηριξη ενδοκρινολογου- διαβητολογου
Πινω γυρω στα 2-2,5 λιτρα νερο οχι παραπανω
Σημερα ειμαι στη 6 μερα θα ζυγιστώ Τεταρτη και θα δω τη πορεια
Το σιγουρο ειναι οτι οτι σας γραφω ειναι προσωπικη και μονο εκτιμηση
11-04-2011, 16:33 #35
Εβίτα, σ' ευχαριστούμε πολύ.
Καλά αποτελέσματα!!!
11-04-2011, 16:36 #36
εβιτα ευχαριστω !)
η αναλογια ας πουμε για ψαρι και κοτοπουλο ειναι η ιδια?
παντως φαινεται αρκετο το φαγητο .πουδινει ... αλλα σιγουρα θα ειναι μαρτυριο οι 6 ωρες νησστικη ... μονο με με την σκονη..
αλλα μπρος τα καλη τι ειναι ο πονος :P
οποτε εχεις ορεξη γραψε και αυτο με την τορτιλια που ειπες σε καποιο αλλο ποστ και καμια αλλη συνταγουλα! ευχαριστω και παλι ! ( εχω γινει μπελας μαλλον :P )
11-04-2011, 16:41 #37
Αν μου επιτρέπεις Εβίτα,
επειδη έχω κι εγω πρόβλημα με το θυροειδή (πριν απο λίγους μήνες το ανακάλυψα) και παίρνω Τ4 των 100mg, ακομα η θεραπεία που ακολουθώ είναι δοκιμαστική μέχρι να ταταλήξουμε στο τελικό χάπι!!! Τι πρόβλημα ακριβως είχες και χρειάστηκε να κάνεις ολική αφαίρεση και πως (αν) επηρέασε το βάρος σου, πριν και μετα την αφαίρεση.
Συγγνώμη εάν γίνομαι αδιάκριτη αλλά είναι κάτι που με απασχολει πολύ γιατι έχω και βρογχοκήλη (πριν αρχισω τη θεραπεία φαινόταν αρκετα και τωρα τελευταία έχει ξεφουσκώσει επίσης αρκετά).
Ευχαριστώ πολύ.
11-04-2011, 17:29 #38
Koριτσια σας ευχαριστω για τις ευχες σας, και οτι θελετε ειμαι στη διαθεση σας
Ζωιτσα μου ζητησες συνταφη για τορτιγια, σου την αντιγραφω οπως μου την εδωσε ο γιατρος
1 τορτιγια
200 γρ κοτοπουλο βρασμενο
100 γρ ντοματα
Μαρουλι
Για τη σος
60 γρ γιαουρτι 2%
5 γρ ελαιολαδο
δυοσμο
ανιθο
πιπερι
Φρουτο
160 γρ μηλα
Μου δινει και τη συνταγη να φτιαξω 10 τορτιγιες αλλα ορεξη που εχω να ζυμωνω, θα βαλω τη μαμα μου που εχει χρονο ή θα αγορασω ετοιμες
ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ
220 γρ γαριδες βρασμενες
100 γρ κρεμυδια
200 γρ τοματες
50 γρ μυζηθρα
10 γρ ελαιολαδο
35 γρ ψωμι
Φρουτο
120 γρ μπανανα
Υπαρχου και πολυ πιο ευκολες συνταγες π,χ κοτοπουλο με ρυζι, μοσχαρι με μανεστρα κ.λ.π
Μαρουλι ειχα προβλημα με το θυροειδη, αρχισα με υπολειτουργεια, πλακωσαν τα χαπια υπεροιχοι , και σε λιγο σταματησε η λειτουργεια του.Διασπαρτοι οζοι, και τελος η ολικη αφαιρεση μεχρι εδω ολα καλα
Η τοτε γιατρος μου μου δινει μια θεραπεια Τ3 25 το πρωι και βραδυ το ιδιο για 6 μηνες
Με αφηνει ετσι για 6 μηνες χωρις να με ελεγξει, και βεβαια πηρα τη κατω βολτα....γιατι αυτη η δοση ηταν για σπουργιτες
Εγινα σαν μπαλονι απο το αφυσκο φουσκωμα, σε ολα μου το σωμα, τα ματια μπηκαν μεσα και ετρεχαν δακρυα συνεχεια, βαρια καταθλιψη δεν με αναγνωριζα στο καθρεπτη, μεχρι και τα ματια μου απο μπλε τυρκουαζ, εγιναν πρασινα (απο το κακο τους μαλλον)
:crazy
Κανω δευτερο τσεκ απ ορμονων και σκαει μυτη η TSH στα 70 που αν περασει το 3 χτυπανε καμπανακια
Αλλαζω γιατρο και μου δινει θυρορμονη 200mg και τ3 25 το πρωι, με μισο Τ3 το βραδυ, ετσι επανηλθα, μαζι με τα κιλα αφου ειχα βαριας μορφης υπολοιτουργεια του θυροειδη, δηλαδη μηδεν καυσεις
Ετσι πηρα τη κατοιουσα, τωρα εχω ισοροπισει με αυτη τη θεραπεια, και προσπαθω να ξαναβρω τον εαυτο μου
11-04-2011, 17:44 #39
Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Εβίτα και ευχομαι όλα να σου πάνε τέλεια απο δω και πέρα!!!
Παιδιά καλή επιτυχία σε όλους και σε οτι και αν επιλέξετε να κάνετε για να σας βοηθήσει στην απώλεια!!
Υ.Γ. Πολύ ωραίες συνταγές σου έχει δώσει ο γιατρός και σίγουρα θα αντιγράψω κάποιες!!!
11-04-2011, 17:53 #40
Tην επομενη εβδομαδα θα αγορασω εκτυπωτη και αν θελεις να σου σκαναρω καποιες και να σου τις στειλω με μειλ
Καλη επιτυχια και στη δικη σου προσπαθεια
11-04-2011, 18:37 #41
εισαι θεα αν μπορεις να κανεις κατι τετοιο!!!
αν εχεις μσν [email protected] to μαιλ μου
11-04-2011, 18:43 #42
Ε αφου πλησιαζεις το στοχο σου που σημαινει οτι η διαγωγη σου ειναι κοσμιωτατη μπορω να σου χαλασω χατηρι ???? :starhit::starhit:
11-04-2011, 21:01 #43
Eβιτα, σου εχω στειλει μηνυματακι, u2u, ριξε μια ματιά!
11-04-2011, 22:41 #44
Πηρες την απαντηση μου ????
ελπιζω να τα καταφερα
12-04-2011, 09:36 #45
η μερα ξεκινησε με 6 μεζουρες prevent start σοκολατα σε 300μλ νερο ..
για να δουμε .. θα δω επιτελους το πολυποθητο 7 που εχω κολησει εδω και κατι μηνες ...
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία