Προιόντα Prevent. Γνωρίζετε σχετικά? - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 31 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 459
    Senior Member
    Χμμμ... οκ! ʼντε να δούμε! Καλή συνέχεια και καλή βολτούλα! Ανυπομονώ να ξεκινήσω!

Senior Member
    Originally posted by pumyra
    Χμμμ... οκ! ʼντε να δούμε! Καλή συνέχεια και καλή βολτούλα! Ανυπομονώ να ξεκινήσω!
    δεν θες να μας πει λιγα πραγματα για εσενα? ποσα κιλα ας πουμε εισαι? και ποσα θελεις να φτασεις .. εχεις δοκιμασει αλλες διαιτες?

Originally posted by Dina21763
    Αγαπητή Εβίτα σε περίπτωση που έχεις σκανάρει εκείνες τις συνταγές της Δίαιτας Prevent θα σε παρακαλούσα πάρα πολύ να μου τις στείλεις κι εμένα στο email mou [email protected].
    Ευχαριστώ πολύ
    Ντίνα
    Βεβαια μετα χαρας να σου στειλω αλλα πρεπει να σε παρακολουθει γιατρος που εχει τη πριβεντ
    Θα μπεις στο σαιτ της και θα ρωτησεις ποιοι γιατροι ειναι συμβεβλημενοι στη πολη σου
    Εμενα τη πρωτη μερα με ξεπουπουλιασε στις εξετασεις βιοχημικες και γενικες με καλωδιωσε σαν αστροναυτη και εβγαλε το σωματοτυπο μου και ενα αλλο κατεβατο με καμπυλες και σχεδιαγραμματα που δεν καταλαβα γρι
    Στη συνεχεια εβγαλε το βασικο μου μεταβολισμο και μου εδωσε μεσημεριανο γυρω στις 660 θερμιδες
    Ισως στη δικη σου περιπτωση να χρειαστεις λιγοτερες 'η περισσοτερες, καλο θα ειναι να μη κανεις πειραματα, ισως να μη δεις και τα αναμενωμενα αποτελεσματα
    Εχασα 4 κιλα σε διαστημα 18 ημερων
    Εχω υψος 1.73 και αρχισα με 101.800, νιωθω πολυ καλα και στα ρουχα μου που καποια μου επεφταν..... βαφτιστικα και ειχα φρακαρει μεσα, σημερα που τα φορεσα ηταν ανετα
    Ειλικρινα σας λεω εγω που τσιμπολογουσα συνεχεια, και ημουν εξαρτημενη απο τα γλυκα....τωρα ΔΕΝ πειναω καθολου.....
    Νεωτερα την επομενη εβδομαδα

Senior Member
    η πρωτη μερα εφτασε στο τελος της! με αριστα το 10 μου βαζω 10' μιας και την ακολουθησα καταγραμμα , εφαγα λιγο λιγοτερο βεβαια απο το γευμα αλλα ειχα χορτασει τι να κανω.. και εκανα και 50' περπατημα!! μακαρι να συνεχισουμε ετσι και τις υπολοιπες μερες ..

Senior Member
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ...ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΤΑ HERBALIFE ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕς ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΕΒΕΝΤ...ΡΟΦΗΜΑ ΣΚΟΝΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ ΜΕ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΚΤΛ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΣ ΤΑ ΔΥΟ ΓΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ..Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΝ 1 ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΗΤΑΝ ΜΗΔΑΜΙΝΟ 3,5 ΚΙΛΑ.. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ PREVENT ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΠΩς ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙς ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕΣΟ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΟΥ ΦΟΡΕΑ Η ΟΧΙ..ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΤΗΣΙΜΗ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Ξερω οτι η πριβεντ εφαρμοζεται σε αρκετα κρατικα νοσοκομεια στα διαβητολογικα τμηματα
    Με βιβλιαριο υγειας νομιζω οτι θα σε δεχτουν
    Δεν νομιζω να συνταγογραφουνται αφου δεν ειναι για θεραπευτικο σκοπο.
    Τα σκευασματα κοστιζουν γυρω στα 40 ευρω και νομιζω οτι μοιαζει αρκετα με τη χερμπαλαιφ
    Ομως η πριβεντ αν δεν κανω λαθος ειναι εγκεκριμενη απο τον Εοφ, και εφαρμοζεται μονο απο παθολογους ή διαβητολογους - ενδοκρινολογους
    Δεν ξερω να την εχει καποιος διαιτολογος

Senior Member
    Εβιτα, εσύ πόσες μέρες ακολουθείς το πρόγραμμα? Πώς το "βιώνεις"? Σε κουράζει?

Οπως εγραψα μπαινω στη τριτη εβδομαδα....ειλικρινα δεν με αναγνωριζω......και δεν καταλαβαινω γιατι πεινανε μερικοι
    Δεν με κουραζει καθολου ετοιμαζω για τη δουλεια το μπολακι με το φαγητο μου και τη σαλατα και τρωγω στο διαλειμα κατα τις 3
    Το πρωι νες με γαλα σκετο και ενα γιαουρτι που ανακατευω τη σκονη πριβεντ καπουτσινο και βγαινει σαν κρεμα μοκα, φαγητο 4 ωρες μετα
    Το μεσημεριανο εχει πρωτεινη κρεας ψαρι με ρυζι ζυμαρικα, ή ψωμι σαλατα και το φρουτο που το τρωγω 4 ωρες μετα
    Το βραδυ παλι γιαουρτι ή γαλα που ανακατευω τη σκονη πριβεντ.....δεν εχω προβλημα ειμαι ο.κ προς το παρον

Senior Member
    η πρωτη μερα στεφθηκε με απολυτη επιτυχια! η ζυγαρια σημερα ειναι στα -1,300 σιγουρα ενα καλο κινητρο για να συνεχισω ετσι.. ξερω πως καθε μερα δεν θα ειναι ετσι ... αλλα οσο και να το πεις εσκασα εναχαμογελακι πρωι πρωι!!

Mπραβο Ζωιτσα !!!!
    Ειδες πως παιρνεις δυναμη ??? Μη ζυγιζεσαι καθε μερα γιατι το βαρος σου ειναι πλασματικο......σου μιλαω απο πειρα

Senior Member
    ναι σιγουρα περιμενω και να αδιαθετησω .. οποτε σιγουρα θα εχω σκαμπανεβασματα ..

Senior Member
    Καλημέρα και χρονια πολλά.
    δεύτερη μέρα κι εγω μετά απο διακοπη μιας εβδομαδας. Επειδη η απώλεια ηταν μηδαμινή (δυο μηνες 5 κιλά) μου πρότεινε και η γιατρος μου και η Πριβεντ με την οποία επικοινωνησα, διακοπη για μια εβδομάδα και επανέναρξη με σταρτ...ελπιζω σε καλυτερα αποτελεσματα αυτη τη φορα γιατι οικονομικά είναι βαρύ...Α και μια που το θυμήθηκα εγώ τα παραγγέλνω μέσω ιντερνετ 33.50 το κουτί, είναι σημαντική διαφορα!
    καλη συνεχεια σε ολους
    επομενο ραντςβου κι εγω στις 9 μαιου, αν και θα ενημερωνω και νωριτερα!

Senior Member
    ασε εδω στο βολο γινεται πανικος με τα σκευασματα .. οσο θελει τα χρεωνει ο καθενας. ..
    σε ενα φαρμακειο τα βρηκα μεχρι και 50 ευρω.. αλλα ευτυχως ο γιατρος μου που προτινε φαρμακειο που τα δινει 39 ευρω .... σιγουρα παραπανω απο οτι τα προμηθευεσε απο το ιντερνετ. . αλλα δεν σου εχει και μεταφορικα εξοδα?
    αν ομως τελικα τα ξεκινησει και η μαμα μου θα κανω την παραγγελεια μεσω ιντερνετ και εγω .

Senior Member
    Καλημέρα! Ξεκίνησα! Αυτό που μου έκανε εντύπωση...? Πολύ εύγεστο! Και όντως είναι χορταστικό. Aν και επειδή δεν πίνω πολύ νερό, αποφάσισα να πίνω ένα ποτήρι πριν και ένα ποτήρι μετά από κάθε γεύμα(οπότε βοήθησε και αυτό), μαζί με ό,τι πίνω ενδιάμεσα - ε, δεν θα είναι 2lt την ημέρα? Και εγώ από site φαρμακείου τα παρήγγειλα - 27 το start και 38 το basic...

Senior Member
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ Η ΟΠΩΣ ΤΗΣ HERBALIFE ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΟΦΗΜΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕς ΓΕΥΣΕΙς ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥ ΚΟΣΤΟΣ 44 ΕΥΡΩ.σε συνδυασμο με φυτικες ινες πρι μεσημερι βραδυ κοστος 36 ευρω και αν θες το τσαι για τις τοξινες του οργανισμου κοστος περιπου στα 15 ευρω και μξιλαμε οτι το ροφημα διαρκει περιπου 10 με 12 μερες τα αλλα περισσοτερο..και απο που πρεπει να προμηθευτεις τα prevent?μονο απο φαρμακεια η υπαρχει και σελιδα μεσο ιντερνετ?

Page 6 of 31 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast