Results 121 to 135 of 459
-
03-05-2011, 00:16 #121
εμενα παλι μου ειπε πως μπορω συνεχεια να τρωω και το ιδιο φαγητο ... τι να πω .... ο καθε γιατρος τελικα λεει τα δικα του :P
- 03-05-2011, 00:26 #122
Originally posted by zwhtsa
εμενα παλι μου ειπε πως μπορω συνεχεια να τρωω και το ιδιο φαγητο ... τι να πω .... ο καθε γιατρος τελικα λεει τα δικα του :P
03-05-2011, 00:34 #123
αρα απο αυριο λογικα θα αρχιζω να χανω λιπος .. χαχα :P
καληνυχτα!!
03-05-2011, 09:13 #124
καλημερα!!!
και ναι!! η ζυγαρια ξαναεδειξε το 8 μπροστα!!!! επιτελους! αντε να παμε δυναμικα και σε κανα διμηνο να δω και το πολυποθητο 7!! στο γιατρο εχω επισκεψη την αλλη τριτη στις 10 του μηνος ... για να δουμε ποσο θα εχω κατεβει ως τοτε ..
03-05-2011, 16:59 #125
Μπράβο zwhtsa! ... εγώ παρέμεινα σήμερα στα ίδια... αλλά βλέπω ότι μειώνονται σιγά σιγά οι πόντοι στην περιφέρεια... κάτι είναι και αυτό!!!
03-05-2011, 20:59 #126
σημερα δοκιμασα και τις μπαρες ... μιας και ημουν εκτος σπιτιου μεχρι τωρα .. οποτε αντικαταστησα το μεσημεριανο με το βραδυνο και αντι για τη σκονη εφαγα την μπαρα ... ειναι απιστευτη σαν γευση! αυτην την καραμελα εχω παρει .. και οντος με κρατησε .... αλλα εννοειτε πως τωρα πεινασα και επιτελους θα φαω τα φασολακια μου!!! ειναι μεγαλο βοηθηα αυτο τελικα .... παντα θα εχω ια στη τσαντα μου και οταν δεν θα πορω να τρωω καποιο μεσημερι θα τρωω την μπαρα και θα αφηνω το μεσημεριανο για το βραδυ ...
04-05-2011, 09:31 #127
καλημερα .. κλασια μονη μου γραφω .. αλλα μαλλον μου κανει καλο να γραφω .. που λετε χθες το βραδυ με επιασε μια λυσα .... εφαγα το βραδυ το μεσημεριανο μου ... αλλα κατα τις 12 με επιασε μια πεινα .. και ευτυχως ξεσπασα σε 1 κουταλια του γλυκου τυτι κρεμα με 3% λιπαρα και μια μπουκια βραστη πατατα ....
τελικα αν βγαινεις απο το προγραμμα σου το διατροφικο χαλαει το ρολοι σου .. καλα ειχα μπει σε ενα ρυθμο ..
αλλα οποτε ερχετε η μαμα μου βολτα παντα μετα την δουλεια παμε για καφεδακι και καταληγουμε να γυρισουμε βραδυ σπιτι ... οποτε θες η κουραση απο ολη τη μερα .. θες η αδυναμια απο το αδειο ουσιαστικα στομαχι.. θες τα νευρα που κλασικα η μανουλα μου καθε τρεια και λιγο με ρωταει για τα κιλα η για τη σχολη ..... με εκαναν να θελω να ξεσπασω στο φαγητο!
αλλα ευτυχως κρατηθηκα! ηπια ποσο νερο για να νοιωθω φουσκωμενη ... και δεν παρεκτραπικα!
04-05-2011, 09:53 #128
Μολις εμαθα πως σε δυο μηνες θα εχουμε αρραβωνες!!! η πρωτη ξαδερφη μου!!!! οποτε οχι απλα καταγραμμα η διατροφη.... ουτε τσιχλα ..
η μονη ατασθαλια ηταν η χθεσινοβραδυνη! πρεπει να ειμαι μια θεα χαχα :P
04-05-2011, 10:43 #129
zwhtsa μια χαρά θα τα πας! Στην τελική δεν είπαμε και να φτάσουμε στο άλλο άκρο - να "πεθαίνουμε" της πείνας, γιατί και αυτό δεν είναι καλό για τον οργανισμό μας... τουλάχιστον οι "ατασθαλιες" μας να είναι υγιεινές επιλογές και όχι βαριά και παχυντικά τρόφιμα... Σε μια γνωστή μου που αποφάσισε να ακολουθήσει και αυτή αυτό το πρόγραμμα, η γιατρός της έδωσε και κάποιες σούπες της ίδιας εταιρείας σε περίπτωση που αισθανθεί πείνα ανάμεσα στα γεύματα - δεν κάνεις και εσύ μια ερώτηση στον γιατρό σου...? όχι φυσικά σε καθημερινή βάση, αλλά ίσως για περιπτώσεις όπως την χθεσινή... Ρώτησε όμως πρώτα αυτόν που σε παρακολουθεί...
04-05-2011, 12:09 #130
ναι θελω να τον ρωτησω .. γιατι και εμενα η φαρμακοποιος μου εδωσε κατι δειγματα απο αυτη τη σουπα ... γιατι ειναι γνωστη μου .. και εχω 5 μεριδουλες στο σπιτι .. οποτε την τριτη θα τον ρωτησω αν ειναι ..
γιατι εγω και λογο επεμβασης δεν τρωω ολο το φαγητο που εχει το μεσημερι (οποτε τρωω λιγοτερο απο 550θερμιδες που μου εχει το μεσημερι ) και απο οτι ειδα η σουπιτσα η μεριδα εχει μολις 30-40 θερμιδες οποτε δεν ειναι κατι τραγικο.
πιστευω πως και απο μονος του θα μου πει να παρω την σουπα ..
να σας πω την αληθεια δεν του ειπα οτι εχω κανει επεμβαση ...και εχασα τοσα κιλα ..
δεν ηθελα να μπω στην διαδικασια γιατι και πως αποφασισα να κανω διαιτα ενω εχω κανει επεμβαση ..
04-05-2011, 12:15 #131
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
zwhtsa ίσως να έπρεπε να πεις στον γιατρό για την πτύχωση,νομίζω θα πρέπει να ξέρει όλα τα δεδομένα για να φτάσετε στο αποτέλεσμα που θέλεις:thumbup:
04-05-2011, 12:22 #132
κοιτα η συγκεκριμενη διατροφη ειναι της λογικης πρωι- βραδυ σκονη με γαλα η γιαουρτι .. μεσημεριανο το φαγητο που δινει. και ενδιαμεσα τπτ
οποτε εκ των πραγματων δεν μπροω να φαω κατι αλλο ...
εδω το μεσημεριανο των 550θερμιδων και δεν μπορω να το φαω ολοκληρο ...
γι αυτο θα του πω για τις σουπες. ..
αν μπορω να πινω τις μερες που νοιωθω μια πεινα ..
ας πουμε το πρωινο μου το πινω στις 9 με 10 και συνηθως το γευμα μου το μεσημεριανο ειναι γυρω στις 4,30 με 5 ... ειναι μερες που δεν πειναω .. αλλα κια μερες που πινω πολυ ...
χθες ας πουμ επειδη ημουν εκτος σπιτιου εφαγα τη μπαρα αντι για γευμα .. αλλα τελικα το βραδυ πεινουσα αρκετα .. και ναι μεν χορτασα με το φαγητο ( παλι δεν το εφαγα ολα) και σε κανα δυορο ειχα πεινασει παλι ..
οποτε θα μου εκανε καλο να εχω αυτο το επιπλεον ροφημα να το πινω τις ωρες που ξερω οτι θα μεχρι αργα στο γραφειο ... η για τα βραδια που νοιωθω μια λιγουρα!
04-05-2011, 12:54 #133
Originally posted by aggeloydaki
zwhtsa ίσως να έπρεπε να πεις στον γιατρό για την πτύχωση,νομίζω θα πρέπει να ξέρει όλα τα δεδομένα για να φτάσετε στο αποτέλεσμα που θέλεις:thumbup:
05-05-2011, 00:19 #134
αλλη μια μερα εκλεισε ...
ευτυχως χωρις βραδυνη πεινα .. βασικα αυτη τη φορα ... κρατησα το φρουτο και το εφαγα μιση ωριτσα πιο μετα το γευμα ..
αυριο ειναι μερα περιποιησης του εαυτου μου!! ανταυγειες και νυχακια..!!
05-05-2011, 10:14 #135
πφφφ τριτη μερα στα ιδια κιλα ..
και αλιστα χθες εκανα και ποση ωρα περπατημα .. ωραια λεω θα εχω πεσει αυριο .. και ξυπνω ζυγιζομαι και τα ιδια ..
αλλα δεν το βαζουμε κατω που θα παει .. αυριο μεθαυριο θα ξεκολησει δεν υπαρχει περιπτωση ..!
ισως ειναι το πρωτο σοκ του οργανισμου απο την διατροφη ...!
την καλημερα μου απο τον συννεφιασμενο,βροχιερο και χειμωνιατικο βολο!
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία