Προιόντα Prevent. Γνωρίζετε σχετικά? - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 31 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast
Results 196 to 210 of 459
    Senior Member
    καλημερα, εμενα η ζυγαρια σημερα εδειξε λιγα γραμμαρια παραπανω .. αλλα ισως ειναι και λογω τουαλετας ..
    σημερα η πρωτη επισκεψη στο γιατρο μετα απο 13 μερες που το ακολουθω ... τα 3 κιλακια παντως τα εχω χασει σιγουρα..!
    για να δουμε τι γινεται απο λιπος οπως και ολα τα υπολοιπα .... το βραδυ θα σας εχω νεοτερα απο το μετωπο! την καλημερα μου!!

Senior Member
    ante kai se katotera...εγω την παρασκευη ζυγιζομαι:eureka:

Senior Member
    αυτη η γατουλα δεν λεει να μετακινηθει και εχει αρχισει να μου τδινει στα νευρα:blush:

Senior Member
    βασικα θα το κοψβ το καθημερινο ζυγισμα .. απλα τωρα επειδη ημουν στην αρχη ηθελα να δω πως παει το πραγμα ... για να ζυγιζομαι ανα βδομαδα δεν νομιζω .. αλλα θα το καθιερωσω 2 φορες την βδομαδα ... δευτερα ( για να αποφευγω τις παρασπονδιες το σκ) και πεμπτη μαλλον( για να αποφευγω τα ρουμια την τεταρτη το βραδυ ..) αχ .... ποσο εχω πεθυμισει ενα ρουμι ..... 12 μερες ουτε γουλια αλκοολ δεν εχω βαλει στο στομα μου.. αλλα πολυ μου λειπουν τα ξενυχτια της τεταρτης ....

Junior Member
    Kalimera!!!!!ekana prevent prin 3 xronia,exasa tote 20 kila se 3 mines (peina,oxi asteia...) kai distixws eite epeidh den voithisan oi katastaseis eite giati den ematha na troo sosta ta ksanapira ta kila.na eimai eilikrinis.....evala kai alla 20 apo to arxiko poy ksekinisa....!!!!tora moy fainetai vouno na ta ksefortotho,exw kanei vevaia prospatheies (oxi prevent) alla mataia.tha ithela na rotisw an kanei kapoios to programma me giatro stin thessaloniki,an mporei na moy pei ti troei kai poios einai o giatros.

Senior Member
    Καλησπέρα! Βλέπω ότι μεγαλώνει η παρέα μας! (Ελπίζω κιόλας να έχουμε όοοοολοι το αποτέλεσμα που θέλουμε...!!!)
    Αρχικά να καλωσορίσω και εγώ το sofaki2011!
    REDROSE, καλή τύχη και σε εσένα με το νέο ξεκίνημα! - Να μαθαίνουμε και τα δικά σας νέα!
    Εβιτα, καθόλου τύψεις!!! Αντικατέστησες το μεσημεριανό με το βραδυνό, Ok, άντε και υπερέβεις λίγο τις θερμίδες (μάλλον...), το τι θα ακολουθήσεις από εδώ και πέρα θα στο πει καλύτερα ο γιατρός σου, αλλά από ό,τι μου έλεγε η φίλη μου, που είχε "ξεφύγει" από το πρόγραμμα κάποιες φορές, όταν γίνεται μία στο τόσο δεν είναι και τόσο τραγικό...
    tidekpe, καλά νέα αποτελέσματα και εύχομαι αυτή τη φορά να πάνε τα πράγματα (και ο δείκτης της ζυγαριάς :duh: ) όπως τα θέλεις! Ως προς το πρόγραμμα, έχεις δίκιο... όντως, για να έχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα πρέπει να τρώμε ό,τι και όσο λέει - που είναι και καλό, γιατί έχω βάλει στην διατροφή μου την εβδομάδα μερίδες: 1-ψάρι, (1-κοτόπουλο), 1-κοκκινο_κρέας, 2(1)-λαδερό, 2(1)-όσπρια, 1-ζυμαρικά, κάτι που θα κρατήσω και μετά το τέλος του προγράμματος!
    zwhtsa, περιμένουμε τις εντυπώσεις και τα σχόλια από τον γιατρό που σε παρακολουθεί!
    eveeve, καλωσόρισες! Όπως αναφέρεται και παραπάνω, καλό είναι να επικοινωνήσεις με την εταιρεία, ώστε να σου δώσουν οι ίδιοι τα στοιχεία του γιατρού που θα είναι και κοντά στην περιοχή σου και συνεργάζονται... Ως προς το διαιτολόγιο, είναι ατομικό, καθώς στο βγάζουν σύμφωνα με τις δικές σου μετρήσεις και ανάγκες... Πάνω - κάτω, η διατροφή είναι ίδια από ό,τι έχω καταλάβει (μεσογειακή διατροφή), αλλά οι μερίδες και ίσως οι συνδιασμοί διαφορετικοί για τον καθένα μας...

Senior Member
    νέα από το μέτωπο! η ζυγαριά έδειξε 89 .. δλδ μείον 4 κιλά! από τα οποία τα 3,300 ήταν λίπος. ( η δική μου ζυγαριά βέβαια με έδειχνε 89.500) αλλά οκ!
    μου άλλαξε και την σκόνη .. από αύριο ξεκινάω το Premium

Senior Member
    α μου είπε επίσης πως είναι καλό να τρώω όλο το μεσημεριανό ακόμη και αν μου φαίνεται πολύ για να με κρατάει .. αλλά του είπα πως λόγω επέμβασης είναι αδύνατο αυτό κάποιες φορές ..
    γι αυτό μου έδωσε και κάποια φακελάκια με το ρόφημα Special για να το πίνω όταν έχω πείνα κάποια βράδια .. αλλά μου είπε πως δεν το συνιστά πολύ γιατί εμποδίζουν λίγο στο αδυνάτισμα .. αλλά προκειμένου να φάω κάτι άλλο καλύτερα να πιω αυτό ...

και μου είπε να καθιερώσω το γιαουρτάκι για βράδυ για να με κρατάει περισσότερο από ότι το γάλα

και να πίνω αρκετό νερό ( πίνω μόνο 1 λίτρο)

Senior Member
    Πολύ καλή η πορεία σου! Μπράβο!!!:roll::roll: Γιατί σου άλλαξε το ρόφημα; Όσο για το νερό, είναι και θέμα συνήθειας... Εγώ πριν δεν έπινα πολύ νερο-πλέον το έχω βάλει στο πρόγραμμα: μισή ώρα πριν και μισή ώρα μετά από κάθε γεύμα πίνω ένα ποτήρι νερό. Ε, και μέσα στην μέρα στάνταρ θα πιω άλλα δυο, οπότε νά'τα τα 2 lt!

Senior Member
    δεν ξέρω ... μου είπε πως το premium έχει περισσότερη πρωτεΐνη μέσα ... ίσως γιατί στις μετρήσεις έδειξε πως έπεσε ο μεταβολισμός μου λιγο ... τι να πω .. δεν ξέρω

Junior Member
    Kalimera,
    simera ekana to vima kai anevika stin zugaria....(parolo pou efaga arketa to sk.)....
    kai pros megali mou ekplixi....imoun 1 kilo kato....
    isos epaikse rolo oti otan efaga itan mesimeri kai oxi vradu...opote meta mexri na koimitho to eixa kapsi.....opote den prolave kai na meinei kapoio lipos sto fidisio mou kormi....

Senior Member
    μπορώ να πω πως σήμερα νοιώθω αρκετά ξεπρησμένη ...
    αλλά και λίγο εξαντλημένη, ίσως γιατί χθες είχα κούραση αρκετή στη δουλειά ( κάνουμε μετακόμιση στο νέο γραφείο ... οπότε γίνεται πανικός) και μετά άλλα τρεχαμάτα έτσι ούτε σωστά μπόρεσα να φάω (έφαγα πολύ λιγότερο απο το μενού που είχα)... και το κακό τώρα είναι πως δεν έχω καμία όρεξη να πιω το γάλα .. νοιώθω πως δεν κατεβαίνει τπτ κάτω ... αλλά πρέπει για να πάρω λίγες δυνάμεις ...
    αλλά χάρηκα που πήγαν καλά αυτές οι μέρες... ο γιατρός δεν το πίστευε .. γιατί είχα πάει και πριν χρόνια πάλι .. αλλά τότε έκανα ότι μου κατέβει ... οπότε δεν έχανα και έλεγα μα εγώ το κάνω ακριβώς .. χα χα .. αχ πόσες τέτοιες δικαιολογίες έχω πει στη ζωή μου σε περιόδους που έκανα δίαιτα μονο γιατί το ήθελαν οι άλλοι και όχι εγώ ...

οπότε του λέω χθες .. μα αφού σας είπα το πήρα απόφαση .... στρατιωτάκι ήμουν εκτός από την πρωτομαγιά ...
    πάντως θα καθιερώσω το βράδυ το γιαουρτάκι ! το κακό είναι πως δεν βρίσκω γιαουρτάκι 1,5% οπότε αφού μου έχει 250γρ ... εγώ θα τρώω 200γρ αλλά 2% λιπαρά .. το 0% μου φαίνεται άνοστο ... εσείς ξέρετε κανένα γιαουρτάκι 1% ή 1.5% σκέτο? μόνο με φρούτα βρήκα!

Originally posted by zwhtsa
    μπορώ να πω πως σήμερα νοιώθω αρκετά ξεπρησμένη ...
    αλλά και λίγο εξαντλημένη, ίσως γιατί χθες είχα κούραση αρκετή στη δουλειά ( κάνουμε μετακόμιση στο νέο γραφείο ... οπότε γίνεται πανικός) και μετά άλλα τρεχαμάτα έτσι ούτε σωστά μπόρεσα να φάω (έφαγα πολύ λιγότερο απο το μενού που είχα)... και το κακό τώρα είναι πως δεν έχω καμία όρεξη να πιω το γάλα .. νοιώθω πως δεν κατεβαίνει τπτ κάτω ... αλλά πρέπει για να πάρω λίγες δυνάμεις ...
    αλλά χάρηκα που πήγαν καλά αυτές οι μέρες... ο γιατρός δεν το πίστευε .. γιατί είχα πάει και πριν χρόνια πάλι .. αλλά τότε έκανα ότι μου κατέβει ... οπότε δεν έχανα και έλεγα μα εγώ το κάνω ακριβώς .. χα χα .. αχ πόσες τέτοιες δικαιολογίες έχω πει στη ζωή μου σε περιόδους που έκανα δίαιτα μονο γιατί το ήθελαν οι άλλοι και όχι εγώ ...

οπότε του λέω χθες .. μα αφού σας είπα το πήρα απόφαση .... στρατιωτάκι ήμουν εκτός από την πρωτομαγιά ...
    πάντως θα καθιερώσω το βράδυ το γιαουρτάκι ! το κακό είναι πως δεν βρίσκω γιαουρτάκι 1,5% οπότε αφού μου έχει 250γρ ... εγώ θα τρώω 200γρ αλλά 2% λιπαρά .. το 0% μου φαίνεται άνοστο ... εσείς ξέρετε κανένα γιαουρτάκι 1% ή 1.5% σκέτο? μόνο με φρούτα βρήκα!
    Καλημερα και απο εμενα...
    Συστηνω το γιαουρτι Ολυμπος βιολογικο αγελαδας, με σοκολατα ή καπουτσινο ειναι σουπερ...
    Παιδια εγω ζυγιζω μονο τη πρωτεινη σιγα να μη ζυγισω τη σαλατα, η το μηλο που γραφει 200 γρ αν ειναι 230 το πεταω ???
    Αποτελεσμα παντως ειδα....και ετσι θα συνεχισω δεν αντεχω το καταγραμμα γιατι μετα θα πεσω με τα μουτρα....και αν μου χαμογελασει και κανενα μπισκοτακι θα το αφησω ???
    Προσωπικη μου αποψη παντα οσες φορες εκανα διαιτα κατα γραμμα κατα λεξη μολις εφτανα στα στοχο μου επεφτα με τα μουτρα σε οσα ειχα στερηθει

Senior Member
    νομιζω πως το ειδα χθες αλλα έχει γυρω στα 3 % λιπαρα... η κάνω λάθος?

Senior Member
    εγω παλι το κανω καταγραμμα ....
    η θα βαλω λιγοτερο φρουτο η οτι περισευει το τυλιγω σε σελοφαν και το τρωω την αλλη μερα

Page 14 of 31 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast