Results 226 to 240 of 459
-
17-05-2011, 00:04 #226
Originally posted by τζενη
ελα βρε Εβιτακι μην κλαις
δεν ειναι δα και 2 πιτσες
2 κοματακια κεικ ειναι
ελπιζω σημερα να εισαι πιο "κοσμια" με λιγοτερο "θρασος" και "αναιδεια"
- 17-05-2011, 00:22 #227
Originally posted by pumyra
Originally posted by Εβιτα
Νά'μαι και εγώ! Μπράβο βρε παιδιά...! Έστω και η μικρή μα σταθερή απώλεια, είναι κάτι! Και εγώ το φρούτο το τρώω μαζί με το μεσημεριανό και η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα συνηθίσει έτσι (το έτρωγα 4 ώρες μετά σαν απογευματινό) και μου φαίνεται "κάπως" τώρα... Το γιαουρτάκι δεν το βρήκα εδώ στην γειτονιά :sniff: οπότε... κάνω υπομονή μέχρι να το πετύχω σε κανένα super την επόμενη φορά. αυτή την εβδομάδα είμαι -1Kgr, πολύ καλά, μιας και είναι να αδιαθετήσω κιόλας! ʼντε να δούμε! Ευτυχώς και ο καιρός βοηθάει - δεν άρχισε ακόμα να κάνει πολύ πολύ ζέστη, οπότε και δεν βγάλαμε ακόμα καλοκαιρινά παντελόνια (δεν μου μπαίνει τίποτα... το λιγότερο ένα κιλό ακόμα κάτω θέλω για να πω ότι κάτι πάει να μπει :sniff: )...
Δεν μας σεβεσαι καθολου ????:sniffle::sniffle:
Θες να κανω χαρακιρι ???:smirk::smirk:
...και ξέρω πολύ καλά πώς είναι να προσπαθείς να χάσεις πάνω από 10 κιλά... σε όοοοοολη την εφηβεία μου έπαιρνα κορτιζόνη...και από 50, έγινα 69 κιλά... φανταστείτε το σοκ που είχα πάθει με τα χρόνια - να τρώω μετά ελάχιστα και να μην χάνω καθόλου... Για να ξαναφτιάξω τον μεταβολισμό μου μετά είδα και έπαθα... Και τώρα στα 30 μου και αφού έχει περάσει και μια δεκαετία από τότε, θεωρώ ότι αν για τον "χ" "ψ" λόγο μπλοκάρει - αλλάξει ο μεταβολισμός σου και έχεις περισσότερο ποσοστό λίπους από το κανονικό, δεν είναι εξίσου καλό είτε αν είσαι 53 κιλά, είτε 103... Με συγχωρείτε αν σας "πρόσβαλα", ήθελα μόνο support και εγώ... :sniffle:
...και δεν υπάρχει λόγος να μας παίρνει από κάτω ή να αισθανόμαστε τύψεις αν καμιά φορά ξεφεύγουμε από το πρόγραμμα... σκοπός είναι να μην ξεχνάς τον στόχο σου, γιατί εφόσον δεν τον ξεχνάς, πάλι τον δρόμο προς τα εκεί θα πάρεις...
Σε καταλαβαινω απολυτα που απορισες γιατι γραφουμε δεν μιλαμε....ισως ο γραφτος λογος ειναι καμμια φορα πιο παρεξηγησιμος απο το προφορικο
Ελπιζω να εγινα κατανοητη και παλι συγνωμη
17-05-2011, 09:06 #228
καλημερα ...
μια βδομαδα πηγε χαμενη γμτ με τα παραστρατηματα τοθ πσκ ...
η ζυγαρια σημερα εδειξε 89 ... ( βεβαια την προηγουμενη φορα η δικη μου εδειχνε 89,600 .. και του γιατρου 89 .. οποτε ας παρηγορηθω οτι εστω εχω χασει μισο κιλακι)
κανονικα στο προγραμμα, διατροφη σωστη , νερακι, και περπατημα!!
το καλο ειναι πως αυτα τα 4 κιλακια μου εχουν φανει ηδη σε ποντους ..
την καλημερα κοριτσια!!
17-05-2011, 14:13 #229
Kαλησπέρα!!! Εβίτα, από την στιγμή που το είπες χαριτολογώντας δεν χρειάζεται ούτε συγνώμη, ούτε τίποτα!
όλα καλά! Παρεμπιπτόντως, το δοκίμασα με το γιαουρτάκι και όντως είναι πάαααρα πολύ καλό!!! Καμία σχέση με αυτό που έπαιρνα εγώ! Δοκίμασα και την μπάρα καραμέλα-σοκολάτα - δεν τρελάθηκα κιόλας, αλλά ήταν ok... Βλέπω ότι όλοι έχουμε μια "σταθερότητα" πάντως - μπορεί να αυξήσαμε λίγο της θερμίδες, αλλά τουλάχιστον ή έχουμε μικρότερη απώλεια, ή είμαστε στα ίδια... Οι πόντοι πάντως είναι σημαντικοί!
17-05-2011, 23:34 #230
Kαλησπέρα!!! Εβίτα, από την στιγμή που το είπες χαριτολογώντας δεν χρειάζεται ούτε συγνώμη, ούτε τίποτα!όλα καλά! Παρεμπιπτόντως, το δοκίμασα με το γιαουρτάκι και όντως είναι πάαααρα πολύ καλό!!! Καμία σχέση με αυτό που έπαιρνα εγώ! Δοκίμασα και την μπάρα καραμέλα-σοκολάτα - δεν τρελάθηκα κιόλας, αλλά ήταν ok... Βλέπω ότι όλοι έχουμε μια "σταθερότητα" πάντως - μπορεί να αυξήσαμε λίγο της θερμίδες, αλλά τουλάχιστον ή έχουμε μικρότερη απώλεια, ή είμαστε στα ίδια... Οι πόντοι πάντως είναι σημαντικοί!
Δεν ειχα δικοιο με το γιαουρτακι ??? Εγω δεν το βρηκα και πηρα το ΝΟΥΝΟΥ 2% αλλα δεν μου αρεσει
Δοκιμασα και εγω τη συγκεκριμενη μπαρα και μου φανηκε λυσσα στη ζαχαρη
Κοριτσια για τη γλυκαντικη φυτικη ζαχαρη Στεβια εχει ακουσει κανενας ???
Λεω να τη δοκιμασω αυριο και αν τη βγαλω καθαρη θα σας πω αποψεις
18-05-2011, 07:53 #231
Καλημέρα , καλημέρα !!!
Μετά από ολιγοήμερο διάλειμμα στη Μονεμβασιά επέστρεψα δριμύτερη και ευτυχώς χωρίς επιπλέον κιλά παρά τις μικρές μου παρασπονδίες....
Σημερινό πρωινό ζύγισμα : 113 kg
:starhit::starhit:
18-05-2011, 12:02 #232
καλημερα και απο εμενα! η ζυγαρια ακομη δειχνει 89 .. αλλα πιστευω πως αυριο το πολυ μεθαυριο θα πεσει μιας και εχω σκοπο να φαω πρωτεινη ..
εχω παρατηρησει πως οταν κολαω και τρωω πρωτεινη με βοηθαει να ξεκολαω ..
σημερα εχω υποσχεθει να παω για τσιπουρα τα αφεντικα μου .. ευτυχως ο γιατρος μου εχει δωσει διαιτολογιο που να μπορω να ακολουθησω σε τσιπουραδικο οποτε πιστευω θα ειμαι οκ ...
λιγο ψωμι, λιγο χταποδακι η γαυρο .. λιγο τζατζικακι .. ενα ενα τσιπουρακι ...
το κακο δεν ειναι το φαγητο ... μπροω να αντισταθω .. στο τσιπουρο δεν μπορω χαχαχα!!!!
αλλα ελπιζω να κρατηθω στο ενα! και ναμ ην πιω παραπανω!
πφφφφ αμαν πια μονιμος πρεπει να ειμαστε σε ενα περιορισμο .. μη το ενα μη το αλλο .. ναι το ξερω θα μου πειτε παν μετρο αριστον ..
αλλα τι να κανουμε μερικα πραγματα ειναι δυσκολο να τα τηρησουμε στο μετρο !
και ειδικα εγω σημερα μιας και θελω να πεσει η ρημαδα η ζυγαρια και να δω το 88 μπροστα και οχι το 89!!
αυτα ...
εχω ορεξη γιακ ουβεντουλα αλλα δυστυχως εχω και δουλιτσα που πρεπει να κανω!
τα φιλια μου!
18-05-2011, 13:42 #233
Το κολλημα ειναι αναμενομενο, παντως...εγω μετά τον πρωτο μηνα παω σα γερασμενη χελωνα....βεβαια, να σας θυμισω οτι αυτο που δε φαινεται στη ζυγαρια, φαινεται στα ρουχα και στη μετρηση λιπους....μην το ξεχνατε αυτο...και σας το λεω εγω που εχω μαστερ στο κολλημα!
18-05-2011, 14:56 #234
Eγω κοριτσια σημερα εχω ρεπο...εκανα τη βολτουλα μου ειπα να ξεγελασω το μεταβολισμο μου και εφαγα ενα σουβλακι με πιτα αλαδωτη και χωρις πατατες
Το 60 γρ ψωμι τα αντικατεστησα με τη σουβλακοπιτα ο.κ ειναι λιγο παραπανω αλλα δεν χαλασε και ο κοσμος
2 καλαμακια κοτοπουλο ψητα και λιγη ντοματα με αγγουρι σαλατα...καλα τωρα ο γιατρος δεν με εχει καλοδιωμενη να ξερει τι τρωγω
Ασε που θα παω σε αλλον γιατι μου τη σπαει η αδιαφορεια του.....
Στο προγραμμα basic εχεται δοκιμασει τη μπανανα ή τη φραουλα ???
18-05-2011, 15:08 #235
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
η φράουλα από όσο θυμάμαι είχε σχετικά καλή γεύση!
18-05-2011, 16:14 #236
Μια χαρά είναι για μεσημεριανό, μπορεί να είναι και "λίγο" αν δεν έχεις φάει πολύ σαλάτα (το φρούτο το τρως αργότερα,ε?)... Εγώ μόνο σοκολάτα έχω πάρει... Είμαι περισσότερο των σοκολατένιων γλυκών, οπότε αν δεν φάω ή πιω την "σοκολάτα" μου κάθε μέρα δεν μπορώ :yes: ...
18-05-2011, 22:41 #237
Originally posted by zwhtsa
καλημερα και απο εμενα! η ζυγαρια ακομη δειχνει 89 .. αλλα πιστευω πως αυριο το πολυ μεθαυριο θα πεσει μιας και εχω σκοπο να φαω πρωτεινη ..
εχω παρατηρησει πως οταν κολαω και τρωω πρωτεινη με βοηθαει να ξεκολαω ..
σημερα εχω υποσχεθει να παω για τσιπουρα τα αφεντικα μου .. ευτυχως ο γιατρος μου εχει δωσει διαιτολογιο που να μπορω να ακολουθησω σε τσιπουραδικο οποτε πιστευω θα ειμαι οκ ...
λιγο ψωμι, λιγο χταποδακι η γαυρο .. λιγο τζατζικακι .. ενα ενα τσιπουρακι ...
το κακο δεν ειναι το φαγητο ... μπροω να αντισταθω .. στο τσιπουρο δεν μπορω χαχαχα!!!!
αλλα ελπιζω να κρατηθω στο ενα! και ναμ ην πιω παραπανω!
πφφφφ αμαν πια μονιμος πρεπει να ειμαστε σε ενα περιορισμο .. μη το ενα μη το αλλο .. ναι το ξερω θα μου πειτε παν μετρο αριστον ..
αλλα τι να κανουμε μερικα πραγματα ειναι δυσκολο να τα τηρησουμε στο μετρο !
και ειδικα εγω σημερα μιας και θελω να πεσει η ρημαδα η ζυγαρια και να δω το 88 μπροστα και οχι το 89!!
αυτα ...
εχω ορεξη γιακ ουβεντουλα αλλα δυστυχως εχω και δουλιτσα που πρεπει να κανω!
τα φιλια μου!
Εγω εχασα τις 3 πρωτες μερες 1.800 αν θυμαμαι καλα τωρα χανω γυρω στο κιλο την εβδομαδα
Αλλο ενα κατα εμενα λαθος ειναι το καθημερινο μας ζυγισμα,δεν ειναι καθε μερα το ιδιο σε υγρα σε λιπος σε μυικο ιστο κ.λπ
18-05-2011, 22:48 #238
Μια χαρά είναι για μεσημεριανό, μπορεί να είναι και "λίγο" αν δεν έχεις φάει πολύ σαλάτα (το φρούτο το τρως αργότερα,ε?)... Εγώ μόνο σοκολάτα έχω πάρει... Είμαι περισσότερο των σοκολατένιων γλυκών, οπότε αν δεν φάω ή πιω την "σοκολάτα" μου κάθε μέρα δεν μπορώ :yes: ...
Ο γιατρος μου ειπε οτι δεν ειναι προβλημα, μπορω να παρω και τη μπανανα για να μη βαρεθω τα ιδια συνεχεια
Κατι μου λεει οτι η μπανανα θα θυμισει φρουτοκρεμα
Δεν τρωγω το φρουτο το μεσημερι αλλα 4 ωρες μετα το προτιμαω αντι τη μπαρα
Μετα απο 4 ωρες παλι τρωγω το γιαουρτι με τη σκονη, επειδη σχολαω αργα, γυρω στις 10.30 δεν μπορω να ειμαι νηστικη απο τις 3 το μεσημερι
19-05-2011, 16:33 #239
Σωστά... και στην φίλη μου που είχε περίεργο ωράριο, της είχε δώσει για κάποιες μέρες 4 γεύματα ανά 5 ώρες περίπου... Πάντως από ό,τι έχω καταλάβει, και εκτός σπιτιού να είμαστε, από τη στιγμή που κάνουμε τους σωστούς συνδυασμούς στο φαγητό μας, πάλι καλυμμένοι είμαστε... Και όντως Εβίτα έχεις απόλυτο δίκιο με το καθημερινό ζύγισμα... η αλήθεια είναι ότι προσωπικά δεν το έχω κόψει τελείως ακόμα, αλλά τις "μετρήσεις" μου και τον τελικό απολογισμό τον κάνω στο τέλος της εβδομάδας. Αυτή την εβδομάδα έχασα περίπου 600 gr., αλλά το ποσοστό λίπους έχει πέσει αισθητά, και είμαι μείων σε πόντους! (Είχα αδιαθετήσει κιόλας, αύξησα και τις θερμίδες, οπότε μια χαρά!). Αν συνεχίσει η μείωση πόντων και ποσοστού λίπους έτσι, άλλο ένα κιλό θέλω να χάσω και μετά να μπω στην δεύτερη φάση... tidekpe πώς τα πας εσύ; Έχεις κολλήσει και εσύ;
19-05-2011, 23:41 #240
Σωστά... και στην φίλη μου που είχε περίεργο ωράριο, της είχε δώσει για κάποιες μέρες 4 γεύματα ανά 5 ώρες περίπου... Πάντως από ό,τι έχω καταλάβει, και εκτός σπιτιού να είμαστε, από τη στιγμή που κάνουμε τους σωστούς συνδυασμούς στο φαγητό μας, πάλι καλυμμένοι είμαστε... Και όντως Εβίτα έχεις απόλυτο δίκιο με το καθημερινό ζύγισμα... η αλήθεια είναι ότι προσωπικά δεν το έχω κόψει τελείως ακόμα, αλλά τις "μετρήσεις" μου και τον τελικό απολογισμό τον κάνω στο τέλος της εβδομάδας. Αυτή την εβδομάδα έχασα περίπου 600 gr., αλλά το ποσοστό λίπους έχει πέσει αισθητά, και είμαι μείων σε πόντους! (Είχα αδιαθετήσει κιόλας, αύξησα και τις θερμίδες, οπότε μια χαρά!). Αν συνεχίσει η μείωση πόντων και ποσοστού λίπους έτσι, άλλο ένα κιλό θέλω να χάσω και μετά να μπω στην δεύτερη φάση... tidekpe πώς τα πας εσύ; Έχεις κολλήσει και εσύ;
Καθυστερησα να ζυγιστω λογω αδιαθεσιας κραιπαλης στην Αθηνα συν ενας γαμος που εχασα το αυγα και τα πασχαλια, στο φαγητο
Εχω και το Σαββατο βαφτιση αλλα δεν θα παω......ειναι να μη δω φαγητο........οποτε καλλιτερα σπιτακι μου και θα στειλω αντιπροσωπους
Γι αυτο εμεινα λιγο πισω για να μη δω τη ζυγαρια να παιρνει την ανιουσα και παθω κανενα εμφραγμα του μυοκαρδιου
Νιώθω πως πιέζομαι.
04-08-2025, 22:05 in Σχέσεις και Επικοινωνία