Results 241 to 255 of 459
-
21-05-2011, 14:37 #241
Να'μαι κι εγω..ελαχιστη απωλεια δειχνει η ζυγαρια μου! κατο γραμμαρια μονο. Την τριτη βεβαια εχω γιατρο. Δε θα σας κρυψω ομως το εξωφρενικο να μπαινω στα παντελονια της μεγαλη μου κορης, σχεδον 59 κιλα, και ειμαι 70!Μηπως η απωλεια λιπους ειναι εκπληκτικη τελικα....ομως το κολλημα κολλημα και οσο και να βλεπουμε τη διαφορα στα ρουχα εγω θελω και το νουμερο μου...ΝΑΙ θελω να ξεκολλησει η παλιοβρωμα η ζυγαρια...
καλημερα σας!
- 22-05-2011, 09:17 #242
Kαλημερα....καλημερα
Πηρα τη μεγαλη αποφαση και ζυγιστηκα....μετα απο δυο εβδομαδες κραιπαλης κινεζικο,γαμους ταξιδια, βαφτισεις κ.λ.π εχασα 1.5 κιλο
Ναι το ξερω ειναι θαυμα αλλα εδωσα ορκο τιμης........................τερμα οι μ@λ@κιουλες
22-05-2011, 10:11 #243
Μπράβο Εβιτα!!! Μείωση βάρους μετά από... συνθήκες "κραιπάλης", δεν είναι και λίγο!!! Και ίσως και κάτι δείχνει κιόλας αυτό για τον μεταβολισμό σου - αν θα έβαζες ή περέμενες στα ίδια κιλά σε αντίστοιχες περιπτώσεις, τότε ίσως να "ταρακουνήθηκε" λίγο και ο μεταβολισμός σου! Να ρωτήσω και κάτι πάνω σε αυτό... Αν μια μέρα ίσως σε ένα γεύμα ξεφεύγατε λίγο στο συνδυασμό τροφών, την επόμενη μέρα ξαναξεκινούσατε το Start, πάλι για 3 μέρες κ.ο.κ.; Είναι να πάμε σε έναν γάμο και το βλέπω πολύ δύσκολο να μην δοκιμάσω τίποτα - να μην λένε κιόλας τύπου "α, προσέχεις" κ.λ.π. - Ένα κιλό ακόμα θέλω να χάσω και λέω κρίμα είναι να το χαλάσω τώρα... Βέβαια θα αντικαταστήσω το μεσημεριανό με PreVent μπάρα, ώστε το γεύμα να το κάνω το βράδυ, αλλά σκέφτομαι να δοκιμάσω λίγο από όλα...
22-05-2011, 10:33 #244
Originally posted by pumyra
Μπράβο Εβιτα!!! Μείωση βάρους μετά από... συνθήκες "κραιπάλης", δεν είναι και λίγο!!! Και ίσως και κάτι δείχνει κιόλας αυτό για τον μεταβολισμό σου - αν θα έβαζες ή περέμενες στα ίδια κιλά σε αντίστοιχες περιπτώσεις, τότε ίσως να "ταρακουνήθηκε" λίγο και ο μεταβολισμός σου! Να ρωτήσω και κάτι πάνω σε αυτό... Αν μια μέρα ίσως σε ένα γεύμα ξεφεύγατε λίγο στο συνδυασμό τροφών, την επόμενη μέρα ξαναξεκινούσατε το Start, πάλι για 3 μέρες κ.ο.κ.; Είναι να πάμε σε έναν γάμο και το βλέπω πολύ δύσκολο να μην δοκιμάσω τίποτα - να μην λένε κιόλας τύπου "α, προσέχεις" κ.λ.π. - Ένα κιλό ακόμα θέλω να χάσω και λέω κρίμα είναι να το χαλάσω τώρα... Βέβαια θα αντικαταστήσω το μεσημεριανό με PreVent μπάρα, ώστε το γεύμα να το κάνω το βράδυ, αλλά σκέφτομαι να δοκιμάσω λίγο από όλα...
Ναι εχω παραβιασει πολες φορες τη διαιτα λογω συνθηκων αλλα ο.κ εχω χασει λιγοτερο βαρος
Το προτιμαω απο το να χασω γρηγορα και αποτομα να φτασω το στοχο μου και μετα να πεσω με τα μουτρα σε οτι στερηθηκα
22-05-2011, 10:42 #245
Ναι, δίκιο έχεις... απλά με απασχολούσε ο τρόπος που τα μαγειρεύουν και τα extra υλικά(σάλτσες κλπ) περισσότερο, γιατί θερμιδικά, η αλήθεια είναι ότι το μεσημέρι τρώω κάπου στις 650-700 θερμίδες μαζί με το φρούτο, οπότε σιγά να μην είναι παραπάνω θερμιδικά τα πιάτα στις δεξιώσεις... (θέλω να πιστεύω δηλαδή... :spin: ).
24-05-2011, 13:27 #246
Που χαθηκατε;;;
μολις επεστρεψα απο τη γιατρο.Απωλεια βαρους σχεδον μηδενικη -600 γραμμαρια αλλα απωλεια λιπους ιδιαιτερως μεγαλη της ταξης των -1.600 γραμμαριων!!! Τι να πω;;; Ειμαι βεβαια εν αναμονη της εμμηνου αλλα γενικα αυτη η ζυγαρια αντιστεκεται. Ξερω οτι η απωλει αλιπους ειναι σημαντικη και οτι μετομορφωση στο σωμα εξαιρετικη αλλα δε σας το κρυβω θελω να δω και το νουμερο!
Περασα στο basic! Ας περιμενουμε και τη νεα εξελιξη αλλ, οπως και να εχει, οχι σα γερασμενη χελωνα παω αλλα σαν κλινικα νεκρη!
καλη συνεχεια σε ολες!!!
24-05-2011, 23:18 #247
Originally posted by tidekpe
Που χαθηκατε;;;
μολις επεστρεψα απο τη γιατρο.Απωλεια βαρους σχεδον μηδενικη -600 γραμμαρια αλλα απωλεια λιπους ιδιαιτερως μεγαλη της ταξης των -1.600 γραμμαριων!!! Τι να πω;;; Ειμαι βεβαια εν αναμονη της εμμηνου αλλα γενικα αυτη η ζυγαρια αντιστεκεται. Ξερω οτι η απωλει αλιπους ειναι σημαντικη και οτι μετομορφωση στο σωμα εξαιρετικη αλλα δε σας το κρυβω θελω να δω και το νουμερο!
Περασα στο basic! Ας περιμενουμε και τη νεα εξελιξη αλλ, οπως και να εχει, οχι σα γερασμενη χελωνα παω αλλα σαν κλινικα νεκρη!
Mπραβο πολυ καλη η απωλεια λιπους, αν εχεις τετοιο προβλημα με το μεταβολισμο σου μιλησε με ενδροκρινολογο, ή ενδεχομενως οι χρονιες διαιτες χαμηλων θερμιδων σου τον μπλοκαραν τελειως
Στο basic θα μπω την επομενη εβδομαδα, πηρες καμμια γευση και σου αρεσε ??? Εγω θα αρχισω με σοκολατα και λεω να παρω μπανανα και φραουλα μαζι
Ετσι και αλλιως οι 8 εβδομαδες ειναι σιγουρες να μη με φαει και η μονοτονια............
καλη συνεχεια σε ολες!!!
24-05-2011, 23:33 #248
Είχα κι εγώ επίσκεψη γιατρού σήμερα....
112,5 τα κιλά και κατεβαίνουμε... βέβαια λίπος δεν έχει ξεκινήσει να φεύγει ακόμα αλλά που θα μου πάει...
25-05-2011, 20:26 #249
Αντε κορίτσια, μπράβο! Εγώ άλλες μια-δυο βδομάδες στο "κυρίως" πρόγραμμα... Μετά να δούμε κιόλας πώς θα πάει...!
26-05-2011, 10:59 #250
Καλημέρα, καλημέρα! Αυτή την εβδομάδα -0,5kg και πολύ καλά όλα τα άλλα αποτελέσματα / μετρήσεις λίπους, μυικής μάζας, βασικού μεταβολισμού κλπ! Δοκίμασα και τα καλοκαιρινά - μόνο ένα παντελόνι και ένα φόρεμα αντιστέκονται όχι να κλείσουν πλέον (!) αλλά να στρώσουν καλά! :bouncy: ʼντε άλλες 1-2 βδομάδες και μετά να τρώω το πρωινό μου κανονικά - μου έχει λέιψει το γιαουρτάκι / γάλα με τα δημητριακά...!
...Πού χαθήκατε όλοι????
28-05-2011, 23:40 #251
Αργησα λιγο να γραψω αλλα εσκασε μυτη η διαγνωση του γιατρου ειχα επισκεψη σημερα
Μετα απο σορεια παραβασεων γαμοι βαφτισεις κ.λ.π ασε τα τραπεζια που κατα καιρους εχω...καλη ωρα αυριο..η ζυγαρια εδειξε πριν κλεισω διμηνο -6.5 κιλα τα 4,200 λιπος
Πρωτογνωρο για τα δεδομενα μου αφου εχω και ολικη αφαιρεση θυροειδη και υποστηριζομαι με χαπια
Την αλλη εβδομαδα μπαινω στο basic αντε να δω και κανενα οσπριο, γιατι απο το πολυ κρεας κοντευω να κλωσησω
Ζωη που εισαι παιδι μου ????:sniffle::sniffle:
29-05-2011, 13:08 #252
ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ......
ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΑ ΜΕΛΟΣ. ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ PREVENT KALO EINAI GIA ARXH ......ESEIS POS TA PATE????
29-05-2011, 13:11 #253
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΚΕΡ ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΛΩ?????
29-05-2011, 13:13 #254
ΑΛΛΑ 1Ο ΚΙΛΑ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ΟΥΦ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!
29-05-2011, 13:43 #255
effaki, γεια σου..καλως ήρθες
κοίτα εδώ πως μπαίνει το τικεράκι http://www.eatingdisorders.gr/forum/...id=2533&page=1
(αν μπορεις γραφε με μικρα γραμματα)
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία