Προιόντα Prevent. Γνωρίζετε σχετικά? - Page 30
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 30 of 31 FirstFirst ... 2028293031 LastLast
Results 436 to 450 of 459
    Senior Member
    δυστυχως τα ξερω.
    οταν ημουν νομιζω 23 και αποφασισα να παω σε διαιτολογο,επεσα τυχαια σε εναν που με εδινε αυτα.
    δεν ηξερα τοτε και δυστυχως ξεκινησα και κρατησε ενα χρονο.
    εχασα μεν κιλα,αλλα δεν εμαθα να τρωω.ηρθε καπακι και ο υποθυροειδισμος και σταματησα.
    φυσικα τα κιλα τα ξαναπηρα και εκτοτε εχω αλλαξει πολλους διαιτολογους.
    οι περισσοτεροι καλοι.
    τωρα προσπαθω μονη μου κι αντε να δω,παντως το φορουμ ειναι ΜΕΓΑΑΑΛΗ παρηγορια.

ααα οσο για αυτα που επινα ηταν καλα,αλλα δε μπορουσα να φαω κατι παραπανω,κοινωνικη ζωη μηδεν και γενικα απορω πως το κρατησα.
    ειχα μεγαλη ορεξη να χασω κιλα τοτε,και κριμα που επεσα σε τετοιο διαιτολογο.ισως αν ειχα παει σε κανονικο να ημουν τωρα σε νορμαλ κιλα

Junior Member
    Smart ευχαριστώ για τις ευχές σου, όπως τα λες είναι για τα παλιοκιλά!χαχαχαχααχα!
    Όχι, δεν απαγορεύεται η δίαιτα σε περίοδο θηλασμού, η ποιότητα κ ποσότητα του γάλακτος επηρεάζεται μόνο από σοβαρότατο υποσιτισμό, πράγμα που αποκλείεται να κάνω! Όσον αφορά σε κάτι βλαβερό που υπάρχει στις σκόνες, είναι το μόνο που με σταματά να τις ξεκινήσω.

Junior Member
    Σίγουρα μπορώ να ετοιμάζω μικρά γευματάκια όπως λες, αλλά με τα παιδιά ξεχνιέμαι, την ώρα που πρέπει να φάω δεν τρώω και μένω αρκετές ώρες νηστική, με αποτέλεσμα όταν βρω λίγο χρόνο (συνήθως όταν κοιμούνται), να περιδρομιάζω χωρίς σταματημό και φυσικά χωρίς να καταλαβαίνω ΤΙ κατεβάζω. Θα το παλέψω για λίγες μέρες με μικρά γεύματα πα΄ντως να δω πώς θα πάει....
    Καλή συνέχεια σε όλες!
    Νέα την Τρίτη!

Senior Member
    Ελένη μου η καλύτερη λύση είναι τα συχνά μικρά γεύματα...Δοκίμασέ το και είμαι σίγουρη ότι δε θα νιώσεις απέραντη στέρηση...

Στο φόρουμ, σε διάφορα τόπικ μπορείς να βρείς ιδέες για εύκολα , γρήγορα, μικρά ή μεγαλύτερα γεύματα, νόστιμα και ελαφριά...Αν χρειαστείς οποιαδήποτε βοήθεια μη διστάσεις να ρωτήσεις από ιδέες ουουουου έχουμε μπόλικες!!!!

Καλή προσπάθεια σου εύχομαι!!!!

Junior Member
    Ευχαριστώ Αστερόσκονη! Τελικά μεγάλη υπόθεση η συμπαράσταση! Το ΣΚ πήγε περίφημα και σήμερα την παλεύω! Θα ψάξω για ιδεες!

Junior Member
    Καλημέρα!! Να ρωτήσω κάτι; Έχει δοκιμάσει καμία/κανείς τις prevent body shape;;

καλημέρα,είμαι νεο μέλος...λοιπόν εγώ έκανα τη "διατροφή"με τις σκονες πριν 8 χρόνια...ξεκίνησα 76κιλά με ύψος 1,70 έφτασα 58 κιλά κ στα πρόθυρα διατροφικής διαταραχής είχα πωρωθεί δεν έτρωγα μέρες έφτασα τα 55 κιλά άρχισα να ζαλίζομαι ευτυχώς δεν είχα πρόβλημα με το κύκλο μου...εν τέλει μετά τις σκόνες κ επειδη δε γίνεται μια ζωή να ζεις με αυτές άρχισα να τρώω κανονικα όμως τα κιλά έμπαιναν δυο δυο παρόλου που γυμναζόμουν κ ετρωγα κανονικά...τι έπαθα?εχασα πολύ μυικη μάζα κ λίπος βέβαια αλλά κυρίως μυική απότομα στην αρχή...μετά έχασα τη μπάλα...είχα ένα προσωπικό πρόβλημα 'επινα λιγάκι τα βράδια μετά το ποτό ξελιγονόμουν κ δώστου φαστ φουντ κ τη συνέχεια τη ξέρετε 8 χρόνια μετά με πολλά σκαμπανεβάσματα 70 75 80 83 73 93 έπειτα είχα ευτυχώς τέλεια εγκυμοσύνη κ μόνο 9 κιλά πήρα όταν γύρισα σπίοτι τα χα χάσει όλα πάλι 93 δηλ αλλα είχα μια χάλια επιλόχειο κ βάλε περίοδο έφτασα τα 106 κιλά κ κλείστηκα σπίτι 6 μήνες με χοληστερίνη 350 ΣΟΚ!!!
    πήρα την απόφαση λοιπον κ επέλεξα μια καταπληκτική διατροφολόγο που για μένα είναι κ ψυχολόγος...σήμερα είμαι στα 96 κιλά χωρίς συγκεκριμένο στόχο στους αριθμούς αλλά στην αλλαγή των διατροφικών συνηθειών for ever χωρίς πονοκεφάλους απο τη χοληστερίνη με σωστη κ καλή διατροφή άσκηση κ πάνω απο όλα σεβασμό κ αγάπη για το σώμα μου το οποίο δε θέλω να ναι πια σκουπιδοτενεκές αλλά κάτι το οποίο αξίζει τα καλύτερα!!!ξεφυγα λίγο απο το θέμα αλλά με συνεπήραν οι σκέψεις... :starhit::starhit::starhit:

Junior Member

Νέο μέλος όλο ερωτήσεις..

Καλησπέρα! Κι εγώ νέο μέλος είμαι και μόλις έχω ολοκληρώσει το πρώτο στάδιο. Αύριο για πρώτη φορά θα πιω το basic και νιώθω καλα. Το θέμα ειναι πως εγω δεν ακολουθώ πρόγραμμα γιατρού αλλά το βγάζω μόνη μου. Παράδειγμα, άπαχο κρέας ή ψάρι σε συνδυασμό με βραστά η ωμά λαχανικά και οσο μπορώ μετρημένες ποσότητες. Ενδιάμεσα καθόλου θερμίδες μονο ροφήματα χωρίς. Ειμαι ήδη 3 κιλά κάτω αλλά νομίζω πως ειναι τα πρώτα υγρά. Η τσέπη μου δεν αντέχει και την εβδομαδιαία επίσκεψη σε γιατρό, μιας και ήδη το κόστος αυτού του προϊόντος ξεπερνά τα 80? ανα μήνα. Θέλω την γνωμη σας, να συνεχίσω ή όχι. Η συμβολή του γιατρού ειναι τόσο απαραίτητη που αλλιώς μπορεί να παχύνω αντι να αδυνατίσω. Πριν ξεκινήσω έκανα ένα πλήρες check up αιματολογικό και ήμουν σε άριστη κατάσταση.

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν υποδειγματικά μενού για το προϊόν για όσους δεν μπορούν να πληρώσουν τον διαιτολόγο αλλά αγοράζουν το προϊόν..

:blush:

Senior Member
    Originally posted by eadi
    καλημέρα,είμαι νεο μέλος...λοιπόν εγώ έκανα τη "διατροφή"με τις σκονες πριν 8 χρόνια...ξεκίνησα 76κιλά με ύψος 1,70 έφτασα 58 κιλά κ στα πρόθυρα διατροφικής διαταραχής είχα πωρωθεί δεν έτρωγα μέρες έφτασα τα 55 κιλά άρχισα να ζαλίζομαι ευτυχώς δεν είχα πρόβλημα με το κύκλο μου...εν τέλει μετά τις σκόνες κ επειδη δε γίνεται μια ζωή να ζεις με αυτές άρχισα να τρώω κανονικα όμως τα κιλά έμπαιναν δυο δυο παρόλου που γυμναζόμουν κ ετρωγα κανονικά...τι έπαθα?εχασα πολύ μυικη μάζα κ λίπος βέβαια αλλά κυρίως μυική απότομα στην αρχή...μετά έχασα τη μπάλα...είχα ένα προσωπικό πρόβλημα 'επινα λιγάκι τα βράδια μετά το ποτό ξελιγονόμουν κ δώστου φαστ φουντ κ τη συνέχεια τη ξέρετε 8 χρόνια μετά με πολλά σκαμπανεβάσματα 70 75 80 83 73 93 έπειτα είχα ευτυχώς τέλεια εγκυμοσύνη κ μόνο 9 κιλά πήρα όταν γύρισα σπίοτι τα χα χάσει όλα πάλι 93 δηλ αλλα είχα μια χάλια επιλόχειο κ βάλε περίοδο έφτασα τα 106 κιλά κ κλείστηκα σπίτι 6 μήνες με χοληστερίνη 350 ΣΟΚ!!!
    πήρα την απόφαση λοιπον κ επέλεξα μια καταπληκτική διατροφολόγο που για μένα είναι κ ψυχολόγος...σήμερα είμαι στα 96 κιλά χωρίς συγκεκριμένο στόχο στους αριθμούς αλλά στην αλλαγή των διατροφικών συνηθειών for ever χωρίς πονοκεφάλους απο τη χοληστερίνη με σωστη κ καλή διατροφή άσκηση κ πάνω απο όλα σεβασμό κ αγάπη για το σώμα μου το οποίο δε θέλω να ναι πια σκουπιδοτενεκές αλλά κάτι το οποίο αξίζει τα καλύτερα!!!ξεφυγα λίγο απο το θέμα αλλά με συνεπήραν οι σκέψεις... :starhit::starhit::starhit:
    :thumbup: μια από τα ίδια κι εγώ, στο τέλος τα πήρα και διπλά
    άσε που είχα τρομακτικές τύψεις γιατί νόμιζα ότι ήμουν αδύναμη και λαίμαργη αφού τρεφόμουν με συμπληρώματα διατροφής (που έχουν όλα τα θρεπτικά στοιχεία) κι εγώ παρ'όλα αυτά πεινούσα σαν λύκος

εμένα μου τα είχε συστήσει ενδοκρινολόγος, που με καμάρι μου έλεγε ότι τρώει μόνο μια φορά την ημέρα! πανάθεμα τον!

Είχανε ωραία γεύση όμως :tumble: θα τα ξαναέπαιρνα, αλλά για να φτιάξω διαιτητικό milk-shake, όχι για να αντικαταστήσω γεύμα, δεν την ξαναπατάω!

Originally posted by BLACK_PRIGIPESSA
    έπερνα τα prevent περίπου για ένα τρίμηνο πριν από 4 χρόνια ...πέρα από το γεγονός ότι η σκόνη δεν μπορεί σε καμμία περίπτωση να καλύψει τις διατροφικές σου ανάγκες και πεινάς διαρκώς από ένα σημείο και μετά είναι εντελώς ανελαστικό το πρόγραμμά τους και καταστρεφει το μεταβολισμό....
    δεν μπορείς να κάνεις ούτε μια μικρή παρασπονδία σα φυσιολογικός άνθρωπος γιατί βάζεις αμέσως και πρέπει να μένεις αυστηρα προσκολημένη σε ότι λέει το πρόγραμμα...πεινάς, καταστρεφεται το συκώτι λόγω της αυξημένης ασπαρτάμης που περιέχουν και επειδή έχεις στερηθεί τα πάντα μετά πέφτεις με τα μούτρα και τα βάζεις εις διπλούν...
    άσε που ούτε τον οργανισμό σου βάζεις σε μια τάξη για να μάθει να αρκείται σε μικρές και ικανοποιητικές ποσότητες, ούτε μαθαίνεις να επιλέγεις για τον εαυτό σου εκείνη την τροφή που είναι πιο οφέλιμη και λιγότερο παχυντική...έχει επιλέξει από πριν για σένα η σκόνη υποτίθεται...αυτα είναι για ρομπότ...όχι για ανθρώπους...και είναι και ακριβά...
    ΤΟ βασικό!

Mariposa σε εμένα είχε δώσει ένα φυλλάδιο που έβγαζαν τότε τα prevent με ενδεικτικά μενού, για ψάξε σε κανένα φαρμακείο, όλο και κάτι θα έχουν
    Εάν (φτου φτου) στο μέλλον αποφασίσω να κάνω κάτι τέτοιο πάλι (χλωμότατο), θα πάω σε γιατρό ή διατροφολόγο με λιπομετρητή για να σιγουρευτώ ότι δεν χάνω μυικό ιστό. Όταν τα έπαιρνα, ναι μεν έχανα αλλά δεν μπορούσα να ανέβω-κατέβω τις σκάλες του σπιτιού μου, είχα ακινητοποιηθεί στο σπίτι, όχι από τα πολλά κιλά αλλά από την αφαγία!

Junior Member
    Καλημέρα! Είμαι καινούργια στο forum και θα ξεκινήσω και εγώ απο σήμερα τη δίαιτα prevent. Πρέπει να χάσω 17 κιλά από τα οποία τα 12 τα πήρα όταν έκοψα το τσιγάρο.Κάπνιζα βεβαια εδω και 20 χρόνια 2 πακέτα την ημέρα σχεδόν, οπότε άλλαξε εντελώς ο μεταβολισμός. Από ότι κατάλαβα θα τρώω για 3 με 4 ημέρες 2 φορές την ημέρα τη σκόνη και μία φορά κανονικό φαγητό.(διαιτητικό εννοείται). Για να δούμε πως θα πάει..

Senior Member
    dany7 εντελώς φιλικά:
    Η οποιαδήποτε εταιρεία δεν χάνει τίποτα να πουλήσει ελπίδες, κι αν δεν δουλέψει θα πας πελάτης σε άλλη εταιρεία ή σε άλλα προιόντα αδυνατίσματος της ίδιας (!), εγώ τις έχω γυρίσει όλες :bouncy: για να παραμείνω στα 120 τελικά και να απογοητευθώ για το ότι δεν τα χάνω συν του ότι η απίστευτη πείνα που έχεις όσο πίνεις τα ζουμιά και όταν τα σταματάς (γιατί έχουν ατροφήσει μύες) σε κάνουν να πέσεις με τα μούτρα στο φαί και να αισθάνεσαι υπαίτια (εδώ σε καταφέρνει να κατηγορείς τον εαυτό σου!!!) της κατάστασης σου.
    Εάν σε εσένα δουλέψουν, έχει καλώς, πες μας τι έτρωγες παράλληλα και τι έκανες για να συντηρήσεις τα χαμένα κιλά, αλλά εάν όχι, σε παρακαλώ μην τα παρατήσεις γίνεται να αδυνατίσεις και χωρίς τα prevent, πίστεψε με!

Junior Member
    Σε ευχαριστω για την απαντηση otiosa!Εχω δοκιμασει και εγω διαφορες διαιτες, που ομως ποτε δεν καταφερνα να ολοκληρωσω..Αυτη μου φαινεται πιο απλη, λογω του οτι δεν εχει πολυ προετοιμασια.Tα προιοντα τα εχω παρει ηδη,οποτε την ξεκιναω και βλεπουμε..

Junior Member
    Καλημέρα σας. Είμαι νέα στο φόρουμ σας και από σήμερα ξεκίνησα το Prevent. Διάβασα πολλές από τις εμπειρίες σας και πραγματικά διάβαζα εμένα.

Junior Member
    Σαν πρώτη μέρα, πήγε καλά. Δεν αισθάνθηκα καθόλου πείνα , αλλά είχα απίστευτη δίψα. Είναι καλό αυτό???????? Σαν ρόφημα, είναι πολύ γλυκό για εμένα αλλά τα κατάφερα.
    http://www.ticker.7910.org/eng

Junior Member
    Καλημέρα και πάλι. Όλα βαίνουν καλώς και είμαι πολύ ενθουσιασμένη με τα αποτελέσματα. Έχω χάσει 4,5 κιλά και πολλούς πόντους. άντε και σε λίγο θα πάω για ανανέωση γκαρνταρόμπας ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ :bouncy::bouncy::

Page 30 of 31 FirstFirst ... 2028293031 LastLast