Results 61 to 75 of 459
-
26-04-2011, 12:38 #61
μολις γυρισα απο το γιατρο και αυριο το ξεκιναω κανονικα! τελικα εχει αρκετη ποσοτητα φαγητου ( γευμα 550 θερμιδων μου εχει δωσει) το δυκολο ειναι το μεσοδιαστημα που δεν θελει τπτ.. μονο υγρα χωρις θερμιδες .. αχ ... κομμενα τα φρεντο μου .. αλλα τι να κανουμε ..!
μου εδωσε και κατι μπαρες που μπορω να τρω αντι για την σκονη μετα την 4η μερα .. σιγουρα βολικο πολυ μιας και δεν μπορεις οπουδηποτε να βγαλεις την σκονη να πιεις ..
ραντεβου ξανα εχω στις 10 του μηνος και μεχρι τοτε ειπε σιγουρα 3,5 κιλα μειον αν το κανω καταγραμμα ..
η πρωτη βδομαδα ειπε ειναι σημαντικο να ακολουθηθει σωστα χωρις παρασπονδιες ..
και το αλλο που με κουφανε .. του ειπα πως θελω να ξεκινησω γυμναστηριο .. και μου ειπε πως δεν ειναι απαραιτητο τωρα ..γιατι απο ερευνες που εγιναν στην αμερικη εδειξε πως στη διαρκεια της διαιτας το γυμανστηριο προκαλει πεινα .. και καλυτερο ειναι να ξεκιναμε στη διαρκεια της συντηρησης .. τι να πω ..
και το αλλο που με σοκαρε πως εχω πανω μου 20 κιλα λιποςτραγικο .. οτι ειναι να χασω δλδ ειναι λιπος ... αντε καλη μας αρχη! το απογευμα μαρκετ για ψωνια ... και απο αυριο στο προγραμμα
- 26-04-2011, 23:09 #62
Καλη αρχη μικρουλα μου
Εμενα με υψος 1.73 μου εδωσε μεσημερι 660 θερμιδες
Βεβαια σημερα δεν μπορουσα να φαω ολο το φαγητο μου αλλα προσπαθησα και εφαγα και το φρουτο που το αφηνω 4 ωρες μετα το μεσημεριανο
Δουλευω απογευματινη εργασια τρωγω στις 3 στη δουλεια δεν μπορω να ειμαι νηστικη μεχρι τις 10.30 που σχολαω
Οι μπαρες ειναι μαπα πηρα μηλο-κανελα και σοκολατα.
Δεν τρωγονται καθολου
Περιμενω να μπω στη 3 φαση που εχει κρεμουλα στρατσιατελα ενδιαμεσα
Φρεντο μπορεις να πινεις σκετο ή με λιγη ζαχαρη εγω βαζω λιγη μαυρη μια φιλη βαζει 2 ζαχαρινες στο καφε της και δεν εχει προβλημα στην απωλεια βαρους
26-04-2011, 23:18 #63
τις μπαρες με γευση καραμελα μου εδωσε ..αυτες μου ειπε πως ειναι πολυ γευστικες ..
το καφε σκετο τον πινω... ευτυχως μου αρεσει και το φρεντο εσπρεσο .. οποτε θα κραταω το καπουτσινο για το σκ!! :P
η τριτη φαση ειναι παλι με 2 ροφηματα αλλα ενδιαμεσα αυτη τη κρεμα?
για το φαγητο γιατι και εγω του ειπα πως μου φανηκε πολυ .. μου ειπε να το τρωω ολο και το φρουτο για να μην χασω μυικο ιστο .!
το μικρουλα μου αρεσε!!1 ( 28 ειμαι)
26-04-2011, 23:25 #64
Γιατι εμενα με πανε στο παιδιατρο ???? 48 παρακαλω !!!!:lol::lol:Σωστα σε ειπα μικρουλα μου....
26-04-2011, 23:28 #65
:P οκ λοιπον!! αντε να δουμε .. για πες το τριτο σταδιο ειναι το σταδιο της συντηρησης?
26-04-2011, 23:39 #66
Oχι βρε εγω ειμαι στο δευτερο σταδιο ( steak) για οσους θελουν να χασουν πανω απο 7 κιλα, διαρκει 6-8 εβδομαδες και το μεσημερι ειναι πρωτεινη παντα με ψωμι ή μακαρονια ή ρυζι και το φρουτο
Μετα μπαινω στο σταδιο spageti για οσους θελουν να χασουν λιγοτερο απο 7 κιλα αλλα εκει εχει και οσπρια δηλ μεσογειακη διατροφη
Το ποσο καιρο θα μεινω εκει εξαρτατε απο τα ποσα κιλα εχω υπολοιπο
Μετα παμε συντηρηση με πρωινο κανονικο γευμα και πρεβεντ το βραδυ
Εγω παντως το πρωι πινω ενα νες με γαλα σκετο και μετα βαζω τη σκονη σε ενα μπολακι με ενα γιουρτι 2% και το ανακατευω
Με γευση σοκολατα ή καπουτσινο γινετε σαν κρεμα μοκα,και μου αρεσει πολυ
το ιδιο και το βραδυ
Παντως αν εξερεσεις τις πρωτες μερες που ειδα τον ουρανο σφοντιλι, τωρα δεν εχω νιωσει καθολου πεινα
Με βοηθαει πολυ το νερο που πινω ενδιαμεσα
27-04-2011, 09:40 #67
καλημερα .. μολις ξεκινησεη πρωτη μερα .. για να δουμε ...
πηρα αρχικα την πολυβιταμινη μου ... και τωρα μολις τελειωσα το πρωτο γευματακι με την σκονη
οποτε σειρα τωρα εχει ο καφες με ενα μπουκαλακι νερο απαραιτητος! για να δουμε .. προλειπτικα εχω παρει ακομη μια δοση σκονης μην τυχον και αργησω στη δουλεια να εχω να φαω .. και σαν κυριο γευμα εχω ετοιμασει απο χθες ψαρια βραστα ( περκα+ γλωσσα) με ντοματουλα και αγουρακι για σαλατα!
27-04-2011, 09:44 #68
Αντε καλη αρχη !!!!
Οι 3 πρωτες μερες ειναι δυσκολες. μετα ολα ο.κ
Θα σε σωσει το νερο για να μη πεινας.
Εγω παντως στο ψαρι μονο φετες σωλομου παιρνω, τις ψηνω σε αντικολητικο ταψι χωρις λαδι, και μετα τις βαζω σε στυποχαρτο για να αποροφησει οτι λαδι εμεινε απο το ψαρι
Δεν μου αρεσουν τα κατεψυγμενα
27-04-2011, 11:36 #69
να σου πω την αληθεια επειδη και εγω τρελενομαι για σολωμο και εχω και ενα αντικολητικο τηγανακι που ειναι σαν να το κανεις στα καρβουνα .. θα τον ρωτησω αν επιτρεπεται .. η να μου δωσει συνταγη με σολωμο .. γιατι επειδη ειναι πιο λιπαρο ψαρι λογικα θα θελει λιγοτερα απο τα 250γρ που μου εχει τωρα πχ στο πρωτο σταδιο του τριημερου ..
βλεπω 4 κιλα μειον! σε ποσο διαστημα ?
εμενα μου ειπε πως στις 10 που εχουμε ραντεβου θα εχω χασει 3.5 κιλα αν το κανω καταγραμμα ...
για να δουμε .. παντως εμεινα με το λιπος μου 41% ελεος .... και τα φυσιολογικα ειναι το ανωτερο 27 αν θυμαμαι καλα ... ντροπη ...
27-04-2011, 12:13 #70
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
Ζωή μου πριν κάνεις την πτυχωση ο γιατρός δεν σε είχε λιπομετρήσει ώστε να ξέρει σε τι κατασταση βρίσκεσαι?Πάντως για τα κιλά σου, μου φαίνεται πολύ αυτό το ποσοστό λίπους
27-04-2011, 12:22 #71
οχι δεν ειχα κανει λιπομετρηση.. ειμαι 88 κιλα τωρα .. ( πηρα δλδ μερικα γιατι αφεθηκα και ετρωγα χαζομαρες .. ) και ουσιαστικα τα κιλα που εχω να χασ για να φτασω στο φυσιολογικο μου βαρος ειναι ολα λιπος .... δλδ στα 70 που πρεπει να φτασω ( 18 κιλα μειον ) φτανω στο φυσιολογικο λιπος .... τι να πω .. θα δειξει ..
τελικα δεν υπαρχει καμια μαγικη λυση .. παντα πρεπει να προσεχουμε και να μην επαναπαυομαστε
27-04-2011, 14:10 #72
Originally posted by Εβιτα
Tην επομενη εβδομαδα θα αγορασω εκτυπωτη και αν θελεις να σου σκαναρω καποιες και να σου τις στειλω με μειλ
Καλη επιτυχια και στη δικη σου προσπαθεια
27-04-2011, 14:14 #73
SCANNING
Αγαπητή Εβίτα σε περίπτωση που έχεις σκανάρει εκείνες τις συνταγές της Δίαιτας Prevent θα σε παρακαλούσα πάρα πολύ να μου τις στείλεις κι εμένα στο email mou [email protected].
Ευχαριστώ πολύ
Ντίνα
27-04-2011, 19:39 #74
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά από ακόμα μία... newbie!!! Πήρα την απόφαση να ξεκινήσω και εγώ μια προσπάθεια για την απώλεια 4-5 κιλών με τον συνδιασμό prevent start και basic. Η αλήθεια είναι ότι το ακολούθησαν κάποιοι φίλοι μου και είχε αποτελέσματα σε αυτούς, αλλά πρίν ξεκινήσω ήθελα να ενημερωθώ για αποτελέσματα / εμπειρίες άλλων - πήρα την απόφαση, προμηθεύτηκα με τα απαραίτητα και από αύριο ξεκινάω! Εσείς που το έχετε ξεκινήσει, αν κατάλαβα καλά, η απώλεια κιλών είναι περίπου 4 κιλά / μήνα? Αυτά είναι κυρίως λίπος? wish me luck! Καλή τύχη και στους υπόλοιπους!
27-04-2011, 19:58 #75
εχει να κανει με τα κιλα που εχεις να χασεις .. εγω ας πουμε ποθ για να φτασω στο επιθυμητο και να θεωρουμε αδυνατη πρεπει να χασω 20 κιλα πανω κατω ..
σημερα ειναι η πρωτη μου μερα .. και στις 10 του μηνος που εχω ραντεβου ξανα με τον γιατρο μου ειπε πως αν την εχω κανει καταγραμμα θα εχω χασει 3,5 κιλα ..
μου εχει δωσει το σταρτ για 3 μερες και το basic για τις επομενες μαζι με τις μπαρες καραμελας αν θελω να αντικαταστησω καποιο γευμα σκονης με αυτο , και το μεικτο γευμα μου ειναι 550θερμιδων ..
η αληθεια ειναι πως το μικτο γευμα, μου ηταν υπερ αρκετο .. δεν το εφαγα ολο και ακομη νοιωθω φουσκωμενη (στις 5.00 το απογευμα το εφαγα και το πρωινο το ηπια στις 9.30) ηταν 250γρ. ψαρι, 300γρ ντοματα, 200γρ αγγουρι, 5γρ λαδι και 50 γρ ψωμι ...
εγω τελικα εφαγα 150γρ ψαρι βραστο, 270γρ ντοματα, 100γρ αγγουρι, 20γρ ψωμι σικαλης και 5γρ λαδι ...
τωρα λεω να βγω για λιγο περπατημα γιατι μου ειπε πως 3φορες απο 45' περπατημα ειναι αρκετο.
Σύνδρομο διακοπής αντικαταθλιπτικών
21-08-2025, 11:52 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία