ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΒΡΑΔΥΝΟ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
    Senior Member

ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΒΡΑΔΥΝΟ

ρε κοριτσια καμια ιδεα για βραδυνο εκτος απο γιαουρτι,δημητριακα,και σαλατα?
    εχει κολησει το μυαλο μ?
    κατι που να ξεφευγει απο τη μονοτονια εως 400 θερμιδες?το πολυ!

~Ντακος με 1κγ λαδι και 50 γρ φετα ή κιτρινο τυρι
    ~1 μεγαλη πατατα ψητη με ψητα μανιταρια πλευρωτους και 1 κουταλια λαδι/λεμονι/ριγανη..
    ~Μην σνομπαρεις την σαλατα..μπορεις να φτιαξεις μια σπιτικη σιζαρς!
    ~Τοστ με τυρι ,γαλοπουλα και 1 φρουτο
    ~Μιση μεριδα απο το μεσημεριανο φαγητο

Senior Member
    ax thanks!ειδικα το ντακος και και αυτο με την πατατα και τα μανιταρια τελεια!!

Member
    μεχρι τι ωρα επιτρεπεται το βραδυνο? γενικα εμενα η μερα μου ειναι καπως 'ανωμαλη'.. πρωινο τρωω γυρω στη μια το μεσημερι και για υπνο πεφτω γυρω στις 3.. οποτε η βραδυνη πεινα με πιανει γυρω στις 12..
    εχει να κανει κ το τι ωρα κοιμαμαι ή απλα καποιες ωρες ειναι απαγορευτικες?

Senior Member
    οσο πιο νωρις τρως τοσο το καλυτερο γιατι δεν πεφτεις για υπνο με γεματο στομαχι και ο οργανισμος προλαβαινει να κανει καυσεις,φυσικα αν προκειται για ενα γιουρτακι η ενα ποτηρι γαλα δεν ισχυει αυτο αλλα αν φας ενα μεγαλο γευμα δεν προλαβαινεις να χωνεψεις γιαυτο πρεπει να εχεις φαει λιγες ωρες πριν τον υπνο.

στον δικο μου οργανισμο για να αδυνατισω με βοηθαει να τρωω πρωτεινες το βραδυ πχ ενα cottage η ενα κομματι ανθοτυρο η λιγο ψαρι με λιγο σαλατα.Αποφευγω οτιδηποτε με αμυλο....ψωμι,φρυγανιες,δημη τριακα,πατατες κλπ μονο απο το πρωι μεχρι το μεσημερι

Senior Member
    Τονοσαλάτα χωρίς σάλτσες κτλ.

Senior Member
    βραδυνο ειναι καλο να τρωμε 3 ωρες πριν κοιμηθουμε.τωρα ομως αν κοιμομαστε 3 η ωρα καλο ειναι να αποφευγουμε στις 12 ενα μεγαλο γευμα,αν τρωμε ομως γιαουρτι η γαλα και κανενα φρουτο τοτε δεν υπαρχει προβλημα

δεν ειμαι ειδικη,τα ελεγε ο διαιτολογος της μενεγακη:P

Μια διαιτολογος μου ειχε προτεινει και το παρακατω:

1 πιτα για σουβλακι με 1κουταλια πουμαρο , 2 φετες γαλοπουλα , 2 τυρι , μανιταρια , πιπεριες
    και ο,τι αλλο λαχανικο θελουμε στο φουρνο.Μινι πιτσακι που συνοδευεται ωραια με μια σαλατα.

Επισης 2 σουβλακια καλαμακια με σαλατα

Ομελετα με λαχανικα σε αντικολλητικο

ολα αυτα που λετε ειναι τελεια. εχω κι αλλες ιδεες

αυγοσαλατα με τυρί και γαλοπουλα και σως γιαουρτι,μουσταρδα
    ομελετα με ελαχιστο λαδι και λαχανικα
    πατατοσαλατα με τονο
    μακαρονοσαλατα με τονο η κοτοπουλο σε κομματακια
    φρυγανια με ανθοτυρο και λίγο μέλι
    κριτσινι με κασερι και φρουτοσαλατα
    mini club healthy sandwich (τοστ γαλοπουλα, τυρι και φετα ντοματα και μαρουλι και σως γιαουρτι,μουσταρδα)

Senior Member
    σε μικρό ταψάκι ελάχιστο λάδι όσο να το καλύψεις. σκορδοπίπερο (έτοιμο, απαλό και δίνει γεύση) αλατάκι στον πάτο και μια στρώση ντομάτες φέτες για 2 λεπτά στο φούρνο πάνω κάτω αντίσταση αέρα 180 μέχρι να τρίψεις ένα κολοκυθάκι το οποίο βάζεις μετά απο πάνω για 5 λεπτά στο φούρνο κι αυτό και μετά μια στρώση μανιτάρια επίσης το ίδιο. μετά χτυπάς 2-3 αυγουλάκια με λίγο γάλα και δυόσμο αν σου αρέσει και τα περιχύνεις... τα αφήνεις ακόμα λίγο στο φούρνο μέχρι να ροδοκοκκινίσει και είναι πολύ καλό. εμένα με κρατάει για βράδυ. ομελέτα φούρνου