Results 16 to 20 of 20
Thread: Δε θα χαθουμε
-
15-05-2010, 21:26 #16
δεν καταλαβα γιατι φευγεις???
πραγματκα λυπαμαι πολυ γιατι ηταν πολυ καλο για μενα που διαβαζα οσα εγραφες! αν και λιγο καιρο εδω μπορω να πω οτι το φορυμ δεν θα ειναι ιδιο χωρις εσενα....εισαι για ολες μας ενα πλου καλο παραδειγμα! ελπιζω να σου λειπουμε και να μπαινεις....
αν παλι δεν μας διαβασεις ξανα.....Καλη συνεχεια και απο μενα! να εισαι παντα γερη ευτυχισμενη και αδυνατη!
- 17-05-2010, 00:48 #17
Καιρός ήταν μάλλον?..
Για να το κάνεις σημάνει ότι το έχεις ανάγκη οπότε καλά κάνεις?..
Θα σε περιμένουμε μη μας ξεχνάς
17-05-2010, 20:57 #18
καλη συνεχεια και να περασεις απο τα πιο ομορφα καλοκαιρια!!και καλες απωλειες σε κιλα φυσικα!!
17-05-2010, 21:15 #19
κοριτσακι μου,
οταν ειχα την αναγκη για στηριξη την πηρα επι 1000
αλλα πλεον βλεπω οτι οι περισσοτεροι κοιτανε την "παρτυ τους"
οταν δεν ειχα τοση αναγκη για στηριξη κ μπορουσα ισως να βοηθησω αλλους το εκανα
αλλα πλεον οποιος ασχολειται με τους αλλους οχι μονο κοιτωντας την επιφανεια ειναι δακτυλοδκτουμενος...
Γενικα εχει ζεστη πια κ μαλλον δε με σηκωνει το κλιμα. Θα μου λειψουν ολοι παρολαυτα, κ ειδικα οι 10 κοπελες που μιλουσαμε συχνα κ με καταλααβαινουν ισως λιγο παραπανω...
Δεν χρειαζεται να το αναλυουμε νομιζω, καθενας οπως νιωθει κανει. Τραβουσε καιρο η κολωνια...
Το site αυτο ηταν ο θησαυρος μου, εχασα τοσα κιλα, εμαθα τοσα πολλα,
βρηκα καποιες να με νιωθουν κ να με καταλαβαινουν.
ομως οταν φτανεις στο σημειο να παιρνεις περισσοτερη στεναχωρια παρα χαρα τοτε δε λεει...
Δεν μπορω να μην επηρεαζομαι, δεν μπορω να κοιτω μονο την παρτυ μου, δεν μπορω να εθελοτυφλω κ δεν θελω να κανω κανενα απο αυτα.
Οταν θα ειμαι ξανα σε φαση αναλαφρη κ ικανη να σηκωσει τετοιο βαρος θα επανελθω.
Ελπιζω τοτε να εχουμε κοιταξει ολοι λιγο κατω απο την επιφανεια,
λιγο πιο περα απο τα ορια του ιντερνετ,
λιγο πιο βαθυα στη συνειδηση μας.
Και θα μου πεις γιατι στα γραφω ολα αυτα αφου δε σε ξερω καν...
γιατι καμια κοπελα δε ξερω αλλα καποιες με καταλαβαινουν πολυ καλα, γιατι καμια δεν ειχα στοχο να γνωρισω αλλα οι περισσοτερες με στηριξαν καλυτερα κ απο φιλες
γιατι στον αγωνα μας με τη διατροφικη διαταραχη μας, οποια κι αν ειναι αυτη,
ειναι ΥΠΕΡΟΧΟ να εχουμε συνοδοιπορους...
ευχομαι οταν θα ξαναρθω να βρω καποια απο αυτα τα ατομα εδω,
αναλαφρα, υγιη κ ευτυχισμενα.
καλως ή κακως ασχετως κιλων οι διαταραχες μας θα μας κυνηγουν ισως για παντα, γιατι τελικα το θεμα δεν ειναι τα κιλα...
ευχομαι να πεφτω εξω αλλα αν πεφτω μεσα θαθελα ναταν κ η επομενη φορα να ηταν μαζι σας...
ακομα κ το πεσιμο ειναι πιο μαλακο ετσι!
Πραγματικα σας φιλω, κ οσες ξερω κ οσες οχι, κ θα ευχομαι τα καλυτερα για ολες μας!
17-05-2010, 21:38 #20
Πραγματικα λυπαμαι που το βλεπεις ετσι."οι περισσοτεροι κοιτανε την "παρτυ τους"".
Εμπειρίες από ψυχοθεραπεία;
09-07-2025, 17:12 in Εμπειρίες Ψυχοθεραπείας - Ψυχολογική & Ψυχιατρική Υποστήριξη