ΤΙ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΟ ΚΕΦΙ - Page 22
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 22 of 63 FirstFirst ... 12202122232432 ... LastLast
Results 316 to 330 of 937
    Senior Member
    Originally posted by murcielago
    Originally posted by BettyG
    γιατι; το 'χει πει κι άλλος το ίδιο;
    ναι ο Bon Jovi το πρωτοείπε

http://www.youtube.com/watch?v=m8I7DVjb8TM

να κάτι που μου φτιάχνει το κέφι! κούκλος!

κούκλος και με ωραία ... μαλλιά

Καλημέρα να έχουμε, αν και μετά από πάρτυ χεχε

Senior Member
    τώρα με αυτό το μαλλί καλός είναι. αλλά η περμανάντ τότε τον"έκοβε" βρε παιδί μου, δεν του αναδείκνυε τις γωνίες...

Senior Member
    Δεν θέλω να εκτίθεμαι αλλά με περμανάντ ή χωρίς, είναι μπουκιά και συχώριο! Ακριβώς ο τύπος μου (εμένα και μερικών άλλων εκατομμυρίων)- βέβαια η μουσική είναι τόσο έιτις που ειλικρινά, χαμηλώνω την ένταση όταν βλέπω βίντεο κλιπ!

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=L9NXBH-Q3bk

πάρε αυτό που ακούω τώρα που μ' αρέσει πολύ!!

Senior Member
    Καλημέρα!
    Χθες είδα λίγο playmate και μετά νύσταξα. Ποια βγήκε τελικά? Εμένα μου άρεσαν τα νούμερα 11, 7 και 2, με αυτή τη σειρά. Όχι τίποτε άλλο, έτσι για να μου φύγει η περιέργεια...

Senior Member
    Ava, θα χρειαστεί να περιμένεις τους ειδήμονες- μια ξανθιά βγήκε (πολύ πρωτότυπο) αλλά δεν ξέρω με τι νούμερο την είχαν μαρκάρει

Senior Member
    Δεν θέλω να εκτίθεμαι αλλά με περμανάντ ή χωρίς, είναι μπουκιά και συχώριο! Ακριβώς ο τύπος μου (εμένα και μερικών άλλων εκατομμυρίων)- βέβαια η μουσική είναι τόσο έιτις που ειλικρινά, χαμηλώνω την ένταση όταν βλέπω βίντεο κλιπ!
    εκτίθεσαι κοπελιά εκτίθεσαι!!! εγώ αν βρισκόμουν με τον συγκεκριμένο όπως ήταν τότε, το μόνο που θα μου έβγαινε αβίαστα είναι να συζητήσω για το μέγεθος του ρόλευ και καμιά θρεπτική μάσκα...

Senior Member
    χαχαχαχαχαχαχαχα

μη μου καταστρέφεις τη φαντασίωση

Senior Member
    άντε καλά, περί ορέξεως άλλωστε....

εμένα μου αρέσει ο άντι γκαρσία που είναι αλλήθωρος, τί να λέμε τώρα!!

Senior Member
    Απ' όλο το στερέωμα της σόου μπιζ μόνο αυτός και Τζεφ Μπρίτζες μ ' αρέσει. έχουν παρουσιάσει κάποτε και κάτι βραβεία μαζί- εκεί να δεις χαρά η δεκαεξάχρονη!

Senior Member
    Χθες είχε πλάκα γλυκειά μου νυχτεριδούλα! Παρεπιπτόντως θεωρώ εμπνευσμένο το όνομά σου, ο ταύρος που πολέμησε τόσο πάρα πολύ, ώστε και ο ματαντόρ ακόμη του χάρισε τη ζωή...
    Βλέπαμε το διαγωνισμό με το φίλο μου και του είπα με ύφος μίζερο τι έχασα τόσα χρόνια με τα κιλά που φορτώθηκα. Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι λόγω του χαρακτήρα μου, αλλά και του περιγύρου μου δεν υπήρχε καμία περίπτωση να πάω σε ένα διαγωνισμό τέτοιου είδους. Αν ξεβρακωνόμουνα, ο αυστηρός μου πατερούλης το έβγαζε δεν το έβγαζε το βράδυ.. Λες αν χάσω όλα μου τα κιλά (λέμε τώρα) να την ψωνίσω? Λες να σπάσω τις αλυσίδες? Λες να με δείτε στο πλέιμειτ 2011? χεχεχε

Senior Member
    Ευχαριστώ Ava μου!
    Να σε δούμε όπου γουστάρεις! Ο φίλος σου τι είχε να πει επ' αυτού;

Senior Member
    έλα μωρε, αλλήθωρος... κάτι τέτοιες ιδιαιτερότητες είναι όλη μας η γοητεία!

Senior Member
    μα συμφωνώ, αυτό λέω, μερικές είμαστε ικανές να κολλήσουμε ακόμα και με τον κουασιμόδο

Senior Member
    Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν θα πήγαινα εκεί.
    Σας υπόσχομαι όμως πως θα με δείτε στα εξήντα μου κιλά, αδύνατη, όμορφη, ανανεωμένη, δυνατή. Το ίδιο εύχομαι και σε όλους μας. Να σπάσουμε τις αλυσίδες των κιλών, που μας απαγορεύουν να ζήσουμε όπως θέλουμε. (και να φορέσουμε ότι θέλουμε, αυτό είναι τώρα το πρόβλημά μου). Όσο για την ερώτησή σου, αυτές είναι προσωπικές επιλογές και νομίζω ότι όταν μία κοπέλα είναι αποφασισμένη, δεν ακούει κανέναν. Δεν πάει να χτυπιέται πχ. η οικογένεια της Τζούλιας, αυτή εκεί, στις τσοντούλες της.

Page 22 of 63 FirstFirst ... 12202122232432 ... LastLast