ΤΙ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΟ ΚΕΦΙ - Page 27
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 27 of 63 FirstFirst ... 17252627282937 ... LastLast
Results 391 to 405 of 937
    Senior Member
    σου πάειειειειει!!!

Senior Member
    σε κόβω να βλέπεις και Πρωταγωνιστές εσένα..

Senior Member
    Αντε bomάκι, πάω να συνεχίσω διάβασμα! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς!

α, τελικά δεν κατάλαβα, εσείς πορεία κάνατε αυτου; (μ αρεσουν οι ιδιωματισμοι- το "αυτου"δεν ξερω ποιοι το λένε ομως)

Senior Member
    καναμαν, αμ πώς δεν κάναμαν..

Senior Member
    ναι, βεβαια- επισης ριμέικ- που ειχε χθες και γενικα, την τιμω την κρατικη δεοντως

Senior Member
    αντε μπραβο! εγω βεβαια συμπαρισταμαι με το πνευμα καθότι κουτση (η φτέρνα...) αλλα θελω να πιασω τον παλμο του λαου!

Senior Member
    άντε καλό διάβασμα! με εξεταστική καταπιάνεσαι να υποθέσω;

Senior Member
    ειμαι 34! θα δωσω εξετασεις ειδικοτητας το σεπτεμβρη!
    Ευχαριστω! πολλα φιλια!!

Senior Member
    ό,τι είναι..καλή επιτυχία!

Senior Member
    Αγωνιστικους χαιρετισμους...

Senior Member
    παιδια αυτους τους πρωταγωνιστες τους ειδα και δω! οντως ηταν πολυ καλη εκπομπη...το τριτο μερος ηταν για τον σιδηροπουλο
    εχασα ομως τους πρωταγωνιστες με θεμα τη σπιναλογκα.....νομιζω το εχει επαναληψη την κυριακη
    απο οταν διαβασα το βιβλιο "το νησι" θελω να μαθω τα παντα για αυτο το νησι....και θελω πολυ να το επισκεφτω καποια στιγμη και αυτο αλλα και την κρητη ολη!

Senior Member
    Για την σπιναλογκα εμαθα και εγω μεσω αυτης της εκπομπης. Συγκλονιστηκα, δεν φανταζομουν ποτε οτι υπηρχε τετοιο μερος στην χωρα μας. Σε γενικες γραμμες ο Θεοδωρακης πιανεται με ωραια και παραλληλα εμπορικα θεματα. Σε αντιθεση με κατι αλλους που καλουνε πολιτικους, πορνοσταρ και δεν συμαζευεται!
    Και η μηχανη του χρονου εξαιρετικη εκπομπη αλλα πρεπει να πετυχεις θεμα που να σε ενδιαφερει, αλλιως... υπνος!

Senior Member
    κωστα αφου σε συγκλονησε αυτη η εκπομπη ΠΡΕΠΕΙ να διαβασεις και το βιβλιο που ανεφερα!δεν ξερω αν σου αρεσει να διαβαζεις τετοιου τυπου βιβλια αλλα αυτο αξιζει οσο δεν φανταζεσαι! καιρο ειχα να κολλησω ετσι μεβιβλιο...και να φανταστεις παει ενας χρονος που το διαβασα....

Senior Member
    Ναι μου αρεσουν κατι τετοια. Θα βγει και σειρα στο μεγκα με το θεμα της σπιναλογκα. Για να δουμε, τι θα δουμε!

Senior Member
    Kαλησπέρα! Ναι, να το διαβάσεις το "Nησί"- εμένα πάντως μου φάνηκε περισσότερο ως θέμα ενδιαφέρον παρά ως λογοτεχνικό πόνημα. Πάντως, χωρίς να έχω μπροστά μου τους πίνακες των πωλήσεων, νομίζω πως είναι εξαιρετικά δημοφιλές- πέρσι το είχα πάρει μαζί μου σε κάποιο ταξίδι στη Γερμανία στο αεροπλάνο και ήμουν απορροφημένη πολλή ώρα- όταν κάποια στιγμή κοίταξα γύρω μου, η διπλανή μου γερμανίδα το διάβαζε στα γερμανικά- μ' άρεσε πολύ αυτό- γενικά, με γοητεύει η ιδέα ότι όλοι μοιάζουμε παρά τις διαφορές μας (συλλογικό ασυνείδητο και τα ρέστα) και τα διεθνή μπεστ σέλλερ επιβεβαιώνουν τρόπον τινά τη θεωρία μου...

Page 27 of 63 FirstFirst ... 17252627282937 ... LastLast