ΤΙ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΟ ΚΕΦΙ - Page 33
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 33 of 63 FirstFirst ... 23313233343543 ... LastLast
Results 481 to 495 of 937
    Senior Member
    Cat, μήπως να κάνεις μια siesta 20 λεπτάκια; άλλος άνθρωπος θα ξυπνήσεις! Ή είσαι στη δουλειά;

Junior Member
    Originally posted by badgirl11
    Originally posted by murcielago
    Originally posted by Danai20

Την ψυχαναλητική-εσωτερική σκοπιά ποτέ δεν την κατάλαβα. Είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας. Γι αυτό δε μου άρεσε ο Γιάλομ.
    εφυγα για αναζητηση του γιαλον δηλαδη! ευχαριστω παιδια! αντε να διαβασω κ τιποτε της προκοπης, τα λατρευω αυτα.
    ας το παρω τωρα κ διαβαζω το χειμωνα βεβαια...που χρονος

ΥΓ εχω κουβαλησει ολα μου τα βιβλια στο νεο σπιτι κ δε χωραει τιποτε αλλο...παντου βιβλια! το καλο που σας θελω ναναι καλος ο γιαλομ χεχεχε

εγώ πάλι θα άρχιζα ψυχανάλυση αν ο Γιάλομ ήταν διαθέσιμος!!!! (την χρειάζομαι αλλά την αποφεύγω συστηματικά...)

Senior Member
    Cat, μήπως να κάνεις μια siesta 20 λεπτάκια; άλλος άνθρωπος θα ξυπνήσεις! Ή είσαι στη δουλειά;
    δεν βρισκω δουλεια και αρνουμαι να κοιμηθω γιατι ηδη νιωθω αχρηστη που δεν δουλευω. αστα...

Senior Member
    Tώρα τι να πω κι εγώ cat μου; Πάντως, έλεος, μη χάνεις την αυτοεκτίμησή σου επειδή δεν έχεις δουλειά αυτόν τον καιρό... Δεν βλέπεις τι γίνεται έξω; Όλοι στο ψάξιμο είναι... Ή τελοσπάντων πολλοί... Που γίνονται όλο και περισσότεροι...

Senior Member
    Tώρα τι να πω κι εγώ cat μου; Πάντως, έλεος, μη χάνεις την αυτοεκτίμησή σου επειδή δεν έχεις δουλειά αυτόν τον καιρό... Δεν βλέπεις τι γίνεται έξω; Όλοι στο ψάξιμο είναι... Ή τελοσπάντων πολλοί... Που γίνονται όλο και περισσότεροι...
    ευχαριστώ για την καλή κουβεντα εφτιαξα καφέ τουλαχιστον να ξυπνήσω!

Senior Member
    άντε μπράβο, βάλε και σε μένα!

Senior Member
    φιλτρου εκανα,πως τον πινεις? δε το πιστευω πως ξανανυσταξα...!

Senior Member
    γλυκός-γάλα παρακαλώ!

Senior Member
    Είναι βλακώδες, το ξέρω και δεν θέλω να κάνω διαφήμιση στο fb που το θεωρώ εργαλείο συλλογής ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, αλλά εγώ αλλάζω συκώτι από τα γέλια με το petville! Διότι έχουμε μαζευτεί όλες οι 35άρες γεροντοκόρες και παίζουμε με τα pets- γελάω μέχρι δακρύων... χαχαχαχαχα

Senior Member
    Το petville είναι αυτό που τους αγοράζεις διάφορα, ρουχαλάκια, σπίτια, παιχνίδια κλπ;; πες το μου κι αυτό....και επίσης πες μου και που ακριβώς έγκειται το αστείο γιατί το χω απορία εδώ και καιρό, κάτι φίλες μου κόλλησαν και ακόμα δεν ξέρω το γιατί!

Senior Member
    αχ, δεν ξέρω ρε bomo, το αστείο είναι ότι είναι τόσο ηλίθιο κι όμως κολλάς! Δεν ξέρω τι παίζουν οι φίλες σου διότι υπάρχουν πολλά παρόμοια- όλα κι όλα! μην τα μπλέκουμε!
    Τυπική στιχομυθία: σήμερα μπαίνω να παίξω και βλέπω μήνυμα: "πώς βρίσκεις υλικά για τον κήπο;" από την κολλητή μου και της απαντάω πως ή τα αγοράζεις ή τα ζητάς από τους γείτονες γύφτουλα! Και καπάκι την παίρνω τηλέφωνο μήπως παρεξηγηθεί με το κοσμητικό επίθετο κι αυτή ήταν στη δουλειά (η οποία δουλειά είναι να κάνει αγορανομικούς ελέγχους σε μαγαζιά οπότε όπως καταλαβαινεις πρέπει να είναι πολύ σοβαρή!) και μόλις της είπα τι την ήθελα μας πιάνει νευρικό γέλιο και τις δύο- και καλά, εγώ είμαι σπίτι μου και γελάω σαν τη χαζή μόνη μου στο δωμάτιο- αυτή;
    Κατάλαβες; χαχαχαχαχα

Senior Member
    αν κατάλαβα λέει.........

χαχαχαχα!

Senior Member
    σημερα ξυπνησα αργα,μετα απο 9 ωρες υπνου-οκ,με 2 διακοπες μεσα στη νυχτα, και νιωθω παλι πως δε μπορω να παρω τα ποδια μου... δεν εχω προβλημα αναιμίας,με εξετασεις επιβεβαιωμενο. τι μπορω να κανω για να νιωσω λιγη ευεξια-χωρις να χαλασω τη διαιτα??

Senior Member
    Originally posted by cat82
    σημερα ξυπνησα αργα,μετα απο 9 ωρες υπνου-οκ,με 2 διακοπες μεσα στη νυχτα, και νιωθω παλι πως δε μπορω να παρω τα ποδια μου... δεν εχω προβλημα αναιμίας,με εξετασεις επιβεβαιωμενο. τι μπορω να κανω για να νιωσω λιγη ευεξια-χωρις να χαλασω τη διαιτα??
    επειδή και γω έχω βρεθεί κάποιο διάστημα στη κατάστασή σου, θα σου λεγα να το ρίξεις στο περπάτημα, έντονο περπάτημα. θα μου πεις δεν μπορείς να πάρεις τα πόδια σου..ούτε και γω μπορούσα. Αλλά μάζεψα όοοοοσο κουράγιο είχα, φόρεσα τα αθλητικά μου και βγήκα. σιγά σιγά άρχισα να έχω ενέργεια. και η όρεξη και η ενέργεια αυξήθηκαν στο πρώτο μισάωρο. ʼλλον τρόπο δεν ξέρω

Senior Member
    murc

τα 35 δεν θεωρούνται πια μεγάλη ηλικία. Δεν είσαι γεροντοκόρη είσαι ελεύθερη και ωραια!

Στο φμπ δεν έχω γραφτεί γιατί με τσάτισε που με γράψανε μόνοι τους όταν έκανα το μαιλ μου! Τους έστειλα ένα ξεχεστικό μήνυμα και με ξεγράψανε.

Page 33 of 63 FirstFirst ... 23313233343543 ... LastLast