ΤΙ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΟ ΚΕΦΙ - Page 36
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 36 of 63 FirstFirst ... 26343536373846 ... LastLast
Results 526 to 540 of 937
    Senior Member
    μεχρι τωρα εχω βαλει στην μπλακ λιστ το μοσχαρι και την τυροπιτα,δεν τους αξιζουν οι θερμιδες τους.

Senior Member
    σημερα εψαξα ολα τα σοκολατακια κ σοκολατες στο σουπερμαρκετ,
    κυκλοφορουν κατι χαζομαρες δηθεν διαιτητικες κ μετα βρισκεις με παρομοιες θερμιδες λακτα...τελοσπαντων.
    ειμαι κ υποκοντρια με αυτα, δε χαλαλιζω την γευση για λιγες θερμιδες...
    βεβαια σε μια φαση που ετρωγα ολο πολυσπορα κ διαφορα αλλα λαιτ ηταν πολυ πιο γευστικα κ υγιεινα...αλλα τωρα ειμαι σε φαση γουρουνιας.

Senior Member
    Originally posted by cat82
    μεχρι τωρα εχω βαλει στην μπλακ λιστ το μοσχαρι και την τυροπιτα,δεν τους αξιζουν οι θερμιδες τους.
    συμφωνω απολυτα!
    τοσα αλλα πραγματα τρως κ φχαριστιεσαι κ σε μεγαλυτερη ποσοτητα χωρις τυψεις!

Senior Member
    τα πολυσπορα εχουν γευση,αλλα εχουν και θερμιδες,παιρνω ενα ψωμι σε φετες με ηλιοσπορο που ειναι σα συμπιεσμενο,πολύ νοστιμο σε ψημενο τοστ!καθε πρωι ανυπομονω να το φαω!

Senior Member
    Constance ευχαριστώ,μπορέ ετσι ειναι,αλλα ειναι και κριμα να μηνβρισκουμε μετα απο τοσο καιρο εναν τροπο να εκτονωνεται η ενεργεια,και να λυνονται οι παρεξηγησεις αμεσα,ειμαι σιγουρη, κατι λαθος καταλαβε παλι!

Senior Member
    Constance ευχαριστώ,μπορέ ετσι ειναι,αλλα ειναι και κριμα να μηνβρισκουμε μετα απο τοσο καιρο εναν τροπο να εκτονωνεται η ενεργεια,και να λυνονται οι παρεξηγησεις αμεσα,ειμαι σιγουρη, κατι λαθος καταλαβε παλι!
    so classic τοχω βιωσει απειρες φορες.
    τον εβαλα κατω 1-2-3 κ τελικα καπως εχει ηρεμησει αυτο το θεμα, του εξηγησα οτι με το να μη μιλαει εγω δεν μπορω να καταλαβω, οτι γιαυτον μπορει ναναι εμφανς αλλα οτι εγω σκεφτομαι τελειω διαφορετικα...
    τεσπα ολα φτιαχνουν, ολα βελτιωνονται, αρκει κανεις ναχει διαθεση.
    αν δεν εχειδεν μπορεις να του ανοιξεις το ξερο του ουτε εκεινος το δικο σου...

Senior Member
    Ειναι πολυ κουραστικο και ψυχοφθορο ολο αυτο.Ειστε καιρο μαζι οντως ειναι κριμα.Δεν τους καταλαβαινω ωρες ωρες παντως τι φρικες τρωνε.

Senior Member
    δενξερω αν βοηθαει, του εχω βαλει σαν ορο οτι ποτε δεν παμε για υπνο αν δε λυθει κατι (ακομα κ οταν δεν μεναμε μαζι).
    οταν μειναμε μαζι δεν το εκανε, περασα καποια βραδυα αγγαλια με το ψυγειο, κλαιγοντας κ τα συναφη.
    καποια στιγμη τον επιασα με ηρεμια, του ειπα τι εφαγα, γιατι εφαγα, τι ενιωθα, ολα. τον ξεσκισα το ξερω, αλλα επρεπε να ξερει.
    του ζητησα την επομενη φορα που θα προτιμησει να κλεισει την πορτα ενω εχουμε παρεξηγηθει να το σκεφτει 2 φορες. προς το παρον ολα καλα...
    γιατι δε το δοκιμαζεις λοιπον...

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    του ζητησα την επομενη φορα που θα προτιμησει να κλεισει την πορτα ενω εχουμε παρεξηγηθει να το σκεφτει 2 φορες. προς το παρον ολα καλα...
    γιατι δε το δοκιμαζεις λοιπον...
    ξερει πως στρεφομαι στο φαγητο οταν κατι δε μου παει καλα,αλλα σχεδον ποτε δεν πιστευει πως μπορω να στεναχωρηθω εξαιτιας του μου φαινεται.τωρα μαλιστα που πιστευει πως εχω παθει εμμονη με την διατροφη,αρνειται να με καταλαβει γενικοτερα.
    αληθεια,εχω μεγαλη απορια να δω τι θα μου πει αυριο...
    παντως badgirl του εχω κανει παρομοια συζητηση,ομως ισχυριζεται πως δεν ειναι του χαρακτηρα του να ηρεμει γρηγορα...
    βασικα κουραστηκα να σκεφτομαι,πήγε και 2, σε καληνυχτιζω,και σενα Constance,ευχαριστω!

σορρυ που μαμησα το ποστ με την κλαψα μου. αλλα να, αυτο κανω εγώ για να μου φτιαξει το κεφι,συζητάω

Senior Member
    Eλα βρε cat.Ποσες φορες εχω κλαφτει εγω εδω μεσα και με ανεχεστε.Σιγα γιαυτο ειναι το φορουμ κι εμεις ολοι εδω.Μη το συζητας καθολου.Πηγαινε να κοιμηθεις και ξεχνα τα ολα.Φιλια!

Senior Member
    Cat, κορίτσια καλημέρα!
    Αχ ρε Cat, σε εγκατέλειψα νωρίς χθες- είχαν πέσει οι διακόπτες...- τελικά έσκασες χαμογελάκι όμως στις 2 με constance και Bad! Eλπίζω σήμερα να είναι όλα καλύτερα με το μπόιφρεντ!
    Κοίτα, ο κάκτος άνθισε τη νύχτα και το λουλούδι του ζει λίγες μόνο ώρες! Δεν είναι όμορφος;

Senior Member
    Μα καλά, ΚΑΝΕΝΑΣ δε συμμερίζεται τις κηπουρικές μου ανησυχίες;;;

Έβαψα τα μαλλιά μου ένα ωραίο κατάμαυρο κορακί και τα κοιτάζω στον καθρέφτη που γυαλίζουν- ωραία μου τα έκανε!

Senior Member
    Σούπερ και ο κάκτος και το μαλλί (αν και δεν το είδαμε είμαστε σίγουροι)
    Πόσε σε ζηλεύω που τα πας καλά με τα φυτά!

Senior Member

Senior Member
    ωραιος ο κακτος αν και φοβαμαι πολυ τα αγκαθια!για να φτιαξει το κεφι βγειτε μια βολτα,δειτε μια κωμωδια με παρεα.. Αυτά...

Page 36 of 63 FirstFirst ... 26343536373846 ... LastLast