ΤΙ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΟ ΚΕΦΙ - Page 48
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 48 of 63 FirstFirst ... 38464748495058 ... LastLast
Results 706 to 720 of 937
    Senior Member
    σωστός ο Μπαμπινιώτης..
    Αλλά αν σου πώ ότι με την ανάρτησή σου μου ήρθε μια λιγούρα για συκωτάκι ξεροψημένο λεμονάτο, το ισοπεδώνω πολύ;; ξέρω, το επόμενο λήμμα θα είναι το pathetic........

Senior Member
    το επόμενο λήμμα θα είναι το "μπλιαχ! συκώτι!"

Senior Member
    Μαγειρεύω: χωνάκια από φύλλο κρούστας με πένες και χταπόδι!

Senior Member
    Έλα βρε νυχτερίδα μου, μη με ξεσηκώνεις βραδυάτικα :P

Senior Member
    Μπεττούλα ήταν μιαμμ!!
    Η μαμά μου συνήθως νευριάζει που πάω και φτιάχνω όλο κάτι εξεζητημένες συνταγές με εξωτικά υλικά, και για να είμαι ειλικρινής δεν βγαίνουν και όλα ωραία, αλλά το σημερινό έγινε σούπερ!
    Φιλάκια, καληνύχτα!!

Senior Member
    Βρε νυχτεριδόπουλο τι είναι τα χωνάκια;
    Είσαι δημιουργικός τύπος, πάει και τελείωσε

Σήμερα πήγα το πρωί για πεζοπορία. Περπάτησα 5 ώρες! Ήταν πολύ ωραία και μετά έφαγα μισό καρπούζι για να έρθω στα ίσια μου. Το κάνω εδώ και τρεις εβδομάδες, σχεδόν κάθε μέρα. Καλά λένε ότι η φυσική κατάσταση του ανθρώπου είναι να περπατάει στη φύση. Νιώθεις απίστευτα και έχει καθαρίσει το δέρμα μου. Αρκεί να πίνεις πολύ νερό.

Senior Member
    Φιλάκια, καλοχώνευτο και καληνύχτα!!

Senior Member
    Δανάη, τα χωνάκια τα έφτιαξα με φύλλο κρούστας και τα γέμισα με την "σαλάτα" των ζυμαρικών.

Πού πηγαίνεις για πεζοπορία στην Αθήνα;;; Ψοφάω για βόλτες στας εξοχάς! 5 ώρες δεν αντέχω βέβαια...

Senior Member
    Ακούω τους σουρεαλιστικούς διαλόγους δύο 4χρονων που παίζουν όλο το πρωί στη διπλανή αυλή:
    -Έλα να ανέβουμε πάνω σε ένα καράβι!
    -Σε καράβι;
    -Ναι, αμεεεεέ!
    -Έλα πάνω στο σπιτάκι!
    -Ποιο σπιτάκι; Αυτό που έφερε ο μπαμπάς από τα Jumbo;
    -Ναι, έλα γιατί βρέχει και τα μαλλιά μου κατουράνε! (!!!)
    -Μαμά, τι μας έφερες;
    -Τίποτα παιδιά μου...
    -Την άλλη φορά να μας φέρεις Liposan, για μένα φράουλα και για την Κατερίνα κεράσι!
    -Γιαγιούουουούλα μου... (για αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής αιτίες το ένα βάζει τα κλάματα)
    και τα λοιπά και τα λοιπά- διαβάζω κι ακούω, διαβάζω κι ακούω, να δω στο τέλος στις εξετάσεις τι θα πω...

Senior Member
    Τι να κανω για να μου φτιαξω το κεφι σημερα που νιωθω χαλια.Το κεφαλι μου ειναι βαρυ, η μυτη μου τρεχει συνεχεια, ο λαιμος μου χαλια δε μπορω να μιλησω καν και στη δουλεια μου πρεπει να μιλαω συνεχεια...Εν ολιγης σκατουλες.:P

Senior Member
    Constance, υποψιάζομαι ότι για να κρύωσες καλοκαιριάτικα κάπου πέρασες καλά! (βόλτα με ανοιχτό αμάξι, νυχτερινό μπάνιο, φιλιά στη βροχή, κάτι τέτοιο τελοσπάντων! )

Senior Member
    murcielago μου μαλλον την αρπαξα το Σαββατο που βγηκα με μια παρεα στην Πανορμου και φοραγα αμανικο και ενιωθω να κρυωνω (τρελοκαιρος δεν ξερεις τι να βαλεις πια).Συν το κλιματιστικο.Νατα τωρα!:P
    (Σε ανοιχτο αμαξι δεν εχω μπει, νυχτερινο μπανιο φοβαμαι τη σκοτεινη θαλασσα, φιλια στη βροχη εχει καιρο να μου δοσει γκρρρ.:P)

Senior Member
    Originally posted by murcielago
    Ακούω τους σουρεαλιστικούς διαλόγους δύο 4χρονων που παίζουν όλο το πρωί στη διπλανή αυλή:
    -Έλα να ανέβουμε πάνω σε ένα καράβι!
    -Σε καράβι;
    -Ναι, αμεεεεέ!
    -Έλα πάνω στο σπιτάκι!
    -Ποιο σπιτάκι; Αυτό που έφερε ο μπαμπάς από τα Jumbo;
    -Ναι, έλα γιατί βρέχει και τα μαλλιά μου κατουράνε! (!!!)
    -Μαμά, τι μας έφερες;
    -Τίποτα παιδιά μου...
    -Την άλλη φορά να μας φέρεις Liposan, για μένα φράουλα και για την Κατερίνα κεράσι!
    -Γιαγιούουουούλα μου... (για αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής αιτίες το ένα βάζει τα κλάματα)
    και τα λοιπά και τα λοιπά- διαβάζω κι ακούω, διαβάζω κι ακούω, να δω στο τέλος στις εξετάσεις τι θα πω...
    Στις εξετάσεις θα πείς το απλό,
    HASTA LA VICTORIA SIEMPRE!
    θα τους κουφάνεις όλους και τέλειωσες! πάπαλα

Senior Member
    xexexexexxexexexexexe

Senior Member
    Γράφω στο ημερολόγιό μου- είναι ένα πολύ όμορφο επειδή κάθε σελίδα έχει πάνω πάνω την ημερομηνία, ας πούμε 17 Ιουνίου και μετά ειναι χωρισμένη στα 3, έτσι ώστε να γράψεις στην ίδια σελίδα 3 χρονιές- και γράφοντας να βλέπεις πού ήσουν και τι έκανες την ίδια μέρα πριν ένα ή δύο χρόνια- έχει και μικρά σχεδιάκια για να βάζεις "x" σε ό,τι ισχύει για τον καιρό (συννεφιά, ήλιο, βροχή) και διάθεση ( , :/, )- εγώ αντί για θερμοκρασία συμπληρώνω, τι άλλο; τα κιλά
    "Πριν απ' τις ανθοφορίες του θέρους, μας περιμένει μια νύχτα πολική, παγωμένη, σκοτεινή και σκληρή" είχα σημειώσει στις 7 Ιουλίου του 2008. Στο βάθος κήπος- αλλά στο πολύ βάθος...

http://www.youtube.com/watch?v=6i8T-YH-mDU

Page 48 of 63 FirstFirst ... 38464748495058 ... LastLast