ΤΙ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΟ ΚΕΦΙ - Page 50
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 50 of 63 FirstFirst ... 40484950515260 ... LastLast
Results 736 to 750 of 937
    Senior Member
    Και μετά τον καφέ τι τις έκανες bubble; τις δολοφόνησες; γιατί νομίζω και οι δύο έχουν από τότε να φανούν! :P

Senior Member
    ok, μόλις είδα τη dew (κοντεύει να μείνει η μισή) στο ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΒΑΡΟΥΣ- οπότε ψάχνουμε μόνο τη bomo!

Senior Member
    χαχαχαχα..... έχω άλλοθι..... μάρτυρες.....πολλά τελοσπάντων
    που αποδεικνύουν την αθωοτητα μου!

Senior Member
    Καλημέρα καλημέρα καλημέρα! οι επαγγελματικές υποχρεώσεις με κράτησαν μακριά σας για κάποιες μερούλες αλλά λίγο καιρό ξαποσταίνω και ξανά προς το φόρουμ τραβώ! δεν άλλαξε τίποτα όπως ήταν φυσικό..η νυχτερίδα φτιάχνει τα φαγητά της και μας κολάζει ,η bubble ακόοοοοοομα χαίρεται από το Σάββατο που μας γνώρισε (είναι απ'τη φύση της ένα ασυγκράτητα χαρούμενο και γελαστό παιδί) ..όλα ίδια!!

εννοείται πως η παρέα θα μεγαλώσει σιγά σιγά και ποιός ξέρει, μπορεί να κάνουμε και πανελλήνια συνάντηση κάποια στιγμή!!! χεχεχε! και γω χάρηκα πάρα πολύ που άρχισα να γνωρίζω κόσμο από δω μέσα, καλή η ανωνυμία δεν λέω, αλλά κάποιες στιγμές η προσωπική και ανθρώπινη σχέση έχει άλλη χάρη. Και όταν χάσω τα κιλά μου θέλω να σας δω από κοντά, να βγούμε και παρέα για ψώνια (μόνο εσείς καταλαβαίνετε την χαρά του να πέφτεις στα Μαρκς εν σπενσερ από το νούμερο 22 στο 18 στις φούστες) ,να χαμογελάω ευτυχισμένη και κάποιος να με βλέπει (κάποιος αρτιμελής, με μάτια αφτιά κλπκλπ

θέλω τη βοήθειά σας: εδώ και καμιά 10ριά μέρες δεν μπορώ να επανέλθω στη διατροφή μού. τρώω ό,τι να ναι και σε άστατες ώρες. Εκείνη η μεταμεσονύκτια κραιπάλη με κατέστρεψε!!!!! Δεν έχω βάλει γραμμάριο μεν αλλά νιώθω σαν σκουπιδοτενεκές.. τί να κάνω;; υπνωτισμό;;

Με αυτό το τραγούδι ξύπνησα, το έβλεπα στον ύπνο μου και από τότε αυτό τραγουδάω.Ακούω Κουγιουμτζη για να μου φτιάχνω το κέφι λοιπόν..
    http://www.youtube.com/watch?v=I9gAqx3BCdE

Senior Member
    Γεια σου bomo ελεύθερη κι ωραία!

Senior Member
    Originally posted by murcielago
    Γεια σου bomo ελεύθερη κι ωραία!
    κρύβε λόγια, κρύβε λόγια!!! :P μετά δεν θα μπορώ να διαχειριστώ τις στρατιές των προξενιών που θα καταφθάσουν...

Senior Member
    κι αν σου κάτσει;

Senior Member
    Δόκτωρ Ρουθ, ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα έναν άγνωστο... Τι να κάνω; Μήπως βαριέμαι να διαβάσω; Και αν ναι, γιατι; Μήπως συναισθηματικά έχω μείνει στάσιμη στα 16; Μήπως απλά έχω λαλήσει;

Senior Member
    Αναπάντητα ερωτήματα... Βαθείς προβληματισμοί...

Senior Member
    χαχα!! λες;; βλέπω κατηφορίζεις κι άλλο νυχτεριδούλα μου, μπράβο. Κάτι μου λέει ότι θα φτάσεις στα δικά μου πάντως, θα με προσπεράσεις και γω ακόμα θα σιγοτραγουδάω Κουγιουμτζή........ :P

Senior Member
    πραγματικά πάντως το χω μεγάλη απορία πότε θα στρωθείς να διαβάσεις.........

Senior Member
    Εντάξει! Ο χρόνος μετράει ΑΠΟ ΤΩΡΑ! Διότι έχω την εντύπωση πως στις εξετάσεις θα κλάψω πικρά... Μπομάκι δεσμεύομαι!

Senior Member
    Originally posted by murcielago
    Εντάξει! Ο χρόνος μετράει ΑΠΟ ΤΩΡΑ! Διότι έχω την εντύπωση πως στις εξετάσεις θα κλάψω πικρά... Μπομάκι δεσμεύομαι!
    Ναι, άντε, αυτό λέμε! για να μην κλάψεις πικρά και μαζί σου κλαίει όλο το φόρουμ-τουλάχιστον όσοι ζούμε από κοντά τις απέλπιδες προσπάθειές σου να διαβάσεις..-τράβα να ανοίξεις κανα βιβλίο και μεις δεν πάμε πουθενά! θα περιμένουμε ως τον Σεπτέμβριο να επιστρέψεις στις δάφνες σου!

Senior Member
    1) Να μην μπαινω στο φορουμ 30 φορες την ημέρα
    2) Να διαβάζω 10 ώρες κάθε μέρα
    3) Να περάσω τη μπόμο στα κιλά
    4) Να ξεβάφομαι κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ
    5) Να κάνω την προσευχη μου πριν το φαγητο

Senior Member
    μμμμματς μπομάκι! :*

Page 50 of 63 FirstFirst ... 40484950515260 ... LastLast