ΤΙ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΟ ΚΕΦΙ - Page 51
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 51 of 63 FirstFirst ... 41495051525361 ... LastLast
Results 751 to 765 of 937
    Senior Member
    Originally posted by murcielago
    1) Να μην μπαινω στο φορουμ 30 φορες την ημέρα (μόνο 30 μπαίνεις;;;
    2) Να διαβάζω 10 ώρες κάθε μέρα (ξεκίνα από τις 2 πρώτα και ανεβαίνεις....)
    3) Να περάσω τη μπόμο στα κιλά (εφικτό, αφού δεν σκοπεύεις να διαβάσεις, μόνο με τη δίαιτα θα ασχολείσαι....)
    4) Να ξεβάφομαι κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ (δε βαριέσαι μωρέ..εκτός αν υπάρχει φόβος να τρομάξεις κανέναν δύσμοιρο στο διπλανό μαξιλάρι!)
    5) Να κάνω την προσευχη μου πριν το φαγητο (μπας και κρατηθείς να φας λιγότερο απ'ότι συνήθως, ε;

Senior Member
    μμμμμμματς νυχτεριδούλα!

Senior Member
    Καλημέρα! Έκανα έναν απίστευτο ύπνο! Φοβερή ευεξία! Το πρωί, κάπου μεταξύ ύπνου και ξύπνιου "έβλεπα" ότι το κρεβάτι μου το μετέφεραν στον αέρα 4 περιστέρια στις 4 γωνίες του! Τέεελεια αίσθηση- but don't try this at home!

Senior Member
    mourcie

Καλημέρα. Τι ωραία αίσθηση να ξυπνάς έτσι! Ειναι δροσερό το σπίτι σου;
    Το δικό μας είναι φούρνος, γιατί είναι ρετιρέ και δεν μπορούσα να κοιμηθώ με τίποτα. Πήγα στο δωμάτιο της μιας συγκατοίκου, μετά της άλλης, παντού ζέστη. Στο τέλος έβαλα ένα σεντόνι στο πάτωμα του σαλονιού και κοιμήθηκα.

Σα ζόμπι είμαι τώρα. Έφτιαξα ένα ωραίο πρωινό όμως και ήρθα λίγο στα ίσια μου.

Senior Member
    Nαι, ευτυχώς, αρκετά δροσερό... Ωραία τα ρετιρέ κι όλα τα σπίτια με θέα...

...Στόν Παράδεισο έχω σημαδέψει ένα νησί
    Απαράλλαχτο εσύ κι ένα σπίτι στή θάλασσα

Μέ κρεβάτι μεγάλο καί πόρτα μικρή
    Έχω ρίξει μές στ?άπατα μιάν ηχώ
    Νά κοιτάζομαι κάθε πρωί που ξυπνώ...

Eκ των υστέρων το βραδινό σου μαρτύριο μού θύμισε την Μεριλιν Μονρόε στο "7 χρόνια φαγούρα" που έβαζε τα εσώρουχά της στο ψυγείο εκείνες τις ζεστές νύχτες στη Νέα Υόρκη...

Senior Member
    Ωραία, να ανοίξουμε και ένα τόπικ και να λέμε τον πόνο μας, πόσες μέρες έχουμε μείνει άυπνοι λόγω ζέστης... Εμένα ήταν το δεύτερο βράδυ χωρίς ύπνο νυχτερίδα, στείλε τα περιστέρια σου και δω πάνω μια βόλτα να με ξεκουβαλήσουν γιατί δεν την παλεύω.

καλή εβδομάδα. free Palestine :P

Senior Member
    Originally posted by bomo

καλη εβδομάδα κοριτσάκια!
    καλα δεν υπάρχεις!!!! free Palestine!!! :-)

Senior Member
    Originally posted by bomo
    Ωραία, να ανοίξουμε και ένα τόπικ και να λέμε τον πόνο μας, πόσες μέρες έχουμε μείνει άυπνοι λόγω ζέστης... Εμένα ήταν το δεύτερο βράδυ χωρίς ύπνο νυχτερίδα, στείλε τα περιστέρια σου και δω πάνω μια βόλτα να με ξεκουβαλήσουν γιατί δεν την παλεύω.

Senior Member
    Γεια σας κορίτσια! Πριν κάποια χρόνια με έφερε ένας δρόμος, σε έναν τοίχο γεμάτο αλήθειες..
    The biggest concentration camp in the world.. 33 million people tortured, denied their.. freedom!
    Ποτέ δεν περίμενα ένα τέτοιο μήνυμα σε μία πόλη που ακόμα μετράει τις δικές της πληγές...

Senior Member
    σ.σ. η γλωσσίτσα δεν σημαίνει ειρωνία,έτσι;; το ότι μας χάκαραν σχολιάζει

τί κάνω για να μου χαλάει το κέφι;; βλέπω murc και dew να κατηφορίζουν ανελέητα χωρίς να με περιμένουν..βρε κορίτσια, τί άπονες που είστε; γιατί δεν μένετε λίγο στάσιμες; κανα δυο βδομάδες, άντε τρεις το πολύ..

Senior Member
    Μπομάκι έχω το μπαμπλ (κοινώς μπούμπλε) μάρτυρα! Αν δεν κατεβούμε όλες έστω και λίγα γραμμάρια δεν έχει καφέ!

Senior Member
    Originally posted by dew
    Μπομάκι έχω το μπαμπλ (κοινώς μπούμπλε) μάρτυρα! Αν δεν κατεβούμε όλες έστω και λίγα γραμμάρια δεν έχει καφέ!
    κατάλαβα, θα κάνω μέεεεεερες να απολαύσω το χειροποίητο καφεδάκι σου, σνιφ σνιφ. κλάψ κλάψ.

Senior Member
    γεια σας

εγώ για να φτιάχνει το κέφι μου μιλώ στο τηλ! ναι ναι...
    επίσης παίρνω ΤΟ ΝΑΤΑΛΙΑ ένα φάρμακο αγχολυτικό πρωί μεσημέρι βράδυ... εγώ παίρνω περισσότερο από το κανονικό βέβαια
    επίσης ψάχνω την ιντερνετική πινακοθήκη του γκουγκλ ακούω μουσική απο το γιουτιουμπ και διαβάζω ό,τι μπορεί να διαβαστεί

Senior Member
    Dew, Δουβλίνο είχες πει ότι ήσουν ή θυμάμαι λάθος;

Εννοείται Μπομάκι, κανένας δεν αμφισβητεί τα φιλοπαλαιστινιακά σου αισθήματα! :P
    Γιατί έχεις κολλήσει με τα κιλά; Τι τρως; Πάντως κι εγώ που έχασα αυτά τα περίφημα 6 κιλά, ειλικρινά, δεν βλέπω απολύτως καμία διαφορά πάνω μου- ούτε εγώ ούτε κανείς άλλος! Τώρα από πού φύγανε... Μυστήριο... Τι να κάνω όμως, δεν έχω άλλη επιλογή... Συνεχίζω διατροφή και βλέπουμε!

Νεφέλη, μπορούμε να βρούμε ένα ΝΑΤΑΛΙΑ στη μαύρη αγορά για τις δύσκολες ώρες;

Senior Member
    δύσκολο να βρούμε το ΝΑΤΑΛΙΑ!
    όμως όλα μπορούν να γίνουν! αμα το έχεις ανάγκη κάτι θα κανονίσω!

επίσης η καινούργια μου ασχολία είναι να βρίσκω νόστιμες υγιεινές τροφές ! αν έχετε κάτι να προτείνετε θα χαρώ πολύ

Page 51 of 63 FirstFirst ... 41495051525361 ... LastLast