ΤΙ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΟ ΚΕΦΙ - Page 56
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 56 of 63 FirstFirst ... 6465455565758 ... LastLast
Results 826 to 840 of 937
    Senior Member
    Bomάκι μου ευχαριστώ για το Ladose
    Karamela μ' αρέσει πολύ το τυρκουάζ βερνίκι νυχιών!
    Papa, κι εγώ όταν έχω τις μαύρες μου μέχρι και STAR βλέπω

Λοιπόν προχθές σερφάροντας στο νετ έπεσα πάνω σε μια αγγελία-έκκληση για βοήθεια μιας κοπέλας που βρήκε στα σκουπίδια 7 νεογέννητα κουτάβια και ζητούσε κάποιους να τα δώσει- πήγα και πήρα ένα θηλυκό- σήμερα είναι 5 ημερών! Το ταϊζω με το μπιμπερό κάθε 3 ώρες και τη νύχτα- έχει ακόμα κλειστά τα ματάκια του- ο κτηνίατρος είπε ότι είναι δύσκολο να επιβιώσει τόσο μικρό που έφυγε από τη μαμά του ακόμα κι αν τα κάνω όλα σωστά- αλλά γιατί να μην προσπαθήσω;- είναι γλύκα ρε παιδιά- και νομίζω ότι από προχθές έχει μεγαλώσει κιόλας λίγο!

Senior Member
    ψυχουλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!1

Senior Member
    τι ζουζούνι είναι αυτό :-) λιώνω!

Junior Member
    νυχτερίδα τι γίνεται με το κουταβάκι; όλα καλά;

Senior Member
    Eλπίδα μου, μεγαλώνει αλλά δεν το βλέπω πολύ ζωηρό από χθες και φοβάμαι πως θα επαληθευτεί η προφητεία του γιατρού... Τον πήρα χθες τηλέφωνο και μου είπε (επανέλαβε) "άκου, δεν ήθελα να σε στεναχωρήσω, οι πιθανότητες είναι τελείως εναντίον του καθώς δεν βύζαξε καθόλου και δεν έχει αντισώματα... μην δένεσαι συναισθηματικά..." και μ' έριξε στα Τάρταρα... Το μαναράκι μου... Είναι τόσο μικρούλι...

Senior Member
    Kύριε Ντίνε, είμαι υπέρ της ελευθερίας του λόγου σε ένα φόρουμ αλλά πάρετε παρακαλώ την (ανορθόγραφη) διαφήμισή σας και άντε σε άλλη παραλία! Διαιτολόγος σε σάιτ με υπέρβαρους- κοίτα να δεις! Κομίζετε γλαύκας εν Αθήναις!

Ελπιδάκι, το σκυλάκι πέθανε, σήμερα τα ξημερώματα...

Senior Member
    Παγωμένο ντους

Senior Member
    Originally posted by murcielago

πολύ λυπάμαι

Senior Member
    Originally posted by murcielago
    Kύριε Ντίνε, είμαι υπέρ της ελευθερίας του λόγου σε ένα φόρουμ αλλά πάρετε παρακαλώ την (ανορθόγραφη) διαφήμισή σας και άντε σε άλλη παραλία! Διαιτολόγος σε σάιτ με υπέρβαρους- κοίτα να δεις! Κομίζετε γλαύκας εν Αθήναις!

O Diaitologos τελικα διεγραψε ολα τα απαραδεκτα ποστ που εκανε.Ελπιζω να μας απαλλαξει και απο την παρουσια του.

Κριμα το σκυλακι το καημενο.

Senior Member
    πάντως εντάξει, έχουν την ευθιξία και την κοπανάνε μερικοί όταν δουν αντιδράσεις, πάλι καλά.
    τί κάνει το παρεάκι εδώ πέρα;
    εγώ δεν τολμώ καν να μπω σε άλλα τοπικς αφού μόνο στο κέφι τα βρίσκω με τους υπόλοιπους εδώ μέσα, και την διατροφή την παράτησα και πιο χαλαρή-εγκληματικά χαλαρή μπορώ να πω-στάση υιοθέτησα και το μόνο για το οποίο είμαι ανυπόμονη είναι να φύγω διακοπές.

Και ακούω Κοργιαλά, Μην υποκρίνεσαι. Και στο καπάκι Rock Sugar. Έχουμε κάτι σταθμούς εδώ στη Θεσσαλονίκη που νομίζεις παίζουν πριβέ για σένα. Ψυχανεμίζονται την καλή διάθεσή σου και κάνουν ό,τι μπορούν να σε απογειώσουν τελείως!!

Senior Member
    το παρεάκι παραπαίει...

Senior Member
    αυτο βλεπω μετα λύπης.....

Senior Member
    μη μασάς- θα επανέλθουμε δυναμικά!!

Senior Member
    Εμπνέομαι από την ιρανή φωτογράφο Shirana Shahbazi και φτιάχνω μια "νεκρά φύση" πάνω στο τραπέζι μου

Junior Member
    murci λυπάμαι πολύ για το σκυλάκι, αλλά τι να κάνεις. ήταν πολύ μωρούλι για να τα καταφέρει χωρίς τη μαμά του. δυστυχώς και τα δικά μου κέφια δεν πάνε πολύ καλά, και αιτία η δουλειά. η άδειά μου θα καθυστερήσει 1 βδομάδα, και όπως καταλαβαίνετε δεν έχω και πολύ καλή διάθεση. τουλάχιστον έπεσα μισό κιλό κάτω, κάτι είναι κι αυτό.

Page 56 of 63 FirstFirst ... 6465455565758 ... LastLast