Results 841 to 855 of 937
-
21-07-2010, 10:59 #841
Η ζωή συνεχίζεται...
Μπράβο για το μισοκιλάκι Ελπίδα- και καθυστέρηση-ξεκαθυστέρηση την άδεια θα την πάρεις οπότε μικρό το κακό!
Δένω λεπτά χρωματιστά ημιδιαφανή κορδελάκια (μπλε, μωβ, πορτοκαλί, κόκκινο, ροζ, τυρκουάζ, πράσινο, κίτρινο) στο πλέγμα του ανεμιστήρα για να κυματίζουν με τον αέρα!
- 21-07-2010, 11:05 #842
απολαμβάνω το πρωινό μου ντουζ με το νέο αφροντούζ που αγόρασα με άρωμα ΨΩΜΙ. αν έχουν τον θεό τους,έβγαλαν αφροντούζ με άρωμα ψωμί...........προφανώς δεν έχουν! αλλά προφανώς δεν έχω ούτε εγώ τον θεό μου που το αγόρασα :P
21-07-2010, 11:17 #843
Έχω κι άλλες ιδέες- κρέμα σώματος με άρωμα σουβλάκι, ω ντε τουαλέτΕ με άρωμα παστίτσιο, αποσμητικό με άρωμα πίτσα σπέσιαλ με κλασική ζύμη- ανάλογα τη λιγούρα
21-07-2010, 11:45 #844
Originally posted by murcielago
Έχω κι άλλες ιδέες- κρέμα σώματος με άρωμα σουβλάκι, ω ντε τουαλέτΕ με άρωμα παστίτσιο, αποσμητικό με άρωμα πίτσα σπέσιαλ με κλασική ζύμη- ανάλογα τη λιγούρα
Πάντως αρχίζω να ανησυχώ με σένα μαντάμ, είπαμε να αποδεχόμαστε τον εαυτό μας και να τον αγαπάμε, αλλά να κάνουμε και το λαντόζ τραγούδι απλά δεν λέει! να υποθέσω και ότι βρήκες καινούριο δημιουργικό χόμπι..να παρακολουθείς τα κορδελάκια να πηγαινοέρχονται στρέφοντας και το κεφάλι σου αντίστοιχα κάθε λίγα δεύτερα;;
Ω λα λα..λαντόζ!
21-07-2010, 15:44 #845
Αγαπητό Μπομάκιον, πήρα ένα Λαντόζ χθες και ένα σήμερα. Νιώθω καλύτερα. Θα μου πεις, τι να σου κάνουν 20mg όταν είσαι 100 κιλά- άσε που θέλει και 2 εβδομάδες για να κάνει επίπεδα... Δεν με νοιάζει. Έχω εμπιστοσύνη στα πλασέμπο, στη φαρμακοβιομηχανία και στον καφέ φραπέ. ʼντε ένα τελευταίο κουράγιο μήπως περάσω τις γ@%$@$4εξετάσεις και πάρουν τα πράγματα το δρόμο τους...
21-07-2010, 15:48 #846
Σου εύχομαι να σκίσεις στις εξετάσεις, murcielago, τσιν-τσιν!
21-07-2010, 16:17 #847
murc καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι αστειευόμουν γενικά..ΑΛΛΑ αυτό δεν σημαίνει ότι παύω να φοβάμαι και να στενοχωριέμαι με τις ουσίες. Δεν το θεωρώ κακό απλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς μετά να ξεπερνάς τα άγχη σου από μόνη σου. Θέλω να πω, αν ξέρεις ότι έχεις ένα χαπάκι στη φαρέτρα σου δεν είναι λίγο δύσκολο να μην το ξαναχρησιμοποιήσεις στην πρώτη στραβή; Δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά από κοντινό άτομο καταλαβαίνω ότι πολύ εύκολα παρασύρεσαι και το κάνεις μέρος της ζωής σου.
21-07-2010, 16:21 #848
διαφωτίστε με ρε κορίτσια τι είναι το ladose?
21-07-2010, 16:31 #849
αντικαταθλιπτικά
21-07-2010, 16:43 #850
Το ότι σου εύχομαι ολόψυχα να περάσεις τις εξετάσεις είναι δεδομένο. Αλλά οφείλω να σου πω επίσης ότι και να μην περάσεις τις εξετάσεις σου δεν σημαίνει ότι δεν θα πάρουν τα πράγματα ένα δρόμο. Μπορεί να μην είναι αυτός που είχες πρώτη προτεραιότητα, αλλά δρόμος θα ναι κι αυτός..πάλι βαλίτσες θα ετοιμάζεις, πάλι θα περιμένεις για τσεκ-ιν (προσωπική προτίμηση οι εναέριοι δρόμοι...) , πάλι θα χαρείς μόλις φτάσεις
21-07-2010, 18:27 #851
Κορίτσια, ευχαριστώ για τις ευχές σας!
Αχ ρε Μπόμο, 4 χρόνια έκανα υπομονή εις την αλλοδαπήν όπου διέμενα και περνούσα τα ζόρια μου μόνη μου χωρίς χαπάκια- και είχα την ελπίδα (τη βεβαιότητα πες καλύτερα!) ότι όταν θα γυρίσω Ελλάδα θα ζούσα παραδεισένια κι ό,τι είχε πάει στραβά εκεί απλά θα το ξεχνούσα... Αλλά πριν προλάβω να συνέλθω συνέβη εδώ κάτι που με έριξε εκτός πορείας- σαν να σκάει το λάστιχο ενώ τρέχεις με 180 στην Εθνική... Τα χάπια τα είχα μια εβδομάδα στο σπίτι, τα κοιτούσα και έλεγα στον εαυτό μου να μην τρελαίνεται, πως όλα είναι στο μυαλό μας κτλ. Την τρίτη φορά μεσα στην εβδομάδα που ένιωθα τη στεναχώρια να με πνίγει, που ένιωθα τα κοκκαλιάρικα χέρια της με τα κιτρινισμένα από τη νικοτίνη δάχτυλα στο λαιμό μου να με σφίγγουν, αποφάσισα να αποδεχτώ πως χρειάζομαι βοήθεια. Κατάθλιψη δεν έχω αλλά κατρακυλάω προς τα εκεί και το διάβασμα είναι απλώς άλλο ένα ζόρι που κάνει τις συνθήκες ακατάλληλες για ανάρρωση. Θα έλεγα πως είμαι ψυχικά ΠΟΛΥ κουρασμένη. Θέλω διακοπές ή όπως λένε και οι φίλοι μας οι γερμανοί: "είμαι ώριμη για το νησί" (οποιοσδήποτε συνειρμός και αναφορά στη Λέρο θα θεωρηθεί κακοηθέστατος!)
Δεν έχω εμπειρία με ψυχοφάρμακα (εγώ ασχολούμαι με αθώα κολλύρια) και ψιλοφοβάμαι κι εγώ, μη νομίζεις... Αλλά, what the heck, στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν γίνει πολλά εκατομμύρια καταθλιπτικοί πριν από εμένα πειραματόζωα για την υδροχλωρική φλουοξετίνη (τι ωραίο όνομα!)- κάνει και ανορεξία και τη δίνουν στο binge eating disorder- πού ξέρεις, μπορεί να χάσω και τα ξίγκια!
Όσο για την ψυχική εξάρτηση... Νομίζω πως βαριέμαι γρήγορα τα πάντα- ακόμα και την πολλή ευτυχία!
Y.Γ.: Εμένα μ' αρέσουν οι αυτοκινητάδες- μόλις περάσω με το καλό τις εξετάσεις έχω προγραμματίσει το γύρο της Ελλάδας με το αυτοκίνητο- δεν με νοιάζει αν θα είναι χειμώνας ή καλοκαίρι ούτε πόσα λεφτά θα χαλάσω σε καιρούς χαλεπούς- το ονειρεύομαι χρόνια και ήρθε η ώρα να συμβεί!
Υ.Γ.2: Επειδή μας διαβάζουν -ίσως- πολλοί, να πω πως είμαι πάντα της άποψης πως πριν πάρει κανείς κάποιο φαρμακευτικό σκεύασμα πρέπει να συμβουλευτεί γιατρό ή τουλάχιστον -κατά περίπτωση- φαρμακοποιό...
22-07-2010, 06:22 #852
Kαλημέεεερα!
Λοιπόν σήμερα το απόγευμα θα πάρω τα λεμόνια από τη Νεκρή Φύση και θα φτιάξω μια τάρτα με κρέμα λεμονιού! Όχι για μένα! Για τους φουκαριάρηδες τους από πάνω που πρέπει να τους επιστρέψω το πιάτο τους και δεν θέλω να το δώσω άδειο!
http://www.youtube.com/watch?v=0W391-704p4
22-07-2010, 12:21 #853
Ένα κομματάκι λεμονόταρτα θα το έσκιζα ευχαρίστως, αλλά μετά τα +600 του τελευταίου τριημέρου με έχω τιμωρημένη, οπότε θα σου αντισταθώ εικονικά.
22-07-2010, 12:35 #854
Originally posted by murcielago
Υ.Γ.2: Επειδή μας διαβάζουν -ίσως- πολλοί, να πω πως είμαι πάντα της άποψης πως πριν πάρει κανείς κάποιο φαρμακευτικό σκεύασμα πρέπει να συμβουλευτεί γιατρό ή τουλάχιστον -κατά περίπτωση- φαρμακοποιό...
papa σε μάτιαξα μου φαίνεται. τώρα που σε κάνω αντιμάτιασμα αύριο θα σε δείξει -600
22-07-2010, 12:42 #855
ʼτιμη!!! Εσύ μου έβαζες το ψωμάκι στο χέρι και μου το βούταγες με το ζόρι στη σάλτσα την ώρα που αντιστεκόμουν σθεναρά!!! Θα σε καρυδώσω! [καρύδια, μιαμ μιαμ...] ΧD
Για ΓΑΔ, κατάθλιψη και λοιπά υπάρχει επιδότηση, σύνταξη ή...
20-06-2025, 22:06 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή