ΤΙ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΟ ΚΕΦΙ - Page 61
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 61 of 63 FirstFirst ... 11515960616263 LastLast
Results 901 to 915 of 937
    Senior Member

Senior Member
    μπανιο με αφρολουτρο με μυρωδια βερυκοκο, απλα τελειο.

μετα body lotion Aromacare, Chocolate

δυστυχως μου τελειωσε το guava body butter του Κορρε. ηταν απιθανο

:love:

Για να μου φτιάξω το κέφι...χμ...ένα χαλαρωτικό μασάζ και μετά ύπνο για να μην σκέφτομαι, να μην βλέπω, να μην ακούω κανένα.... :sniff:
    Πλήρης απογοήτευση

Senior Member
    Διακοπές τέλος και κάθε στρουμπουλός κατεργάρης στον ανθεκτικό πάγκο του!
    Εδώ και τρεις εβδομάδες στρώθηκα στη δίαιτα, τα πάω μια χαρά κρίνοντας απ'τα ρούχα μου,αλλά δυστυχώς νούμερο δεν μπορώ να δώσω. Το τικεράκι μου παίρνει διακοσμητικό πλέον ρόλο καθώς δεν πρόκειται να αντικαταστήσω την χαλασμένη μου ζυγαριά! θα σας ενημερώνω όμως για τις επισκέψεις στην μοδίστρα και πού ξέρετε, ίσως και να αποδειχτεί πιο χρήσιμο:P

Senior Member
    Originally posted by bomo
    Διακοπές τέλος και κάθε στρουμπουλός κατεργάρης στον ανθεκτικό πάγκο του!
    αχαχαχααχαχαχχαχα καλο

και για να επανελθω στο θεμα του τοπικ!

για να φτιαξω το κεφι μου... εκτος απο μπανιο και κρεμες που ειπα πριν, παω για καφε σε μερος που να βλεπεις θαλασσα! απο πολυ κοντα ομως!
    θαλασσααααααααααααααααααα :smirk: αμορε αμορεεεεεεεεε

Senior Member
    έφτιαξε το κέφι μου! είδα την hexenmilch να κοντοζυγώνει και έφτιαξε!!

Junior Member
    :love::love::love:

Junior Member
    Grin! :bouncing:

Junior Member
    Για να συνδεθούμε με τα προηγούμενα... Κερνάω για τις εξετάσεις... Νομίζω σας το χρωστούσα διότι μήνες ολόκληρους σας εξέθεσα στη γκρίνια μου για το διάβασμα!

Senior Member
    με ένα κέρασμα θα μας ξεπετάξεις??? μας χρωστάς πολλά. κάνε ένα γρήγορο πέρασμα στις δηλώσεις σου. ταξίδια μας είχες τάξει τότε. τώρα τουμπεκί..μάλιστα.

Junior Member
    Φοβάμαι ότι πρέπει να βολευτούμε με τα ξύδια :spin:

Senior Member
    όχι ρε συ, τα αφήνουμε πίσω αυτά. προχωρήσαμε, σωστά δεν νομίζω?? άλλοι άνθρωποι είμαστε. άφησα πίσω την bomo εποχή, άφησες πίσω την murcielago εποχή. ας αφήσουμε και τα ξύδια και τα λάδια κ να χαράξουμε νέους δρόμους!
    άσχετο, αν δεν κατείχα κάτι τζούφια γερμανικά θα έλεγα ότι το νικ σου είναι καθαρτικό
    για πες μας τα νέα σου, διατροφικά, επιστημονικά, ό,τι να ναι. τρέχουμε τώρα, τρέχουμε! έχεις κενά να καλύψεις κυρία μου. έλα να παίρνει φωτιά το πληκτρολόγιο..

Junior Member
    Hexenmilch σημαίνει κάτι σαν... "το γάλα της μάγισσας" (δεν έχεις κι άδικο... ηχητικά, ναι, παραπέμπει σε ...laxative!)
    Λοιπόν τα βιομετρικά χαρακτηριστικά μου παραμένουν τα ίδια
    Ψυχολογικά είμαι ανεβασμένη όμως, αισιόδοξη, με πολλή αυτοπεποίθηση! Και χαίρομαι!
    Είμαι σε φάση αναζήτησης εργασίας, έχω κυαλάρει έναν γκόμενο σε άλλη πόλη (στην οποία έχω πολλές πιθανότητες να μετακομίσω) και προτίθεμαι να ξαναρχίσω δίαιτα ...από Δευτέρα!

Υ.Γ. Μου λείψατε!

Senior Member
    Αφού είσαι ψυχολογικά ανεβασμένη τότε όλα θα πάνε καλά. Η αρχή έγινε. Η πρώτη βαθιά ανάσα μόλις βγαίνεις απ'το νερό, ξέρω πώς είναι, μετά δεν σε κρατάει τίποτα και τα βιομετρικά χαρακτηριστικά σου σιγά σιγά θα επανέλθουν και η εργασία θα σου κάτσει και ο γκόμενος στάνταρ θα σου κάτσει! Αν κυαλάρουμε κάτι εμείς δεν μας ξεφεύγει εύκολα! χαχα! Να σου πω, μήπως να έλεγες στο γκομενάκι να ρθει προς Θεσσαλονίκη μεριά ώστε να τον πάρεις στο κατόπι και να σε έχουμε στην πόλη μας επιτέλους από κοντά??

Υ.Γ. και μας μας έλειψες!

Junior Member
    Grin μου σου έχω έκπληξη! Έβγαλε θέση ο "άγιος Δημήτριος" στη Θεσ/νικη! Θα στείλω τα χαρτιά μου τη Δευτέρα! Οπότε με λίγη (ή περισσότερη) τύχη...