ΤΙ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΟ ΚΕΦΙ - Page 62
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 62 of 63 FirstFirst ... 125260616263 LastLast
Results 916 to 930 of 937
    Senior Member
    Αυτά είναι.............
    Όσο κ αν οργιάσει η φαντασία μου δεν μπορώ να μαντέψω πώς θα τα περνάμε αν έρθεις...! πότε θα έχεις απάντηση?

Junior Member
    ααααα, γκριν μου θα είναι... τέεεεελεια! Σε κάνα τρίμηνο...

Γκριν, έχω εδώ τον αδελφό μου και με ψέλνει που είμαι χοντρή! Αααααααααα....:spin: μ' εχει πρήξει! Μα γιατί δεν του αρκούν οι ...καλές μου προθέσεις;

Senior Member
    α ωραία, σε κανα τρίμηνο θα ετοιμάζουμε και φορουμίσια κατσικοσούβλα!!!

Οι καλές προθέσεις σουίτχαρτ δεν αρκούν ποτέ σε κανέναν. Συν του ότι είναι και άντρας. Περαιτέρω επεξήγηση απλά χώρο πιάνει.
    Το καλό της υπόθεσης στο ότι έχεις αρσενικό αδερφάκι είναι ότι δεν θα σε αφήσει να επαναπαυτείς. Δεν λέω, καλά είναι να ευλογούμε τα γένια μας αλλά η πραγματικότητα είναι σκληρή. ʼντε λοιπόν, ξεκίνα από αύριο, ποιός περιμένει τη Δευτέρα..Έχεις κυαλάρει και γκομενάκι, μην ξεχνιόμαστε!

Junior Member
    Δίκιο, δίκιο, δίκιο... Ρε συ Γκριν, το ξέρεις ότι όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη δεν βλέπω μια θεόχοντρη; Εγώ θα με ανεχόμουν δηλαδή... Αλλά ο αδελφός μου λέει ότι έχω ξεπεράσει προ πολλού κάθε όριο! Σίγουρα θα υπάρχει κάποια τέτοια διαταραχή όπου δεν έχει κάποιος τη σωστή εικόνα του εαυτού του αλλά δεν ξέρω πώς λέγεται... ίσως απλά να με έχω συνηθίσει κι αυτό βέβαια δεν είναι καλό...

Senior Member
    Το πιστεύω απόλυτα ότι στον καθρέφτη δεν σε βλέπεις θεόχοντρη. Γιατί πολύ απλά δεν είσαι. Έχεις βάλει φωτό σου εδώ και αρκετοί σχολίασαν πόσο δεμένη και συμμαζεμένη φαίνεσαι κ ότι οπτικά απείχες μακράν απ'τα 104. εγώ στα 104 ήμουν σαν μπαλόνι. Και τώρα που άρχισα να ξεμπαλονιάζω πάλι δεν νομίζω να φαίνομαι σαν εσένα. ʼρα ξεκινάς με ένα τεράστιο συν.
    Όπως και να είσαι πάντως προφανώς σε έχεις συνηθίσει. Και αυτό είναι το χειρότερο, σαμποτάρει κάθε σου προσπάθεια. Εκτός βέβαια και αν πραγματικά και ειλικρινά κάποιος αισθάνεται ΟΚ με τα κιλά του οπότε πάω πάσο. Αλλά έπειδή είναι σπάνιο κάποιος να νιώθει καλά με πολλά κιλά τότε καλά είναι να προσπαθήσει. Αξίζει όσο τίποτα. Δυστυχώς όσο κ αν μας ανεχόμαστε εμείς, δεν ισχύει και για τους άλλους. Όσο συνυπάρχουμε με άλλους πάντα θα επηρεαζόμαστε έστω και λίγο απ'το πώς μας βλέπουν. Δεν ξέρω αν είναι υγιές ή όχι να έχουμε σαν κίνητρο την γνώμη των άλλων πάντως το αποτέλεσμα δεν παίζει να μην μας δικαιώσει κ να μην μας φέρει μεγαλύτερη ισορροπία.
    Ο αδερφός σου μιλάει σαν άντρας. Και καλά κάνει. Υπερβάλλει ή όχι δεν ξέρω κ ούτε με πολυνοιάζει. Πάντως εκπροσωπεί τεράστιο κομμάτι του πληθυσμού

Junior Member
    Γκρινάκιον, εσύ τον καιρό που έλειπα προχώρησες με τη δίαιτα; να χαρώ;

Senior Member
    χαχα, γκρινάκιον, καλό!

Προχώρησα, να χαρείς ανεπιφύλακτα. Μπήκα στα 80'ς. Πάω και γυμναστήριο, όλα πήραν τον δρόμο τους θέλω να πιστεύω καιρός ήταν.

Junior Member
    Ααααα!! Χαίρομαι ΠΟΛΥ!!! Μπράβο!!! Χίλια μπράβο!!! ʼντε, να βάλεις φωτογραφία σ' αυτό το τόπικ να μας φτιάχνεις το κέφι!!

Senior Member
    καλέ τί μας λες! να σηκωθείς να ρθεις να μας δεις από κοντά!

Junior Member
    :P:roll:
    Μου φαίνεται πώς είτε έτσι είτε αλλιώς μέσα στο 2011 θα γνωριστούμε διότι και η Καστοριά (στην οποία έκανα επίσης αίτηση) δεν είναι και πολύ μακριά σου! Έχεις πάει μήπως; Είναι όμορφα; Είδα σε μια εκπομπή της ΕΤ1 (νομίζω) με τον εύγλωττο τίτλο "Αυτοί που πήραν τα βουνά" έναν τύπο διαφημιστή που άφησε τη δουλειά στην Αθήνα και πήγε εκεί και καλλιεργεί βερύκοκα και φτιάχνει μαρμελάδες! Θέλω κι εγώωωω!

Senior Member
    Αχά!! με Καστοριανό θα σε παντρολογήσουμε δηλαδή!!! ναι είναι πανέμορφη πόλη. Έχω γυρίσει όλον τον βορρά, άρα όπου αλλού έχεις δηλώσει να πας εδώ είμαι, τουριστικός οδηγός με πόδια

Junior Member
    Σκέτη Bomo δηλαδή!

Senior Member
    Είναι ανακουφιστικό και παρήγορο να ξέρεις ότι κάποιες φορές δεν μιλάς στο βρόντο και σου δίνουν προσοχή

Senior Member

Junior Member
    Καλώς σας ξαναβρήκα Click μου!!!:roll:

Λοιπόν εγώ το έφτιαξα το κέφι μου στις γιορτές με διακοπές στην Πελοπόννησο- η φύση εκπληκτική: ανθισμένες βουκαμβίλιες, φοίνικες, βουνό και θάλασσα, Αρχαία Ολυμπία, Μάνη, Μονεμβασιά, τζάκι σε ταβερνάκι πάνω στο κύμα και καλή παρέα: όνειρο!!

Page 62 of 63 FirstFirst ... 125260616263 LastLast