Να'μαι κι εγώ!!!!!!!!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 28
    Member

Να\'μαι κι εγώ!!!!!!!!!!

Καλημέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα!! Θα ήθελα κι εγώ να σας κουράσω λίγο με την δική μου ιστορία. Κατατάσομαι κι εγώ δυστυχώς σ'αυτην την κατηγορία ανθρώπων που ονομάζονται παχύσαρκοι και μάλιστα με πάρα πολλά παραπανίσια κιλά. Είμαι δηλαδή 146 κιλά περίπου και 1,70 ύψος. Στο παρελθόν έχω κάνει πολλές προσπάθειες να χάσω κιλά, και σε ινστιτούτα και μόνη μου και η αλήθεια είναι ότι τα κατάφερνα αλλά δυστυχώς προσωρινά. Είχα καταλήξει πλέον στο συμπέρασμα ότι η μοναδική λύση για μένα είναι η χειρουργική επέμβαση. Ερεύνησα λοιπόν πολύ το θέμα, επισκέφθηκα αρκετούς γιατρούς και σε ιδιωτικά και σε δημόσια νοσοκομεία και αποφάσισα να κάνω sleeve. Ήταν όλα έτοιμα έκλεισα ραντεβού σε ένα δημόσιο νοσοκομείο με έναν πολύ καλό γιατρό μέχρι την στιγμή που έκανα μια γαστροσκόπηση στα πλαίσια του προεγχειρητικού ελέγχου και εντοπίστηκε ένα πρόβλημα στο στομάχι μου που δεν μου επέτρεπε να προχωρήσω σ'αυτού του είδους την επέμβαση. Ο γιατρός μου λοιπόν καθώς θεωρούσε ότι στην περίπτωση μου ο δακτύλιος δεν θα είχε κανένα αποτέλεσμα έβρισκε σαν μοναδική λύση το γαστρικό bypass, κάτι που εγώ ΦΟΒΑΜΑΙ να κάνω. Το ξέρω ότι είναι λάθος, το ξέρω ότι θα ήταν το ιδανικό για μένα αλλά εγω ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να το κάνω. ΦΟΒΑΜΑΙ!!!!(κυρίως φοβάμαι μήπως πάθω κάτι και αφήσω μόνα τους τα παιδιά μου). Έτσι λοιπόν τα παράτησα ΠΑΛΙ και ο καιρός περνάει και τα κιλά ανεβαίνουν. Πρόσφατα χώρισα μετά από σχεδόν 20 χρόνια γάμου και η ζωή μου ανατράπηκε εντελώς. Ήρθαν όλα στη ζωή μου ανάποδα. Τώρα το μόνο πια που με παρηγορεί είναι οι δυό μου κοράκλες που τις λατρεύω και με στηρίζουν αφάνταστα. Όμως εγώ θέλω να κάνω κάτι για μένα να αλλάξω τη ζωή μου και γιατί όχι να την κάνω καλύτερη. Να χαρώ πράγματα με τις κόρες μου που κακά τα ψέμματα τα κιλά μου δεν με αφήνουν να τα χαρώ. Κι εδώ για να μη σας κουράζω άλλο ζητάω την βοήθεια σας. Θέλω να κάνω μια ακόμα προσπάθεια να χάσω όσα περισσότερα κιλά μπορώ με δίαιτα μέχρι που ίσως βρώ το κουράγιο να προχωρήσω στην επέμβαση(που δεν το νομίζω). Θέλω να ακούσω από σας ότι μπορεί και να τα καταφέρω ότι μπορεί τελικά να κάνω τη ζωή μου ΚΑΛΥΤΕΡΗ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ!!!

Υ.Γ Ξέχασα να σας πω ότι είμαι σχεδόν 39 χρονών(γέρασα πια)

Senior Member
    39 χρονων δεν νομιζω οτι γερασες!!! Αντιθετως... βαλε στοχο στα 40 σου να μπεις με αλλον αερα! Φυσικα μπορεις να το κανεις, αρκει να το κανεις αργα και σωστα. Δεν θα γινει απο την μια μερα στην αλλη, ουτε απο τον ενα μηνα στον αλλον. Ξεκινα, βαλε μικρους στοχους και εδω θα ειμαστε να τα λεμε!

Senior Member
    και βεβαια δε γερασες!!!
    ακου εκει!!!
    οι σαρανταρες σημερα ειναι γυναικαρες
    οποτε εχεις εναν ολοκληρο χρονο να γινεις πιο γυναικρα απ ό,τι εισαι!!
    επισης, οσο κ να σε στηριζουν οι κορες σου θα λεγα να προσεξεις να μη στηριζεσαι εσυ ολοκληρωτικα παντω τους συνεχεια, γιατι ειναι κριμα να επωμιζονται τις δικες σου λυπες...
    δεν ακουστηκε κ πολυ καλα αυτο, αλλα ελπιζω να καταλαβες τ εννοω κ να μην στεναχωρηθεις η παρεξηγηθεις
    θα πρεπει να εχεις ως κεντρο της ζωης σου εσενα κ οχι τις κορες σου, για να μπορουν κ αυτες να εχουν ισορροπια
    οποτε δες ολο το σκηνικο ως μια καινουρια αρχη, ασε πισω ό,τι σε βαραινει-κυριολεκτικα κ μεταφορικα - κ καλη αρχη

Senior Member
    επισης μια απορια:
    δεν το χω ψαξει πολυ αλλα εξηγησε μας αν θε με ποια λογικη δε φοβασαι τη μια επεμβαση κ φοβασαι την αλλη?:S

Member
    Originally posted by smart
    επισης μια απορια:
    δεν το χω ψαξει πολυ αλλα εξηγησε μας αν θε με ποια λογικη δε φοβασαι τη μια επεμβαση κ φοβασαι την αλλη?:S
    αν βάλω την λογική μου να δουλέψει δεν θα υπάρχει λόγος ομως εγώ το φοβάμαι ίσως επειδή είναι μεγαλύτερο και σοβαρότερο χειρουργείο ίσως γιατι από ότι έχω ακούσει έχει περισσότερες πιθανότητες επιπλοκών. ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ!!

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Καλώς ήρθες! Θα σε μαλώσω που θεωρείς ότι γέρασες!Ίσα-ίσα νομίζω ότι τα 40 είναι μία πολύ καλή ευκαιρεία για να αρχίσεις και μία νέα ζωή!Ειδικά αφού τα γεγονότα το έφεραν έτσι (πχ. διαζύγιο ) νομίζω ότι μπορείς να κάτσεις να σκεφτείς και να αποφασίσεις τι είναι καλύτερο για εσένα και για τις κορούλες σου.Εγώ έχω αποφασίσει να κάνω χειρουργείο και έχω ημερομηνία για 7/2011 ,δεν φοβαμαι όποια μέθοδο και αν αποφασίσει ο γιατρός ότι θα είναι η καλύτερη για εμένα.Θα σου πω όμως το εξής ο άνδρας μου ήταν κάθετα αντίθετος στο να κάνω το οποιοδήποτε χειρουργείο και όταν τελικά πέρσι μου έκανε το χατήρι να πάμε στο ενημερωτικό σεμινάριο που κάνει ο κ.Καλφαρεντζος στο νοσοκομείο της Πάτρας,φεύγοντας μου είπε χαμογελώντας "εντάξει θα το κάνεις "!από το αποκλείεται πήγε στο άλλο άκρο γιατί κατάλαβε ότι αυτό είναι που πρέπει να κάνω γιατί ο κίνδυνος είναι ο αντίστοιχος με το αν θα κάνω ένα οποιοδήποτε άλλου είδους χειρουργείο Και πάνω από όλα μην σκέφτεσαι το χειρότερο,σκέψου θετικά και κάνε αυτό που θα είναι καλύτερο για την δική σου την ζωή !

Member
    [quote]Originally posted by brazil
    39 χρονων δεν νομιζω οτι γερασες!!! Αντιθετως... βαλε στοχο στα 40 σου να μπεις με αλλον αερα! Φυσικα μπορεις να το κανεις, αρκει να το κανεις αργα και σωστα. Δεν θα γινει απο την μια μερα στην αλλη, ουτε απο τον ενα μηνα στον αλλον. Ξεκινα, βαλε μικρους στοχους και εδω θα ειμαστε να τα λεμε! [/quote

Σας ευχαριστώ πολύ όλους αυτά ακριβώς ήθελα να ακούσω και ελπίζω με την δική σας συμπαράσταση να τα καταφέρω!!!

Member
    Originally posted by aggeloydaki
    Καλώς ήρθες! Θα σε μαλώσω που θεωρείς ότι γέρασες!Ίσα-ίσα νομίζω ότι τα 40 είναι μία πολύ καλή ευκαιρεία για να αρχίσεις και μία νέα ζωή!Ειδικά αφού τα γεγονότα το έφεραν έτσι (πχ. διαζύγιο ) νομίζω ότι μπορείς να κάτσεις να σκεφτείς και να αποφασίσεις τι είναι καλύτερο για εσένα και για τις κορούλες σου.Εγώ έχω αποφασίσει να κάνω χειρουργείο και έχω ημερομηνία για 7/2011 ,δεν φοβαμαι όποια μέθοδο και αν αποφασίσει ο γιατρός ότι θα είναι η καλύτερη για εμένα.Θα σου πω όμως το εξής ο άνδρας μου ήταν κάθετα αντίθετος στο να κάνω το οποιοδήποτε χειρουργείο και όταν τελικά πέρσι μου έκανε το χατήρι να πάμε στο ενημερωτικό σεμινάριο που κάνει ο κ.Καλφαρεντζος στο νοσοκομείο της Πάτρας,φεύγοντας μου είπε χαμογελώντας "εντάξει θα το κάνεις "!από το αποκλείεται πήγε στο άλλο άκρο γιατί κατάλαβε ότι αυτό είναι που πρέπει να κάνω γιατί ο κίνδυνος είναι ο αντίστοιχος με το αν θα κάνω ένα οποιοδήποτε άλλου είδους χειρουργείο Και πάνω από όλα μην σκέφτεσαι το χειρότερο,σκέψου θετικά και κάνε αυτό που θα είναι καλύτερο για την δική σου την ζωή !

Έχω παρακολουθήσει και εγώ αυτο το σεμινάριο και η αλήθεια είναι ότι γίνεται πολύ προσεγμένη δουλειά αλλά από ότι κατάλαβα κάνουν μόνο το είδος της επέμβασης που εγώ θέλω να αποφύγω. Πάντως σε σένα εύχομαι τα καλύτερα και ελπίζω κάποια στιγμή να βρω κι εγώ το κουράγιο να το τολμήσω!!

Senior Member
    kriaraki, αλιμονο αν εμεις οι σαρανταρες εχουμε γερασει! καλε τι λες τωρα? εγω τον σεπτεμβρη εκλεισα τα 39 και νιωθω ακομη μικρουλα!
    καλως ηρθες στην παρεα μας. με δεδομενο οτι δεν θα κανεις επεμβαση, δεν δοκιμαζεις να ξεκινησεις μια διατροφη και μια ηπια γυμναστικη πχ περπατημα?
    εγω θα σου ελεγα να κανεις μια ακομη νεα αρχη και ισως ειναι η τυχερη σου!!
    και οπωσδηποτε να μας ενημερωνεις για οτι κανεις!

Senior Member
    Καλώς όρισες στην παρέα μας. Για να είμαι ηληκρινής ούτε εγώ κατάλαβα γιατί φοβάσε το προτεινόμενο χειρουργείο. Ακόμα και ένα απλό σφράγισμα να πασ να κάνεις, μπορεί να έχει επιπλοκές!
    Σου εύχομαι να τα καταφέρεις και να φτάσεις στον στόχο σου. Επίσεις μην ΄βασίζεσε συνεχώς πάνω στις κόρες σου. Ισως τις κάνεις να νιώθουν ότι έχουν την πλήρη ευθύνη σου και αυτό δεν είναι καλό γιαυτές.

Member
    Originally posted by BARB3
    kriaraki, αλιμονο αν εμεις οι σαρανταρες εχουμε γερασει! καλε τι λες τωρα? εγω τον σεπτεμβρη εκλεισα τα 39 και νιωθω ακομη μικρουλα!
    καλως ηρθες στην παρεα μας. με δεδομενο οτι δεν θα κανεις επεμβαση, δεν δοκιμαζεις να ξεκινησεις μια διατροφη και μια ηπια γυμναστικη πχ περπατημα?
    εγω θα σου ελεγα να κανεις μια ακομη νεα αρχη και ισως ειναι η τυχερη σου!!
    και οπωσδηποτε να μας ενημερωνεις για οτι κανεις!
    Μακάρι!!!από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί!!!!!!!1
    Να ρωτήσω κάτι άλλο? Πως μπορώ κι εγώ να βάλω ένα ticker?

Senior Member
    καλησπέρα Κυριακή μου καλςσ ηλθες στην παρεα μας, αν θες βαλε ενα τικερακι απο κατω να βλεπουμε και την πορεια σου
    δεν θελω να ακουω βλακειες για την ηλικια σου, εισαι νεος ανθρωπος ακόμα, μια γυναικα που ξερει τι θελει πλεον

ποιες εχεις σκεφτει να ειναι οι κινησεις ου? εννοω διατροφη με διαιτολόγο η μονη σου?
    εγω προσωπικα πιστευω θα τα καταφερεις αρκει να εχεις θέληση και επιμονη και υπομονη

Member
    [quote]Originally posted by karamela
    καλησπέρα Κυριακή μου καλςσ ηλθες στην παρεα μας, αν θες βαλε ενα τικερακι απο κατω να βλεπουμε και την πορεια σου
    δεν θελω να ακουω βλακειες για την ηλικια σου, εισαι νεος ανθρωπος ακόμα, μια γυναικα που ξερει τι θελει πλεον

ποιες εχεις σκεφτει να ειναι οι κινησεις ου? εννοω διατροφη με διαιτολόγο η μονη σου?
    εγω προσωπικα πιστευω θα τα καταφερεις αρκει να εχεις θέληση και επιμονη και υπομονη
    [/q

Μάλλον με διαιτολόγο για να έχω κάποιον να με ελέγχει......Πως θα βάλω τικεράκι?

Senior Member
    κανε κλικ σε ενα απο τα δικα μας!

Member
    Originally posted by BARB3
    κανε κλικ σε ενα απο τα δικα μας!

Εφτιαξα ένα αλλά δεν ξέρω πως να το βάλω να φαίνεται στο προφίλ μου

Page 1 of 2 12 LastLast