ΤΙ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΟ ΚΕΦΙ - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 63 FirstFirst ... 78910111959 ... LastLast
Results 121 to 135 of 937
    Senior Member
    αυτό είναι μαχαιριά στη καρδιά. απλά το απεχθάνομαι............δεν αντέχω άλλο τάβλι, δεν αντέχω άλλη φράπα, δεν αντέχω άλλη χαλλλλαρότητα!!

Senior Member
    Τι λες για σκακι και cappuccino τοτε? Χαχαχα

Senior Member
    Πάντως προσφέρεσαι για πειραματόζωο..Φαν Αρκά και ταβλαδόρος περίεργος συνδυασμός, πρωτοφανής!

Senior Member
    Originally posted by kwstas01
    Τι λες για σκακι και cappuccino τοτε? Χαχαχα
    το σκάκι το βαριέμαι..πριν πολλάαααα χρόνια όταν έψαχνα να βρω την ταυτότητά μου το δοκίμασα. Όταν άρχισα να νυστάζω κατάλαβα ότι είχα κλεμμένη ταυτότητα! χε χε!

Senior Member
    Kατι σαν τον Ηθαν Χωκ στο Taking lives?

Senior Member
    Ή σαν το Face off......

Senior Member
    άνω τελεία ως αύριο. πρέπει να κλείσω για σήμερα!

Senior Member
    οκ bomo! Xαρηκα που τα ειπαμε! Εις το επανιδειν!

Senior Member
    μπάααααιιιι!!!

Senior Member
    Χαιρετισματα στον Στυλιανο!

Senior Member
    Α, τη συνεχίσατε την ανταλλαγή απόψεων πάνω στην έβδομη τέχνη, πουλιά μου...
    Bomo, ώστε εσύ ήσουν αυτή που έφυγε στη μέση της ταινίας; Για φαντάσου! Συνυπήρξαμε λίγα λεπτά (μέχρι να σηκωθείς να φύγεις!!) στην ίδια αίθουσα! Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης 2002 αν δεν απατώμαι!
    Εγώ στο ενδιάμεσο διάβασα, είδα και τη ζωή της άλλης για να μη μου κάτσει βαριά η οφθαλμολογία, άναψα στικ να κάνω κεφάλι και γυρίζω στο βιβλιαράκι μου (βαριέμαι κι εγώ που με διαβάζω αλλά τι να κάνω...)

Senior Member
    α, πριν το ξεχάσω ... http://www.arkas.gr/arkotest/test.htm
    να μου πείτε τι ζώο είστε

εγώ τώρα που το ξανα-έκανα... είμαι ο ΚΑΣΤΡΑΤΟ ψυχή τε και σώματι (Θέλετε μήπως να βρείτε την αυτοεκτίμησή σας; Κοιτάξτε κάτω!
    Το ερώτημα αυτό, αν είναι χαμηλή η αυτοεκτίμησή σας, δίχασε την επιστημονική ομάδα. Η μισή ψήφισε "ναι" και η άλλη μισή "ναι". Επειδή λοιπόν την έχετε μικρή, συχνά εξαρτάσθε από άτομα τα οποία θεωρείτε ισχυρά. Έτσι νιώθετε και εσείς δυνατοί και ασφαλείς. Βέβαια η μέθοδος που ακολουθείτε ενέχει κινδύνους, μια και ισχυρά άτομα ήταν και ο Χίτλερ, ο Αλ Καπόνε, ο Μαύρος Πιτ κ.ο.κ. Πολύ εύκολα δηλαδή μπορεί κάποιος να σας κάνει θύμα του αλλά, και να μην το θέλει, τον προκαλείτε μια και ακτινοβολείτε τάσεις εξάρτησης. Ακόμα και τον Γκάντι θα βάζατε σε πειρασμό να σας καταπιέσεις, για τη Λουκρητία δεν το συζητάμε. Συχνά δυσκολεύεστε να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας και συμπεριφέρεστε σύμφωνα με τις επιθυμίες των άλλων, σε βαθμό να μην αναγνωρίζετε τις δικές σας ανάγκες. Επειδή δεν προβάλλετε τον εαυτό σας όσο πρέπει, συχνά περνάτε απαρατήρητοι ακόμα και μπροστά από τον καθρέφτη σας. Επιζητάτε διαρκώς ενθάρρυνση, προσοχή και επιδοκιμασία από τους άλλους. Αδυνατείτε να ολοκληρώσετε μια εργασία που έχετε αναλάβει μόνοι, αν και αυτό ίναι κάτι που αποφεύγετε επιμελώς. Η τελευταία πρωτοβουλία που πήρατε ήταν να βγάλετε βόλτα το σκύλο σας ενώ συνήθως σας βγάζει αυτός. Μάταια όμως. Δεν πειστήκατε ότι αξίζετε και ότι μπορείτε να τα καταφέρετε χωρίς την αρωγή των άλλων. Και πως να πειστείτε, αφού όταν έχετε αϋπνίες δε μετράτε πρόβατα αλλά αποτυχίες... Η επιστημονική ομάδα σας συμβουλεύει να κάνετε μερικές απλές ασκήσεις αυτοενθάρρυνσης, όπως, να κοιμάστε χωρίς τον αρκούδο σας... Μπορείτε!)

ΕΓΩ, ΤΑΣΕΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ;
    Αιιιι χάσου μυρμηγκάκι!

Senior Member
    Εγω λέει οτι ειμαι ο ΚΟΚΟΡΑΣ!!! χαχαχαχα

Έλεγχος και καταπίεση συναισθημάτων, αναποφασιστικότητα, σχολαστικότητα, εμμονή στην τάξη, στην οργάνωση, στη λεπτομέρεια, στην καθαριότητα, τελειομανία, αναλυτική σκέψη.

Η λαϊκή σοφία μπορεί να λέει ότι "όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει" αλλά εσείς και μόνος το καθυστερείτε μια χαρά, λόγω της αναποφασιστικότητας και της ανασφάλειας που σας διακρίνει. Η ακρίβεια και η εμμονή στη λεπτομέρεια ελιναι στοιχεία που σας χαρακτηρίζουν, όμως προσέξτε γιατί καμιά φορά εξαιτίας αυτής της τελειομανίας γίνεστε σχολαστικοί, φλύαροι και αργοί. Έχετε μεγάλη δυσκολία να ξεχωρίσετε το ουσιαστικό από το περιττό, ενώ είναι γνωστό ότι το σκληρό το πετάμε, το μαλακό το τρώμε, συνήθως. Αξιοσημείωτη είναι και η ανάγκη που έχετε για παντογνωσία. Θέλετε δηλαδή να γνωρίζετε τα πάντα και σε βάθος για να νιώθετε ασφάλεια και αυτό το πετυχαίνετε αναλύοντας γεγονότα και καταστάσεις σε βαθμό κακουργήματος, π.χ. όταν θέλετε να μάθετε την ώρα ρωτάτε και την προηγούμενη. Εκτός όμως από όλα αυτά έχετε και μια μοναδική τεχνική στ'ef αναπτύσσετε ενοχές με το παραμικρό και να ταλαιπωρείστε. Το αγαπημένο σας ρήμα είναι το "φταίω", το οποίο, ως γνωστόν, κλίνεται μόνο στο πρώτο ενικό. Εδώ οφείλουμε να σας επισημάνουμε και κάτι ακόμα, τα συναισθήματα δε δαγκώνουν. Χαλαρώστε και απολαύστε τα γιατί εσείς τα απωθείτε ή τα καταπιέζετε, γι' αυτό και αντιδράτε ψύχραιμα όταν όλοι τα χάνουν και μπορείτε να διηγηθείτε μια τραυματική εμπειρία παίζοντας τένις. Και μια συμβουλή, για να προστατεύσετε την υπεραγχώδη φύση σας, κάντε την εξής χαλαρωτική άσκηση: φορτώστε τα στον κόκορα.

φφφφφ.... μα ακριβώς έτσι???????? γμτ

Senior Member
    ΓΟΥΡΟΥΝΙ
    ΤΟ ΚΕΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ.
    Η επιστημονική ομάδα που μελέτησε την περίπτωσή σας νοσηλεύεται.
    Τι να σας πούμε εσάς, άλλωστε ότι και να σας πούμε δεν υπάρχει περίπτωση να το σκεφτείτε μια και η σκέψη ως διαδικασία δε σας είναι ιδιαίτερα ευχάριστη ούτε καν γνώριμη. Σκέφτεστε μόνο όταν είστε αφηρημένοι. Η προσοχή σας έλκετε συνήθως από εξωτερικά, περαστικά γεγονότα με αποτέλεσμα να επηρεάζεστε πολύ ακόμα και από μικρές αλλαγές που συμβαίνουν στο περιβάλλον σας. Η διάθεσή σας αλλάζει εύκολα. Είστε παρορμητικοί και εκφράζετε άμεσα τα συναισθήματά σας τα οποία έχουν ένταση αλλά όχι βάθος. Φλερτάρετε πολύ, ακόμα και με άτομα για τα οποία δεν τρέφετε ερωτικά συναισθήματα γι' αυτό συχνά οι άλλοι παρεξηγούν τις προθέσεις σας. Είστε και ιδιαίτερα ανυπόμονοι. Όταν θέλετε κάτι, δεν μπορείτε να περιμένετε, γι' αυτό δεν εξετάζετε καλά αν και κατά πόσο μπορεί να γίνει εφικτή η πραγματοποίηση μιας ανάγκης σας. Έτσι συχνά μπλέκεστε σε αδιέξοδες καταστάσεις. Επειδή δυσκολεύεστε να συνθέσετε και να επεξεργαστείτε τις εμπειρίες σας, σας συμβουλεύουμε να κοιτάζετε καμιά φορά μέσας σας, μη σκύβετε όμως πολύ και πέσετε στο κενό. Παρ' όλα αυτά είστε μια πληθωρικά γοητευτική προσωπικότητα.

χαχαχα καλόοοοο! Βασικά η πρώτη φράση είναι τέλεια!!

Senior Member
    xaxaxaxaxaxa dew

Page 9 of 63 FirstFirst ... 78910111959 ... LastLast