ΤΙ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΟ ΚΕΦΙ - Page 32
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 32 of 63 FirstFirst ... 22303132333442 ... LastLast
Results 466 to 480 of 937
    Senior Member
    γειά σου νυχτερίδα ποιήτρια

Senior Member
    Bomo, ΠΟΥ ήσουν ΤΟΣΕΣ μέρες;;;

Senior Member
    ζητώ ταπεινά, ταπεινότατα, συγνώμη!! αλλά περίμενα να τεντώσουν τ'άντερα καλά καλά!!

Senior Member
    Δυστυχώς η ευτυχώς είμαι απ΄τους ανθρώπους που όταν φεύγουν από κάπου, φεύγουν ολοκληρωτικά! άφησα τη συμπρωτεύουσα το τριήμερο. άφησα και το κινητό, τα άφησα όλα. Στην αναζήτηση της απόλυτης ηρεμίας λοιπόν θυσίασα όλη μου την καθημερινότητα! και τσούκου, καθόλου δεν μετάνιωσα!

να προσπεράσω την ποίηση και να επανέλθω στον κινηματογράφο, προχθες είχε στην τηλεόραση τον Βράχο, το είδα για πολλοστή φορά και σας σκεφτόμουνα εντόνως! αν είχα και ιντερνετ εκεί που ήμουνα θα έπεφτε σύρμα αλλά...

Senior Member
    Καλά έκανες- αποτοξίνωση από τον πολιτισμό του ηλεκτρικού ρεύματος! Με την τηλεόραση μας τα χάλασες όμως! Εγώ κινηματογραφικά είμαι αστοιχείωτη- έτσι ο "Βράχος" μου έφερε στο νου "θάλασσα" και η θάλασσα το Καράβι για τη Γάζα που ξεκίνησε σήμερα!

( Το Ισραηλινό Ναυτικό αναμένεται να αντιμετωπίσει τον Στόλο της Ελευθερίας

Οι Ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις δήλωσαν ότι "παρακολουθούν την κατάσταση και προετοιμάζονται αναλόγως" για τον ερχομό του Στόλου της Ελευθερίας που θα προσπαθήσει να σπάσει τον αποκλεισμό της Γάζας και να μεταφέρει προμήθειες. Σύμφωνα με αξιωματούχους πλοία του ναυτικού αναμένεται να αντιμετωπίσουν τον στόλο, αλλά δεν παρέχεται περαιτέρω πληροφόρηση. Σε μια προσπάθεια να περιορίσει μια καταστροφή στο επίπεδο των δημοσίων σχέσεων, το Ισραηλινό Ναυτικό αναμένεται να παρέμβει στη δορυφορική επικοινωνία και να χρησιμοποιήσει άλλα μέσα ηλεκτρονικού πολέμου για να φιμώσει κάθε κάλυψη του γεγονότος και να αποτρέψει εικόνες με ισραηλινούς στρατιώτες να αντιμετωπίζουν τα πλοία με τους αμάχους.)

Senior Member
    το αντίθετο θα ήταν είδηση.....!

Senior Member
    [quote]Originally posted by murcielago
    Καλά έκανες- αποτοξίνωση από τον πολιτισμό του ηλεκτρικού ρεύματος! Με την τηλεόραση μας τα χάλασες όμως! quote]

κοίταξε να δεις, ό,τι ήταν must στην ύπαιθρο το έκανα..σημάδι απ΄το κοντομάνικο μπλουζάκι απέκτησα (ξέρεις, αυτό του ντελικέρη, μόνο στο αριστερό χέρι που βλέπει παράθυρο), με τα ζουζούνια κυνηγήθηκα ανελέητα, το κρεβάτι το χορτάριασα απ΄τον ύπνο, ε να μην δω και λίγη τηλεορασίτσα;;

Senior Member
    ααααααααααααααχ, bomo, μου άνοιξες την όρεξη για εκδρομή!
    Θέλω να πάω Καλαμάτα: μ' αυτή την πόλη είμαι ε-ρω-τευ-μέ-νη! Από την είσοδο, με τους φοίνικες με πιάνει μια ευδαιμονία!!! Και μετά αυτοκινητάδες, ατέλειωτες αυτοκινητάδες (συνήθως κι εγώ στο αριστερό κάνω το σημάδι του νταλικιέρη!): Έξω Μάνη, Μέσα Μάνη, Καταφύγι, Στούπα, Αρεόπολη, Σπήλαια Δυρού, Οίτιλο, Καρδαμύλη, Γερολιμένας, Ακρωτήριο Ταίναρο (το νοτιότερο άκρο της ηπειρωτικής Ελλάδας!), Γύθειο, Μονεμβασιά- ξέχασα τίποτα;
    αααααααααααχ

Senior Member
    Τι είπες μόλις τώρα νυχτερίδα? Μάνη,Στούπα, Αρεόπολη , Σπήλαια? Π α τ ρ ι δ α !!!
    Κάθε χρόνο είμαι εκεί! εκτός από τα καλοκαίρια και με κάθε ευκαιρία!

Senior Member
    Ααααααχ Μπεττάκι τυχερό! Λες να σ' έχω συναντήσει πουθενά; Κι εγώ σε κάθε ευκαιρία, τσουπ! Καλαμάτα! Σκέψου ότι έχει τύχει να έχω ξεκινήσει για καφέ στην Αθήνα κι έχω καταλήξει Καλαμάτα για φαί και πάλι πίσω αυθημερόν! Το μεθοδεύω να ξαναπάω για δουλειά Καλαμάτα γιατί δεν αντέχω μακριά της!

Senior Member
    Τίποτα δεν αποκλείεται, εγώ πάντως εάν μπορούσα θα πήγαινα να μείνω εκεί, τον λατρεύω αυτό τον τόπο.

Έχεις κάνει τη διαδρομή Καλαμάτα-Σπάρτη μεσω Ταυγέτου? Ξυπνά η βουκόλα μέσα μου, χαχαχα

Senior Member
    Βέεεεεβαια! Μαγεία!

Senior Member
    Μπεττάκι, έχεις χαράξει το όνομά σου στο Καταφύγι;
    Έχεις δει τη δύση του ηλίου από το Ταίναρο;
    Έχεις κάνει νυχτερινό μπάνιο στην Αβία;
    Σου ΄χουν σπάσει τη μύτη οι μυρωδιές των αγριολούλουδων;
    Έχεις φάει φρέσκο ψάρι δίπλα στο κύμα;
    Έχεις ξαπλώσει στο πεζούλι του μπαλκονιού χαράματα, καλοκαίρι κι από κάτω ο Μεσσηνιακός Κόλπος να τον πιεις στο ποτήρι;
    Θα τα ΄χεις κάνει δηλαδή... Απλά παρασύρθηκα με τις αναμνήσεις...

Senior Member
    Originally posted by murcielago
    Originally posted by Danai20

Την ψυχαναλητική-εσωτερική σκοπιά ποτέ δεν την κατάλαβα. Είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας. Γι αυτό δε μου άρεσε ο Γιάλομ.
    εφυγα για αναζητηση του γιαλον δηλαδη! ευχαριστω παιδια! αντε να διαβασω κ τιποτε της προκοπης, τα λατρευω αυτα.
    ας το παρω τωρα κ διαβαζω το χειμωνα βεβαια...που χρονος

ΥΓ εχω κουβαλησει ολα μου τα βιβλια στο νεο σπιτι κ δε χωραει τιποτε αλλο...παντου βιβλια! το καλο που σας θελω ναναι καλος ο γιαλομ χεχεχε

Senior Member
    ειμαι χαλια ψυχολογικα, με εχει πιασει μια νυστα,δεν με αντεχω

Page 32 of 63 FirstFirst ... 22303132333442 ... LastLast