ΤΙ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΟ ΚΕΦΙ - Page 34
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 34 of 63 FirstFirst ... 24323334353644 ... LastLast
Results 496 to 510 of 937
    Senior Member
    Originally posted by bomo

επειδή και γω έχω βρεθεί κάποιο διάστημα στη κατάστασή σου, θα σου λεγα να το ρίξεις στο περπάτημα, έντονο περπάτημα. θα μου πεις δεν μπορείς να πάρεις τα πόδια σου..ούτε και γω μπορούσα. Αλλά μάζεψα όοοοοσο κουράγιο είχα, φόρεσα τα αθλητικά μου και βγήκα. σιγά σιγά άρχισα να έχω ενέργεια. και η όρεξη και η ενέργεια αυξήθηκαν στο πρώτο μισάωρο. ʼλλον τρόπο δεν ξέρω
    γυμναστικη δεν παιζει αυτην τη στιγμη,περιμενω εναν τεχνικο. τελικά εφαγα λίγο ρυζογκοφρέτα με κοτατζ.νομίζω στανιαρα μεχρι το μεσημεριανο...

Senior Member
    Originally posted by Danai20
    murc

τα 35 δεν θεωρούνται πια μεγάλη ηλικία. Δεν είσαι γεροντοκόρη είσαι ελεύθερη και ωραια!

Στο φμπ δεν έχω γραφτεί γιατί με τσάτισε που με γράψανε μόνοι τους όταν έκανα το μαιλ μου! Τους έστειλα ένα ξεχεστικό μήνυμα και με ξεγράψανε.

Φφφφφχαριστώ Δανάη μου! Το λέω γιατί ο αδελφός μου κάθε φορά που με βλέπει μου λέει "get a life!"! ʼκου θράσος να σε γράψουν μόνοι τους! Καλά έκανες!
    Cat, μόλις τελειώσεις με τον τεχνικό κοίτα τι σου 'χω! Μωρά στη φωτιά, Πουλικάκος, Υπόγεια Ρεύματα και δε συμμαζεύεται!

Senior Member
    έχετε μια γωνίτσα σπίτια σας να σας κατσικωθώ-ε..να σας δώσω τη χαρά της φιλοξενίας εννοώ- ώσπου να τελειώσει το παραπάνω πανηγύρι;;

Senior Member
    τα πάντα για τη bomo μου! (μια αγάπη γεννιέται!)

Senior Member
    δεν ξέρω να βάλω και καρδούλες εδώ πέρα.....

Senior Member
    Originally posted by bomo
    δεν ξέρω να βάλω και καρδούλες εδώ πέρα.....

χεχεχεχεχε

Senior Member
    ΩΩΩΩΩ !!! τί γλυκό....

Junior Member
    Καλησπέρα σας! είμαι νέο μέλος στο forum και διαβάζοντας το topic μου φτιάξατε τη μέρα!

Senior Member
    Kαλώς ήρθες Ελπιδάκι!
    Χάρηκα πολύ μ' αυτό που είπες!

Junior Member
    Χαίρω πολύ! μου δώσατε την αφορμή να ξαναδιαβάσω ένα σωρό αγαπημένα και σχεδόν ξεχασμένα ποιήματα, να θυμηθώ να βάζω μουσική όταν δουλεύω και να βρίσκω τουλάχιστον 1 πράγμα κάθε μέρα που να με ανεβάζει.

Senior Member
    Elpis_saurus καλωσηρθες!

Junior Member
    Πως πάνε τα κέφια σήμερα κορίτσια;

Senior Member
    Originally posted by Elpis_saurus
    Χαίρω πολύ! μου δώσατε την αφορμή να ξαναδιαβάσω ένα σωρό αγαπημένα και σχεδόν ξεχασμένα ποιήματα, να θυμηθώ να βάζω μουσική όταν δουλεύω και να βρίσκω τουλάχιστον 1 πράγμα κάθε μέρα που να με ανεβάζει.

Στόχος topic επετεύχθη!!!

Senior Member
    Aμέσως μετά... ΕΞΑΝΤΑΣ (Γιώργος Αυγερόπουλος) στη ΝΕΤ με τίτλο "το πολύτιμο κύτταρο" (πραγματεύεται το θέμα των βλαστοκυττάρων).

Senior Member
    Ποιές ήταν οι προτάσεις που μου εντυπώθηκαν;
    1) "Καπιταλισμός και ιδεαλισμός δεν πάνε μαζί..."
    2) "Αν ο γιατρός σας σάς προτείνει ιδιωτική φύλαξη βλαστοκυττάρων, τίθεται θέμα εμπιστοσύνης προς τον γιατρό" και
    3) "Δεν είμαστε μια κοινωνία μεμονωμένων ατόμων που απλώς ζουν δίπλα το ένα στο άλλο- δεν είναι αλήθεια- έχουμε ανάγκη ο ένας τον άλλον. Δωρίστε τα βλαστοκύτταρα του μωρού σας!"
    Τι με εξόργισε; Ότι ακόμα και στην Τουρκία οι ιδιωτικές τράπεζες φύλαξης βλαστοκυττάρων είναι υποχρεωμένες να δωρίζουν το 25% των δειγμάτων τους στην παγκόσμια τράπεζα ενώ στην Ελλαδίτσα μας ούτε το Υπουργείο Υγείας είναι σε θέση να μας πει πόσες είναι οι ιδιωτικές τράπεζες που λειτουργούν- κατά πληροφορίες του Εξάντα ο αριθμός ανέρχεται στις 21 (!), καμία από τις οποίες δεν έχει άδεια λειτουργίας κι αυτό βέβαια μας κάνει πάλι πρωταθλητές... Βλακείας να πω; Αφέλειας; Πόσο ντρέπομαι που υπάρχουν τέτοιοι γιατροί! (διότι από πείρα ξέρω πως είναι ο μαιευτήρας αυτός που συνήθως το προτείνει...)

Page 34 of 63 FirstFirst ... 24323334353644 ... LastLast