ΤΙ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΟ ΚΕΦΙ - Page 44
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 44 of 63 FirstFirst ... 34424344454654 ... LastLast
Results 646 to 660 of 937
    Senior Member
    Μπιφτεκι βαρους 118 γραμμαριων και 88 θερμιδων?
    Τυχαιο και αυτο?
    Δεν νομιζω ουτε εγω...

Senior Member
    Γεια σας μπιφτεκοφάγοι και λοιποί συνταξιδιώτες... Πάω για διάααβασμα... Φιλιά!!

Senior Member
    Καλο διαβασμαααααα

Senior Member
    Έχω σε αποκλειστικό στιγμιότυπο το bomaki από το χορό των πιγκουίνων- μαντέψτε ποιο είναι! (συνήθως κρύβεται στις φωτογραφίες...)

(προσπαθώ να το καλοπιάσω... )

Senior Member
    ααχχ βρε νυχτεριδούλα....έχεις u2u.

Senior Member
    Originally posted by murcielago
    χαχαχαχαχα bomaki...

Ευχαριστώ... Τρέχω να σε φτάσω πάλι!

Ζωίτσα, άκου: Στίβεις τα λεμόνια (όσα θες ή έχεις). Όσα ποτήρια βγει ο χυμός, τόσα ποτήρια θα υπολογίσεις ότι χρειάζεσαι ζάχαρη και τα μισά νερό. Αν για παράδειγμα έχεις 6 ποτήρια χυμό, θα χρειαστείς 6 ποτήρια ζάχαρη και 3 νερό. Βράζεις τη ζάχαρη και το νερό για περίπου 5 λεπτά, ώστε να δέσει το σιρόπι και το αφήνεις να κρυώσει. Μετά ανακατεύεις το χυμό (σουρωμένο ή μη) με το σιρόπι και έτοιμο! Προσοχή! Πριν την πιεις την αραιώνεις με παγωμένο νεράκι- ανάλογα με το πόσο γλυκό θέλεις το ποτό σου! Εγώ συνήθως βάζω 2 δάχτυλα λεμονάδα και το υπόλοιπο νερό (έτσι δεν είναι και πολλές οι θερμίδες!) και προσθέτω και φύλλα δυόσμου φρέσκα (δίνουν πολύ άρωμα και γεύση!). Διακοσμείς το ποτήρι με ζάχαρη στα χείλη (περνάς τα χείλη με λίγο λεμόνι και μετά από ένα πιατάκι με ζάχαρη οπότε αυτή κολλάει) και με μια φετούλα λεμονιού- και το πίνεις στην υγειά μας!

Έτσι θα είναι ο άπιστος όταν θα βαρεθώ και θα τον αλλάξω!
    έφτιαξα τη λεμονάδα σου χθές!!! απίστευτη γεύση...!!! ξετρελάθηκα κυριολεκτικά!!! και να φανταστείς δεν μου αρέσει το λεμόνι....συγχαρητήρια και ευχαρισώ πολύ νυχτεριδούλα...

Senior Member
    Originally posted by katerina76

έφτιαξα τη λεμονάδα σου χθές!!! απίστευτη γεύση...!!! ξετρελάθηκα κυριολεκτικά!!! και να φανταστείς δεν μου αρέσει το λεμόνι....συγχαρητήρια και ευχαρισώ πολύ νυχτεριδούλα...
    Χαίρομαι που σου άρεσε Κατερινάκι!

Senior Member
    Ανοίγω τις μπαλκονόπορτες εμπρός και πίσω ώστε να φυσάει αέρας και να σηκώνει τις κουρτίνες- και το σπίτι μοιάζει καράβι που πλέει στο μεσημέρι...

Senior Member
    Βαρομετρικό χαμηλό...

http://www.youtube.com/watch?v=aBM1gm9Ln5o

Senior Member
    Let me be free!!

Senior Member

Λευτεριά στην αγωνιζόμενη Dew!!!

Senior Member
    mourcie

και εγώ to κανω αυτό με τις μπαλκονόπορτες! Μια φορά που έμεινα σε σπίτι που είχε μόνο μπροστά μπαλκόνι, έπαθα κλειστοφοβία και ας ήταν μεγαλύτερο.

dew

χαχαχαχα

Senior Member
    εγώ αποφεύγω να ανοίγω διάπλατα τις πόρτες στο διαμπερές σπίτι μου γιατί τριγύρω μένουν οικογένειες και μυρίζει μονίμως μαμαδίσιο καλομαγειρεμένο φαγητό....
    επίσης γεμίζει ο τόπος κουνούπια..
    και με πιάνει πονοκέφαλος απ΄το ρεύμα..

το ξέρω ότι είμαι η πιο ρομαντική εδώ μέσα στο φόρουμ, από που είπαμε ότι παραλαμβάνω το βραβείο μου;; :P

Senior Member
    Originally posted by bomo
    εγώ αποφεύγω να ανοίγω διάπλατα τις πόρτες στο διαμπερές σπίτι μου γιατί τριγύρω μένουν οικογένειες και μυρίζει μονίμως μαμαδίσιο καλομαγειρεμένο φαγητό....
    επίσης γεμίζει ο τόπος κουνούπια..
    και με πιάνει πονοκέφαλος απ΄το ρεύμα..

το ξέρω ότι είμαι η πιο ρομαντική εδώ μέσα στο φόρουμ, από που είπαμε ότι παραλαμβάνω το βραβείο μου;; :P
    χαχαχα bomo μια απο τα ιδια.Συν οτι λιγο να ανοιξεις μπαινει σκονη και χρειαζεται να καθαριζεις πιο συχνα.Μιλαμε ρομαντισμος καργα.:P

Senior Member
    και όπως καταλαβαίνετε καλοί μας φίλοι, αν ακούσετε στις ειδήσεις για ανεύρεση πτώματος από ασφυξία, θα είμαι ή εγώ ή η κοστάνς....

Page 44 of 63 FirstFirst ... 34424344454654 ... LastLast