ΤΙ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΟ ΚΕΦΙ - Page 53
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 53 of 63 FirstFirst ... 3435152535455 ... LastLast
Results 781 to 795 of 937
    Senior Member
    μάλλον ο Χίτλερ δεν συναντήθηκε ποτέ με το παστέλι! χεχεχεχ

Senior Member
    'Ετσι λοιπόν σώθηκε το παστέλι και υπάρχει μέχρι σήμερα !
    χεχε

Senior Member
    σημερα θα φτιάξω μαρμελάδα βερύκοκο!!!

--->ΡΙΚΟ

ιδέες και λύσεις ευπρόσδεκτες! χεχεχε

Senior Member
    Nεφέλη (πλατς!), για ρίξε μια ματιά εδώ ---> http://www.hungry.gr/ μήπως βρεις κάτι που σε ενδιαφέρει!

Senior Member
    ΘΕΛΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ!!!

Senior Member
    Nefeli, αν θέλεις το βερύκοκο μη το λυώσεις ούτε να το ξεφλουδίσεις, γίνεται πολύ καλύτερο

Senior Member
    τι κανω για να μου φτιαχνω το κεφι???
    καθομαι και διαβαζω για την εξεταστικη.επικεντρωνομαι στο αγχος μου για τα μαθηματα. γιατι ολα τα αλλα αγχη ειναι πολυ μεγαλυτερα και πολυ χειροτερα. και δεν μπορω να τα σηκωσω. γιατι ολες οι αλλες αποφασεις ειναι πολυ πιο δυσκολες και προτιμω να τις αναβαλλω..
    γιατι φοβαμαι...

Senior Member
    βλέπω love bites!χαχαχα καλά ξέρω το γούστο μου περνάει κρίση, αλλά πραγματικά διασκεδάζω. και ειδικά όταν βλέπω κοπελίτσες να τρώνε αφήνοντας τα 2/3 του πιάτου τους, μουρχεται να πάω να τα γλείψω εγώ.αλλά κρατιέμαι βλέπω love bites και κάνω ομοιοπαθητική .

Senior Member
    όταν πάρεις το πτυχίο στο χέρι θα σου φανεί τόσο ανούσιο όλο αυτό το άγχος... διάβαζε συστηματικά και μην φοβάσαι... είμαι σίγουρη πως η προσοχή, το διάβασμα και η προσπάθεια σου θα ανταμειφθούν επάξια!

Senior Member
    Originally posted by BettyG
    Nefeli, αν θέλεις το βερύκοκο μη το λυώσεις ούτε να το ξεφλουδίσεις, γίνεται πολύ καλύτερο
    το έχω ήδη λιωσει αλλά όχι ξεφλουδίσει! έγινε ωραίο... τώρα περιμένω λίγο για να το βάλω σε βαζάκια

Senior Member
    Originally posted by Nefeli-

επίσης η καινούργια μου ασχολία είναι να βρίσκω νόστιμες υγιεινές τροφές ! αν έχετε κάτι να προτείνετε θα χαρώ πολύ
    προτείνω το αριάνι που είναι νόστιμο και υγιεινό και επίσης έχει μόνο 60 θερμίδες άμα γεμίσεις το 1/3 ενός γυάλινου ποτηριού και το υπόλοιπο με νερό. το πίνω το πρωί με ένα bar δημητριακών και τρώω το πρωινό μου μετά δυο ώρες γιατί πρέπει να οδηγήσω μια ώρα για να πάω στη δουλειά και όταν φτάνω την πρώτη ώρα δεν έχω ποτέ χρόνο να μασουλήσω κάτι. και έτσι δεν πέφτω με τα μούτρα μετά στο πρωινό (θα φάω λίγο ψωμί με τυρί η δημητριακά με γάλα) και επίσης νιώθω γεμάτη ενέργεια και χωρίς να χρειάζομαι ντε κ καλά καφέ για να στρώσω.

Senior Member
    ωραίο το αριάνι αλλά εμένα μου φέρνει ξινίλες ίσως επειδή δεν το αραίωνα με νερο...

Senior Member
    Originally posted by loukoumaki
    Originally posted by Nefeli-
    κάνε μια καλή πράξη! πήγαινε δίπλα από αυτους που μοιράζουν χαρτάκια για προγράμματα για αδυνάτισμα που μου σπάνε τα νεύρα με το καλαθάκι σου και μοίραζε παστέλια!!! τι καλά!!!!!!!!!
    χαχαχαχαχαχα
    παντως νεφελη οι αδυνατιστικοι φουρνοι δε διαφερουν και πολυ απο αυτους στο Αουσβιτς
    Ρε μπας και συνεχιζουν το εργο του χιτλερ για την εξαλειψη των παχυσαρκων δια θανατωσης, οπως κανανε οι ναζι και με τους Εβραιους και ολους οσους δεν ανηκαν στην αρεια φυλη??
    νο γουει!
    σε φουρνο σε βαζουν? προτιμω να καω στην κολαση!

Senior Member
    http://www.tovima.gr/default.asp?pid...&dt=13/06/2010

http://www.ifet.gr/es2003/dra619.htm

και το άρθρο από το LANCET: http://www.thelancet.com/journals/la...814-5/fulltext

ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΝΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ (πρόκειται για off-label-use), μπορείτε όμως να το συζητήσετε με το γιατρό σας.

Senior Member
    πολύ ενδιαφέρον!

Page 53 of 63 FirstFirst ... 3435152535455 ... LastLast