τωρα θελω να φαω ενα....
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 14 12311 ... LastLast
Results 1 to 15 of 207
    Senior Member

τωρα θελω να φαω ενα....

εμπνευση για αυτο το θεμα μου εδωσε η βισση που σε μια συνεντευξη της παλια ειχε πει οτι κανει την εξης διαιτα"οτι θελει να φαει, το παιρνει, το μυριζει και μετα το δεινει στον καρβελα και το τρωει διπλα της. και χοτραινει λεει κι αυτη με τα ματια και τη μυτη και ειναι σαν να το εφαγε η ιδια"
    λοιπον τι λετε?? να κανουμε και εμεις ετσι...
    οτι θελουμε να φαμε να το γραφουμε εδω, να το περιγραφουμε και να χορταινουμε στην ιδεα του μονο!

Senior Member
    και αρχιζω πρωτη εγω
    θελω να φαω πατατες τηγανητες! ναι τετοια ωρα!
    τις πλενω,τις κοβω,τις τηγανιζω τις σερβιρω σε πιατο, παιρνω και ενα μεγαλο κομματι φετα ριχνω και ριγανη απο πανω και τις τρωω!!μιαμ μιαμ!!!

και ετσι χορτατη και ευχαριστημενη παω για υπνο! καληνυχτα!

Senior Member
    χαχαχαχαχαχαχα

φάτε μάτια ψάρια

κι εγώ το κάνω!!

Senior Member
    Θα θελα μια ζεστη ζαμπονοκασεροπιτα τραγανη με το τυρακι να τρεχει και ενα σοκολατουχο γαλα!!!

Κρέπα σοκολάτα με nutella!

Senior Member
    Swiss burger απο τα Simply Burgers

Senior Member
    Αυτό το κάνω κι εγώ και μάλιστα με πάθος!
    Έχω να πω όμως ότι είναι βασανιστικό. Παρόλα αυτά το κάνω κι ας μου τρέχουν τα σάλια. Όχι τίποτα άλλο, νόμιζα πως είμαι η μόνη με αυτές τις εμμονές.
    Τώρα βέβαια είναι πρωί και δε θέλω πολλά πολλά. Συνήθως όμως είναι στάνταρ αυτά που θέλω και όλα "διαίτης". Συνήθως λοιπόν θέλω να φάω λουκάνικο χωριάτικο με πατάτες τηγανιτές και τριμμένο κεφαλοτύρι να λιώνει (πολύ λάιτ)!, παστίτσιο, κανελόνια, λουκουμάδες με λιωμένη σοκολάτα, παγωτό βανίλια! Όταν δε, φαντάζομαι ένα τραπέζι στρωμένο με όλα αυτά και εμένα στην κορυφή να κραδαίνω τα μαχαιροπήρουνα, είναι τόσο ζωντανή η φαντασίωση που χαμογελάω κιόλας! Τι να πει κανείς για το ψώνιο της αλληνής! Και το θλιβερό της υπόθεσης είναι πως, ενώ κατάφερα και πήρα τόσα κιλά, ούτε μια φορά δεν πραγματοποίησα αυτό το φανταστικό τραπέζι!

Senior Member
    Βασικα εγω παντα θελω να φαω ενα γλυκο.Ειτε ειναι καρυδοπιτα με παγωτο, ειτε ειναι κορμος (μωσαικο) ψυγειου...Γλυκο!ΟΥΑΑΑΑΑ!:P

Senior Member
    Μια βάφλα με μερέντα και παγωτό βανίλια στο τραπέζι 5, παρακαλώ..!σλουρπ....

Senior Member
    Μόνο μην κάνουμε αυτό που κάνουνε οι ηθοποιοι και μοντέλες που το ετοιμάζουν το μυρίζουν και μετά το πετάνε! Το θεωρησα απίστευτα ανήθικο αυτό, τη στιγμή που ο μισός πλανήτης πεινάει και όταν το διάβασα έτσι μου ήρθε να στείλω γράμμα στο γραφείο της να τη στολίσω κανονικότατα

Αν έτρωγα κάτι πάντως τώρα θα ήθελα μια γρανίτα παγωμένη! Έχω λιώσει από το πρωί στον ήλιο, μάλλον γι αυτό, χιχι

Junior Member
    Εγω θελω μια σοκολοτοπιτα γαλακτος.....

Senior Member
    μία τούρτα. με μεγάλο κουτάλι, της σούπας.

Senior Member
    Ελπίζω να μην το παρεξηγήσετε αυτό που θα πω αλλά γέλασα πάαααρα πολύ μ' αυτό το τόπικ- ειδικά με την Ava που "κραδαίνει" τα μαχαιροπήρουνα! Θεϊκό!

Senior Member
    μια πιτσα σπεσιαλ και μια μαυρη μπυρα!!

Senior Member
    .... ΒΟΔΙ ολόκληρο, με την πείνα που' χω!

Page 1 of 14 12311 ... LastLast