τωρα θελω να φαω ενα.... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 14 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 31 to 45 of 207
    Σουπερ Θεμα!!!!!
    Παλι καλα που το σκεφτηκατε γιατι μεχρι τωρα νομιζα πως ειμαι η μοναδικη με ψευδαισθησεις φαγητου.....;-p Πλακα-πλακα την εχω και γω τη τρελα.....εχω μια κολλητη που αν γυρισει στο πλαι μοιαζει με οδοντογλυφιδα και δεν εχει το Θεο της.....Τρωει συνεχεια και τα παντα.....απο το γλυκο το γυριζει ανετα στο αλμυρο μετα στο φρουτο,ξανα γλυκο , αλμυρο κ.ο.κ....Την παρακουλουθω να τρωει και παιρνω τις φανταστικες μου δοσεις....και δωωωστου το σαλιο να τρεχει.....
    Λοιπον αυτη τη στιγμη ονειρευομαι μια πιτσα σπεσιαλ απο ενα συγκεκριμενο μαγαζι στη Νεαπολη της Λαρισας με κρυα μπυρα και σαλατα του σεφ.....(Κατα τη γνωμη μου δεν υπαρχει καλυτερη πιτσα στον κοσμο απο αυτη το ζυμαρι της δεν ειναι ουτε το αμερικανικο ψωμι ουτε το ιταλικο "χαρτι παρτιτουρας" , τα υλικα ειναι φρεσκοτατα, το μεγεθος απαιχτο και η σπεσιαλ εχει πανω οτι τραβαει η ψυχη σου.....
    Ααααα.... μη ξεχασω και το επιδορπιο.....θα ηθελα 3 ζεστους λουκουμαδες με μελι καρυδια και κανελα, και 2 μπαλες παγωτο ζαχαροπλαστιου

Senior Member
    Ποια πιτσαρία στη Λάρισα;

Senior Member
    Kαταστροφη το θεματακι αυτο. Μια ματια εριξα και πεινασα.

Senior Member
    γυρο χοιρινο με σος και πατατες,golden kai pita pita apo goodys,κρεπα αλμυρη-κρεπα σοκολατα μπισκοτο,πατατες τηγανιτες με μαγιονεζα και λιωμενο τυρι,λαζανια,κανελονια,αρν� � με πατατες στο φουρνο,πιτσα,καλαμαρακια,γ� �ριδες τηγανιτες,μακαρονια του ψαρα,σοκολατοπιτα,σοκολατα σουφλε,παγωτο

Senior Member
    litsaki, μη ξεχάσεις να πιεις κόλα λάιτ μετά!
    (Πλάκα κάνω, αν και τα 3/4 από αυτά τα είπες χαλαρά τα έτρωγα σε μια ημέρα από τις γνωστές-κακές υπερφαγικές..του παρελθόντος)

Senior Member
    χαχαχα dew θα τα συνοδευσω με ζερο και μετα ενα πρασινο τσαι για να καουν τα λιπη,χαχαχα

Senior Member
    Πεινάω και ζητώ απαιτητικά το "ελαφρύ" πρωινό μου:
    Λοιπόν κραδαίνω τα μαχαιροπήρουνα, το μάτι μου γυαλίζει, φόρεσα και πετσέτα στο λαιμό και θέλω:
    Μία ομελέτα τηγανισμένη σε βούτυρο, με τυρί, μπέικον και πιπεριά, ένα φρεσκοστιμμένο χυμό και μετά ένα κρουασάν βουρύρου και ένα σοκολάτας.

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Πεινάω και ζητώ απαιτητικά το "ελαφρύ" πρωινό μου:
    Λοιπόν κραδαίνω τα μαχαιροπήρουνα, το μάτι μου γυαλίζει, φόρεσα και πετσέτα στο λαιμό και θέλω:
    Μία ομελέτα τηγανισμένη σε βούτυρο, με τυρί, μπέικον και πιπεριά, ένα φρεσκοστιμμένο χυμό και μετά ένα κρουασάν βουρύρου και ένα σοκολάτας.
    τελειο!

αλλα καλυπτει ολες τις θερμιδες και μετα.....

ναααααα τα κιλακια

μια δεκαρια μερες το ειχα κανει τρωγοντας μονο το πρωι

ημουν χορτατη ολη μερα αλλα καταντησε μονοτονο

παντως μιαμ μιαμ....πολυ ωραια ορεξη!

Senior Member
    Πραγματικά θεωρώ την πιο περιττή ευχή που μου δίνουν το "καλή όρεξη". Δε μου λείπει.
    Επίσης θέλω να τρώω και πρωί και μεσημέρι και απόγευμα και βράδυ!

Senior Member
    τώρα θέλω να φάω ένα...πακέτο μπισκοτάκια γεμιστά που με γλυκοκοιτάζει απ'το ντουλάπι της κουζίνας μου και θέλει να κάνει παρέα με το καφέ μου αλλά...όόόόχι δε θα το φάω!Κι ο καφές σκέτος καλός είναι!Το χειρότερο που μπορείς να σκεφτείς σ'αυτές τις περιπτώσεις: Έλα μωρέ ένα θα φάω τι ψυχή έχει??Και για πότε έχεις κατεβάσει όλο το πακέτο και δε το 'χεις καταλάβει...

Αχ, μερεντα! Με το κουταλι μεσα απο το βαζο. Και να φαω ολοκληρο το βαζο, ε, στη φαντασια τσιγκουνιες δεν κανουμε!

Originally posted by Βάσω26
    τώρα θέλω να φάω ένα...πακέτο μπισκοτάκια γεμιστά που με γλυκοκοιτάζει απ'το ντουλάπι της κουζίνας μου και θέλει να κάνει παρέα με το καφέ μου αλλά...όόόόχι δε θα το φάω!Κι ο καφές σκέτος καλός είναι!Το χειρότερο που μπορείς να σκεφτείς σ'αυτές τις περιπτώσεις: Έλα μωρέ ένα θα φάω τι ψυχή έχει??Και για πότε έχεις κατεβάσει όλο το πακέτο και δε το 'χεις καταλάβει...
    Α, καλα, και σε μενα αυτο που λενε μετρο δεν παιζει, η ολα η τιποτα.

Senior Member
    Originally posted by forgetful
    Originally posted by Βάσω26
    Α, καλα, και σε μενα αυτο που λενε μετρο δεν παιζει, η ολα η τιποτα.
    πόσο σε νιώθω να ξερες......!

Senior Member
    Κορίτσια εγώ θέλω νουτέλα !!! με το κουτάλι!

Senior Member
    ψηφιζω μερεντα!

Page 3 of 14 FirstFirst 1234513 ... LastLast