τωρα θελω να φαω ενα.... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 14 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 207
    Senior Member
    Originally posted by bomo
    Originally posted by forgetful
    Originally posted by Βάσω26
    τώρα θέλω να φάω ένα...πακέτο μπισκοτάκια γεμιστά που με γλυκοκοιτάζει απ'το ντουλάπι της κουζίνας μου και θέλει να κάνει παρέα με το καφέ μου αλλά...όόόόχι δε θα το φάω!Κι ο καφές σκέτος καλός είναι!Το χειρότερο που μπορείς να σκεφτείς σ'αυτές τις περιπτώσεις: Έλα μωρέ ένα θα φάω τι ψυχή έχει??Και για πότε έχεις κατεβάσει όλο το πακέτο και δε το 'χεις καταλάβει...
    Α, καλα, και σε μενα αυτο που λενε μετρο δεν παιζει, η ολα η τιποτα.
    πόσο σε νιώθω να ξερες......!
    Εμένα αυτό ήταν πάντα το πρόβλημά μου όχι 1 σοκολάτα αλλά 3, όχι 1 παγωτό αλλά 2(1 κρέμα-1 σοκολάτα για να τα δοκιμάσω όλα)...Αχ αυτή η μερέντα με το κουτάλι μέχρι να ζαλιστώ απ'τη γλύκα... αυτή ήταν κι η καταστροφή μου...

Senior Member
    τελικα το θεμα εγινε οντως αστειο χαχα!!! παντως κοριτσια ολα ειναι μεσα στο μυαλο μας....απο το πρωι εχει μεινει ξεδιαντροπα στο τραπεζο της κουζινας το βαζο με τη μερεντα(που εφαγε για πρωινο ο καλος μου). Λοιπον απο το πρωι το "τρωω".....αφου μετα πινω και νερο να φανταστειτε!!
    επομενως μια χαρα τα βγαζω περα με τη μερεντα-υποθετικα στο στομα μου.
    χθες ομως δεν προλαβα να το ριξω στο διαλογισμο.....μια φιλη με πηρε τηλ να κατεβω επειγοντως να τη βρω σε ενα ταβερνακι γιατι ειχε θεμα να μου πει....και ηταν και στεναχωρο το θεμα και καταναλωσα ολη μου τη φαια ουσια εκει και δεν μπορεσα να φαω υποθετικα τους μεζεδες ουτε να πιω υποθετικα το κρασι....
    κι αφου ολα γιναν στην πραγματικοτητα με θερμιδες και λιπαρα να μου φορτωνονται θα παω αυριο κολυμβητηριο μηπως και εξιλεωθω!!
    Για σημερα παντως θα "φαω" μαλλον μοσχαρι σνιτσελ γεμιστο με πιπεριες και τυρια μιαμ μιαμ!

Originally posted by Danai20
    Ποια πιτσαρία στη Λάρισα;

Πιτσαρια Νεαπολη

Senior Member
    παλι νερο θελω,γιατι ξεραινονται τοσο τα χειλη μου?

Senior Member
    cat μου επειδή το ανέφερες ξανά, άρα σε ανησυχεί, ψάξτο καλύτερα για να σου φύγει η έγνοια.

Senior Member
    Originally posted by Danai20
    cat μου επειδή το ανέφερες ξανά, άρα σε ανησυχεί, ψάξτο καλύτερα για να σου φύγει η έγνοια.
    μα τι μπορει να φταιει?

Senior Member
    Το ζάχαρο προκαλεί δίψα, χωρίς να σημαίνει αυτό κάτι για σένα. Όμως ψάξτο καλύτερα

Senior Member
    Μπορεί να είναι απλά η αλλαγή εποχής, που εμένα μου προκαλεί τρομερή εφίδρωση, ας πούμε και δίψα μαζί.
    Δυστυχώς παίζει και το ενδεχόμενο διαβήτη, ειδικά σε μας που έχουμε αυξομειώσεις βάρους.
    Μην τρομάζεις όμως. Απλά ρώτα κάποιο γιατρό και πες του τι συμβαίνει.

Senior Member
    πηγαινε να ελεγξεις το σακχαρο σου αλλα αν δεν ειναι αυτο εχε στο νου σου και την ξηροστομια! δεν ειναι κατι σοβαρο και σιγουρα ο οδοντιατρος σου μπορει να σε βοηθησει.υπαρχουν ειδικες οδοντοκρεμες και τσιχλες και αλλα σκευασματα που μπορουν να σε βοηθησουν. αυτο βεβαια μονο αν ειναι λιγοτερο το σαλιο σου...αλλα επειδη επιες οτι αισθανεσαι το στομα σου ξερο μπορει να ειναι και αυτο

Senior Member
    Cat, πολυουρία-πολυδιψία συνυπάρχουν συνήθως στον σακχαρώδη διαβήτη ως σύμπτωμα- δίκιο έχουν τα κορίτσια- αλλά εσύ με BMI 22.7... χλωμό μου φαίνεται... Νεράκι αρκετό κατά τη διάρκεια της ημέρας πίνεις;
    Παίρνεις κάποιο φάρμακο; Κάποια κάνουν ξηροστομία...

Senior Member
    Ξέχασα όμως να γράψω το λόγο για τον οποίο μπήκα στο τόπικ: ΑΣΠΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ!

ʼργησες πολύ
    και σήμερα όπως πάντα
    κάτι μη ξεχνάς
    την άσπρη σοκολάτα

Δώδεκαμιση
    γυρίζουν όλα πάνω στο ταβάνι
    έχεις στην καρδιά
    μία όμορφη αγάπη

Δεύτερη φορά
    μετράω τα πλακάκια
    θέλω να σε δω
    και να μου φέρεις και μια άσπρη σοκολάτα

Senior Member
    'Ενα ιρλανδικό πρωινό..
    αυγά τηγανιτά με μπέικον, ντομάτα, μαύρα pudding (λουκάνικο από αίμα), τηγανιτά μανιτάρια, κόκκινα φασόλια, λουκανικάκια και τηγανιτό ψωμί του τοστ..
    μμμμ..

Senior Member
    τώρα δε θέλω κάτι ιδιαίτερο, αλλά χτες το βράδυ που παραγγείλαμε πίτσες γιατί είχαμε κόσμο, ήθελα να φάω 1 ολόκληρη.... το πώς συγκρατήθηκα και έφαγα μόνο 1 κομμάτι ούτε κι εγώ το ξέρω. βέβαια μετά πεινούσα και χτύπησα και 1 φέτα ψωμί με 2 φέτες τυρί... και έτσι κατάφερα και κοιμήθηκα χορτάτη

α ρε dew, μου θυμίζεις λίγο από Λονδίνο με τα θεικά πρωινά ... τα οποία όμως μετά τα "καις" από το πολύ περπάτημα, ευτυχώς
    αχ, πριν 1,5 χρόνο είχαμε πάει (τότε στα 75 κιλά εγώ...), αγαπώ Λονδίνο!! (εκτός topic, το ξέρω)

Senior Member
    dew

αν εξαιρέσεις το λουκάνικο με αίμα, τα ιρλανδικά πρωινά είναι τα καλύτερα. Ειχα φάει το καλύτερο όταν πήγαμε εκδρομή με τη σχολή στο Δουβλίνο.

Βέβαια εκεί είχε -5 οπότε, αφότου έβγαινες στο κρύο, σου φαινόταν σα να είχες φάει 2 φρυγανιές!

Senior Member
    Originally posted by dew
    'Ενα ιρλανδικό πρωινό..
    αυγά τηγανιτά με μπέικον, ντομάτα, μαύρα pudding (λουκάνικο από αίμα), τηγανιτά μανιτάρια, κόκκινα φασόλια, λουκανικάκια και τηγανιτό ψωμί του τοστ..
    μμμμ..

St. James pub στο Μοναστηρακι

Page 4 of 14 FirstFirst ... 23456 ... LastLast