τωρα θελω να φαω ενα.... - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 14 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 207
    Senior Member
    Originally posted by litsaki28
    θελω επειγοντως μia κρεμα με μπισκοτο και καυτη σοκολατα να ρεει σερβιρισμενη με 2 μπαλες παγωτου cookies
    Εφτασεεεεεεεεεεεεεε

Senior Member
    thanks ria!
    τελικα κοριτσια αυτο το θεμα ειναι φατε ματια ψαρια
    αλλα απο το τιποτα
    καλο και το εικονικο φαι

Senior Member
    litsaki μου γλυκο.... μακαρι να μπορουσαμε κατι παραπάνω απο φάτε ματια ψάρια...... αλλα εγω προσωπικα, αν δε το βουλώσω το στοματακι μου.... με βλέπω με χάπια (οχι αδυνατίσματος αυτη τη φορα!!!!)

Senior Member
    εγώ θέλω να φάω όλη την κατσαρόλα από το φαγητό που ετοίμασα για αύριο... τσιπούρες με σέλερυ.. αχ

Senior Member
    ε!! εσυ εισαι στα πλαίσια του θέματος φάτε μάτια ψάρια!!!!

Senior Member
    xe xe απο το να το ριξεις sτα χαπια καλυτερα λιγη πεινα
    τα αγαθα κοποις κτωνται..ετσι πρεπει να συνεχιζουμε δυνατες και ακαθεκτες τον αγωνα μας,στο τελος ομως η ικανοποιηση που θα παρουμε απο τη νικη μας θα ναι τοση που τυφλα να χουν ολα τα φαγητα του κοσμου

Senior Member
    litsaki... έτσι ακριβώς!!!!!! Θέλω να ξεφορτωθώ, όλες μου τις ενοχές και τα κομπλεξ που μου κάνουν τη ζωη δύσκολη... μαζι με τα κιλά.

Senior Member
    στο ευχομαι ολοψυχα riaki μαζι με τα κιλα που σιγουρα θα χασεις
    να φυγει απο μεσα σου και οτιδηποτε αλλο σε βαραινει

Senior Member
    λιτσακι τοσο πολυ που συμφωνω μαζι σου!!!!!!!!!!!!!!!

μου ειχε πει ενα φιλαρακι καποτε οτι θα εκοβα το καπνισμα μονο αν ηξερα ποσο θα βελιωνοταν η φυσικη μου κατασταση μετα
    ομοιως πιστευω οτι θα εκοβα το φαι μονο αν ηξερα ποσο περηφανη θα ημουν για το σωμα μου μετα και ποσο θα αλλαζε ο τροπος που με κοιτουν οι αλλοι
    νομιζω προθυστερα λεγονται ολα αυτα....
    το καπνισμα το εκοψα τυχαια και μετα ενα μηνα καταλαβα τι εννοουσε ο φιλος μου...
    ελπιζω να κρατησω ενα μηνα καλα τη διαιτα μου και θα φτασει αυτο για να με βαλει στο σωστο μα δυσκολο δρομο!

τωρα θελω να πιω μια παγωμενη κολα λαιτ και θα το κανω γιατι ελεος πια πρεπει να ικανοποιουμε και καμια επιθυμια που και που......

cat με το θεμα του νερου τι εκανες??

Senior Member
    απο το στόμα σου... κ στου Θεου το αυτι litsaki!!!! για όλες μας ...μακάρι!!!

Senior Member
    Το θέμα που πάντα με απασχολούσε ήταν αν πρέπει πρώτα να λύνουμε τα εσωτερικά προβλήματα και μετά να κάνουμε την προσπάθεια αδυνατίσματος ή το αντίστρο. Αν δλδ το αδυνάτισμα μας βοηθαει να λύσουμε το μέσα μας. Τελικά τα έκανα και τα 2 μαζί και μου βγήκε

Senior Member
    κι εγώ αυτό προσπαθώ Danai... ταυτόχρονα... κ η πάλη είναι μεγάλη!!!!!

Senior Member
    Θα ήθελα ενα κίντερ μπουένο , θα ήταν τέλειο τώρα, άντε και δύο δε θα με χάλαγαν

Senior Member
    Originally posted by Danai20
    Το θέμα που πάντα με απασχολούσε ήταν αν πρέπει πρώτα να λύνουμε τα εσωτερικά προβλήματα και μετά να κάνουμε την προσπάθεια αδυνατίσματος ή το αντίστρο. Αν δλδ το αδυνάτισμα μας βοηθαει να λύσουμε το μέσα μας. Τελικά τα έκανα και τα 2 μαζί και μου βγήκε
    νομιζω οτι μεσα απο τη συνειδητη προσπαθεια μας να χασουμε τα κιλα ερχονται και τα υπολoιπα.μεσα απο ολα αυτο αποδεχομαστε τον εαυτο μας,αρχιζουμε να τον αγαπαμε να τον φροντιζουμε και να τον σεβομαστε,και επειδη ακριβως τον σεβομαστε κανουμε τα παντα για να καλυτερευσουμε το σωμα μας που ειναι ο καθρεφτης μας

Senior Member
    Επίσης και άμα βρεις καινούργιο γκομενο βοηθάει χαχαχαχα
    Το ισοπέδωσα....

Page 6 of 14 FirstFirst ... 45678 ... LastLast