τωρα θελω να φαω ενα.... - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 14 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 207
    Senior Member
    xaxaxxaxaxaxxa αυτο και αν βοηθαει και χτυπαει η αυτοπεποιθηση κοκκινο:P

Senior Member
    μη κάνετε ζαβολιεςςςςςςς.... εγω που ειμαι παντρεμένη δηλαδή δεν εχω καμία ελπίδα ε? :P

Senior Member
    εσενα θα σε χαιρεται ανανεωμενη ο αντρας σου:P:P

Senior Member
    αυτος με κατέστρεψε, αυτος θα με χαρεί???? αδικο , κρίμα κι αδικο !!!! χαχαχαχαχαχα :P

Senior Member
    Eιναι αδικο να κλεινει το βενζιναδικο...

Senior Member
    γεια σου κωστα συντοπιτη!

Senior Member
    Γεια χαρα μικρο κοριτσακι...... Ωραιες οι φραουλες σου

Senior Member
    χαχαχαχαχό να στε καλά !!! μουχετε φτιάξει τη διάθεση αφάνταστα απόψε... χαχαχαχα

Senior Member
    Originally posted by ria
    μη κάνετε ζαβολιεςςςςςςς.... εγω που ειμαι παντρεμένη δηλαδή δεν εχω καμία ελπίδα ε? :P
    ria

εσύ είσαι στο σωστό τόπικ και από αυτή την άποψη "Φάτε μάτια ψάρια"

Senior Member
    χαχαχαχαχα danai!!!! απίστευτη εισαι!!!

Member
    Originally posted by litsaki28
    Originally posted by Danai20
    Το θέμα που πάντα με απασχολούσε ήταν αν πρέπει πρώτα να λύνουμε τα εσωτερικά προβλήματα και μετά να κάνουμε την προσπάθεια αδυνατίσματος ή το αντίστρο. Αν δλδ το αδυνάτισμα μας βοηθαει να λύσουμε το μέσα μας. Τελικά τα έκανα και τα 2 μαζί και μου βγήκε
    νομιζω οτι μεσα απο τη συνειδητη προσπαθεια μας να χασουμε τα κιλα ερχονται και τα υπολoιπα.μεσα απο ολα αυτο αποδεχομαστε τον εαυτο μας,αρχιζουμε να τον αγαπαμε να τον φροντιζουμε και να τον σεβομαστε,και επειδη ακριβως τον σεβομαστε κανουμε τα παντα για να καλυτερευσουμε το σωμα μας που ειναι ο καθρεφτης μας

Εγώ τα έκανα αντίστροφα. Αφού έβγαλα απ τη ζωή μου, όσους δεν μου άξιζαν και όταν συνήλθα (γιατί πόνεσε πολύ) αποφάσισα ότι ούτε αυτά τα κιλά μου αξίζουν. ʼσε που τα κιλά που πήρα, ούτε καν τα χάρηκα. Έπεφτα σε περιόδους νιρβάνας και όταν ξυπνούσα είχα βάλει 3-4 κιλά. Ε βάλε μέχρι τώρα που είμαι 33! Βέβαια τα πρώτα 40+ τα πήρα τις δύο χρονιές που έδωσα πανελλήνιες (αυτή και αν ήταν νιρβάνα). Και για να είμαι και δίκαιη δεν έκανα ποτέ πραγματικά σοβαρή προσπάθεια να τα χάσω.

Senior Member
    τωρα θελω να φαω κοκκινιστο με μακαρονια που θα ετοιμασω για τα αδερφια μου...και το χειροτερο απο ολα οτι δεν εχω προνοησει να εχω κατι στο σπιτι και για εμενα και πρεπει να παω σουπερ μαρκετ για να μου ψωνισω......
    θα προσπαθησω να το φαω το κοκκινιστο μονο με τη μυτη..........................

Senior Member
    koritsaki

πάντως εμένα μου είχε κοκκινιστό με μακαρόνια στη δίαιτα, απλά ήταν ολικής και μαγειρεμένο με λίγο λάδι. Μου έβαζε 1 κούπα κρέας 1 κούπα μακαρόνια.

Senior Member
    Originally posted by koritsaki

cat με το θεμα του νερου τι εκανες??
    αυριο θα παω για εξετασεις αιματος, αν και σημερα το πρωι μου μετρησαν το σακχαρο με το μηχανακι που εχουμε σπιτι[που σε τσιμπαει] και ηταν 67, αρκετα καλό δηλαδη! θυμαμαι παντως πως ποτε δεν ειχα προβλημα..θα δειξει

Senior Member
    δαναη...η δικη μου διαιτα ειναι μαλλον πιο αυστηρη γιατι εχω ψιλοκαταστρεψει τον μεταβολισμο μου...οποτε σαλτσες και κοκκινιστα δεν βλεπω ουτε με τα κιαλια....
    τελικα εφτιαξα ομελετα στο φουρνο(γιατι ομελετα μου εχει και μαλιστα με 3 αυυγα!!)παντως ειναι η πρωτη φορα που την κανω στο φουρνο και ελπιζω να γινει καλη!

Page 7 of 14 FirstFirst ... 56789 ... LastLast