τωρα θελω να φαω ενα.... - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 14 FirstFirst ... 4121314
Results 196 to 207 of 207
    Senior Member
    πειναωωωωωω...Θα ηθελα παγωτο και σουβλακια και ξανα παγωτο...αλλα το μενου εχει ενα αχλαδακι και 1 γιαουρτακι στις 8..ρε παιδια πρωτη φορα νιωθω τετοια πεινα,το στομαχι μου γουργουριζει.Που θα παει θα συνηθισω..

Senior Member
    ntinoula μου υπομονη.Εισαι στην αρχη ακομα και ειναι δυσκολα.Αλλα μολις περασεις την πρωτη εβδομαδα θα δεις μετα οτι ειναι πολυ πιο ευκολο απο οσο φανταζοσουν.
    Αχ εγω τωρα θα ηθελα να ζεστο τσαγακι αλλα δεν παιζει προς το παρον γιατι εχω δουλεια.Το βραδυ με περιμενουν ζεστες φακες ομως στο σπιτι και ανυπομονω.

Senior Member
    Εγώ σήμερα κορίτσια την έκανα τη γουρουνιά μου..Έφαγα 1 κοκάκι και μισό παγωτίνι ξυλάκι κι έχει και συνέχεια..σουβλακάκι με πίτα και χοιρινό καλαμάκι...αλλά από αύριο επανέρχομαι δριμύτερη, το χρειαζόμουν ένα διαλειμματάκι μετά τα πρώτα 10 κιλά..Απλά νιώθω πάλι τρομερές τύψεις και αυτές καμιά φορά οδηγούν σε κρίσεις υπερφαγίας και πολύ με φοβίζει αυτό αλλά..θα το ξεπεράσω!

Senior Member
    Oχι μπιζελακι μη νιωθεις τυψεις, κανε το ελευθερο σου σημερα και αυριο με νεα διαθεση παλι ξεκινας.

Senior Member
    Τωρα κοριτσια,μ αρεσει δε μ αρεσει,αυτο ειναι,μπηκα στο χορο και θα χορεψω..Καιρος να πληρωσω για τα αμαρτωλα μου βραδια μπροστα στην τηλεοραση.Κι αυτο το μισο κιλακι που εφυγε σημερα μου εδωσε λιγο θαρρος,αλλα αυτη την εβδομαδα θελω να τα κανω ολα σωστα(και κυριως ολες τις μερες) ωστε να ερθουν και μεγαλυτερα νουμερα.Στοχος για την επομενη τεταρτη τουλαχιστον 1 κιλακι..Αντε να δουμε

Senior Member
    Σ'ευχαριστώ ντινούλα μου!Ποτέ δεν είναι αργά για μια νέα αρχή..1/2-1/2 κιλάκι θα φύγουν τα κιλά και δε θα το καταλάβεις!Καλή συνέχεια!

Senior Member
    χοντρομπιζελακι!!! χασαμε και οι 2 τα 10πρωτα μας!!εσυ βεβαια εισαι στη μεση,εχεις αλλα 10, ενω εγω αλλα 20, αλλα ολα καλα!!θα φυγουν κι αυτα! και γω σημερα μετα τη διαιτολογο το γιορτασα! εφαγα σε κινεζικο! αλλα ως εδω! απο τωρα κιολας συνεχιζουμε δυναμικα!!το βραδυ το γαλατακι μας με δημητριακα και ολα καλα!!!
    ντινουλα μου, η αρχη ειναι η δυσκολη! μολις φυγουν τα 4-5 πρωτα μετα δεν θα υπαρχει πισωγυρισμα!! γι αυτο βαλε τα δυνατα σου κουκλιτσα να περασει ο πρωτος μηνας!!

Senior Member
    Αυτο κανω βρε koritsaki προσπαθω.καθε ιγο και λιγακι μπαινω να σας διαβασω γιατι πειναωωω.Πρωτη φορα περιμενω να περασει η ωρα για να φαω ενα γιαουρτι.Αφου να σκεφτητε με ειδε το boyfriend να τρωω το αχλαδι μου για απογευμα και απορησε..Δεν ηξερα πως σου αρεσουν τα αχλαδια μου ειπε!Φανταστειτε ποσο πεινουσα που μου φαινοτανε λουκουμι,ενω πριν ουτε να το φτυσω!

Senior Member
    Originally posted by koritsaki
    χοντρομπιζελακι!!! χασαμε και οι 2 τα 10πρωτα μας!!εσυ βεβαια εισαι στη μεση,εχεις αλλα 10, ενω εγω αλλα 20, αλλα ολα καλα!!θα φυγουν κι αυτα! και γω σημερα μετα τη διαιτολογο το γιορτασα! εφαγα σε κινεζικο! αλλα ως εδω! απο τωρα κιολας συνεχιζουμε δυναμικα!!το βραδυ το γαλατακι μας με δημητριακα και ολα καλα!!!
    Ναι κι έχουμε τα ίδια κιλάκια koritsaki!Τι 10 τι 20 το σίγουρο είναι οτι θα τα καταφέρουμε αρκεί να το πιστέψουμε!Κι εγώ από σήμερα συνεχίζω κανονικά και δε πτοούμαστε καθόλου!Καλή συνέχεια!ʼντε να δούμε ποια θα φτάσει πρώτη τα 83..

Senior Member
    θέλω πίτα γύρο απ'όλα με πατάτες τηγανιτές, και μία παγωμένη μπύρα.......αχ

Senior Member
    καλα κοριτσια εχω και αλλο κινητρο για να μνη τρωμε πλεον...
    οτι δεν θα ξοδευουμε!
    οποτε νινα βαλτο στον κουμπαρα το ταληρο που θα ξοδευες για το πιτογυρο και τη μπυρα,καλοκαιρι ερχεται, καπου θα σου χρειαστει και αυτο!

Senior Member
    Originally posted by koritsaki
    καλα κοριτσια εχω και αλλο κινητρο για να μνη τρωμε πλεον...
    οτι δεν θα ξοδευουμε!
    οποτε νινα βαλτο στον κουμπαρα το ταληρο που θα ξοδευες για το πιτογυρο και τη μπυρα,καλοκαιρι ερχεται, καπου θα σου χρειαστει και αυτο!
    αυτο ειναι το πνευμα που βοηθαει καθε υγιη και με πιθανοτητες επιτυχιας προσπαθεια.

ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ, Η ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ
    ΟΧΙ Η ΕΝΟΧΗ , Η ΣΤΕΡΗΣΗ, Η ΤΙΜΩΡΙΑ!!!!

το πνευμα αυτου του θρεντ ειναι βασισμενο στην στερηση...
    θρηνος για τα χαμενα σουβλακια...

οσο κανουμε προσπαθειες γεματοι ενοχες για καθε λαθος μπουκια, γεματοι λυσσα και προσμονη για "απαγορευμενα" λιπαρα και γλυκα που θα τα κλαιμε και θα τα αναπολουμε αντι να χαιρομαστε που ειμαστε μακρια τους, τα υπερφαγικα επεισοδια θα περιμενουν στην γωνια για μια δυσκολη στιγμη, και το κατρακυλισμα στην αρχη κι ακομα παραπερα, θα ειναι πισω απο την γωνια.

Page 14 of 14 FirstFirst ... 4121314