τωρα θελω να φαω ενα.... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 14 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 207
    Senior Member
    Originally posted by Ava
    Αυτό το κάνω κι εγώ και μάλιστα με πάθος!
    Έχω να πω όμως ότι είναι βασανιστικό. Παρόλα αυτά το κάνω κι ας μου τρέχουν τα σάλια. Όχι τίποτα άλλο, νόμιζα πως είμαι η μόνη με αυτές τις εμμονές.
    Τώρα βέβαια είναι πρωί και δε θέλω πολλά πολλά. Συνήθως όμως είναι στάνταρ αυτά που θέλω και όλα "διαίτης". Συνήθως λοιπόν θέλω να φάω λουκάνικο χωριάτικο με πατάτες τηγανιτές και τριμμένο κεφαλοτύρι να λιώνει (πολύ λάιτ)!, παστίτσιο, κανελόνια, λουκουμάδες με λιωμένη σοκολάτα, παγωτό βανίλια! Όταν δε, φαντάζομαι ένα τραπέζι στρωμένο με όλα αυτά και εμένα στην κορυφή να κραδαίνω τα μαχαιροπήρουνα, είναι τόσο ζωντανή η φαντασίωση που χαμογελάω κιόλας! Τι να πει κανείς για το ψώνιο της αλληνής! Και το θλιβερό της υπόθεσης είναι πως, ενώ κατάφερα και πήρα τόσα κιλά, ούτε μια φορά δεν πραγματοποίησα αυτό το φανταστικό τραπέζι!

χαχαχαχαχαχαχαχχαχα εγραψες !!!!! εγω παλι αυτη τη στιγμη δεν θελω κατι συγκεκριμενο ...

Senior Member
    Ζεστά κρουασανάκια γεμιστά με σοκολάτα, και μια σοκολατόπιτα με ρευστή σοκολάτα συνοδευμένη με παγωτό καιμάκι...

Senior Member
    παγωτό-μωσαϊκό (με μπισκότα, σιρόπι σοκολάτας και δεν ξέρω τι άλλο): είμαι θύμα της μεταμεσονύκτιας τηλεοπτικής διαφήμισης για ενηλίκους που θα έπρεπε να απαγορεύεται!

Senior Member
    Originally posted by murcielago
    Ελπίζω να μην το παρεξηγήσετε αυτό που θα πω αλλά γέλασα πάαααρα πολύ μ' αυτό το τόπικ- ειδικά με την Ava που "κραδαίνει" τα μαχαιροπήρουνα! Θεϊκό!
    χαχαχα! κι εγω γελασα το πρωι που το διαβασα! μου θυμισε μεσαιωνικο πινακα τσιμπουσιου σε παλατι, με τα ορτυκια και τα γουρουνια με τα νερατζια στο στομα!

εγω παραδοξως δεν πειναω αποψε...
    πηγε να με καταλαβει ο δαιμων της νυχτερινης πεινας αλλα ειπα να μαζεψω το σαλονι και μου περασε...

Senior Member
    loukoumaki

όταν άρχισα τη διαιτα και προσπαθούσα να κόψω το βραδινό φαγητό, καθάριζα και εγώ. Μια φορά πεινούσα τόσο πολύ που καθάρισα το σπίτι, τις βεράντες και μετά τις σκάλες της πολυκατοικίας!
    Δεν κάνω πλάκα. Λαμπίκο έγινε το κτίριο...μετά έπεσα ξερή και κοιμήθηκα.Λογικό μετά από τόσο σφουγγάρισμα

Senior Member
    Λοιπόν αυτή τη στιγμή θα ήθελα πολύ ένα cheeseburger από πασίγνωστό γυράδικο της Χαριλάου (περίπου το μέγεθος 3 burger goody's), 1 μερίδα πατάτες με κεφαλοτύρι και μαγιονέζα και μία σαλάτα του chef και 1 μπουκάλι cola..
    Ουφ, άγριες ώρες.. τρέχω για ύπνο!!!

Senior Member
    Δανάη δεν έρχεσαι κατα 'δω??? :P

Senior Member
    δε θελω τιποτα,λίγη παρέα μονο

Senior Member
    Μάλλον εσύ cat έχεις καλύτερη επαφή με τις αληθινές σου επιθυμίες...

Senior Member
    Αν και, όχι, δεν το παίρνω πίσω- μια κουταλιά παγωτό θέλω- αυτό και κανέναν άλλον!

Senior Member
    Originally posted by cat82
    δε θελω τιποτα,λίγη παρέα μονο
    Οντως...+1

Senior Member
    Γενικά ότι απασχολεί το μυαλό και τα χέρια σου, βοηθάει να μην τρως. Εγώ όταν κάθομαι σπίτι, στάνταρ θα φάω περισσότερο.

Senior Member
    Originally posted by Danai20
    loukoumaki

όταν άρχισα τη διαιτα και προσπαθούσα να κόψω το βραδινό φαγητό, καθάριζα και εγώ. Μια φορά πεινούσα τόσο πολύ που καθάρισα το σπίτι, τις βεράντες και μετά τις σκάλες της πολυκατοικίας!
    Δεν κάνω πλάκα. Λαμπίκο έγινε το κτίριο...μετά έπεσα ξερή και κοιμήθηκα.Λογικό μετά από τόσο σφουγγάρισμα
    νομιζω πως πιανει δαναη μου! εχθες πχ εραψα ενα παντελονι του γιου μου, διπλη ικανοποιηση, και δεν εφαγα, και δημιουργησα

Senior Member
    επισης θα θελα πολυ νερο,αν και εχω ηδη πιει 3 λιτρα. στεγνωνει το στομα μου

Senior Member
    αντε βρε πιες το, χαλάλι σου

Page 2 of 14 FirstFirst 123412 ... LastLast