τωρα θελω να φαω ενα.... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 14 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 207
    Senior Member
    Πηνελόπη

ευχαριστούμε. Προσπαθούσα να θυμηθώ το όνομα

Senior Member
    πολυαγαπημενο μαγαζι! το αγαπω

Senior Member
    πηνελοπη μου πολυ σε παω!εχεις τις απαντησεις για τα παντα!εκτος απο κινουμενος θερμιδομετρητης εισαι κ μαγαζογνωστρια!χιχιχιχι

Senior Member
    Danai στο Δουβλίνο ζούσα και δούλευα τα τελευταία χρόνια :P
    Αυτό το πρωινό είναι ότι χειρότερο.. όλα τηγανιτά και οι Ιρλανδοί το τρώνε κάθε μέρα!! Στη τηλεόραση υπήρχε μόνιμα διαφήμιση κατά της χοληστερίνης!
    Για εμάς ήταν το κυριακάτικο πρωινό.. Το συνεχίσαμε για λίγο καιρό όραν γυρίσαμε χωρίς όμως τα Puddings, τα οποία δεν έχω βρει στην Ελλάδα (ευτυχώς)! Μου έχει λείψει αφάνταστα πάντως.. το πρωινό, όχι το Δουβλίνο!! :P

Senior Member
    λεω να παω για μεταπτυχιακο στο Trinity. Πως ειναι το Δουβλινο?

Senior Member
    dew

το Δουβλίνο γιατι δεν σου άρεσε; Εγώ το λάτρεψα!
    Βεβαια άλλο εκδρομή και άλλο να μένεις φαντάζομαι.

ΕΠίσης είδα μερικούς από τους ωραιότερους άντρες, χιχιχι

Senior Member
    Χάλια! Εποχές δεν υπάρχουν.. μόνιμα βροχή και αέρας.. Η θερμοκρασία πάντα κυμαίνεται στους 10-16 βαθμούς. Μερικές εξαιρέσεις όπως να έχει 22 βαθμούς και ηλιοφάνεια οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.. (έχω τύχει Χριστούγεννα πιο ζεστα από Ιούλιο). Χιόνια σπαάνια αν και έμαθα φέτος έριξε..
    Διασκέδαση.. pub (πομπ για τους Ιρλανδους και όχι παμπ!) και λιώσιμο στις μπύρες μέχρι τις 1-1μιση (μετά κλείνουν) και τίιιιιιιιγκα οι δρόμοι στα μεθυσμένα Ιρλανδάκια που ξερνοβολούν στα πεζοδρόμια..
    'Εχει και τα καλά του.. το phoenix park (ένα πάρκο πολλών χιλιομέτρων για άραγμα αυτές τις λίγες μέρες που δεν βρέχει)..
    Fish and chips στο λιμανάκι του Howth και βόλτες δίπλα στη θάλασσα.. (βλέπεις και θαλασσιους ελέφαντες).
    Ryanair και ταξιδάκια στην Ευρώπη με 20ευρώ εισιτήριο..
    Για να μη τους κουράζω όλους, αν αποφασίσεις να πας πες μου για να σου πω με λεπτομέρειες σε Msn κτλ. Το δουβλίνο το ξέρω καλύτερα απο τη Θεσσαλονικη lol (έχω την εντύπωση ότι είναι και μικρότερο της)

Senior Member
    Ένα τεραστιότατο burger από τα άπλ μπις, καλοψημένο, με μπέικον, τσένταρ, μπάρμπεκιου σως, τηγανισμένα κρεμύδια,
    πατάτες τηγανιτές με λιωμένο τσένταρ από πάνω,
    κοκτέιλ μαργαρίτα (η σπεσιαλιτέ τους),
    όνιον ρίνγκς και
    μπράουνι με παγωτό.
    Μετά παρακαλώ ας έρθει το ασθενοφόρο να με μαζέψει!

Senior Member
    Πολύ ανόρεχτοι είμαστε ή μήπως είναι η ιδέα μου?

Senior Member
    Ξέρετε τι μου θυμίζει αυτό το θέμα?
    Τις ροζ τηλεφωνικές γραμμές. Πώς τηλεφωνούν και "φτιάχνονται" κάτι παρόμοιο κάνουμε κι εμείς, σε γραπτή μορφή βέβαια.

Senior Member
    Originally posted by dew
    Χάλια! Εποχές δεν υπάρχουν.. μόνιμα βροχή και αέρας.. Η θερμοκρασία πάντα κυμαίνεται στους 10-16 βαθμούς. Μερικές εξαιρέσεις όπως να έχει 22 βαθμούς και ηλιοφάνεια οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.. (έχω τύχει Χριστούγεννα πιο ζεστα από Ιούλιο). Χιόνια σπαάνια αν και έμαθα φέτος έριξε..
    Διασκέδαση.. pub (πομπ για τους Ιρλανδους και όχι παμπ!) και λιώσιμο στις μπύρες μέχρι τις 1-1μιση (μετά κλείνουν) και τίιιιιιιιγκα οι δρόμοι στα μεθυσμένα Ιρλανδάκια που ξερνοβολούν στα πεζοδρόμια..
    'Εχει και τα καλά του.. το phoenix park (ένα πάρκο πολλών χιλιομέτρων για άραγμα αυτές τις λίγες μέρες που δεν βρέχει)..
    Fish and chips στο λιμανάκι του Howth και βόλτες δίπλα στη θάλασσα.. (βλέπεις και θαλασσιους ελέφαντες).
    Ryanair και ταξιδάκια στην Ευρώπη με 20ευρώ εισιτήριο..
    Για να μη τους κουράζω όλους, αν αποφασίσεις να πας πες μου για να σου πω με λεπτομέρειες σε Msn κτλ. Το δουβλίνο το ξέρω καλύτερα απο τη Θεσσαλονικη lol (έχω την εντύπωση ότι είναι και μικρότερο της)

ποσα περιπου λεφτα χρειαζονται τον μηνα για να ζησεις? μποεις να βρεις δουλεια της πλακας για τα προσωπικα σου εξοδα? Ησουνα εκει οταν χρεωκοπησαν?

Senior Member
    Εγώ έφυγα τον Δεκέμβριο του 2008, αλλά έχω ακόμα επαφές λόγω των φίλων που είναι ακόμα εκεί.
    Τα νοίκια είναι πολύ υψηλά.. και ακόμα πιο υψηλά στο κέντρο. (έχουν πέσει πολύ από ότι είδα αλλά ακόμα χρειάζεσαι ένα 500άρι τουλάχιστον για ένα μονό δωμάτιο με 2 συγκατοίκους.. δες και στο www.daft.ie)
    Η ζωή είναι ακριβή εκεί γιατί οι μισθοί είναι υψηλοί! Όταν λέω ακριβή όμως, εννοώ πάνω κάτω σαν την Ελλάδα. (εκτός από τα νοίκια). Κάποια πράγματα όπως σαμπουάν κτλ είναι φθηνότερα από εδώ και κάποια άλλα όπως τυριά, ψωμιά κτλ λίγο ακριβότερα. Γενικά ισοβαθμίζεται η κατάσταση.. Ταξί δεν παίρνεις ποτέ!! Τα λεωφορεία δεν είναι ποτέ στην ώρα τους.. αλλά έχουν εξαιρετικο σύστημα τρένων και φυσικά στο κέντρο με τα πόδια (είναι πολύ μικρό).
    Δουλειές ακόμα μπορείς να βρεις, είτε σε καφετέριες κτλ είτε ημιαπασχόληση σε εταιρείες.. Από ότι έμαθα η Ιρλανδία ξαναανεβαίνει και ανοίγουν οι δουλειές επειδή άρχισε να ξαναφορολογεί χαμηλά τις εταιρείες..

Senior Member
    Eνδιαφερον. Εγω εχω ζησει στη Γαλλια και ειναι περιπου ιδια τα πραγματα... Εκτος απο τον καιρο και τις διασκεδασεις...

Senior Member
    κρουασαν molto!!!!!!!!!!!!!!!!!! τωρα ομως ε!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    θελω επειγοντως μia κρεμα με μπισκοτο και καυτη σοκολατα να ρεει σερβιρισμενη με 2 μπαλες παγωτου cookies

Page 5 of 14 FirstFirst ... 34567 ... LastLast