Διακοπές...?Που?? - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678
Results 106 to 118 of 118
    Senior Member
    Νεφέλη,περσυ πήγα Πελοπόννησο κ ηταν τέλεια!κ φετος θα παω Καλαμάτα κανα δεκαήμερο.κοιτα να περασεις τελεια!κ εγω ντρεπομαι να μαι με το μαγιω (μονο το αγορι μου ντρεπομαι) αλλα αποφάσισα να παω 3μερο μαζί του τώρα (εννοω οτι δεν εχω προλαβει να χασω λιγο ακομα) γιατι αν δεν παω λόγω ντροπής στο τελος θα το μετανοιώσω!

Senior Member
    Granita μου αμά ντρέπεσαι εσύ με τα 57 κιλάκια σου, εμείς οι υπόλοιπες τι να πούμε!Νομίζω οι περισσότερες εδώ μέσα έχουμε το ίδιο πρόβλημα αλλά σιγά μη χάσουμε τα μπανάκια μας και τις διακοπούλες μας για τα παλιοκιλά!Πρέπει να νοιώθουμε καλά με τον εαυτό μας όσα κιλά κι αν είμαστε και το λέω για να το ακούσω κι εγώ...

Senior Member
    Συμφωνώ με το μπιζελάκι, υπάρχουν πάντα αυτά τα προβλήματα όσα κιλά κι αν είμαστε, όσο καλό κι αν είναι το σώμα μας.
    Και οι πολύ λεπτές το έχουν το πρόβλημα μη νομίζετε, μόνο οι υπερπαραγωγές μπορεί να είναι λίγο πιο σίγουρες αλλά και πάλι αμφίβολο είναι. :P

Senior Member
    καλα εγω κ στα 55 ντρέπομαι.ενω με ρουχα νοιώθω καλα και πχ αν βγω βράδυ νοιωθω κ σεξυ (ψωνάρα) με μαγιώ κομπλάρω.

Senior Member
    Aκριβώς! όλες το έχουν αυτό γρανίτα μου και η πιο λεπτή γυναίκα βρίσκει στον εαυτό της ελατώματα...

Senior Member
    ναι φυσικά ασε που παντα θελουμε το αντιθετο απ οτι εχουμε.εγω δλδ θελω ισιο κορμο χωρις καμπύλες ενω ολες μου οι φιλες θελουν λεπτά πόδια που εχω εγω και καμπύλες στη μέση.ποτε δεν ειμαστε ευχαριστημένες!

Σιγά μη χάσουμε τη θαλασσίτσα για λίγη κοιλίτσα κ πωπουδάκι παραπάνω!! :P Βάλτε το μπικινάκι σας κ περπατήστε με αυτοπεποίθηση.Όλες έχουμε λίγο κυτταρίτιδα, λιγο κοιλιά, λίγο ψωμάκι παραπάνω, λίγο στομάχι, μικρό στήθος, πεσμένο στήθος ή ό,τι άλλο. Σε περίπτωση που ονειρεύεστε την καριέρα της Ζιζέλ, οκ, υπάρχει πρόβλημα. Αλλά αυτές οι ατέλειες μόνο εμάς απασχολούν και αγχωνόμαστε για το τι θα πουν οι γύρω μας. Είναι σίγουρα ωραίο ένα αδύνατο σώμα, αλλά μέχρι νατο αποκτήσουμε δεν πρέπει να αφήνουμε να μας προσπερνάνε οι χαρές τις ζωής..

Senior Member
    Αύριο επιτέλους φεύγω τετραημεράκι και έχω ήδη αγχωθεί για το θέμα του φαγητού..το οτι δε θα ακολουθήσω τη δίαιτα του διαιτολόγου είναι δεδομένο αλλά δε θέλω να τρώω οτι να ναι αν και 1 γλυκάκι το χω υποσχεθεί στον εαυτό μου..Αλλά τι επιλογές έχουμε στις διακοπές??Πως μπορούμε να απολαύσουμε ένα ωραίο φαγητό χωρίς να φάμε ο,τι υπάρχει στο τραπέζι?!

Senior Member
    θα τρως ψητα,, μια μεριδα μπιφτεκια, ή μπριζόλα ή ψαράκι, σαλατούλα, λιγο τζατζικάκι, και φαε και λιγο απο τα ορεκτικα, το πολυ πολύ να μην χασεις αλλα δε πειραζει, θα ξερεις οτι 4 μερες περασες σουπερ

Senior Member
    Να σαι καλά karamela μου για τις συμβουλές σου αν κ' τις είδα εκ των υστέρων.Μετά από 4 ελεύθερες μέρες ομολογώ πως είμαι σχετικά ικανοποιημένη με τον εαυτό μου..ειδικά σε σχέση με το τι θα έτρωγα υπό άλλες συνθήκες..προσπαθησα να κινηθώ σε ψητό-σαλάτα με λίγο τυράκι-τζατζικάκι αλλά υπέκυψα και σε μια πορτοκαλόπιτα, 1 παγωτό ξυλάκι και 3 κομματάκια πίτσα..Ε διακοπές είναι αυτές δε μπορείς να εισαι συνέχεια μίζερος..Το καλό είναι οτι πλέον φουσκώνω με πολύ λιγότερο και πολύ με χαροποιεί αυτο!!ʼντε στις επόμενες μεγάλες πια διακοπές μου θα φανώ ακόμη πιο δυνατή!

Senior Member
    καλωσηρθες μπραβο!
    αυριο ξαναρχιζεις φανταζομαι , παμε για 7?
    αλλαξα ομως ζυγαριαμπιζελι μου οσο ελειπες...

Senior Member
    Ευχαριστώ koralaki!Από σήμερα, ποιο αύριο..Πάμε δυναμικά για 7αράκι και με καινούργια ζυγαριά!Εδώ που τα λέμε πρέπει να αλλάξω κι εγώ ζυγαριά αν και θα αργίσω να ζυγιστώ προς το παρόν, μη πάθω κανένα έμφραγμα στην ηλικία μου...

Senior Member
    Δυστυχώς αλλάξαν τα σχέδια μου για διακοπές τελευταία στιγμή και πρέπει να αρχίσω να ψάχνω 20 μέρες πριν τη άδεια μου ξενοδοχείο και ακτοπλοικά, ψύλλους στα άχυρα δηλαδή..να μη μιλήσω για το ξενέρωμα..Σκέφτομαι Σκόπελο, Κύθηρα, Σκιάθο, Σύρο, καμιά ιδέα για value for money διαμονή?

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678