Results 61 to 71 of 71
Thread: crack the fat loss code
-
18-05-2010, 17:59 #61Senior Member
- Join Date
- Mar 2010
- Posts
- 656
αυτό ακριβώς λέω (ή μάλλον προσπαθώ..)Originally posted by Danai20
Μπέττυ αυτά δεν μπορούμε να τα ξέρουμε εμείς. Μόνο γιατροί και διαιτολόγοι. Εγώ μπορει να θέλω 30 γρ ας πούμε και εσύ 50. Αναλογα φανταζομαι τα νούμερα μας, υγεία κλπ
απλά επεσήμανα την τάση πλέον να μας περιορίζουν το γάλα
- 18-05-2010, 18:04 #62Senior Member
- Join Date
- Feb 2010
- Posts
- 974
περί διατροφολόγων μιλάω κι εγώ, η τάση που υποστηρίζεις Βομο, υιοθετείται από μια μερίδα τους, υπάρχουν πολλοί που σου λένε
πιές άφοβα άπαχο γάλα και φάε και γιουρτάκι κ.λ.π άπαχα τυριά και παχουλά τυριά μια φορά την εβδομάδα.
Και στις μερίδες που ανέφερα ως ισοδύναμο, δλδ 20 γραμ. τυριά των 45% λιπαρών, 30γρ. των 35-40% και φέτα που είναι γύρω στο 28% 40-50 γρμ.
ισούνται με 100 γρμ. κότατζ. Διατροφολόγοι τα υιοθετούν αυτά, δεν τα έβγαλα από το κεφάλι μου
18-05-2010, 19:36 #63Senior Member
- Join Date
- Dec 2009
- Posts
- 752
Ρώτησα τη φίλη μου τη διαιτολόγο για τα γαλακτοκομικά, χιχι
Λοιπόν μου είπε ότι το γάλα για το οποίο ευθύνονται τα άσχημα των ερευνών, είναι το αγελαδινό γιατί περιέχει μεγάλα ποσοστά κασείνης. Αν δλδ τρώμε πρόβειο και κατσικίσιο δεν υπάχει πρόβλημα. Τα λιπαρά έχουν σημασία σε περιπτώσεις παθολογικές. Εκεί δίνεται ειδική διατροφή. Σε μας όμως το καλύτερο είναι 3 μερίδες γαλακτοκομικών την ημέρα, πρόβεια ή κατσικίσια.
18-05-2010, 19:44 #64Senior Member
- Join Date
- Jun 2009
- Location
- Θεσσαλονίκη
- Posts
- 182
Αυτό για το γάλα και τις καρκινογενέσεις το εχω διαβάσει κι εγώ.....Originally posted by bomo
ειδικά για το γάλα, οι οδηγίες λένε να καταναλώνεται περιορισμένα στους ενήλικες. έχει ακουστεί μέχρι και ένοχο για καρκινογενέσεις, οι έρευνες εξαπλώνονται προς κάθε κατεύθυνση. Το γάλα είναι εντελώς περιττό στον ενήλικα. Γιαούρτι και τυράκι είναι αρκετά
Τώρα όσον αναφορά τη δίαιτα έκανα κι εγώ μια παρόμοια
που βρήκα σε περιοδικό.......
δηλ. τη πρώτη βδομάδα καθόλου υδατάνθρακες,
τη δεύτερη εναλλαγή μεριδών με τη μέρα 1 - 2 -3, μετά 2-3-1 κλπ.
κάπως έτσι ήταν τελοσπάντων και υποσχόταν 7 κιλά....
αλλα εγώ δεν έχασα ούτε ένα!!!!!!! μα ούτε ένα!!!!!!!!!
18-05-2010, 19:45 #65Senior Member
- Join Date
- Jun 2009
- Location
- Θεσσαλονίκη
- Posts
- 182
τώρα κάνω μια άλλη πολυ πιο φυσιολογική που βρήκα κάπου αλλού
και τη ξεκίνησα απο χθές και παώ καλά!
να τη βάλω λέτε σε άλλο topic?
18-05-2010, 21:33 #66Senior Member
- Join Date
- Feb 2010
- Posts
- 974
Το κατσικίσιο τυρί είναι αριστούργημα, και έχει αρκετά χαμηλά τα λιπαρά του, το τρώω πολύ συχνά, γενικά τόσο τρώω κι εγώ, τρείς μερίδες γαλακτοκομικών την ημέρα .Originally posted by Danai20
Ρώτησα τη φίλη μου τη διαιτολόγο για τα γαλακτοκομικά, χιχι
Λοιπόν μου είπε ότι το γάλα για το οποίο ευθύνονται τα άσχημα των ερευνών, είναι το αγελαδινό γιατί περιέχει μεγάλα ποσοστά κασείνης. Αν δλδ τρώμε πρόβειο και κατσικίσιο δεν υπάχει πρόβλημα. Τα λιπαρά έχουν σημασία σε περιπτώσεις παθολογικές. Εκεί δίνεται ειδική διατροφή. Σε μας όμως το καλύτερο είναι 3 μερίδες γαλακτοκομικών την ημέρα, πρόβεια ή κατσικίσια.
Επίσης μ ου αρέσει πολύ το ξυνόγαλα και το γάλα ρυζιου, αλλά είναι τίγκα στον υδατάνθρακα
18-05-2010, 21:37 #67Senior Member
- Join Date
- Dec 2009
- Posts
- 752
Το ρυζιού Μπέττυ το μετράμε στους υδατάνθρακες, έχεις δίκιο.
Εγώ φτιάχνω δικό μου. Γίνεται πολύ ωραίο. Έχω μίξερ και το χτυπάω με μπανάνα ή μέλι ή όποιο άλλο υλικό μου έρθει.
Ψάξε στο ίντερνετ και θα βρεις συνταγές. Γιατί στο σπίτι το κάνεις με καστανό ρύζι που ειναι πιο υγιεινό και διατητικό.
18-05-2010, 21:42 #68Senior Member
- Join Date
- Aug 2009
- Posts
- 57
κατσικισιο τυρι ειναι το κατικι?
18-05-2010, 22:00 #69Senior Member
- Join Date
- Feb 2010
- Posts
- 974
Nαι το κατίκι είναι κατσικίσιο΄και δεν έχει πάρα πολλά λιπαρά
18-05-2010, 22:02 #70Senior Member
- Join Date
- Feb 2010
- Posts
- 974
ναι κι εγώ το κάνω , επίσης έμαθα να φιάχνω γάλα αμυγδάλου που επίσης είναι πεντανόστιμο, υπάρχει και στα καταστήματα υγιεινών προιόντων. Με αυτά τα δύο φιάχνω τη βρώμη μου για πρωινό, οπότε τρώγω το γιαουρτάκι σαν γαλακτοκομικό μετά/Originally posted by Danai20
Το ρυζιού Μπέττυ το μετράμε στους υδατάνθρακες, έχεις δίκιο.
Εγώ φτιάχνω δικό μου. Γίνεται πολύ ωραίο. Έχω μίξερ και το χτυπάω με μπανάνα ή μέλι ή όποιο άλλο υλικό μου έρθει.
Ψάξε στο ίντερνετ και θα βρεις συνταγές. Γιατί στο σπίτι το κάνεις με καστανό ρύζι που ειναι πιο υγιεινό και διατητικό.
19-05-2010, 11:14 #71Senior Member
- Join Date
- Mar 2010
- Posts
- 656
ε ναι βρε παιδιά δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά..α γιαυτό έχουν αρχίσει τα σούπερ μάρκετ να φέρνουν και κατσικίσια γάλατα, είπα και γω. αν και απ'όσο ξέρω το κατσικίσιο γάλα μυρίζει λίγο, ε;;Originally posted by Danai20
Ρώτησα τη φίλη μου τη διαιτολόγο για τα γαλακτοκομικά, χιχι
Λοιπόν μου είπε ότι το γάλα για το οποίο ευθύνονται τα άσχημα των ερευνών, είναι το αγελαδινό γιατί περιέχει μεγάλα ποσοστά κασείνης. Αν δλδ τρώμε πρόβειο και κατσικίσιο δεν υπάχει πρόβλημα. Τα λιπαρά έχουν σημασία σε περιπτώσεις παθολογικές. Εκεί δίνεται ειδική διατροφή. Σε μας όμως το καλύτερο είναι 3 μερίδες γαλακτοκομικών την ημέρα, πρόβεια ή κατσικίσια.


Reply With Quote


Νευρα. Πολλα νευρα... πατερας
09-11-2025, 00:20 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια