Results 46 to 60 of 71
Thread: crack the fat loss code
-
18-05-2010, 16:41 #46
- Join Date
- Dec 2009
- Posts
- 752
Και γαλακτοκομικά, Μπέττυ έχεις δίκιο. Που είναι απαραίτητα για μας τις γυναίκες που έχουμε τάση για οστεοπόρωση
- 18-05-2010, 16:41 #47
- Join Date
- Mar 2010
- Posts
- 656
Originally posted by BettyG
Μα ναί ακόμη και τη βρώμη σου λέει να την μαγειρεύεις με σκόνη πρωτείνης
18-05-2010, 16:42 #48
- Join Date
- Dec 2009
- Posts
- 752
Το ανακατεύεις με νερό. Έχω δει πολλά μπιλντέρια στα γυμναστήρια να το κάνουν αυτό. Είναι μια αηδία και μισή και μάλλον αδυνατίζεις γιατί δεν τρως τίποτα τελικά
18-05-2010, 16:44 #49
- Join Date
- Mar 2010
- Posts
- 656
Originally posted by Danai20
Το ανακατεύεις με νερό. Έχω δει πολλά μπιλντέρια στα γυμναστήρια να το κάνουν αυτό. Είναι μια αηδία και μισή και μάλλον αδυνατίζεις γιατί δεν τρως τίποτα τελικά
18-05-2010, 16:44 #50
- Join Date
- Feb 2010
- Posts
- 974
Originally posted by bomo
ειδικά για το γάλα, οι οδηγίες λένε να καταναλώνεται περιορισμένα στους ενήλικες. έχει ακουστεί μέχρι και ένοχο για καρκινογενέσεις, οι έρευνες εξαπλώνονται προς κάθε κατεύθυνση. Το γάλα είναι εντελώς περιττό στον ενήλικα. Γιαούρτι και τυράκι είναι αρκετά
Τι να πιστέψεις τώρα
18-05-2010, 16:46 #51
- Join Date
- Mar 2010
- Posts
- 656
να πιστέψεις ότι γαλακτοκομικό είναι και το τυράκι το γιαουρτάκι και το κασεράκι. ʼσε που το κασέρι έχει πολλαπλάσια ποσότητα ασβεστίου από το γάλα...
Για το γάλα πάντως έχει αρχίσει να ακούγεται!
18-05-2010, 16:48 #52
- Join Date
- Mar 2010
- Posts
- 656
και πριν μου πεις για τη χοληστερίνη στο κασέρι, να σου πω ότι και διαιτολόγοι πλέον έχουν αρχίσει να συμβουλεύουν να μην τρώμε αυτά τα γιαουρτάκια τα 1% και 2% με την ζελατίνη, αλλά να παίρνουμε παραδοσιακό με πέτσα και να πετάμε την πέτσα. τόσο απλά!
18-05-2010, 16:49 #53
- Join Date
- Feb 2010
- Posts
- 974
Ναι και άμα λάχει σου ανεβάζει και τη χοληστερίνη στα ύψη, αφου περιέχει 40% λιπαρά. Μπορείς να τρώς μόνο άπαχα τυριά?
ευτυχώς εγώ δεν έχω πρόβλημα, όμως οι περισσότεροι υπέρβαροι και παχουλοί, έχουν και χοληστερίνη και υπέρταση (αλάτι στο τυρί)
ενώ το άπαχο γάλα και γιαούρτι δεν έχει τίποτα από αυτά
18-05-2010, 16:50 #54
- Join Date
- Mar 2010
- Posts
- 656
άρα μπορούμε να έχουμε μπόλικο ασβέστιο, χωρίς να επηρεάζονται άλλα κομμάτια στην υγεία!
18-05-2010, 16:51 #55
- Join Date
- Mar 2010
- Posts
- 656
μα σου εξηγώ ότι αν απ΄το παραδοσιακό γιαούρτι αφαιρέσεις την πέτσα, έχεις όλα τα θρεπτικά απ΄το ανεπεξέργαστο γιαούρτι χωρίς τα λιπαρά
18-05-2010, 16:53 #56
- Join Date
- Dec 2009
- Posts
- 752
Γι αυτό πάμε σε ένα διαιτολόγο και μας βγάζει ακριβώς πόσο τυρί πρέπει να τρώμε και από ποιο είδος. Σιγά μην κάτσω να μετρήσω τα λιπαρά στην κεφαλογραβιέρα, που δεν ξέρω και πόσα είναι να πω την αλήθεια
18-05-2010, 16:53 #57
- Join Date
- Mar 2010
- Posts
- 656
και στη μαμά μου αυτό της είπαν ενδοκρινολόγος και διατροφολόγος. ελάχιστο γάλα, μπόλικο γιαουρτάκι παραδοσιακό χωρίς πέτσα, λίγη παρμεζάνα (βόμβα ασβεστίου την χαρακτηρίζουν) και λίγη φέτα με μέτρο.
18-05-2010, 16:55 #58
- Join Date
- Feb 2010
- Posts
- 974
πρέπει να τρώς μικρότερη ποσότητα όμως, δηλαδή το 1/3 του κυπέλου , όχι ολόκληρο, οπωσδήποτε λιγότερο, όπως και γραβιέρα π.χ.
δεν τρώς 30-40 γρμ. σαν μερίδα, αλλά 20 γρμ. ενώ στη φέτα είναι μεγαλύτερη η μερίδα που συνιστούν και στο κότατζ ακόμη μεγαλύτερη
18-05-2010, 16:56 #59
- Join Date
- Mar 2010
- Posts
- 656
σύμφωνοι. αλλά εδώ αντιπαραβάλλουμε τα γάλα στα υπόλοιπα γαλακτοκομικά, όχι πιο γαλακτοκομικό είναι καλύτερο. αυτό έχει να κάνει με τις ατομικές ανάγκες
18-05-2010, 16:58 #60
- Join Date
- Dec 2009
- Posts
- 752
Μπέττυ αυτά δεν μπορούμε να τα ξέρουμε εμείς. Μόνο γιατροί και διαιτολόγοι. Εγώ μπορει να θέλω 30 γρ ας πούμε και εσύ 50. Αναλογα φανταζομαι τα νούμερα μας, υγεία κλπ
Εκτός συνεξαρτησης μετά από όλη μου την ζωή σε αυτήν.
03-07-2025, 17:15 in Σχέσεις και Επικοινωνία