crack the fat loss code - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 71
    Senior Member
    Και γαλακτοκομικά, Μπέττυ έχεις δίκιο. Που είναι απαραίτητα για μας τις γυναίκες που έχουμε τάση για οστεοπόρωση

Senior Member
    Originally posted by BettyG
    Μα ναί ακόμη και τη βρώμη σου λέει να την μαγειρεύεις με σκόνη πρωτείνης
    μάλλον εννοεί με γάλα όμως... δύο στέρεα πώς θα δώσουν μία κρέμα;;;;

Senior Member
    Το ανακατεύεις με νερό. Έχω δει πολλά μπιλντέρια στα γυμναστήρια να το κάνουν αυτό. Είναι μια αηδία και μισή και μάλλον αδυνατίζεις γιατί δεν τρως τίποτα τελικά

Senior Member
    Originally posted by Danai20
    Το ανακατεύεις με νερό. Έχω δει πολλά μπιλντέρια στα γυμναστήρια να το κάνουν αυτό. Είναι μια αηδία και μισή και μάλλον αδυνατίζεις γιατί δεν τρως τίποτα τελικά
    με νερό; μπλιάχ! αυτά τα μπιλντέρια δεν παίζονται μου φαίνεται.. (όχι ότι και μεις υπολειπόμαστε σε κάτι, ό,τι δίαιτα καινούρια μας σφυρίξει, την ψάχνουμε!)

Senior Member
    Originally posted by bomo
    ειδικά για το γάλα, οι οδηγίες λένε να καταναλώνεται περιορισμένα στους ενήλικες. έχει ακουστεί μέχρι και ένοχο για καρκινογενέσεις, οι έρευνες εξαπλώνονται προς κάθε κατεύθυνση. Το γάλα είναι εντελώς περιττό στον ενήλικα. Γιαούρτι και τυράκι είναι αρκετά
    Το έχω ακούσει αυτό, αλλες έρευνες όμως λένε bomo μου, οτι οι γυναίκες άνω των 45 πρέπει να παίρνουν καθημερινα 3 μερίδες γαλακτοκομικών , όσο και οι έφηβοι δηλαδή.
    Τι να πιστέψεις τώρα

Senior Member
    να πιστέψεις ότι γαλακτοκομικό είναι και το τυράκι το γιαουρτάκι και το κασεράκι. ʼσε που το κασέρι έχει πολλαπλάσια ποσότητα ασβεστίου από το γάλα...
    Για το γάλα πάντως έχει αρχίσει να ακούγεται!

Senior Member
    και πριν μου πεις για τη χοληστερίνη στο κασέρι, να σου πω ότι και διαιτολόγοι πλέον έχουν αρχίσει να συμβουλεύουν να μην τρώμε αυτά τα γιαουρτάκια τα 1% και 2% με την ζελατίνη, αλλά να παίρνουμε παραδοσιακό με πέτσα και να πετάμε την πέτσα. τόσο απλά!

Senior Member
    Ναι και άμα λάχει σου ανεβάζει και τη χοληστερίνη στα ύψη, αφου περιέχει 40% λιπαρά. Μπορείς να τρώς μόνο άπαχα τυριά?
    ευτυχώς εγώ δεν έχω πρόβλημα, όμως οι περισσότεροι υπέρβαροι και παχουλοί, έχουν και χοληστερίνη και υπέρταση (αλάτι στο τυρί)
    ενώ το άπαχο γάλα και γιαούρτι δεν έχει τίποτα από αυτά

Senior Member
    άρα μπορούμε να έχουμε μπόλικο ασβέστιο, χωρίς να επηρεάζονται άλλα κομμάτια στην υγεία!

Senior Member
    μα σου εξηγώ ότι αν απ΄το παραδοσιακό γιαούρτι αφαιρέσεις την πέτσα, έχεις όλα τα θρεπτικά απ΄το ανεπεξέργαστο γιαούρτι χωρίς τα λιπαρά

Senior Member
    Γι αυτό πάμε σε ένα διαιτολόγο και μας βγάζει ακριβώς πόσο τυρί πρέπει να τρώμε και από ποιο είδος. Σιγά μην κάτσω να μετρήσω τα λιπαρά στην κεφαλογραβιέρα, που δεν ξέρω και πόσα είναι να πω την αλήθεια

Senior Member
    και στη μαμά μου αυτό της είπαν ενδοκρινολόγος και διατροφολόγος. ελάχιστο γάλα, μπόλικο γιαουρτάκι παραδοσιακό χωρίς πέτσα, λίγη παρμεζάνα (βόμβα ασβεστίου την χαρακτηρίζουν) και λίγη φέτα με μέτρο.

Senior Member
    πρέπει να τρώς μικρότερη ποσότητα όμως, δηλαδή το 1/3 του κυπέλου , όχι ολόκληρο, οπωσδήποτε λιγότερο, όπως και γραβιέρα π.χ.
    δεν τρώς 30-40 γρμ. σαν μερίδα, αλλά 20 γρμ. ενώ στη φέτα είναι μεγαλύτερη η μερίδα που συνιστούν και στο κότατζ ακόμη μεγαλύτερη

Senior Member
    σύμφωνοι. αλλά εδώ αντιπαραβάλλουμε τα γάλα στα υπόλοιπα γαλακτοκομικά, όχι πιο γαλακτοκομικό είναι καλύτερο. αυτό έχει να κάνει με τις ατομικές ανάγκες

Senior Member
    Μπέττυ αυτά δεν μπορούμε να τα ξέρουμε εμείς. Μόνο γιατροί και διαιτολόγοι. Εγώ μπορει να θέλω 30 γρ ας πούμε και εσύ 50. Αναλογα φανταζομαι τα νούμερα μας, υγεία κλπ

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast