Δίαιτα 13 μέρες 9 κιλά! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 43
    Member
    Συγγνώμη βρε κορίτσια. Είμαι πολύ καινούργια και να ξέρετε ότι είστε όλες έμπνευση για μένα. Διαβάζω τόσο καιρό εδώ όλα αυτά για τις πρωτεϊνες και τους υδατάνθρακες και δεν αμφιβάλω καθόλου ότι κάποιοι μπορεί να βλέπουν αποτελέσματα, αλλά μου φαίνονται λίγο σαν βιοχημεία όλα αυτά και εγώ ήμουν πάντα των φιλολογικών. Φυσικά χρειάζεται όλοι να ξέρουμε κάποια βασικά για τα τρόφιμα, αλλά όλο αυτό το κυνήγι του ύπουλου υδατάνθρακα που μπορεί να τρυπώσει παντού και να σου καταστρέψει όλο το πρόγραμμα, με αγχώνει. Λες και δεν φτάνουν όλα τα υπόλοιπα. Εγώ που σκεφτόμουν απλά να περιορίσω την ζάχαρη, τα λιπαρά, το έτοιμο φαγητό και τις μεγάλες ποσότητες έχω μείνει πολύ πίσω; Μην το πάρετε στραβά. Απλά εμένα θα με κούραζε πολύ να σκέφτομαι τόσο πολύ την σύσταση του κάθε φαγητού, ειδικά ούσα αρχάρια, πρέπει να πάω σε φροντηστήριο.

Senior Member
    elenik

είναι πολύ δύσκολο να υπολογίσει κάποιος τις ποσότητες που χρειάζεται και κυρίως τα κατάλληλα ποσοστά στοιχείων κλπ.

Καλύτερα να ρωτήσεις κάποιο διαιτολόγο

Senior Member
    ελενη μου συνονοματη καλησπερα και καλη επιτυχια!!! θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου, επειτα απο δεκαδες αποτυχημενες διαιτες εκτος του οτι ΒΑΡΕΘΗΚΑ να αναλυω τη συσταση του καθε τροφιμου, εχω να δηλωσω οτι η πιο υγιης μεθοδος διαιτας ειναι απλα ο περιορισμος της ποσοτητας, των λιπαρων και της ζαχαρης. αυτο κανω και αυτο με βοηθαει πραγματικα, δηλαδη λιγο απο ολα στα πλαισια ενος ισορροπημενου διαιτολογιου με συνεχεις προοπτικες βελτιωσης. . .

Senior Member
    elenik , εξαρτάται από το τί αποτελέσματα θέλεις. Δεν αρκεί μόνο να μειώσεις κάποια πράγματα, πρέπει αυτά που τρώς να είναι
    ποιοτικά, ώστε να έχεις όλα τα στοιχεία σαν οργανισμός και παράλληλα να χάνεις βάρος.
    Αυτό δεν είναι εύκολο να γίνει χωρίς κάποιες γνώσεις

Member
    Και βέβαια πρέπει να προσέχεις την ποιότητα αυτών που τρως και να φροντίζεις να παίρνει ο οργανισμός όσα χρειάζεται και μέσα στην ημέρα και και εβδομαδιαία βάση. (Τρώω ακόμη και ψάρι μία φορά την εβδομάδα, που μέχρι τώρα έτρωγα μόνο κονσέρβα τόνου έτρωγα). Και τον ενδικρινολόγο δεν τον αποφεύγω κάθε δίμηνο πλέον. Απλά λέω πως όσα και να διαβάσουμε, όσο χρήσιμα και να είναι, δεν θα γίνουμε ειδικοί από τα περιοδικά και το ίντερνετ. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν αυτή τη δουλεία, εγώ διάλεξα μία άλλη και δεν μπορώ τώρα να μάθω όσα ξέρουν και αυτοί. Βέβαια, προς το παρόν τουλάχιστον εμπιστεύομαι περισσότερο τους ειδικούς που λένε "απ όλα με μέτρο". Όπως είπα δεν είμαι ειδική, οπότε μπορεί να κάνω και λάθος.

Senior Member
    Betty

ετσι ακριβώς είναι. Εμείς στη σχολή κάναμε κάποια μαθήματα διατροφής και ήταν πολύ πιο πολύπλοκα από ότι φαντάζεται ο μέσος άνθρωπος. Και κάποιες φορές που συζητάω με κάτι φίλες διαιτολόγους, βλέπω ότι δεν ξέρω τίποτα μπροστά στις γνώσεις που έχουν.

Επίσης να πω ότι είμαι μια ζωή αθλήτρια και όταν ήμουν πιτσιρίκα, 15-20, είχα μεγαλύτερο ποσοστό λίπους, που απλά πρόσεχα. Τώρα που με ανέλαβε η ειδικός, έχω πιο χαμηλό ποσοστό και σύντομα γίνομαι 24, αλλά και οι προπονήσεις μου πια δεν είναι τόσο έντονες. Και πέρασα και από μια φάση παχυσαρκίας.

ΔΙΑΙΤΑ 5 ΜΕΡΕΣ 50 ΚΙΛΑ

ΠΡΩΙ ΔΕ ΤΡΩΣ

ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΙΓΑ ΜΗ ΦΑΣ

ΒΡΑΔΥ ΠΙΕΣ ΝΕΡΟ ΕΝΑ ΣΦΗΝΑΚΙ

6 ΩΡΕΣ ΣΑΟΥΝΑ/ΜΕΡΑ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΑΤΡΟΦΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ; ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΣΙΩΠΗΛΑ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΠΙΒΛΑΒΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ, ΜΗΝ ΤΙΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.

Και μιας και μου αρέσει να μιλ'αω επιστημονικά, μιας και έχω αφιερώσει χρόνο στο θέμα (και έχασα 40 κιλά σε 1 χρόνο όμορφα και ωραία), πάρτε και την εξήγηση.

ΠΟΣΕΣ ΘΕΜΙΔΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΜΕΝΟ ΚΙΛΟ; 7000.

ΑΡΑ ΓΙΑ ΤΑ 9 ΚΙΛΑ, ΘΕΛΟΥΜΕ 63000 ΧΑΜΕΝΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΣΕ 13 ΜΕΡΕΣ!!!

ΠΟΣΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΚΑΙΕΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ 70 ΚΙΛΩΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΑΘΙΣΙΟ ΤΗΣ; ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 1800!! ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΔΕ ΦΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΕΣΑ ΣΕ 13 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ 23400 ΘΕΡΜΙΔΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ 3,34 ΚΙΛΑ

13 ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ (ΜΕ ΚΑΘΙΣΤΙΚΗ ΖΩΗ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΑΓΗΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ); 3,34 ΚΙΛΑ

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΕ ΘΑΥΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΜΗΝ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΥΚΟΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ. ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ..

Senior Member
    πες τα ρε salvage
    αν ηταν ετσι κι εγω σ' ενα μηνα θα το χα λυσει το προβλημα μου...

Originally posted by loukoumaki
    πες τα ρε salvage
    αν ηταν ετσι κι εγω σ' ενα μηνα θα το χα λυσει το προβλημα μου...
    Μπήκα στο greemasa.gr, στην κατηγορία δίαιτες και μου έχουν πέσει τα μαλλιά με αυτά που διαβάζω..κάποιος να παρέμβε...

Member
    1). Συμφωνώ με salvage. ʼσε που δεν ξέρω και να διαλογίζομαι σαν τον Ινδό που έχει να φάει 50 χρόνια!
    2). Βλέπω ότι και άλλες έχουν αϋπνίες σαν εμένα, οπότε θα έχω παρέα.
    Καλημέρα σε όλους.

Senior Member
    Originally posted by litsaki28
    αυτη τη διαιτα με κανα 2-3 αλλαγες μ την ειχε δωσει μια φιλη πριν 5 χρονια,ειχα χασει 7.5 κιλα σε 2 βδομαδες
    δεν πεινουσα και δεν τα πηρα ευκολα μετα απο 1.5 χρονο αρχισα να παχαινω επειδη δεν προσεχα ομως
    τωρα π την ξαναθυμηθηκα θα την αρχισω αυριο κιολας!
    τι αλλαγές litsaki έκανες????? εγω πχ έφαγα τη δεύτερη μέρα αντι για σνιτσελ ψαρονέφρι..... δεν πειράζει ε????

Senior Member
    Originally posted by forgetful
    Να ρωτησω κατι? Οταν λεμε μπισκοτο, τι μπισκοτο εννοουμε? Και επισης (η ασχετη) το σνιτσελ τι κρεας ειναι και πως το μαγειρευουμε?
    όπου μπισκότο εννοεί κρακερ αναλάτο.....εγώ βεβαια έφαγα 3 και όχι ένα!
    το σνιτσελ συνηθως είναι χοιρινό και το βάζεις έτσι σκέτο με λίγο λάδι στο αντικολλητικό.... βάλε και λεμονάκι και ρίγανη και αλάτι και γίνεται μούρλια!

Senior Member
    αφήστε το βρε παιδιά. αυτή η δίαιτα και μένα μου φαίνεται κουλή. όπως εξίσου κουλή μου φαίνεται και κείνη που καταχώρησα εγώ χθες (αυξομείωση υδατανθράκων μέσα στη βδομάδα). ξαναρχίζω τη παλιά γνώριμη ποικιλία στη δίαιτά μου....

Junior Member
    τι να πω κι εγω βρε κοριτσια μεσα σε διαιτα για πεμπτη εβδομαδα ειμαι... βεβαια δε μπορω να πω τα παω περιφημα... αλλα θελει να οπλιστουμε με πολυ πολυ υπομονη.... σκεφτειτε και το αλλο.. ερχεται καλοκαιρακι και θα βγουμε στην παραλια οχι βεβαια αδυνατες αλλα τουλαχιστον θα εχουμε ξεπριστει λιγακι .........
    καλη συνεχεια σε ολους

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast