Results 1 to 15 of 27
-
19-05-2010, 18:45 #1
Journal. Τι τρώω κάθε μέρα... (σλουυυρπ!)
Εδώ θα γράφω καθημερινά τι τρώω για να τα βλέπω και να τα βλέπετε εσείς και να πέρνω γνώμες!
Με λένε Ελευθερία και όταν με αφήσεις ελεύθερη μπορώ να φάω όσο 5 τεράστιοι βόες. Ευτύχως έφαγα φλασιά και αυτή τη φορά δεν θα την χωνέψω εύκολα. Η φλασιά ήρθε παρέα με 8 χαστούκια τα οποία ήρθαν από ανθρώπους γύρω μου, "Ελευθερία μου πάχυνες!", "Μ*Λ*Κ*!!!!! Έχεις παχύνει πάρα πολύ!", "Καλέ! Πέρνεις κορτιζόνη;" "Πωπω... Έχεις πέσει με τα μούτρα στο φαΐ", "Λίγο ακόμα και θα γίνεις σαν την μάνα σου", "Πως έγινες έτσι ρε Λευτεράκη! Πρέπει να προσέχεις ρε γαμώτο...!", "Είπαμε νταρντάνα είσαι ωραία, όχι φάλαινα!"....
Ναι! Είδα 8 άτομα που είχα να δω κάνα χρόνο και όλοι μου είπαν πως πάχυνα... Δεν μου είπαν καν "τι κάνεις"! Από την άλλη τόσα χρόνια ήμουν γύρω στα 75-77 και με είδανε 95. Εγώ δεν το καταλάβαινα αλλά ευτυχώς ήρθαν αυτοί οι "καλοί" άνθρωποι και με ταρακούνησαν. Στις 13/05/2010 αγόρασα ποδηλατάκι και το 'ραψα το ρημάδι! ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!! Ελευθερία από τα περιττά κιλά, ελευθερία από τα περίεργα βλέμματα, ελευθερία από το ΣΟΥΒΛΑΚΙ και την COCA COLA την κανονική! Αδυνάτισμα=Ελευθερία! Μεταφορικά και κυριολεκτικά γιατί η Ελευθερία αδυνατίζει και δεν θα σταματήσει μέχρι να γίνει 65 κιλά! Στο διάολο το πιτόγυρο! Στο διάολο και το status passion! Στο-διά-ο-λο!
Από τις 13/05/2010 έχω χάσει 3 κιλάκια (τώρα είμαι 92 δηλαδή). Είμαι χαρούμενη γιατί το κάνω με χαρά και χωρίς να πιέζομαι ιδιαίτερα όπως τις άλλες φορές. Βασικά πιστεύω πως ο Μάιος είναι ο καλύτερος μήνας για να αρχίσεις να χάνεις βάρος. Είναι ωραίος μήνας. Λοιπόν, παραλήρημα ΤΕΛΟΣ. ʼντε στο ψητό...!
19/05/2010
Όνομα: Λευτεράκης
Βάρος: 92kg
Ύψος: 1.63
Το πρωί έφαγα:
1 τοστ με μαύρο ψωμάκι, γαλοπούλα, τυρί, ντομάτα και μαρουλάκι.
Ήπια:
Καφεδάκι φραπεδιά μέτριο προς σκέτο με κανονική ζαχαρίτσα.
Για μεσημεράκι έφαγα:
1 μπωλ μεγαλούτσικο σαλάτα μαρούλι, ρόκα,ξυδάκι και λάδι, και μια μερίδα μακαρόνια βίδες με τόνο και μια αγνώστου ταυτότητος σάλτσα (θεϊκές, ΑΑΑ!!!)
Ήπια:
1 ποτήρι σοκολατούχο γάλα με χαμηλά λιπαρά.
(Κάπου εδώ ενδιάμεσα ευελπιστώ να βρω παρέα για ορθοπεταλιές στην Αθήνα....)
Για το βράδυ σχεδιάζω να φάω ένα γιαουρτάκι (ότι βρω) με 2-3 μεγάλα κριτσίνια.
Τελικά το βραδινό μου είναι μεγάλη μαρουλο-λαχανο-καροτοσαλάτα με λαδάκι, ξυδάκι, 1 φρυγανιά και 1/4 παριζάκι γαλοπούλας.
Θα πιω και μια μπυρίτσα χωρίς αλκοόλ!
Αν έχω βραδινές λιγούρες θα φάω δάχτυλά μου ή κάνα καροτάκι
Ούτε δίαιτες με χημείες, ούτε στερητικές να μου τρέχουν τα σάλια, ούτε τίποτα. Ράψιμο και ποδηλατάκι.
Που λέτε παιδιά η διατροφή μου είναι απλή, πρωί τοστάκι μετά μπορεί κάποιο φρούτο, μεσημέρι ότι βρω αν είναι ελαφρύ τρώω και ψωμί (επιβάλλεται), βραδάκι τρώω κάνα γιαρτουτάκι,κάμια σαλατίτσα κι άμα κάτσει κάνω και μια παπάρα με ντοματόλαδο από τη σαλατίτσα
20/05/2010
Σήμερα για πρωί έφαγα:
1 τοστάκι με γαλοπούλα και τυρί.
Ήπια:
1 freddo capuccino μέτριο προς σκέτο.
Μεσημέρι έφαγα:
Λίγο πουρέ με ένα κομμάτι συκώτι με λίγο λάδι και λίγη σαλάτα μαρούλι.
Δεν πολυ πεινούσα
Το βράδυ έφαγα:
Παραγγελιά τρελή! Ρύζι κινέζικο σπέσιαλ και λίγη σούπα καλαμπόκι κοτόπουλο(αηδίαααααααα).
Ήπια:
μια μπυρίτσα κινέζικη με αλκοόλ!
21/05/2010
Για πρωί έφαγα:
Φριγανιές 2 περίπου με γεύση ελιάς και 1 τέταρτο(εννοώ από το μπαστουνάκι όχι από το κιλό :P) παριζάκι γαλοπούλας 7-8 ελίτσες.
Για μεσημέρι:
Ντοματοσαλάτα με λαδάκι και 3-4 φριγανιές (κοινώς το έλιωσα).
Το βράδυ επειδή είχα τύψεις που παράφαγα το μεσημέρι έφαγα μόνο μισή μπαγκέτα λευκό ψωμί γαλοπούλα τυρί και μαγιονέζα(έτοιμη απ' έξω).
Ήπια 2 μπύρες με αλκοόλ.
22/05/2010
Βάρος: 91kg
Μόλις ζυγίστηκα παιδιά άλλο ένα κιλάκι μας άφησε χρόνους! Good for me!!!!
Μόλις έφτασα στη δουλειά μου έφαγα:
Την μισή μου μπαγκέτα από χθες.
Ήπια ένα χυμούλη μανταρίνι σαγκουίνι. Αααααχ δροσερόοοο!
Μετά για μεσημέρι έφαγα:
Λίγο ρυζάκι με ένα κομματάκι συκώτι.
Η μεγάλη ηδονική ενόχληση που έχω τώρα είναι ότι έχω φτιάξει χιονούλες οι οποίες έχουν 1.000.000......000.000 χ 1.000.000......000.000 θερμίδες λόγω ζαχαρούχου γάλακτος, οι οποίες πάνε για ένα πάρτυ που είμαι καλεσμένη παρέα με δυο πίτσες, και έχω αυτό το γλυκό αγώνα με τη λιγούρα του να τα φάω όλα.
ΑΛΛΑ!
Δεν υποκύπτω γιατί είναι λάθος στροφή στο δρόμο μου προς το στόχο
<3
- 19-05-2010, 18:48 #2
Γιατι δν γραφεις στο Τι εφαγα σημερα?
19-05-2010, 21:09 #3
Ωραιο κειμενακι! Καλη επιτυχια Ελευθερια
19-05-2010, 21:18 #4
Αγαπητή μου Πηνελόπη,
Θέλω να είναι σε στυλ journal, κάπως πιο πρωσοπικό. Στα μεγάλα threads πάντα καταλήγω χαμένη και εξουθενωμένη γιατί είναι χαοτικά.
Αγαπητέ Κώστα από την θεϊκή Σαλονίκη,
Σε ευχαριστώ και εύχομαι οι ευχές σου να πιάσουν τόπο!
19-05-2010, 21:22 #5
Λευτεράκη, καλό ταξίδι!!!!! Με όλη μου τη καρδια να φτάσεις στην Ιθάκη σου!!!!
19-05-2010, 21:31 #6
Δεν νομιζω οτι χανεται κανεις στα τοπικς αλλα οπως νομιζεις...
19-05-2010, 21:50 #7
Συντρόφισσα Ρία,
Mε τσαμπουκά θα τις περάσουμε τις συμπλιγάδες πόρτες του ψυγείου!!!
xD
Σε ευχαριστώ και εύχομαι και σε σένα ένα τέλειο προορισμό! :P
Επίσης η Ιθάκη είναι το αγαπημένο μου ποίημα! <3
19-05-2010, 23:18 #8
Μπράβο Ελευθερία! VINCEREMOS! Καλή λευτεριά. Θα μπορούσε να γίνει και πανό αυτό ¨ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ¨. Και εγώ έχω αποφασίσει να κάνω απλά πράγματα, που όλοι ξέρουμε, χωρίς άσκηση όμως προς το παρόν. Αν θέλω να βγω και να φάω πίτσα ή σουβλάκι και να το ευχαρίστηθώ, θα το κάνω. Όχι όμως ξανά μόνη μου μπροστά στην τηλεόραση. Και σήμερα που βαριόμουν να κάνω κάτι, ετοίμασα τοστάκι σε λιγότερο από 1 λεπτό. Αν είχα παραγγείλει ακόμη θα περίμενα. 'Εχω δε κάτι γνωστές, με αγαπημένο τους φρούτο το λεμόνι, που για να σου πουν ότι έγινες σαν αρκούδα σε κόβουν από πάνω μέχρι κάτω και σου πετάνα ¨πρέπει να έχασες κανά κιλό¨. Βέβαια, όταν χάνεις πραγματικά, δεν λένε τίποτα.
¨FREE ELEFHTERIA¨
19-05-2010, 23:25 #9
Originally posted by Eleftheria
Ούτε δίαιτες με χημείες, ούτε στερητικές να μου τρέχουν τα σάλια, ούτε τίποτα. Ράψιμο και ποδηλατάκι.
Πολυ σωστος ο Λευτερακης!
Καλως ορισες κοπελα μου.
Καλη θετικη σκεψη και ενεργεια
και κυριως καλη κατηφορα στα κιλα σου!
20-05-2010, 09:23 #10
καλωσήρθες στην παρέα μας Λευτεράκη! καλή δύναμη και σε σένα και σε όλους μας εύχομαι!!
20-05-2010, 15:56 #11
ΕλένηΚ,
Πες στις στημένες λεμονόκουπες "up yours" και κράτα γερά τον αγώνα για να τους το τρίψεις στην μούρη :P
Ουσιαστικά δεν έχει πολύ σημασία να τους την πούμε αλλά να είμαστε καλύτερα εμείς, έχει όμως γούστο να σε δούνε αδύνατισμένη οι ξινές!
ΛΑΤΡΕΨΑ το λογοπαίγνιό σου "FREE ELEFTHERIA" xaxaxaxaxaxaaa από το "free willy"!!! <3
Τέτη και Νίνα,
Arigato kozaimasu!
Με χαροποιεί πολύ που είστε όλοι τόσο ζεστοί!
20-05-2010, 16:27 #12
Lefterakiiiii!
σε συμαθησα παααρα πολυ
με εκπλησει η θετικοτητα σου
ευχομαι και γω καλη κατηφορα!
λοιποοοοον....
εγω ειμαι εδω
ολο χωριζω κι ολο γυριζω... απο το τσουπωτο μου σωματακι εννοω
ζωη να εχουμε και υγεια βεβαια....
και σου δινω πολλα φιλακια
απο τον υπεροχο Βολο!
20-05-2010, 22:00 #13
Ελευθερία γι' αυτό σκάνε. Επειδή βλέπουν ότι δεν κομπλάρω και περνάω καλύτερα από αυτές. Για να μην σου πω τι γίνεται αν πάω σε μπαράκι με άντρα. Κορμάρες, ντυμένες, βαμένες, με στυλ ¨ανοίξαμε και σας περιμένουμε¨ με κοιτάνε με ύφος ¨μα είναι δυνατόν να βρήκε άντρα η χοντρή και εμείς να μείναμε μπουκάλες¨. Εντάξει το ξέρω ότι πρέπει να αδυνατήσω, αλλά δεν θα πατήσω το pause στη ζωή μου μέχρι να γίνω 60 κιλά. Αν το καλοσκεφτείς, λίγα είναι τα πράγματα που δεν μπορούμε να κάνουμε εξαιτίας των κιλών. Περισσότερο μας περιορίζουν τα κόμπλεξ μας. Έχω κόμπεξ, άρα κακή ψυχολογία, άρα τρώω για να ξεχαστώ, και μετά έχω παραπανω κόμπλεξ. Πάντως έγώ έχω κανονίσει διήμερο μεγάλας κρεπάλης, γιατί θα βγάζω έξω φίλους και συγγενείς ανά γκρούπ. Μετά θα γυρίσω αναγκαστικά στην δίαιτα, αφού δεν θα μου έχει μείνει φράγκο.
21-05-2010, 01:03 #14
καλή σου αρχή Ελευθερία μου!!! κ εγώ στην αρχή είμαι! ʼντε πάμε ΔΥΝΑΤΑ!!!
22-05-2010, 00:38 #15
καλωσορισες ελευθερια! καλη αρχη κοπελα μου! ολα καλα θα πανε!!!
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία